![]() |
#3841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
2. Jakie kremiki?? Pollena niedroga więc i ja spróbuje ![]() ![]() 3. nie kracz ![]() KLIK tu piszą o całym ciele ale ja na pupe się nastawiam bo chcem zrobić krzywdę mojemu cellulitowi ![]()
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-03-10 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
![]() co chwila wyłączają mi prąd, nie mogę nic zrobić ![]() ponadto ukisiłam rosół dla psa ![]() i dziękuję wszystkim za przytulasy i kciuki z powodów zembowych ![]() ![]() a i znowu śniła mi się kupa w klozecie ![]() ![]()
![]() |
#3844 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja co prawda nie lubię malować pazurów dłoni - ale super ze ktoś kto lubi sie dostał - co mozesz wygrać ?????? hihi, ![]() o bosze - tylko tyle cycatów ? u mnie wiosnę szlag trafił - a szkoda - bo jakas taka lepsza była niz zima mam andzieje ze Flo - juz "po" czymam ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
no i jak ? a mnie się tez to często sni, zbyt czesto - brrrrrrrrrrrrrr a kasy ni chu chu ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||
never say no to panda
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() maseczka to TA a z ciekawostek - przymierzam się do TEGO no kiedy nawet w klasycznym bloku to poza mlekiem niewiele co jest... kakało, cukier (zamiast słodzika) i tłuszcz (tutaj masło zastąpili serekiem... tak myślę)... no, i jeszcze wkruszone herbatniki of koz
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
ja dziś czuję mgłę
![]() Cytat:
![]() ciekawe na kogo teraz trafi....? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
ʞɐɯǝuɐ
|
a to nie wiedziałam z tym mlekiem, chyba nigdy nie widziałam żadnego przepisu na blok.. albo widziałam i nie pamiętam, co na jedno wychodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ja tam po prostu chciałam koniecznie przetestować te pękające lakiery (bo na fotkach wyglądają bossssko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie lubię jak ktoś mi coś robi.. ale może warto? miałabym choć raz w życiu ładne skórki ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- aaaaaaaaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dałabym się dotknąć to kwestia osoby, która to zrobi - aha i ja mam fobie obcinania paznokci - w sensie zbieram sie do tego dniami, tygodniami, nienawidzę - brrrrrr tego - mam dziwactwo - a co ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też fajnie, szczególnie, że lubisz te zwierzątka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
BAN stały
|
Cytat:
Waaarto ![]() Chyba że się tak potrafi samemu. Ja byłam raz na manikjurze i to był pierwszy i jak dotąd ostatni raz w moim życiu, kiedy miałam ładne paznokcie ![]() W sumie mam całkiem sporo lakierów, ciągle się ślinię na widok jakichś kolorów, ale też raczej wolę na nie patrzeć ![]() ![]() A co do kolorów, to połowa moich lakierów to szarości i greige ![]() O, jeszcze tutaj zapytam. Znacie jakiś drogeryjny zamiennik hydrolatu oczarowego? ![]() ![]() Kompletnie się nie orientuję w zwykłych tonikach drogeryjnych, a boję się, że się totalnie zapuszczę przez parę tygodni bez hydrolatu. ![]() ![]() I jeszcze mydło z Lusha mi się kończy, a nie stać mnie na nowe ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-03-10 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wolalabym ![]() jest to jakiś pomysł ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam w Naturalisie - ale ino 100 ml moze być ? JAK TO ZAMKNĘLI????????????????? ???????? BU ? ALBO ZAMÓW TU http://www.zrobsobiekrem.pl/?hydrolaty,6 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-10 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
doczytałam o hydrolacie oczarowym Fitomed - ponoć w aptekach i sklepach zielarskich ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- które? dopaszczowe? Sałać polecała Psor Soap z Rossmanna, za 12,99 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
BAN stały
|
No nie na zawsze
![]() Cytat:
Chyba póki co wrócę do żelu babydream. Laski na biochemii polecają jeszcze Milk&Lotion. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
ja za drzwi uciekam przy jakichkolwiek fruwakach, pająki lubię głownie ze względu na bezskrzydłowość
Cytat:
![]() ![]() o to to! ![]() ale mam wrażenie że nawet w uber higienicznym zakładzie i przy mega sympatycznej kosmetyczce pierwszym odruchem po chwyceniu mnie za palec byłoby wyszarpnięcie go ![]() Cytat:
Cytat:
![]() albo może miciel jakiś?
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja za to nie pozwoliłam nigdy żeby mi ktoś przy twarzy robił (żadnych masaży, peelingów, oł noł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę się ubrać i umalować bo idziemy na obiad do knajpy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W każdym razie wydaje mi się, że tu nie ma co szukać. Myślę, że skórki i paznokcie wszędzie zrobią przyzwoicie. Czy nie? ![]() Btw idziesz na Rozz Williams in Memoriam? ![]() Chyba się rozejrzę za tym fitomedem, będzie ratunek na awaryjne sytuacje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() I na łańcuszku zawiesić ![]() Cytat:
![]() ![]() Are you szure(k) ? ![]() I proszę nie zmieniać z na i ![]() Cytat:
Ale qpa to taka życiowa rzecz, nie martw się ![]() ![]() Miałam napisać rano, ale już nie miałam czasu. Śniła mi się skarbiątko. Pracowała w jakimś sklepie i miała na sobie taki sklepowy fartuszek. I idę sobie a ona akurat stoi przed sklepem, patrzy na mnie i mówi, że chyba się skądś znamy ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupa- no wiesz, co myślę - może zabiegi nie będą konieczne i zaoszczędzisz kupę kasy? solisz ją- jeszcze lepiej- słono Ci zapłaca Batman i Spiderman w jednym- czy miał majtki na rajtuzach? I 7 żyć O, chciałabym! Ja tymczasem- gotuję! bo nie chce mi się wychodzić, i jakoś mnie wzięło. na razie szpinak z jajkiem, czosnkiem i kaparami z odrobiną chrzanu śmietankowego. będą klopsiki też indycze- chyba, że można coś fajniejszego zrobić z mięsa ind. miel?
![]() |
#3870 |
never say no to panda
|
przepyszniastą lasagnę!
![]() ja właśnie chłodzę w lodówce blok i zaraz zabieram się za faworzenie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.