Majowe Panny Młode - część III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 08:44   #4741
monita01
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część III

Dziewczynki, wlasnie wreczylam zaproszenia szefom. Ucieszyli sie, zaproszenia sie podobaly. Moj glowny boss na pewno bedzie, pytal, czy moze zabrac synka (4 latka), a ja na to, ze musi, bo uwielbiam tego malca. A drugi podziekowal, ale nie wiem czy przybedzie, powiedzial, ze "zobaczymy"...
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:48   #4742
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Sukienka zamówiona w salonie będzie szyta ale dopiero w kwietniu mam iść wezmą wymiary, buty upatrzone ale jeszcze nie kupione bo nie było mojego rozmiaru ale Pan obiecał że dowiezie.
U księdza na szczęście bez większych problemów, protokół spisany tylko z naukami gorzej bo TZ nie ma.
Wódka kupiona, wszystko zamówione i wesele organizujemy sami w remizie z kucharzem już się stresuję żeby o czymś nie zapomnieć.
Z fryzurą mam jedynie problem bo od dziecka chodzę w rozpuszczonych włosach albo kucyku luźno wiązanym, nie zakładam włosów za ucho, mam grzywkę i nie mam pojęcia co zrobić, ostatnio na wesele Pani mi pokręciła ale troszkę dziwnie wyglądałam może nie mogłam się przełamać bo miałam 2 raz w życiu kręcone włosy:/ no ale może coś jeszcze znajdę
a jaką wybrałaś sukienkę?

co do fyzur to wiele dziewczyn jeszcze rozmyśla na tą jedyną

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
to jeśli bym nie dała rady to niech któraś założy wątek
chyba że się streścicie
aa czemuż to miałabyś nie dać rady?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wlasnie wreczylam zaproszenia szefom. Ucieszyli sie, zaproszenia sie podobaly. Moj glowny boss na pewno bedzie, pytal, czy moze zabrac synka (4 latka), a ja na to, ze musi, bo uwielbiam tego malca. A drugi podziekowal, ale nie wiem czy przybedzie, powiedzial, ze "zobaczymy"...
oo ale fajosko!
co do drugiego, to może woli uzgodnić z żoną (?) ale pewnie też będzie

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Lachonki, działa Wam mój suwaczek???
bo mi nie działa, i nie wiem czy to wina ustawień w moim kompie, czy suwaczek przestał działać ;(
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:49   #4743
monita01
Zakorzenienie

Tak wlasnie mysle DELL, bo u niego zona rzadzi

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Suwaczek mi sie nie wyswietla DELLku
Stary 2011-03-10, 08:50   #4744
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
aa czemuż to miałabyś nie dać rady?

Lachonki, działa Wam mój suwaczek???
bo mi nie działa, i nie wiem czy to wina ustawień w moim kompie, czy suwaczek przestał działać ;(
koło 11 będzie szef i posiedzi z godzinę
a potem zaraz po pracy na siłownię lecę

suwaczek nie działa
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:59   #4745
passion80
Zakorzenienie

Monita, wlosy po odstawieniu ok cera, hmmm, od razu po mialam @ i trochę mi wyskoczyło ale teraz wraca do normy
DELL, suwaczek nei działa

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Wczoraj bylo 80dni
Monita, fajnie, że boss będzie ja mojemu jeszcze nie dałam, w ogóle rozdaliśmy z 5 zaproszeń
Stary 2011-03-10, 08:59   #4746
DELL
Zakorzenienie

dzięki Laski.
to muszę nowego suwaczka sobie sprawić
Stary 2011-03-10, 09:01   #4747
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Monita, fajnie, że boss będzie ja mojemu jeszcze nie dałam, w ogóle rozdaliśmy z 5 zaproszeń
co tak mało

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
dzięki Laski.
to muszę nowego suwaczka sobie sprawić
może stronka im padła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:04   #4748
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
co tak mało
miałam w tym tygodniu troche rozdać ale nei dałam rady
może dzisiaj gdzies sie bujne. T'ai, obięcuje poprawę zazdroszczę, że Ty taka zrogianizowana ja to wszystko na ostatnia chwilę

Monicca, do wyboru fryzury jest jeszcze czassss
Stary 2011-03-10, 09:06   #4749
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
miałam w tym tygodniu troche rozdać ale nei dałam rady
może dzisiaj gdzies sie bujne. T'ai, obięcuje poprawę zazdroszczę, że Ty taka zrogianizowana ja to wszystko na ostatnia chwilę
ja od zawsze taka byłam
i w sumie ostatnio nie mam o czym dyskutować bo albo mam wszystko załatwione albo wiem co ma być

bierz przykład
Stary 2011-03-10, 09:08   #4750
monita01
Zakorzenienie

No T'ai, bo Ty juz dosc dlugo sie bawisz w organizacje wesela, nie? To i czasu na wszystko wiecej bylo A co do zdecydowania to... kobieta zmienna jest, trzeba podyskutowac o fryzach i makijazach
Stary 2011-03-10, 09:09   #4751
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część III

Izuś no to nieźle... Jakiś psychol-no sorry
Takaya oj mi też strasznie wychodziły. Przy myciu-co mycie musiałam z wanny wyciągać mnóstwo włosów,bo woda nie spływała... Potem przy czesaniu-garść z grzebienia no i jeszcze międzyczasie-wszędzie moje włosy... Teraz już dużo mniej. Mam jakiś taki szampon z żeń szeniem. Chyba coś podziałał. Tyle,że mnie strasznie po nim głowa swędzi I muszę jakiś inny zastosować No i nieźle szybko zwrot dostałaś Super
Ewka hehe mój też ma obsesję na punkcie długich włosów Powiedział,że jak zetnę to rozwód A ja pomału pomału będę podcinać włosy na krótsze-nie spostrzeże się,bo On nic nie zauważa nigdy
Monitko ojej... No to co zrobisz Nie wiem czemu tak ludzie robią...
T'ai witaj w gronie... Mi się ciągle chce spać-a śpię w nocy jak zabita! Nie wiem co jest
Passion i Ty mi tu gadasz,żeś tłusta i gruba i w ogóle? Hehe Oj Kobito Kobito Przy moich 70ciu
Monicca1989 witaj A Ty popróbuj próbne fryzurki na pewno coś Ci się spodoba

U nas też coś słoneczko przebłyskuje

A myśmy wczoraj załatwili i okulistę, i poszłam do NFZ po zniżkę na binokle i grawer załatwiliśmy na obrączkach I zaproszeń rozdaliśmy yyyy... 7 Babcia TŻta nie przyjdzie Ale wiedzieliśmy o tym... 97 lat To żal Jej tak męczyć... Ale zdjęcie zamówiła już ślubne u nas hihi Kooochana Babunia
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:12   #4752
passion80
Zakorzenienie

Ja lubię czytac i oglądać co wybrałyście
T'ai niestety jestem jak typowy facet, przeciez jest czasss
Moja mama jest mistrzynią w robieniu wszystkiego na ostatnią chwilę. W zeszłym roku szyla mi sukienkę na wesele i uwaga! zaczęła kroic i szyć w sobotę rano ale na 17 była gotowa
Stary 2011-03-10, 09:14   #4753
I_K
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki
Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
Aaaa i co do spraw papierkowych... byliśmy z Tż u mojego proboszcza po pozwolenie na ślub w niedzielę po mszy. Wiecie jak się niemiłosiernie na nas wydarł - a w zakrystii pełno ludzi, ministrantów, księży. Masakra. Kazał podać powód dlaczego w innym kościele, po czym uznał, że to żaden powód. Później zapytał o dokumenty z USC i inne i jak powiedzieliśmy, że chcieliśmy załatwić najpierw załatwić to pozwolenie to znowu huknął na nas aż ludzie zaczęli się wycofywać. Kazał przyjść w ten piątek, a gdy wspomnieliśmy, że pracujemy i możemy się nie wyrobić to znowu krzyk, że jak to, że do maja mało czasu i mamy przyjść w ten piątek lub za tydzień, a nam jak na złość wszystko się wali i jeszcze nic nie załatwiliśmy, bo cały czas kłody pod nogi...
Izunia, też mieliśmy taki problem. Ksiądz nas pytał o powód, dlaczego chcemy w innym kościele i powiedzieliśmy, że tamten kościół jest ważnym miejscem historycznym w naszym regionie , a Ksiądz na to: "no dobrze to zapiszemy tak: kościół XX jest ważniejszym miejscem Historycznym NIŻ KOŚCIÓŁ PARAFIALNY" aaa w ogóle to było bardzo niemiło, powiedział że napisze że nie chodzimy do kościoła i po tej wizycie wcale nie żałuje że wybraliśmy inny kościół, choć było trochę przejść.

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ostatnio coś mnie mało, ale w robo mam trochę terminów do nadgonienia a w domku nie mam jak wam pisać, bo mój laptop nadal martwy
Na dodatek zaczęłam linieć =.= włosy wypadają mi kępami! jak tak dalej będzie to wyłysieje do wesela
Takaya mi pomaga tylko żelazo w tabletkach, po trzech tygodniach przestają wypadać.

Cytat:
a u mnie mega słońce

tylko wam powiem jakaś nieprzytomna w tym tygodniu jestem i źle śpię
U nas śnieg
Stary 2011-03-10, 09:18   #4754
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
mi też strasznie wychodziły. Przy myciu-co mycie musiałam z wanny wyciągać mnóstwo włosów,bo woda nie spływała... Potem przy czesaniu-garść z grzebienia no i jeszcze międzyczasie-wszędzie moje włosy
A myśmy wczoraj załatwili i okulistę, i poszłam do NFZ po zniżkę na binokle i grawer załatwiliśmy na obrączkach I zaproszeń rozdaliśmy yyyy... 7 Babcia TŻta nie przyjdzie Ale wiedzieliśmy o tym... 97 lat To żal Jej tak męczyć... Ale zdjęcie zamówiła już ślubne u nas hihi Kooochana Babunia
Joasunia, a nei myślałaś, że wypadanie włosów przez Syndi? Bo one są na trądzik ale i tez na nadmierne owłosienie, mi sie włosy troche poprawiły jak ich juz nei biorę.
Babcia pewnie chiałaby być
O matko! grawer!
Stary 2011-03-10, 09:18   #4755
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
No T'ai, bo Ty juz dosc dlugo sie bawisz w organizacje wesela, nie? To i czasu na wszystko wiecej bylo A co do zdecydowania to... kobieta zmienna jest, trzeba podyskutowac o fryzach i makijazach
tak, ale rok praktycznie nic nie załatwiałam bo nie było co
na serio zaczęłam od stycznia
ale nie mam wam za złe przecież
ja już taka jestem że nawet fryzurę czy sukienkę wybieram w moment
a próbnego makijażu to nawet nie robię
bo dla mnie coś innego jest bardziej istotne
po prostu czasem nie mam nic do powiedzenia

Cytat:
T'ai witaj w gronie... Mi się ciągle chce spać-a śpię w nocy jak zabita! Nie wiem co jest
znowu zwalę na przesilenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:20   #4756
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
a Ksiądz na to: "no dobrze to zapiszemy tak: kościół XX jest ważniejszym miejscem Historycznym NIŻ KOŚCIÓŁ PARAFIALNY" aaa w ogóle to było bardzo niemiło, powiedział że napisze że nie chodzimy do kościoła i po tej wizycie wcale nie żałuje że wybraliśmy inny kościół, choć było trochę przejść.

mało przyjemnie, no ale kasa im ucieka
Stary 2011-03-10, 09:21   #4757
monita01
Zakorzenienie

A dziewojki, wkleje Wam, jak chce miec wpeity welon, musze tu pokazac fryzjerce, bo tu w Espanii PMki wpinaja sobie klamrami, zostawiajac powyzej klamry takiego kogucika, a mnie sie to nie podoba, wole go osadzic na koku, o tak:

A co powiecie na bukiet z tulipanow?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 202004_veil-dress-back_jpg.jpg (20,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAZ97GOU.jpg (11,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img23264479c88b24f0ec.jpg (27,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trials 1500.jpg (35,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a5db3e1bdfb793bc.jpg (18,9 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-03-10, 09:22   #4758
passion80
Zakorzenienie

Ja tak sie przyzwyczaiłam do pieknych słonecznych dni, a tu dzisiaj szaro, buro i ponuro, no i mżawka
Stary 2011-03-10, 09:22   #4759
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak sie przyzwyczaiłam do pieknych słonecznych dni, a tu dzisiaj szaro, buro i ponuro, no i mżawka
aż ciężko uwierzyć
Stary 2011-03-10, 09:25   #4760
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
A dziewojki, wkleje Wam, jak chce miec wpeity welon, musze tu pokazac fryzjerce, bo tu w Espanii PMki wpinaja sobie klamrami, zostawiajac powyzej klamry takiego kogucika, a mnie sie to nie podoba, wole go osadzic na koku, o tak:

Hiszpański welon, kok, wpięty kwiat, wygląda to przepięknie tulipany to moje ulubione kwiaty, tez o nich myślałam, ale akurat ten co wkleiłaś nie podoba mi sie kształt
Stary 2011-03-10, 09:30   #4761
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
A co do zdecydowania to... kobieta zmienna jest, trzeba podyskutowac o fryzach i makijazach
lubię dyskutować! A i szukac lubię dla Was czegoś, mimo, że sama już mam wybrane

Cytat:
za grawer i za okulistę!
za rozdanie TYLKO 7 zaproszeń! noo rekordu Kochana nie pobiliście
97 lat...achhh, cóż za poczciwy wiek....

Cytat:
Moja mama jest mistrzynią w robieniu wszystkiego na ostatnią chwilę. W zeszłym roku szyla mi sukienkę na wesele i uwaga! zaczęła kroic i szyć w sobotę rano ale na 17 była gotowa

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Izunia, też mieliśmy taki problem. Ksiądz nas pytał o powód, dlaczego chcemy w innym kościele i powiedzieliśmy, że tamten kościół jest ważnym miejscem historycznym w naszym regionie , a Ksiądz na to: "no dobrze to zapiszemy tak: kościół XX jest ważniejszym miejscem Historycznym NIŻ KOŚCIÓŁ PARAFIALNY" aaa w ogóle to było bardzo niemiło, powiedział że napisze że nie chodzimy do kościoła i po tej wizycie wcale nie żałuje że wybraliśmy inny kościół, choć było trochę przejść.
noo tak kasa mu uciekła, to się wkurzył książulek
Stary 2011-03-10, 09:32   #4762
passion80
Zakorzenienie

Nooo dziewczęta, w takim tempie to my do maja będziemy ciągnąć ten wątek
Stary 2011-03-10, 09:33   #4763
Zakorzenienie

Passion ale wiesz ja już tyle lat biorę i dopiero tej zimy by zaczęły wypadać? Moja Siostra nie bierze tabletek a normalnie gorzej miała ode mnie A Babusia nie da rady Ma problemy z kręgosłupem i jakby Jej się coś stało to miałabym na sumieniu
T'ai no to pewnie Na coś albo na kogoś trzeba zwalić
Monitko ja też będę mieć welon z koronką,ale nie chcę,żeby mi fryz zakrywał Więc będzie gdzieś wciepnięty w środek fryzu
DELL hihi 7 to dużo Dla nas przynajmniej My dużo pocztą wysyłamy A z resztą uporamy się do końca następnego tygodnia więc spoko

Edytowane przez Joasiunia:)
Czas edycji: 2011-03-10 o 09:34

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:34   #4764
DELL
Zakorzenienie

Cytat:

ładnie to wygląda..tak naturalnie. Ale go nie trzeba jednak jakoś choc delikatnie przypiąć?? on nie zsunie się jak będzie tak tylko lekko położony na koku??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images5.jpg (2,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2011-03-10, 09:34   #4765
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo dziewczęta, w takim tempie to my do maja będziemy ciągnąć ten wątek
to postaraj się lepiej
Stary 2011-03-10, 09:39   #4766
monita01
Zakorzenienie

DELLKu, chce zeby grzebien przyczepiony do welonu wbic w gore koka (tak jak widac na drugim zdjeciu) i moze podpiac z boku jeszcze wsowkami... tak powinno byc dobrze O, sliczny bukiecik, dzieki, taki malutki.... ja wlasnie nie che nic duzego

Joasiunka, a masz jakies zdjecia welonu w srodku fryzurki... to chyba nie do niskiego koczka, nie? Ja bede miala welon tylko w kosciele, wiec fryzurke i tak potem bedzie widac, jakos mnie to nie martwi
Stary 2011-03-10, 09:41   #4767
Zakorzenienie

Eeee no to pewnie Monitko Ja całe wesele więc chcę,żeby było widać fryz Czekaj polukam czy coś mam

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 09:51   #4768
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
to postaraj się lepiej
"robię za dwoch"

Cytat:
Ja całe wesele więc
nie całe, nie całe

ja mam w swoich zbiorach takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipany.jpg (10,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulipany3.jpg (17,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulipany 2.jpg (9,6 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-03-10, 09:52   #4769
takaya
Zakorzenienie

Monicca witamy poka zdjęcia sukni katalogowej

I_K a ty to żelazo dostajesz na receptę? Musiałabym morfologię zrobić najpierw by mi rzelazo lekarz przypisał, ale możliwe,że i u mnie tak jest bo mam dziedzicznie po mamie skłonność do anemii (a w zasadzie do wymywania żelaza)

Kurcze dziewczyny muszę się coś zacząć ruszać, bo brzuch coraz większy a ja jakoś dziwnie ostatnio nocami robię się głodna w sumie prawie cały czas nie nażarta chodzę jeszcze się w suknie nie zmieszczę i bedzie
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:54   #4770
passion80
Zakorzenienie

ten w środku najbardziej mi się podoba bo jest taki naturalny tylko jeszcze nie zdecydowałam czy chcę byc naturalna

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny muszę się coś zacząć ruszać, bo brzuch coraz większy a ja jakoś dziwnie ostatnio nocami robię się głodna w sumie prawie cały czas nie nażarta chodzę jeszcze się w suknie nie zmieszczę i bedzie
kochanego ciała nigdy za wiele
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości