![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
vel Turkusoowa :)
|
Acha,wyrażam zachwyt pękającym lakierem
![]() ![]() I wyrażam zachwyt perfumami TTA Romantic Voyage,są kurczę śliczne,takie delikatne i jednocześnie słodziutkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny na katalogowy wkleiłam zdjęcia:
1. biżuteria Marina- śliczne stare złoto (idealna na lato), 2. Lakier i odżywka do włosów- sliczny zapach ![]() 3. System Ochrony na okolice oczu i ust-ANEW, 4. Sassy swirls- Vanilla Bean- mi sie podoba , słodziutki zapach lakier Red Wine- super kolor pozdrawiam idę oglądać YOU CAN DANCE |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dianuseeek
Już mam drugą klientkę na Lindsey i odradzam bo nie chce poźniej zwrotów robić - jak nigdy nikt torebek nie zamawia to teraz akurat obie chcą tą nieciekawą ![]() ja mam w sumie zamowienia na 5 tych torebek ale zamowilam jedna i teraz ide pokazac dziewczyna jak ona wyglada i czy na pewno ja chca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowy Perceive jest super.. świeży, delikatny i pachnie wiosną .... ![]() ![]() ![]() U mnie dziś święto paczki Lakier Decadence boski... ![]() ![]() Balsam z kryształami z SSS ma małe drobinki srebrne mieniące się.. ![]() ![]() ![]() Krem pod oczy Solution nawilżający pierwsze wrażenie extra.. ładnie się wchłania... i mi przynosi uczucie lekkości ![]() ![]() ![]()
Praca ![]() Studia ![]() Perfumoholizm ![]() ![]() Zwierzątka duże i małe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-03-09 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
no co ty, przecież mamy to samo co Wy - o których lakierach piszesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Charm żółwik przychodzi jeszcze? Macie go na fakturze?
Kojarzę, że chyba ktoś pisał, że produkcja jest zakończona, a jest w netto k.7 Obiecałam go jednej klientce i teraz nie wiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja właśnie zaryzykowałam, wzięłam z demo i nawet kosmetyczkę dostałam ![]() uwielbiam je ![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
mam pytanie odnosnie torebki AMIE z netto do kat 5 miala ja ktoras?? bo zastanawiam sie nad nia lub nad FABIOLA z minikatalogu7/8 jak myslicie ktora lepsza?za kazda opinie bede bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
U mnie trzy klientki wzięły Lindsey- i wszystkie były zadowolone.Jedna z nich- babka po 50 stwierdziła nawet że tej malej będzie używać jako kosmetyczki. Nie jest tak żle, kolor owszem ciut ciemniejszy niż w katalogu poza tym wszystko ok.
Produkty za zamówienie anew dostałam bez wpisywania dodatkowych kodów i muszę się pochwalić że szminkę, tusz i kosmetyczkę już sprzedałam ![]() I wreszcie udało mi się sprzedać Black Suede- dla mnie zapach okropny, ale klientka przypomniała sobie że jutro ponoć dzień chłopaka (?) i bierze je dla swojego TŻ. |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
I kolejny wątek.. pędzimy pędzimy
![]() ![]() Ja chwilowo zastój niestety.. ale tak jak pisałam, że mam tragedię z zamówieniami tak teraz dozbierałam do prawie 300.. mogło być lepiej ale nie ma tragedii.. ;] A ten pękający lakier ![]() ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-03-09 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
No mnie też bardzo, bardzo się nie podoba... I dlatego się cieszę że nadarzyła się okazja żeby go sprzedać.
W katalogu 5 nie ma żadnego programu motywacyjnego do Perceive Dew, prawda? Bo zastanawiam się czy brać w demo czy z katalogu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
No właśnie nie ma nic takiego co by mi Surrender przypominało...co jakiś czas Avon robi 'podróbki' swoich własnych wód
![]() ![]() [/QUOTE] No właśnie tak pomyślałam,że te mogą być podobne,ale skoro piszesz,że takie słodkie to nie wiem czy się zdecydować.Może uda mi się dostać od konsultantki jakieś próbki... |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
#168 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od jutra testuję podkłady,zamówiłam kilka próbek,bo szukam coś leciutkiego na wiosnę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj boskie one byly. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
troche ciezko wchodzi, ale jak juz przepchniesz przez ten otwor to w srodku sie miesci
po zdjeciach z katalogowego spodziewalam sie, ze bedzie troche wieksza, ale i tak mi sie podoba (chodzi o Magdalene) bardzo podobna, nazywala sie Alison - to moja ulubiona torebka z Avonu (zaraz za nia Darcy i Magdalena) gdybym miala mozliwosc to zrobilabym zdjecie - roznica jest taka, ze stara Alison ma takie srebrne cos na wierzchu ( ![]() i wydaje mi sie, ze jest troche dluzsza niz ta nowa Julia ale Julie tez pewnie sobie kupie ![]() http://www.avon.sklep.pl/towar/1228/...ka-alison.html Alison ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- nadrabialam Was od wczoraj i w koncu sie udalo ![]() w niedziele bylam na balu w stylu sredniowiecznym, bylam w takiej slicznej sukni i zalozylam do niej naszyjnik z medalionem Emilla i kazdy mnie pytal skad go mam, bo idealnie pasowal do stylizacji ![]() ![]() no i zachwycano sie moim zapachem - Perceive Dew ![]()
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-03-10 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiła ją jedna z klientek i widziałam tą torbę na żywo. Również nie widzę powodu, abym miała odradzać zakupu ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() Generalnie torba mnie osobiście się nie podoba, bo nie mój styl, ale czemu taki najazd na nią? ![]() Zaciekawiła mnie też wypowiedź dianuseeek, która z góry założyła, że klientkom się nie spodoba. Zupełnie nie rozumiem ...
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2011-03-09 o 23:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
w krainie snu i marzeń
|
no i nie dostalam wczoraj paczki. Ale dzis na 100% bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
witam Was w nowym wątku!
![]() wczoraj wieczorem was zaczęłam nadrabiać, kończyłam już 10 stronę i mówię do siebie 'no, nareszcie!', a po chwili patrzę, a tu... kolejny wątek i jeszcze 5 stron do nadrobienia ![]() baardzo dziękuję dziewczynom, które pracowały nad katalogiem 7! ![]() na szczęście nie było mnie przy komputerze, gdy wszyscy się rzucili na ten katalog, więc jak sobie wieczorem usiadłam to mogłam spokojnie ściągnąć. ale minikatalogu nie mogę ściągnąć do tej pory, bo link przeciążony. ![]() ![]() na mnie perceive dew szału nie zrobił - cieszę się, że wzięłam tylko próbki. za to żałuję, że nie wzięłam TTA romantic voyage, bo bardzo mi się podoba. ![]() w przyszłym tygodniu będę robić drugie zamówienie z teg katalogu, bo kilka klientek się obudziło i chcą coś zamówić. coś miałam jeszcze napisać.. ale nie pamiętam. ![]()
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj robię zamówienie, ciekawa jestem co jeszcze moje panie wezmą, bo nie wszystkie się określiły ![]()
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Witajcie o poranku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
moja odpowiedź na temat lakierów matowych:
Informujemy, że matowe lakiery do paznokci zostały czasowo wycofane ze sprzedaży. Produkty będą niedostępne przez kilka kolejnych katalogów. Przepraszamy za niedogodności. z tego wynika, że każdemu piszą co innego, a lakierów jak nie było tak nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- dzisiaj święto paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Witam w nowej części, moja torebka Magdalena czeka na cieplejsze dni bo jakoś nie widzę jej do zimowego czarnego płaszcza ale do skórzanej krótkiej kurtki już tak
![]() ![]()
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.