|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciemny granat
Tym razem makijaż jest naprawdę ciemny. Uwielbiam granaty i postanowiłam wreszcie pokazać siebie w tej tonacji, problem w tym, że onieśmieliły mnie granatowe dzieła Agi i Perełki...
Teraz jest mi trochę dziwnie pokazywać mój, a to dlatego, że: nie często robię takie mocne makijaże, właściwie taki zrobiłam pierwszy raz i miałam nie lada problem z roztarciem trzech mocnych cieni ....ach, ale zobaczcie same i doradźcie gdzie z czym powinnam wyjechać inaczej. Użyłam: OCZY ^ cień ciemny szary matowy Oriflame (bez numerka) - na górnej i na dolnej powiece. ^ cień inglot czarny sypki błyszczący, znowu bez numerka - na górnej ^cień granatowy Sephora sypki i błyszczący ^ jasnobeżowy cień cantare ^tusz lancome ^szara kredka na brwi ![]() USTA ^ odżywczy balsamik BODY SHOP + perłowa szminka Golden Rose nr105 TWARZ ^puder joko ^róż ruby rose ^dwa fluidy eris to chyba tyle, oceniajcie kochane wizażanki! Edytowane przez candibar Czas edycji: 2006-08-25 o 11:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Bardzo ciemny granat
hej
![]() bardzo ładny ten granat, taki cieplejszy odcień. Trochę za dużo rózu jak dla mnie ale całość prezentuje się dobrze |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też się ten granat podoba, mam go od czasów studniówki - wtedy jeszcze mama umalowała mnie na granatowo i miałam granatową suknię.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten cień granatowy Sephory..... już się na niego ślinię, bedę musiała zajrzeć do sephory po świętym Wypłatnym
.Jak na pierwszy raz położyny ciemny cień, to wyszło znakomicie, wydaje mi się,ze wyprowadzanie go wyżej nie jest potrzebne. Ciekawe jak widzą to inne dziewczyny....
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczny jest ten makijaż, bardzo starannie roztarte cienie, usta mają świetny kolor. Super Ci pasuje. Baardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
La Moderatoiure
|
Ślicznie wyglądasz w granacie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnej krytyki - |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajny granat
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się baaardzo podoba
Powiem Ci że oczy masz jak prawdziwa kocica Kształt taki i kolor tęczówki ach |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
La Monica - dzięki!
dissolved girl - miło słyszeć, uff
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
och madie, taka jesteś miła |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
baaaardzo fajnie
wg mnie twoja uroda jest stworzona do zdecydowanych oczu..bardzo mi sie podobasz w takich podkreslonych oczkach tak kusicie tym granatem az zaczelam sie zastanawiac, czy nie sprawic sobie tez granatu..ale nie jestem pewna czy by mi pasowal...
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładnie C w tym kolorze
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie bardzo mi sie podobasz w takich zdecydowanych kolorkach ale ciupeczke pomarudze
lysawo mi w wewnetrznym konciuk moze ciut wicej rozswietlenia tam lub odrobine nizej jeszcze do niego zjechac granatem (ale w tej drugiej opcji ostroznie) no i dalabym troche mnie rozu ale zdziebko (chusteczka tu na pomoc przyjdzie) ale ogolny efekt jest znakomity a to moje marudzenie to tylko szczegoliki malusienkie nie wplywajace na calosc amen
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja się dołączę do gąszczu zachwytów
![]() Pięknie! Bardzi mi się podobają takie mocne granaty A Ty w nim wyglądasz cudnie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
prawda jest taka, że ładnemu we wszystkim ładnie
jedynie co do wewnętrznego kącika mam podobne odczucia, jak smileofangel, ale to oczywiście drobiazg
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Oj Candibar wyszło smakowicie
Ladnie połozone cienie, granat pasuje do Ciebie bardzo, jak widać mocniejsze akcenty służą Tobie znakomicie. Ale z tym różem to jednak za bardzo poszalałaś |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
No proszę
ślicznie ! A poza tym, masz taką ładną buzię, że w każdym makijażu Ci do twarzy! W takich granatach, ciekawie odznacza się kolor Twoich oczu ![]()
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładny kolor i cienia i oczu
ja bym troszkę jeszcze zgubiła granicę tego granatu na górnej powiece, bo według mnie odrobinę za bardzo się odcina. ogólnie makijaż bardzo ładnie podkreśla Twoją urodę i podoba mi się pozdrawiam |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Widać ze granat cię lubi z wzajemnością
Z jednym przesadziłaś- ciut za dużo tego różu na polikach
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
SmileofAngel, Luna Karola - Hihi z tym różem to też to zauważyłam na zdjeciach, na szczęście nie wyszłam w tym mejkapie na ulicę
![]() W ogóle to ja różu użyłam dosłownie kilka razy w życiu - tak wiem tłumaczę się. Co do uwag a propos wewnętrznego kącika, to też zauważyłam, ze tam łyso, ale że już nie wiedziałam co zrobić to tak zostawiłam. Chociaż z opcji zaproponowanych przez SmileofAngel wybrałabym tę drugą, bo średnio się czuję z rozświetlonymi wewnętrznymi kącikami. grin_ajz - ja myślę, ze granat by ci pasował. własnie, dlaczego ty już nic nie pokazujesz ![]() enigma, anusia, paolla, Gothic - dzięki! Aphrodisyack - dzięki za komplement ![]() pork - dziękuję za komentarz i poradę |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Baaaardzo ładnie wyglądasz w tym kolorze. Ładnie wycieniowałaś. Dałabym tylko jeszcze troszkę korektora pod oczy i to tyle. Ale ogólnie naprawdę fajnie. A drugie zdjęcie cudne
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie pokazuje sie, bo nie mam dostepu do cyfrowki..aparat jest mojego brata i te makijaze ktore wcisnelam na forum byly cykane podczas uprowadzenia aparatu
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
jo@śka - dzięki. wiesz, masz rację z tym korektorem, teraz się przyjrzałam dopiero i rzeczywiście dołki za mało zakryłam.
grin_ajz - to uprowadzaj aparat, kupuj granat ...i do dzieła
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
prześlicznie wyglądasz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba makijaż. Nawet nie przeszkadza mi odrobina za duż o różu na polkiach. OGólnie bardzo ładny i dobrze zrobiony makijaż.
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Teraz jest mi trochę dziwnie pokazywać mój, a to dlatego, że: nie często robię takie mocne makijaże, właściwie taki zrobiłam pierwszy raz i miałam nie lada problem z roztarciem trzech mocnych cieni ....ach, ale zobaczcie same i doradźcie gdzie z czym powinnam wyjechać inaczej. 

amen