|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podpalony kuba!!!
Znów mi łzy do oczu napłynęły po obejrzeniu zdjęć. Niby wiem, że ma już dobrą opiekę, jest leczony, dbają o niego, ale nie mogę się opanować. Powiedzcie czy te czerwone rany na lewym boku mu znikną? Strasznie to wygląda. Sierść pewnie nie odrośnie w poparzonych miejsach? Piękny z niego piesek, ale do końca życia będzie "naznaczony", jego ciało będzie opowiadało przykrą historię...
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Kubuś
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo.
![]() Ale widać, że jest z nim o niebo lepiej. Silna psina. |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bestialsko skatowana suczka - Psotka
Dla mnei tlumaczenie sie alkoholem jest niepowazne. Wiekszosc ludzi po alkoholu sie tak nie zachowuje. Nikt normalny nie ma takich pomyslow. Mysle ze wiezienie dla zwyrodnialcow bedzie dobra kara.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Podpisane i rozesane linki gdzie sie tylko dalo.
Mam nadzieje, ze tacy ludzie zaczna ponosic konsekwencje swoich beztialskich czynow... |
|
|
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
Kubulku
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Podnosze i prosze o wiecej podpisow. Dziekuje
|
|
|
|
#2590 |
|
Raczkowanie
|
Śpij dobrze Kubusiu przystojniaku
|
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bo ja już nie wiem, jak to jest z tym 1%? Można na Kubę przeznaczyć? Ktoś coś wie?
|
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
podpisane i rozesłane ;]
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakatowanie psa huskiego w bestialski sposób
![]() http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIECYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86!!?p=16400 365&viewfull=1#post164003 65 "Puszek ... ktoś przywiązał go do płotu na opuszczonej posesji ... za .. tylne łapki .... więc miał je na wysokości ok 20-30 cm nad ziemią ... przednimi łapkami stał w kałuży która w nocy zamarzła ... przednie łapki miał odmrożone ... Został uśpiony, bez dwóch przednich łapek by sobie nie poradził..." Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2011-03-10 o 15:25 |
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
|
|
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym mu pomóc z całego serca, Boże, jakbym chciała, ale niestety nie mam własnych funduszy, a rodzice sie nie zgadzają, straszne snoby.
Jedyne co mogę zrobić to chyba się pomodlić żeby wyzdrowiał i trafił do jakiejś rodziny, która będzie go mocno kochać! Trzymaj się psiaku! ;*
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
To ja przy następnym przelewie wpłacę o 20zł więcej niż chciałam i umówmy się, że to od Ciebie dla Kubusia
A co niech ma nasz super bohater.Kubuś ![]() Twoja największa fanka |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pensja więc i kolejny przelew do Kubusia poszedł
![]() Buźka dla Kubusia |
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
Podpisuję i rozsyłam dalej
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Tam można chyba dopisać na jaki cel, pamiętam jak w zeszłym roku oddałam 1% na TOZ to dopisałam, że to na schronisko w moim mieście, więc możemy wpisać Fundację Mrunio i dopisać, że to dla Kuby
|
|
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Witaminki dla mojego ulubieńca
![]() ![]()
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
$%*(*&^*@#$%!
Poryczałam się ![]() |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Nie mam już siły komentować, po prostu tak mi żal tych wszystkich piesków o których piszą
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - po jaką cholerę ktoś bierze psa, skoro nie kocha zwierząt, nie ma zamiaru się nim opiekować? Po drugie - po co ktoś robi coś takiego? Żeby zadać zwierzakowi ból? Czy to kogoś cieszy? Nie potrafię tego pojąć.
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Kubulek
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze buldogi do adopcji
AKTUALIZACJA BULDOŻKÓW DO ADOPCJI
NASZE BULDOŻKI DO ADOPCJI HANA To około 3 letnia mopsiczka podrzucona razem ze swoim dziećmi pod bramę schroniska w Łodzi. Ta przekochana istotka od razu podbiła serca wielu ludzi. Jest strachliwą, bojaźliwą i nieufną kupką słodkości. Lecz gdy tylko się przywiąże do człowieka, to nie odstępuje opiekuna na krok. Po przejściu z pseudohodowli została jej "pamiątka" w postaci nużeńca (w trakcie leczenia), który spowodował wyłysienie brzuszka i pleców, sunia obecnie ma zajęte wydzieliną oskrzela (również w trakcie leczenia). Niestety nie nauczona czystości w domu, ale bardzo szybko się uczy, z każdym dniem staje się pewniejsza, pokazuje radość i energię, która gdzieś tam głęboko w niej drzemie. Szuka troskliwego, odpowiedzialnego właściciela, który zapewni jej poczucie bezpieczeństwa i już nigdy więcej nie zawiedzie jej zaufania. Jeśli chcesz podarować Hanie wspaniały domek skontaktuj się z nami sunia obecnie przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. ![]() Uploaded with ImageShack.us HEXA, HOLLY, HEPI, HAGA Te cztery 5-cio miesięczne mopsiczki razem ze swoją mamą Haną zostały podrzucone przez pseudohodowce pod bramę Łódzkiego schroniska. Nie można było już na nich zarobić i nikt by ich nie kupił gdyż mopsiczki mają zaawansowaną nużycę i świerzb. Na szczęście znaleźli się ludzie o dobrych sercach, którzy postanowili im pomóc. Obecnie są w trakcie leczenia, ale przyszły domek stały musi się liczyć z tym że przez jakiś trzeba będzie je kontynuować. Mopsiczki nie są już ze swoją mamą i dochodzą do siebie w obecnych domach tymczasowych. Dwie z nich Hexa i Holly są w domu tymczasowym w Łodzi, natomiast Hepi i Haga przebywają w domu tymczasowym pod Kielcami. To wspaniałe maluchy spragnione ciepła i miłości jeśli chcesz podarować domek jednej z nich i skontaktuj się z nami one czekają spragnione jedynego najlepszego domku na świecie, który ich nie zawiedzie. ![]() Uploaded with ImageShack.us BETA Beta jest 6 lenią buldożką angielską, jej dotychczasowy właściciel przekazał nam ją pod opiekę. Jest pogodna i wesoła, nie jest nauczona czystości w domu, gdyż mieszkała na dworzu w kojcu. Nie przepada za dziećmi. Natomiast do innych zwierząt i dorosłych zachowuje się wspaniale. Ma krzywe przednie łapy i prawdopodobnie zmianę na rogówce do zdiagnozowania przez weterynarza. Zmiany skórne prawdopodobnie od karmy. Po za tym Beta jest wspaniałą sunią, która bardzo by chciała znaleźć swój jedyny domek. Jeśli chcesz obdarować Betę prawdziwą miłością skontaktuj się z nami. Sunia przebywa w domu tymczasowym pod Radomiem. ![]() Uploaded with ImageShack.us BULDOŻKI DO ADOPCJI POD NASZYM PATRONATEM ORESTE Oreste to piękny zdrowy 7-letni buldog angielski, jego dotychczasowa właścicielka zwróciła się do nas z pomocą znalezienia dla niego dobrego domu. Brak czasu oraz przeprowadzka do mniejszego mieszkania na piętrze sprawiły że Oreste nie czuje się szczęśliwy i jego Pani postanowiła znaleźć mu nowy dom, w którym będzie mu dobrze do końca jego dni. Najlepiej by było aby to był dom z ogrodem gdzie Oreste w przeszłości czuł się wspaniale. To kochany pogodny łagodny psiak, jest uparciuchem i typem leniuszka długodystansowe spacery niestety nie są dla niego. Nigdy nie miał styczności z małymi dzieci, uwielbia na nie skakać, więc zalecony dom byłby bez dzieci. Jedynym problemem u niego są posypane solą ulice zimą, wtedy jego łapki robią się czerwone. Do innych zwierząt bardzo się cieszy i jest nastawiony przyjaźnie gdy jakiś pies chce go ustawić warczeniem, Oreste ustępuje. Jednak nigdy nie mieszkał z drugim psem czy kotem i nie wiadomo jak może zachowywać się w stosunku zwierząt na co dzień. Po za tym jest zdrowy i nic mu nie dolega. W tej chwili przebywa u swojej dotychczasowej właścicielki w Warszawie. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
Kubuś
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Buziak dla Kuby na dobranoc
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zajrzyjcie na watek Dogomani;
http://www.dogomania.pl/threads/2004...eczenia/page61 Z tego co dziewczyny dowiedzialy sie, akcja zbierania pieniedzy na Kubusia sie zakonczyla. |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzaki w potrzebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

A co niech ma nasz super bohater.