|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Catrice
Cytat:
postanowiłam kupić 2 podkłady-infinite matt i ten photo finish w naturze będę dopiero w następnym tygodniu, ciekawe kiedy ceny ulegną zmianie
|
|
|
|
#1502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia - nie zwróciłam wcześniej uwagi na podkłady i nie wiem jaki kolor będzie odpowiedni
|
|
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wątek się rozpędził!
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie pomyślałam- dobrze, że nowości to stała oferta a nie limitowanka ![]() można wydatki rozplanować w czasie
Edytowane przez malina333 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy jest jakaś strona Catrice ze wszystkimi kosmetykami (chodzi mi o taką jak ma Essence)?
Edit: Już znalazłam, w przebudowie
Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2011-03-10 o 13:51 |
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nikt ci nie zabroni. Tamten wątek to jest dla leniuszków, którym nie chce się przekopywać tego wątku w poszukiwaniu zdjęć .Wstawisz kiedyś zdjęcie z tym bronzerem z Catrice na buzi? Ciekawi mnie efekt. Chciałabym używać bronzera (na razie zamiast bronzera do podkreślenia policzków używam różu mineralnego z maybelline w wmiarę pasującym kolorze i całkiem nieźle sobie radzi), ale boje się, że będę wyglądała strasznie - widok niektórych kobiet używających bronzera mnie przeraża. Ja niestety zapomniałam wziąć katalogu Catrice :/, a bardzo lubię takie rzeczy...
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale zauwazylam na tym watku, ze wiekszosc jest tak zajeta poszukiwaniem sklepu, ze w ogole nie zwraca uwagi jak sie cos wstawi zdjecie z brazerem na pewno bedzie... moze nie tu ale na pewno na blogu ... bo mi przeklamuje kolory i to w efekcie koncowym nie jest to co powinno... ale na pewno przy kolejnym "looku" uzyje brazera. I na mnie do tej pory wszystkie przetestowane rowniez te z gornych polek... wygladaly paskudnie, ten brazer jest pierwszym, ktry mi pasuje ale i tak nakladam go niewiele... stad tez moze slaby efekt na zdjeciach
|
|
|
#1511 |
|
po prostu Em :)
|
Na Starowiślnej ma nie być żadnej dostawy z Catrice do końca tygodnia.
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisane przez yoona baaardzo bylabym wdzieczna, oczywiscie pokryje koszty Cytat: Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach a czy i ja mogłabym prośić, jesli by było na tyle? ( choć wątpnie, żeby było akurat tyle... )Cytat: Napisane przez Hisoka a może by tak jeszcze szminkę Victorię dla mnie? ![]() Cytat: Napisane przez dolce&gabbana Bielsko Sfera, nowości i limitki brak, ALE pytałam Panią czy coś wiadomo o dostawie, poszła zapytać na zaplecze i powiedziała, że mają już nową szafę i kartony z dostawą, niestety nie miały teraz czasu wyciągać Może jutro lub pojutrze będzie to zrobione.Czy ktoś mi zakupi puder, szminkę antonine oraz cienie C01 Candelabra ?? ![]() ![]() ![]() Jeśli to aktualne to postaram się dzisiaj kupić. Raczej w moim mieście szału na te kosmetyki nie ma, ale wszystko okaże się jutro. __________________ Mam dla was kosmetyki
Edytowane przez agaku Czas edycji: 2011-03-10 o 16:24 |
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Malina z obserwacji... wystarczy przegladnac pare stron wstecz
... ale to ogolnie nieistotne jakie sa moje osobiste wrazenia i nie ma sie co nad tym rozwodzic
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
a najgorsze, że nie ma odpowiednika w nowej kolekcji
Kupiłam sobie coś z nowości - lakier UMN 020 Cotton Candy At Eiffet Tower - 7,89! i skusiłam się na limitkę.... ale jestem zawiedziona konsystencją... trochę wysusza usta ![]() Puder w ogóle mi nie podszedł... jest taki dziwny i nie wiem co miałabym sobie z nim zrobić :P no i skoro mówicie, że linerek żelowy jest tańszy, niż w rzeczywistości, to chyba jutro po niego pójdę, bo moje essence'owe już są skorupami... pomacałam sobie testery pomadek i mam znowu mieszane uczucia.. te w czarnych opakowaniach są mega napigmentowane, ale czuje się źle ze świadomością, że nie ma zastępnika dla spicy coral... a zużywam tą pomadkę błyskawicznie ![]() cieni czwórek jeszcze nie było, ale były już testery i całkiem fajnie się zapowiadają ![]() a jakie te szufladki z testerami są urocze ehhh kocham Catrice
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziękuję wszystkim dziewczynom za swatche- często dzięki nim,moja kolekcja kosmetyków powiększa się, przy jednoczesnym zmniejszaniu się środków na koncie ale wszystko ma swoje skutki uboczne
|
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam po raz pierwszy nowości :
Szminki fajne, większy wybór kolorów i sa wreszcie też jakiejś mocneijsze/żywsze odcienie, ale w sumie żaden odcień mnie nie zachwycił tak żebym o nim teraz marzyła . Przyglądałam się czarnej (mocno napigmentowana!), ciekawe czy będzie miala wzięcie![]() Fajna jest też pomarańczowa i taki rozbielony pomarańcz. Szkoda, że podnieśli ceny - tamte nawilżające szminki lubiałam i ich cenę zresztą też .Podwójne róże - przyjemne, ale narazie się nie napalam. W necie jakoś bardziej mi się podobaly ![]() Żelowych linerków nie kupię, bo mały wybór kolorów. Nowe odcienie lakierów - w sumie mało ciekawe, to dobrze dla mojego portfela . Zainteresowały mnie chyba tylko z 3 odcienie, w tym taka zgaszona zieleń "sir coś tam". Kupiłam lakier Iron Mermaiden (w buteleczce wygląda jak benzyna).A co do limitki, to myślę że gdyby nie te opakowania, piękna szata graficzna - to chyba by mi się nie spodobała
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
Też byłam dziś obejrzeć nowości. Mam trzy pomadki z AM i powiem, że te które są teraz(UC) są okropne. Podkreślają suche skórki, tworzą jakieś smugi na ustach, co po bogactwie kolorów jak użytkowość żadna
Lakiery mi się nie podobają. Nic mi się nie podoba z nowości .Za to oglądałam dziś pomadki Golden Rose i powiem, że tam nudziaki są ładne. Do tego kosztują mniej, ale odpowiednika Spicy Coral dalej nie znalazłam
Edytowane przez LadyMadalena Czas edycji: 2011-03-10 o 18:45 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... po pierwszym tescie myslalam, ze moze cos nie tak z moimi ustami ale drugie podejscie to samo. Paskudnie prezentuja sie na ustach
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby któraś z Was chciała jeszcze coś z UB dajcie znać na PW
Przyjechałam dzisiaj do rodziców i oczywiście musiałam zajść do Natury, a tam pełna nowa szafa i nietknięta limitowanka Jutro obmacam resztę
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Wolę prosto!
|
w Zabrzu w Platanie są również niższe ceny-za podkład matujący płaciłam 20 zł a nie 25, za pędzelek 7 zł z groszami, skusiłam się też na bazę pod cienie i ona również była tańsza (zamiast 15,99zł-12,69 zł)
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No i kupiłam w końcu cienie Fleur de Lis
Ale są piękne... trzeba przyznać ![]() Ktoś się pytał, czy pudełko przy zamykaniu nie klika i tylko się zamyka tak "sprężynowo", więc u mnie też nie klika i zamyka się właśnie z takim "sprężynowym" odgłosem (którego właściwie nie słychać A tak w ogóle to sobie nie pooglądałam dziś nowości :/ bo naturzanki wypakowywały kosmetyki do wszystkich szaf i dostęp do Catrice był bardzo ograniczony, żeby nie powiedzieć niemożliwy... Udało mi się jedynie sięgnąć po te cienie, a kobieta która układała towary z taką łaską się odsunęła, patrzyła mi na ręce i czekała aż wreszcie sobie pójdę, bo musi rozpakować towar a ja ewidentnie jej przeszkadzałam ![]() Nie ma to jak kupować kosmetyki, kiedy ktoś stoi nad tobą jak kat nad dobrą duszą i ci dyszy w kark... ![]() Cytat:
Cytat:
Bo macie takie szczegółowe wrażenia, co do tych nowych szminek, a z z postów nie wynika, ze się skusiłyście na ich zakup Czy to Wasze wrażenia już po zakupie?Aha, i jeszcze jedna sprawa, ktoś pytał, czy te nowe pomadki też nabijają się w kasie po niższej cenie, sprawdzałam pod czytnikiem tą z Ultimate Shine i jej cena to niecałe 13 zł, więc też kosztuje mniej niż cena na szafie.
|
|
|
#1526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?a tak w ogóle to mamy pytanie odnośnie lakierów z serii nude jak się sprawują i tego Iron Merimaiden ? |
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Gocławiu.
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1529 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
jak tylko porobię jakieś zdjęcia na ręcę/twarzy i ocenię jak działa to dam znać
|
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak masz jakieś jeszcze pytanie to z chęcią Ci odpowiem :P
Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2011-03-10 o 21:06 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

malina333- będę informować jak tylko się czegoś dowiem 

Nakarm pieska... 

-> co sroce w oko wpadnie

Lakiery mi się nie podobają. Nic mi się nie podoba z nowości
.

Bo macie takie szczegółowe wrażenia, co do tych nowych szminek, a z z postów nie wynika, ze się skusiłyście na ich zakup