|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
Phahaha
Tu jednak jest wytłumaczenie, otóż: -mam 'dobry' biustonosz ![]() -półleżąca pozycja -perspektywa kamerki w laptopie -podwójny dekolt -i znowu biustonosz ![]() I co z tego wynika? Że mam fajne cycuszki
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-09 o 21:31 |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Wszunia pazurki fajne i nie tylko pazurki jak już tu mowa
![]() Madziku to jutro musimy spróbować fotki pstryknąć...
|
|
|
|
#4893 |
|
Rozeznanie
|
DMkAnia, MgielkaM Eveline mini holografic shine
![]() meeedzik brawo gratuluję efektów!guinessi super, co to za mgiełka we wszystkich kolorach? ![]() Wszunia superancko cycu :x
|
|
|
|
#4894 |
|
Raczkowanie
|
Agateczko ja do Was mrugam, a Wy tylko o jednym
![]() Na mojego mężczyznę to nie działa, bo nie ma pauzy w grze Cóż za miła odmiana...
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-09 o 21:44 |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Wszunia
ale długaaaaaśne, Ruffiany super a zdjęcie mega-pozytywne ![]() Medzikowa tak też czułam ale ja nim malowałam ze 2 razy chyba tylko ![]() Skróciłam pazurki, idę pod prycznic i może zrobię jakiegoś nudziaka... jestem skazana na nubbinki chyba na zawsze
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszunia - ty tez masz tam przy ruffianie jakiś fajny kolorek (umrę, umrę tu... jak tu nie kupic sobie czegoś nowego
)Agateczka - no właśnie okazało się, że w lakierowym świecie to mój chyba ulubiony kolor :| (a ja taka mało różowa na co dzień trampki do kolan i te sprawy )Cytat:
brafiterii szukać!! tam się okazuje, że z A czy B robi się E ![]() a zdjęcie btw suuuper wyszło ![]() Malinko zrób coś fajnego a nie tylko nudziaczka (chociaż je uwielbiam w sumie )
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-09 o 21:47 |
|
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
kingusiusia golden rose fantastic 166.. jestem w niej zakochana do szaleństwa..
jutro kupie jeszcze jedna buteleczkę na zapas i zbunkruję w lodówce, bo boje się, ze ja wycofają ! a nigdzie takiej wcześniej nie widziałam..a tak w ogóle to jestem uzależniona.. kupiłam znowu 3 płytki konadowe ;( .... m63/ m64 / m65.. i chce wierzyć w to, ze jakimś cudem bądą ostatnie ... Edytowane przez guinessi Czas edycji: 2011-03-09 o 21:50 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
guinessi oj wątpię
tak sobie powtarzałam 8 płytek temu chyba (64 i 65 bardzo lubię )chociaż teraz juz chyba jestem płytkowo zaspokojona (a śni mi się Bundle Monster 13 po nocach tylko )
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-09 o 21:54 |
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Cycu Ty się już nie tłumacz
my swoje wiemy ![]() Malina maluj i pokazuj ![]() Kingusia Dobra kobitki ja już spadam buziam Was wszystkie
|
#4900 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4901 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zdjęcie pozytywne, bo Wy jesteście pozytywne, o! Cytat:
A ten kolor przy ruffianie to całkiem inaczej wyszedł na zdjęciu, bo w rzeczywistości jest to taki różowy pomarańcz. Taki jakiś nie wiadomo jaki... bardzo jaskrawy w każdym razie ![]() Cytat:
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-09 o 22:09 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Wszynia my tu do niczego nie zmuszamy
ale swoje wiemy hihikolorek na zdjęciu to taj jakiś brudny pomarańczo róż heheh (tym lepiej bo ja usilnie szukam brudnego różu i chyba ChG 5th avenue będzie)ja tez juz na dzisiaj tyle miłej nocki życzę i kolorowych wszystkim (na potem )
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-09 o 22:14 |
|
|
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
Mgielko w świetle dziennym zrobię zdjęcie, to zobaczysz co to za dziwadło i jak daje po oczach
![]() Dobranoc
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
guinessi - jestem pod wielkim wrażeniem
![]() fegrusiu - ja czuje ze sie do tego teraz kompletnie nie nadaje .. ale z Toba zawsze mozna cos zrobic Malinko - te kolorki zdecydowanie mi sie bardziej podobają ![]() Wszunia - ale długosc ![]() Medzik - szybciutko wracasz na poprzednią długość widze ![]() ale musze cos napisac... Medzik - Pedzik przepraszam ale tak mi sie skojarzyło ja cos mam z tymi skojarzeniami i nic nie to nie poradze, nie bijcie!! ![]() i co Was tak na to cieniowanie naszło? ;>
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko bardzo ładne cuda pokazujesz
![]() szkoda, że nie wszystkie pazurki bo pewnie efekt byłby ciekawszy ale jedno mozna powiedzieć masz zdolności Najbardziej podoba mi sie ten na wskazującym ![]() a i holo bardzo ładne meeedziku fajne zakupy ja tez byłam wczoraj w naturze i Tz mi pokazał że sa tam właśnie płytki do zdobień ale juz miałam wybrany lakier brązowy, cienie, i lakier do stempelków że dałam sobie spokój bo by mnie do domu nie wpuścił guinessi śliczne zdobienie, takie właśnie radosne i wiosenne i w zadek lanie dostaniesz jak będziesz gadać że Twoje pazurki są brzydkie ![]() Agateczko śliczne Wszunia to zdjęcie jakoś dziwnie zniekształca pazurki i wyglądaja mi na takie bułki ale może mi się wydaje zdobienie śliczne ![]() ufff nadrobiłam a teraz do pracy rodacy
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Niezła tematyka w temacie o paznokciach
hehala, chyba każda wizażanka ma tu dużo czytania ale to dobrze że forum jest tak rozbudowane i jest dużo miłych osóbek ^^meedzik no to zaszalałaś ![]() Wszunia no odrobine takie okrągłe sie wydają ![]() guinessi przepięknie dobrane kolory
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-03-10 o 07:28 |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
No troche czytania jest, pozostałych działów nie ogarniam
Ale damy rade
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Fiśka
A co do pazurków, to wiesz u mnie to jest tak, zapuszczam dopóki mi się któryś nie złamie, jak się już złamie to obcinam prawie, że na zero i rosną dalej i tak w kółko ![]() Kurcze dziś miałam dodać zdjęcie flejksów a u mnie brzydka pogoda i deszcz pada Pewnie znowu się nie uda uchwycić efektów
|
#4910 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chłop za to wymyślił że przez post nie pije nic a nic i nie je fast-foodów więc tym samym ja tez nie będę jadła, bo zawsze jem z nim ![]() a lakiery fajniutkie ![]() Cytat:
w dziennym jak w dziennym, ale w słońcu zobacz Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no i ruffian fajny wyszedł, ale też bym zobaczyła zdj. w dziennym
|
||||||
|
|
|
#4911 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czuję się gorsza
![]() Nie mam ŻADNEGO holo w swoim zbirze Cytat:
![]() Ale poprzedni przegrali , więc na rozstrzygnięcie grali "Złotego Seta". I przegrali Ale następnym razem będzie lepiej. Taki jest sport. Poza tym i tak ich kocham i "Dumni po zwycięstwie- wierni po porażce" Cytat:
za zrzędzenie!I bezpodstawne narzekanie ![]() A teraz będe się rozpływać najpierw nad paznokciami bo są boskie ![]() A teraz nad cieniowaniem bo ja nie umieeeeemmmm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4912 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaraz będę je 'pilnikować' ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Teeeee, Karolaaaa, bo Ci te gały 'wyjdo'!
|
|
#4913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Je.b! Cytat:
![]() (dobrze, że istnieje coś takiego jak emotki- zastępują tyle słów )![]() Je.b! po raz drugi :hahha: Co tu się wyprawia ![]() I kupcie mi koniecznie jakieś okulary bo przeczytałam najpierw co innego ![]() Łączę się w bólu ![]() Cytat:
A jak wchodzę później na siatkarski to mam i po 10 stron do nadrabiania. I jak tu się nie załamać ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Patrzyłam na Twoje cycki ![]()
|
|||
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz Karola jak mi wczoraj dały popalić. Cycków im się zachciało, jasna cholera! A ja zapraszam na mój profil, tam jest moje zdjęcie i widać jaka żem cycata
(.)(.) Zbliżenie na kolor i pryszcze i lakier to essence multi dimension xxxl shine nail polish kolor 43. Mój jest jedyny w rodzaju bo ma ucho i włosy!i pod pilnik! arrrr
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-10 o 10:00 |
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy ze mną cosik nie tak ? ![]() Ale z bliska widać że pazurki nie bułeczki
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
alazkrainy wszystko z Tobą w porządku
![]() A paznokcie trochę są bułeczkowate, ale nie aż tak jak na tamtej focie
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nieźle Karola
Ja zazwyczaj wchodze na forum rano i na wieczór, to mi sie ok 5 stron na każdy temat zbiera Nie zdąże dwóch stron przeczytać to juz kolejna No deprecha normalnie Okej, zrobił nam sie niezły off topic ![]() P.S- wszunia, podrzuciłaś mi fajny pomysł na paznokcie Zamówiłam pełno brokatu w takich wiosennych kolorkach, także teraz tylko czekać aż paznokcie urosną
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-03-10 o 10:13 |
|
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
Nikki ja? A jakiż to?
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Nom
Tym takim cieniowaniem Tak myślałam żeby zrobić coś takiego:http://www.dominikanatychy.pl/images...t%20kolory.jpg Podoba mi sie to że to takie fajna.. hm, taka "tęcza" sie robi, musze tego spróbować
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
A to chyba guinessi zapoczątkowała szał cieniowania tutaj (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę), moje próby to tylko kiepska imitacja
![]() Ale próbuj, próbuj, chętnie zobaczę efekty. Może dlatego mi tak wychodziło a nie inaczej, bo zamiast gąbeczki do makijażu, użyłam gąbki do mycia naczyń A to cieniowanie ze zdjęcia jest super, ech...
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

)
buziam Was wszystkie 

za zrzędzenie!