Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 20:05   #2761
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

brunetka super, że wyniki wyszly tak dobre

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witam
Taraz ja sie pochwale pierwsze zakupki dla mojego synka ubranka i wózeczek Tako Warrior Camaro
Ale zakupy hoho I już wózek macie. Bardzo fajny

Kolina to naprawde idzie sie wściec :/ Ale przynajmniej sobie humor poprawiłaś zakupami
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:09   #2762
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Witam
Taraz ja sie pochwale pierwsze zakupki dla mojego synka ubranka i wózeczek Tako Warrior Camaro
Świetne!a wózeczek w ogóle prześliczny

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Ja się powstrzymuje bo teraz to mają za dużo chemii jak dla mnie a że ja "wsiowa" jestem i wole jak najbardziej naturalne rzeczy najlepiej z własnej grządki więc mam obawy przed takimi warzywami poza sezonem. A cukinie z grządki uwielbiam, taką duszoną z ziemniaczkami i marcheweczką.... pychota...
Ja też "wsiowa" i też chemii unikam, ale co jak co to brokułów sobie darować nie mogę z resztą warzyw które zaczną się pojawiać niedługo jako nowalijki to poczekam, ale te mnie za bardzo kuszą raz na jakiś czas to nic się nie stanie
Pomidorki fakt- farbują strasznie, na szczęście tym się moja mamuśka zajmuje Lubi po prostu więc to jej - nomen omen - działka

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
wkurzyalm sie bo do bielska mam 35km w jedna strone, jechalam w porze korkowej, a przy zapisywaniu mnie w przychodni spisali wiele informacji, m.in. telefon
tak trudno bylo zadzwonic?
wcale ci się nie dziwię... ja wlaśnie w ten sposób przestałam prywatnie chodzić do gina do którego chodziłam na początku. Też pojechałam, okazało się że chory, ale mało tego, panie wmawiały mi że dzwoniły...
masz prawo się wkurzyć

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:10   #2763
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Alez bym się wkurzyła A chodzisz prywatnie czy na NFZ ??
Do mnie jak lekarki miało nie być to zadzwonili i zaproponowali inne termin a to przychodnia na NFZ
to NZOZ, prywatna przychodnia, ale maja umowe z medicoverem wiec nie place

sam medicover dzwoni jak maja jakas informacje dla mnie, a przynajmniej pisza wiadomosc, np jak sa juz wyniki ktore moge przed odbiorem online podejrzec
wiec jest sie doinformowanym

a tu... ech
Stary 2011-03-09, 20:12   #2764
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja kupie taki zestaw z ochraniaczem:

http://allegro.pl/3el-zestaw-120x90-...480163207.html

a tu sama pościel:

http://allegro.pl/2el-posciel-dzieci...489796388.html

mysle ze ceny przystepne

zainwestuje wiecej z nieprzemakalne przescieradła
Bardzo fajne kompleciki no i cena też przystępna
Dziewczyny powiedzcie czy wszystkie kupujecie pościel z tymi ochraniaczami ?
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:17   #2765
Kolina
Zadomowienie

Vaniliowva11, ja bede polowac na jakis ochraniacz w dobrej cenie
na razie nie kupuje, taki maluszek chyba az tak nie bije lapkami po szczebelkach, wiec mam czas zakupic

zapomnialam wam napisac ze jutro mam wizyte u internisty, zadzwonilam dzisiaj i sie umowilam bo ciagle mnie kluje w okolicy watroby, ciagle musze zmieniac pozycje bo wtedy ja chwile przechodzi, za kierownica dzisiaj ciagle sie wiercilam i wysiedziec nie moglam
gin mi zlecil by do niego isc i wesepic usg

to kolejna przychodnia prywatna, ktora ma umowe z medicoverem, jutro napisze jak mi poszlo
mam na 11
(pojade wczesniej i oblece lumpki - to wciagaaaaaaa jak cholera! jeszcze pare tygodni temu zachwycalam sie waszymi zakupami i marudzilam ze ja nie mam nic, a jak zaczelam kupowac to skonczyc nie moge.. )
Stary 2011-03-09, 20:24   #2766
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
A nie chcieliście jeszcze poczekać bo teraz to Wam idzie gwarancja a wózek kilka miesiecy stoi nie używany A cena całkiem fajna

Alez bym się wkurzyła A chodzisz prywatnie czy na NFZ ??
Do mnie jak lekarki miało nie być to zadzwonili i zaproponowali inne termin a to przychodnia na NFZ
Za wózek wpłaciliśmy zaliczke i zostawiliśmy w magazynie w sklepie . Powiem Ci że o gwarancji nie pomyślalam ale ja tak mam że coś mi sie psuje od razu albo wcale

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
A nie było mozliwości żeby sklep sprowadził Wam inny kolor warriora? pytam z ciekawości bo skoro w sklepach są w takich senach jak na allegro to po co tracić na przesyłkę
Oczywiście że była taka możliwość ale ten niebieski najbardziej przypadł nam do gustu
Stary 2011-03-09, 20:33   #2767
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
W ostatnia niedzielę w "Wiem co jem" na TVN Style było o zupach i mówili że teraz zima najlepsze zupy to własnie z mrozonych warzyw bo w nich nie ma az tyle chemii.
Zazdroszcze takich pomidorków prosto z krzaczka ja niestety muszę zadowolić się sklepowymi, ale mamy taki osiedlowy warzywniak gdzie sa super warzywka i owoce

no właśnie ja z takiego założenia wyszłam że warzywka w mrozonkach nie mają tyle chemii i wolę takie ale hodowane w sezonie niż teraz świeże w których nie wiadomo co jest

A pomidorki z władnej grządki - pycha - a jaka satysfakcja

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:34   #2768
83monia
Zakorzenienie

ja kupilam dwa ochraniacze w lumpku wiec nie kupuje, z reszta na wiele mi sie nie przydawaly poprzednio wiec i teraz pewnie nie bede zaczesto uzywac. ja mam tylko przescieradla z gumka (chyba 5 sztuk), trzy komplety poscieli (pierzynka i poduszka - poszewki) oraz lekkie wypelnienie(bardzo płąska poduszka i lekka kołderka)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:39   #2769
Vaniliova11
Zadomowienie

Dzisiaj byłam u okulisty . Wszystko w porządku z moją siatkówka dnem oka i ciśnieniem . Cesarka raczej mi nie grozi przynajmniej nie ze względu na wade wzroku
Stary 2011-03-09, 20:42   #2770
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
no właśnie ja z takiego założenia wyszłam że warzywka w mrozonkach nie mają tyle chemii i wolę takie ale hodowane w sezonie niż teraz świeże w których nie wiadomo co jest
A pomidorki z władnej grządki - pycha - a jaka satysfakcja
Zgadza się Do tego w mrożonkach kupa witaminek, zdecydowanie więcej niż w świeżych o tej porze roku a program polecam, bardzo fajny jest

Kurcze...spać mi się chce a jeszcze muszę coś na jutro przygotować ale chyba za chwilę idę do swojego rogala

Stary 2011-03-09, 20:50   #2771
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Zgadza się Do tego w mrożonkach kupa witaminek, zdecydowanie więcej niż w świeżych o tej porze roku a program polecam, bardzo fajny jest
Ja uwielbiam ten program Dzięki niemu przestałam jeść pewne rzeczy i zaczęłam sprawdzać skład na produktach bo wiem teraz czego sie wystrzegać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:51   #2772
SweetAngel1984
Zadomowienie

i ja jakaś jestem .....senna wezme prysznic,maz mnie wyoliwkuje i coż chyba ide lulu...ah mialam zapytac te rogale rzeczywiscie sie sprawdzaja? lepsze sa take fabrycznie zawiniete z dwoch stron czy proste????
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:55   #2773
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Heh moje dzieciatko tez bedzie mega wzdete bo ja musze zjesc codziennie pomarancze uwielbiam ten smak a i mandarynkami nie pogardze nie przetrwalambym bez cytrusa na codzien ale cos mi sie obilo o uszy ze moga powodowac alergie u dziecka ale tak samo z truskawkami i innymi rzeczami w kazdym razie ja cytrusy jem namietnie !
Ja wlasnie tez o tych cytrusach slyszalam w konbtekscie alergii, a nie wzdec. Ale wydaje mi sie, ze to nie tak, zeby calkiem zrezygnowac, ale zeby sie nie objadac. Zreszta w poprzedniej ciazy w sezonie truskawkowym po raz pierwszy w zyciu dostalam uczulenia na truskawki i wlasnie wtedy moj gin mi powiedzial, zeby na takie rzeczy uwazac, bo moze (ale nie musi) uczulic malucha. A jak karmilam piersia i znowu byl sezon truskawkowy, to faktycznie Zuzke wysypalo po truskawkach. Ale to akurat mogl byc zbieg okolicznosci. Zreszta ona jest podatna na takie sprawy, w odroznieniu od Wiki. W kazdym razie na uczulajace produkty powinny uwazac matki, ktore sa alergiczkami, bo wtedy wieksze prawdopodobienstwo, ze dziecko odziedziczy tez ta alergie.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem szczęśliwa wyniki mam znakomite, próby wątrobowe poza najwyższą wartością Alat-28 gdzie norma jest do 31; Aspat -18, a norma jest do 34 W moczu żadnych grzybków, bakterii itp. Dziękuje za trzymane kciuki baaaaaaaaaaardzo pomogły. Teraz zostaje cieszyć się tylko ciążą
Super wiesci!

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
No to się przed chwilą stresu najadłam...

Dzwoni do mnie tato z Olsztyna, że na domowy do rodziców zadzwonił farmaceuta z Warszawy, u którego kupowałam w poniedziałek lek na pęcherz co mi gin przepisał i mówi, że złą dawkę dał i trzeba wymienić!!! Ja już panika, że może dzidzi zaszkodziłam. Ojciec dał mi numer telefonu do niego. Zadzwoniłam. Na szczęście nic takiego strasznego się nie stało. On wyszedł z założenia, że jak w ciąży jestem to słabszą dawkę powinnam wziąć, a okazało się, że miałam wziąć mocniejszą, o czym się dowiedział od mojego gina, do którego zdążył już zadzwonić. Zresztą gin też popełnił błąd, bo nie doprecyzował na recepcie jaka ma być dawka, a że to są 2 saszetki, które mam wypić w odstępie 3 dni, to słabszą już zdążyłam wziąć, a dziś ten farmaceuta ma przyjść do mojego domu (okazuje się, że mieszka na przeciwko nas) i drugą dawkę dać mocniejszą i nie będzie problemu. Tak mu powiedział mój gin Po prostu jaja jak berety, ale dobrze, że to tylko różnica w dawkach, no i, że wziełam slabsza a nie odwrotnie na przykład, ale cisnienie mi skoczylo przez chwilę
W ogole szok, ze mu sie chcialo pofatygowac, dzwonic i w ogole wyjasniac ta sprawe, w pozytywnym szoku jestem.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:58   #2774
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
i ja jakaś jestem .....senna wezme prysznic,maz mnie wyoliwkuje i coż chyba ide lulu...ah mialam zapytac te rogale rzeczywiscie sie sprawdzaja? lepsze sa take fabrycznie zawiniete z dwoch stron czy proste????
Jak dla mnie rogal jest super ja lubiłam spać na brzuchu a w ciązy się niestety nie da i sie ciągle budziłam bo się w nocy przekręcałam na brzuch i było mi niewygodnie a teraz jak mam rogala to się nie da na brzuch przewrócić A przypuszczam że jak brzuch bede miała większy to sobie go spokojnie na rogalu ułoże i też będzie sie wygodnie spało. Ja nie mam doświadczenia z prostymi, ale ja jak śpie to poza poduszką musze miec jaska to dla mnie lepszy rogal niż glizda.

ja też senna juz jestem, ale nie chce się kłaść bo znowu rano sie obudzę o 6 i już nie bede mogła spać
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:35
Stary 2011-03-09, 21:10   #2775
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cześć Kobitki.

Dopiero teraz udało mi się zajrzeć, bo w pracy dziś ciężko z czasem, ale od jutra będę regularnie bo jestem na L4 Napłodziłyście tych postów od rana i już nie wiem kto co pisał Idę pod prysznic, może zajrzę jak wrócę.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:13   #2776
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Witam
super zakupki i wozeczek tez ja sie tez zastanwiam nad Tako ale narazie Jumpera tylko w sklepie sprawdzalam

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 21:51   #2777
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

mój synek ma 1 pościel i nie wiem czy kupię jeszcze jakąś bo jakoś super często jej nie używamy
mamy komplet 3 częściowy Feretti ona ma wymiar 100/135 bardzo sobie ją chwalę
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:10   #2778
marzena_S
Zadomowienie

Zauważyłam, że teraz sezon na grypę żołądkową w pełni.
Dzisiaj to paskudztwo dopadło mojego tż, a ja się tylko modlę, żeby na mnie nie przeszło. (ani razu przez ciążę nie wymiotowałam, więc bym chciała zachować tą dobrą passę, tym bardziej, że dla mnie wymioty to najgorsza choroba)
Na dodatek w piątek mam wizytę u gina i miałam nadzieję, że pójdziemy na nią z tż razem, a teraz wszystko stoi pod znakiem zapytania.

Tyle rzeczy pisałyście, że też już nie wiem co miałam napisać...

Brak słów na tego zwyrodnialca, który skatował kuzynkę (niestety nie pamiętam czyją..). Wiem, że powrót do normalności w jej przypadku będzie ciężki, ale ma dzieci, męża, jednym słowem ma dla kogo żyć, więc trzymam bardzo mocno kciuki za nią.

Nerola za waszą rodzinkę też trzymam kciuki ( pisałaś, że tż od lat nie miał urlopu, wiecznie praca, skoro ma pomysł na rozwinięcie własnej działalności to może jest przełomowy moment dla waszej rodziny, na którym wszyscy skorzystacie).
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:12   #2779
jacieeeee
Wtajemniczenie

Wracam po kąpieli a tu taka cisza Pewnie wszystkie oglądacie You Can Dance

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-03-09, 22:21   #2780
nerola
BAN stały

Marzena dziękuję
Też nam się tak właśnie wydaje ale jak cięzko cokolwiek zaczać bez kasy.A nawet ,żeby gdzieś pojechać załatwić,zobaczyć trzeba paliwo
No zobaczymy co będzie dalej

Ja tam nie lubię You Can Dance.

Nał0żyłam maskę na łeb bo jutro do stomatologa jade i nie zdazę wyschnać.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:23   #2781
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Scio Ty chodzisz do tego lumpka koło dworca ?? RABEN czy jakos tak Weszłam tam dzisiaj i nic nie mogłam znaleźć dla mnie za dużo wieszaków w wielkim ścisku i nawet nie ma jak poprzegladac Zostane przy swoim lumpku I tak przejrzałam pobierznie dzieciece to tam bardzo mało ubranek na takie małe maluszki chyba ze już wykupili
Koło mnie to pełno śpioszków, bodziaków czy pajacyków i to prawie jak nowe.
Kupiłam sobie też dzisiaj kurtkę na wiosnę za całe 1 zł całkiem przypadkiem bo weszłam tylko na chwilę bo potrzebowałam kawałek materiału bo będe konstruować ten adapter do pasów i sobie wymyśliłam ze najprędzej to kupię jakiś płaszcz w lumpku i potnę i będe miała materiał za 1 zł Mam już wszystkie elementy i dzisiaj bede wycinać i do teściowej zeby pozszywała
Czasem jak mam czas to ta wpadam. Te dzieciowe to takie typowe grzebane i niestety długo tam nie wytrzymuje, zaraz duszno mi się robi. Ale w centrum przez przypadek wpadłam kiedyś do Polo (czy jakoś tak) obok klubu Czekolada i fajne ciuszki tam upolowałam.

My pościeli nie kupujemy - tzn. mam jeden komplet, ale kupiłam ze względu na ochraniacz i przescieradło. - uzywane Maluch będzie spał w śpiworku, albo pod kocykiem (najwyżej oblecze go w poszewke). Ale taka wielka pościel wydaje mi sie za duża na maluszka.
No chyba ze upoluje jakies fajne wypełnienie na all

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:23   #2782
Stapelka
Rozeznanie

ja oglądam!!!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:31   #2783
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
ja oglądam!!!
Też oglądałam, przynajmniej pośmiać się można z niektórych Ale teraz to oczęta już mi się zamykają, więc zmykam do łóżeczka. pa

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-03-09, 22:59   #2784
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Wracam po kąpieli a tu taka cisza Pewnie wszystkie oglądacie You Can Dance
Ja nie oglądałam niestety, choć lubię, bo byłam u teściówki w szpitalu w odwiedzinach. Swoją drogą to czasy się bardzo pozmieniały. Godzinna 22.00 a my w szpitalu w odwiedzinach. I nikt się nie czepia, nie przepędza, pielęgniarki milutkie, że do rany przyłóż
Stary 2011-03-09, 23:41   #2785
Shira_83
Zadomowienie

hej Panienki

Lilka no grzeczna dziewczynka odpoczywaj ja tez pierworódka musimy być dzielne i nie dać się zwariować

sweet Angel trzymam kciuki za usg będzie ok nic się nie stresuj

Beatko co tam rogal w porównaniu to tej kupki szczęścia śpiącej na plecach Twojego mężusia jaki ślicznotek jak się wabi? no a w rogalu się zakochasz to już z góry przesadzone

nie nie żadne takie you can dance to nie dla mnie zresztą ja praktycznie nie oglądam tv tak jakoś wychodzi samo

no nic trzeba by było zabierać mój słodki tyłeczek z przed kompa i wpakować się pod prysznic i franek kimono
dobranoc bolonioczki moje
Stary 2011-03-10, 05:43   #2786
aania_20
Zakorzenienie

Dzien dobry

ale dziwnie....włączam wątek i wiszę na dole jako jedyna (!) przeglądająca
Ja YouCanDance nie oglądałam, o tej porze to już usypiałam
a wpadłam tylko dzień dobry powiedzieć i zmykam na zajęcia...
miłego dnia dziewczyny

Stary 2011-03-10, 07:15   #2787
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ania widze, ze musialas wstac tak wczesnie jak ja... tylko ja tak co dzien i ani mi w glowie komp o tej porze.

Dzien dobry tak w ogole!

Poza tym, to nie mam o czym pisac... poczekam az sie tu od Was zaroi i pojawia sie jakies tematy... a tymczasem popracuje poki cisza i spokoj w biurze.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:15   #2788
margaret82
Zadomowienie

Cześć mamusie
Mnie też jakoś YCD nie ciągnie Jak już to wole sobie obejrzeć już później jak są odcinki na żywo bo wtedy to prawdziwi tancerze występują i jest na co popatrzeć a teraz to pełno pajaców przychodzi

No i wczoraj usnęłam koło 23 a dzisiaj już od 6 się kręciłam z boku na bok I jeszcze godzinna przerwe w spaniu miałam bo mi w nocy nos zatkało i nie mogłam usnąć a nochal się nie chciał odetkać

Dzisiaj u Nas jakos ponuro Ale co tam po południu się umówiłam z koleżanka na ploty a wieczorem mężuś do kina mnie zabiera Oby tylko nie usnął zaraz jak się film zacznie jak to w domu zawsze bywa
Stary 2011-03-10, 07:44   #2789
aania_20
Zakorzenienie

Aga, ja też przy kompie o tej porze nie dla relaksu , musiałam skończyć to do czego nie miałam siły wieczorem no i wyjeżdżałam z domu po 6.00.. a teraz jeszcze 10 minut na poranną kawkę (przyłączacie się? ) i na zajęcia...

Stary 2011-03-10, 07:58   #2790
pieleszka
Wtajemniczenie

witajcie
aania ja właśnie też kawke popijam szybciutko to się przyłączam

gratuluję wszystkich zakupów ubrankowo-wózkowych..te przyjemności dopiero przede mną...
ja wczoraj YCD też nie oglądałam, bo pracowałam po południu - musiałam zabrać robotę do domu, a nie cierpię tego najgorsze, że dzisiaj też mnie to czeka.... mam masę roboty, którą muszę oddać na jutro, a ja w połowie może jestem...dobrze, że mąż e mną pracuje to mi chwilowo "pomaga", bo inaczej bym nie wyrobiła...wczoraj mnie o 22 sprzed kompa wygnał, bo zasypiałam już...
nic to - nie piszcie za duzo kochane cobym dała radę Was nadrobić!!!!
miłego dnia wszystkim!!!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości