Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-03-10, 14:19   #4231
ekscentryczna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 101
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, hej... Co masz zrobiæ? Przede wszystkim nie panikowaæ i my¶leæ pozytywnie!
G³owa do góry!
Nie mo¿esz mówiæ, ¿e jak ju¿ wyjedziesz z placu, to odwalisz co¶ na mie¶cie. Nie wolno Ci tak nawet my¶leæ! (chocia¿ ja te¿ tak mówi³am, no ale niewa¿ne)
to co ja mam zrobiæ ¿eby nie my¶leæ negatywnie kurcze ... gdzie ja siê pcha³am ... brzuch mnie boli teraz ze stresu choc to jeszcze pare dni ;/

ekscentryczna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:24   #4232
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny z³apa³ mnie mega dó³
Czuje ¿e za drugim razem te¿ nie zdam ;( a ju¿ za pare dni egzamin
wczoraj by³am na placu , potrenowaæ ³uk - wychodzi³ dobrze... ale kurcze boje siê ¿e jak ju¿ mi siê uda wyjechaæ z placu to na mie¶cie zawale ;(
Nie podaruje sobie jak znowu nie zdam
W Czêstochowie by³am tydzieñ temu i wydaje mi siê ¿e ju¿ nic nie wiem ... jak je¼dziæ etc . Mój intruktor jest ju¿ nieosi±galny i co ja mam zrobiæ ;(
Dlaczego siê tym tak przejmujesz? Stanie siê co¶ je¿eli nie zdasz? ¦wiat siê zawali? Kto¶ pope³ni samobójstwo? Przestañ siê tym przejmowaæ. Po co siê tak nakrêcaæ? Po co Ci takie nastawienie? Jak nie zdasz, to siê nic nie stanie. Jak zdasz, to te¿ siê nic nie stanie, poza tym, ¿e bêdziesz mia³a prawko i nie wsi±dziesz ju¿ nigdy do eLki.

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
Monia: szalejesz z ta biologi±

co do srebrnych aut to zgadzam siê nie widac tego brudu ca³ego, ja mam srebrnego voyager'a i jest ok za to ta krowa jest granatowa, koszmar, chyba bede musia³a co tydzieñ je¼dzic na myjnie
Dosz³o do mnie, ¿e jeszcze tylko 8 tygodni... i postanowi³am siê wzi±æ za siebie.

Myjnia? Szmata w d³oñ i sama szorujesz autko
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:26   #4233
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

a ja w³a¶nie z tat± rozmawia³±m, i zaczê³am mu marudziæ o egzaminie, ¿e to nie dla mnie i, ¿e z pewno¶ci± nie zdam, i powiedzia³ mi tylko tyle, ¿e jak nie zdam teraz to nic sie nie stanie, pójdê na kolejny...i mnie to przynajmniej ciut uspokoja chocia¿ i tak przed samym egzaminem bêdê wisieæ na telefonie z tat±, bo zawsze rozmowa znim mnie uspokaja

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Monia: dobrze mówisz... nie ma co siê nakrêcaæ, to nie jest najwa¿niejsza rzecz w ¿yciu, choæ przydatna
Stary 2011-03-10, 14:29   #4234
ekscentryczna
Zakorzenienie

A najgorsze jest to , ¿e ja wiem , ¿e dobrze je¿dzê autem (choæ czasem wiadomo jakie¶ ma³e pomy³eczki bo ja wole po swojemu) ale jak wy³±cze my¶lenie , bêdzie mi kaza³ parkowaæ ty³em a samochody bd od obu stron to egzamin bêdzie negatywny .. najbardziej mnie nakrêca takie my¶lenie przez moj± przyjació³kê bo ona zda³a za 1 razem (dzieñ po moim egzaminie) i dzi¶ ju¿ dosta³± wiadomo¶æ ¿e plastik do odebrania a ja taka ³amaga jestem ¿e pewnie i za 2 razem nie zdam ... strasznie siê z tym czuje , zazdroszcze ¿e ona ju¿ ma to za sob± Biorê j± ze sob± na egzamin ¿eby mnie wspiera³a .. moze mi to pomo¿e

Stary 2011-03-10, 14:31   #4235
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ty³em Ci na pewno nie bêdzie kaza³ parkowaæ, o to siê nie martw
Stary 2011-03-10, 14:33   #4236
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:
ty³em Ci na pewno nie bêdzie kaza³ parkowaæ, o to siê nie martw
sk±d wiesz?
wiem . zrobie sobie liste o czym mam nei zapomnieæ jak bd je¼dzi³a i codziennie bd patrzeæ na to
mo¿e pomo¿e hhehehe

Stary 2011-03-10, 14:34   #4237
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ju¿ by³a tu dyskusja i wysz³o, ¿e na egzaminie nie ma parkowania prostopad³ego ty³em

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 14:40   #4238
asiulka30
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Cytat:
a ja w³a¶nie z tat± rozmawia³±m, i zaczê³am mu marudziæ o egzaminie, ¿e to nie dla mnie i, ¿e z pewno¶ci± nie zdam, i powiedzia³ mi tylko tyle, ¿e jak nie zdam teraz to nic sie nie stanie, pójdê na kolejny...i mnie to przynajmniej ciut uspokoja chocia¿ i tak przed samym egzaminem bêdê wisieæ na telefonie z tat±, bo zawsze rozmowa znim mnie uspokaja

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Monia: dobrze mówisz... nie ma co siê nakrêcaæ, to nie jest najwa¿niejsza rzecz w ¿yciu, choæ przydatna
No wlasnie, nie doluj sie tak, to nie koniec swiata. Ja jak szlam na egzamin-y (2), to mowilam sama sobie , ze nie ide przeciez na egzekucje i nie ma co sie tak denerwowac. To pomoglo.
asiulka30 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:44   #4239
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 958
GG do kar0link4

A czy misislipy ma ju¿ wyznaczony termin egzaminu?

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 14:46   #4240
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja sobie na 1 wmawia³am muszê zdaæ za pierwszym razem-nie pomog³o... psz³am na 2 z nastawieniem, ¿e muszê teraz to zdaæ bo jak nie zdam to bedzie wstyd-nie pomog³o a teraz na 3 pójdê z my¶l± co ma byæ to bêdzie co nie zmienia faktu, ¿e w minimalny sposób bêdê zestresowana troszku

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
A czy misislipy ma ju¿ wyznaczony termin egzaminu?
ma siê jako¶ teraz dowiedzieæ, no chyba, ¿e ju¿ zna a nam powie po fakcie bo ostatnio modne siê to tu zrobi³o-ukrywanie terminów
Stary 2011-03-10, 14:48   #4241
Eroll
Wtajemniczenie

Ze strony mojej rodziny nie by³o parcia na zdanie przeze mnie egzaminu. Wszyscy mi powtarzali: "powodzenia, ale nie nakrêcaj siê, bo i tak nie zdasz za pierwszy razem". Bo wszyscy wiedzieli jakie teraz s± realia zdawania prawka. Dopiero przed 3 egzaminem, na wigilii by³y rozmowy: "mo¿e w koñcu by¶ to zda³a?", ale te¿ wypowiadane z u¶miechem
Babcia: "I ¿eby¶ w koñcu to zda³a, do trzech razy sztuka"
Dziadek: "Przecie¿ dopiero zaczê³a!"
Ciocia: "Ja zda³am za czwartym, masz jeszcze szanse ¿eby mnie dogoniæ"

Nastawienie te¿ du¿o daje
I - "na pewno zdam" - nie zda³am
II - "nie zdam" - nie zda³am
III - "wisi mi to" - zda³am

Pok³óci³am siê dzi¶ z kole¿ank±, która nie ma pojêcia o prawie jazdy i mówi, ¿e "osoba po kursie powinnam umieæ je¼dziæ w ka¿dym mie¶cie i powinna zdaæ za pierwszy razem". Jak ja nie lubiê takiego podej¶cia.
Stary 2011-03-10, 14:51   #4242
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no to zazdroszczê kole¿anki
Stary 2011-03-10, 14:54   #4243
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
no to zazdroszczê kole¿anki
Ludzie, którzy nie mieli nigdy z tym styczno¶ci w³a¶nie maj± takie podej¶cie. "Pff... nie zda³a dwa razy, na pewno nie umie je¼dziæ". Powiedzia³am jej, ¿e pójdzie na kurs, zobaczy jak to jest. I nikt po 30h w eLce nie zaryzykuje stwierdzenia, ¿e potrafi je¼dziæ. Chocia¿ nie wyobra¿am sobie jej za kó³kiem...

Idê do biblioteki, poszukaæ czego¶ na bibliografiê
Stary 2011-03-10, 14:55   #4244
ekscentryczna
Zakorzenienie

zrobi³am liste i siê ju¿ uspokoi³am i faktycznie ... co ma byæ to bêdzie (choæ nie ukrywajcie ¿e nawet za tym 3 chcia³y¶cie ¿eby ju¿ by³o za wami ) trudno , nie ka¿dy musi zdawaæ od razu ¶mieje siê do dziewczyn moich , ¿e mo¿e na 2012 siê wyrobie

Stary 2011-03-10, 14:55   #4245
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
ma siê jako¶ teraz dowiedzieæ, no chyba, ¿e ju¿ zna a nam powie po fakcie bo ostatnio modne siê to tu zrobi³o-ukrywanie terminów
Rozumiem
Nie no chyba misislipy nie bêdzie taka i Nam powie
Musi, bo ja siê tam do niej wybieram

Nic mi siê nie chce

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-03-10, 14:56   #4246
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a mnie najbardziej dobija to jak kto¶ jest zbyt pewny siebie, a potem nie zdaje i p³acze...
Stary 2011-03-10, 14:58   #4247
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Ludzie, którzy nie mieli nigdy z tym styczno¶ci w³a¶nie maj± takie podej¶cie. "Pff... nie zda³a dwa razy, na pewno nie umie je¼dziæ". Powiedzia³am jej, ¿e pójdzie na kurs, zobaczy jak to jest. I nikt po 30h w eLce nie zaryzykuje stwierdzenia, ¿e potrafi je¼dziæ. Chocia¿ nie wyobra¿am sobie jej za kó³kiem...
Dok³adnie tak jest. Ja te¿ mia³am okazjê siê o tym przekonaæ. Po swoim drugim i trzecim oblanym egzaminie, gdzie obla³am na ³uku jedna z kole¿anek te¿ nie mog³a tego zrozumieæ jak mog³am nie zdaæ na ³uku

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-03-10, 15:05   #4248
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:

Idê do biblioteki, poszukaæ czego¶ na bibliografiê
a ja stwierdzam ¿e potrafiê - tylko , ¿e nie jako¶ mega super bo jeszcze wiele nauki przede mn± .

Stary 2011-03-10, 15:24   #4249
karolciab93
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 249

pocz kochana gratulacje super ! Ciesze sie Twoim szczesciem

Wygralam walkê o marzenia : Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
karolciab93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:34   #4250
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

pocz gratulujê

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
nie, nie
oczywi¶cie, ¿e Wam powiem kiedy bêde mieæ egzamin
ale czekalam wczoraj na telefon od instrukotra i nic... jak dzisiaj nie zadzwoni to ja to zrobiê

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Rozumiem
Nie no chyba misislipy nie bêdzie taka i Nam powie
Musi, bo ja siê tam do niej wybieram

Nic mi siê nie chce
dok³adnie!
jak siê dowiem pierwsze co zrobie to wejdê na forum i Was kochane powiadomiê

ech... mi tez siê nic nie chce jeszcze tylko ten nieszczêsny piatek prze¿yæ i weekend

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Ze strony mojej rodziny nie by³o parcia na zdanie przeze mnie egzaminu. Wszyscy mi powtarzali: "powodzenia, ale nie nakrêcaj siê, bo i tak nie zdasz za pierwszy razem". Bo wszyscy wiedzieli jakie teraz s± realia zdawania prawka. Dopiero przed 3 egzaminem, na wigilii by³y rozmowy: "mo¿e w koñcu by¶ to zda³a?", ale te¿ wypowiadane z u¶miechem
Babcia: "I ¿eby¶ w koñcu to zda³a, do trzech razy sztuka"
Dziadek: "Przecie¿ dopiero zaczê³a!"
Ciocia: "Ja zda³am za czwartym, masz jeszcze szanse ¿eby mnie dogoniæ"

Nastawienie te¿ du¿o daje
I - "na pewno zdam" - nie zda³am
II - "nie zdam" - nie zda³am
III - "wisi mi to" - zda³am

Pok³óci³am siê dzi¶ z kole¿ank±, która nie ma pojêcia o prawie jazdy i mówi, ¿e "osoba po kursie powinnam umieæ je¼dziæ w ka¿dym mie¶cie i powinna zdaæ za pierwszy razem". Jak ja nie lubiê takiego podej¶cia.
u mnie bêdzie: "muszê zdaæ"

jaka¶ dziwna ta kole¿anka... prawdziwa nauka zaczyna siê po odebraniu plasticzka w koñcu prawo jazdy jest pozwoleniem na prowadzenie a nie dowodem na to ¿e kto¶ je¼dzi jak mistrz kierownicy...

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-03-10 o 15:38
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:41   #4251
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

pocz wielkie gratulacje!!!

co do w³±czania kierunków- to w³±cza³am, na egzaminie trafi³o mi siê omijanie samochodu który sta³ przed samym skrzy¿owaniem-pu¶ci³am lewy-wy³±czy³am, i s³yszê na skrzy¿owaniu w prawo wiêc mignê³am prawym, ale gdybym nawet dosta³a polecenie, ¿e jedziemy prosto to i tak bym mignê³a

odebra³am plasticzek jedna jazda gracikiem za mn±, i jedna lagun± tak¿e (odebra³am dziadka ze szpitala ) nie by³o ¿adnych b³êdów.. jednak o ile gracikiem potrafiê siê szybko zebraæ, to lagun± ju¿ nie tak i rusza³am sobie powoli(ale siedzia³am w niej dopiero pierwszy raz jako kierowca),podoba mi siê jej zrywno¶æ, bo micra pozostawia³a trochê do ¿yczenia...nikt mnie nie wytr±bi³ale wyprzedzaæ to i owszem wyprzedzali- czym siê nie przejmujê
ogólnie jestem zadowolona

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:46   #4252
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
odebra³am plasticzek jedna jazda gracikiem za mn±, i jedna lagun± tak¿e (odebra³am dziadka ze szpitala ) nie by³o ¿adnych b³êdów.. jednak o ile gracikiem potrafiê siê szybko zebraæ, to lagun± ju¿ nie tak i rusza³am sobie powoli(ale siedzia³am w niej dopiero pierwszy raz jako kierowca),podoba mi siê jej zrywno¶æ, bo micra pozostawia³a trochê do ¿yczenia...nikt mnie nie wytr±bi³ale wyprzedzaæ to i owszem wyprzedzali- czym siê nie przejmujê
Yeah!
Super!
Same dobre wiadomo¶ci
Ja te¿, je¶li mnie wyprzedzaj±, siê nie przejmujê Nie ma czym

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-03-10, 15:48   #4253
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Yeah!
Super!
Same dobre wiadomo¶ci
Ja te¿, je¶li mnie wyprzedzaj±, siê nie przejmujê Nie ma czym
dziêkuje
ja sobie to t³umaczê ¿e od tego jest prawy pas nie podoba im siê moja prêdko¶æ niech jad± lewym

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:52   #4254
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
ja sobie to t³umaczê ¿e od tego jest prawy pas nie podoba im siê moja prêdko¶æ niech jad± lewym
No dok³adnie!
Chocia¿ mi te¿ zdarza siê czasami jechaæ lewym

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-03-10, 16:17   #4255
jenny1234
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 709

ekscentryczna... ja mam w pon drugi termin i strasznie te¿ sie bojê tak strasznie chcia³abym mieæ ten MORD za sob± ju¿ ;/ ehhh
pocz gratulujê zdania prawka

Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê,
Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Ty¶ moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 16:24   #4256
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881

Pocz- tajemnicza kobieto -
Princeseczka - wszystko ³adnie siê z³o¿y³o: i z dziadkiem i z prawkiem i wiosna powoli puka do mnie (sniegu nie ma).
Wyprzedzanie przez innych? Ja je¿d¿e przepisowo. Policja potrafi staæ wszêdzie a mnie nie staæ na mandat. To je¿d¿ê grzecznie (prawie, bo to 10km jakos samo wychodzi). Za to ostatnio rusza³am na ¶weiat³ach, obok jaki¶ matiz i biedak zosta³ w tyle. Satysfakcjê malusi± ale jednak mia³am. Potem mnie wyprzedzi³, bo by³o ograniczenie do 40, z czego nic sobie nie zrobi³. Lewym pasem tez potrafiê jechaæ - szczególnie jak prawy wygl±da jak ser, dobrej jako¶ci ser z dziurami.
Kolor autka - czerwony. Moje bêdzie czerwone.
Moje podej¶cie do egzaminów:
1. pewnie nie zdam, rzadko kto zdaje za pierwszym (po egz - prawie siê uda³o, skopa³am na samym koñcu, nie jest ¼le)
2. ostatnio by³o ok, dam radê, bêdê patrzeæ na wisz±ce sygnalizatory, przecie¿ z reszt± sobie poradzi³am
3. no tak, cofam siê, pierwszy obla³am na miescie, drugi na górce to ten pewnie na obs³udze, nie idê, nie potrafiê, po co mi to?

Dzisiaj widzia³am artystkê w toyocie corolli co równolegle chcia³a zaparkowaæ ale wjecha³a przodem i kombinowa³a ile wlaz³o. Sta³a krzywo i "na sucho" krêci³a ko³ami w lewo, chyba zmieni³a zdanie - przekrêci³a w prawo, znowu nie tak, ustawi³a prosto i zaczê³a cofaæ. Komedia. Samochód nie ma skrêtnych tylnych kó³, zeby mo¿na to by³o w dwóch ruchach wykonaæ (jak siê ¼le zacznie).
Karolina, jaka cena za parking? U mnie 1,60 za godzinê.

ekscentrycznaco to za podej¶cie? Jak zrobiê to to za walê tamto? Nie têdy droga. Sama siê nakrêcisz tak, ze zrobisz co¶ ¼le. Trochê wiary. I meliska

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 16:50   #4257
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

NIENAWIDZE ROWERZYSTOW. Jade do domku z Lodzi wszystko pieknie ladnie, az tu dwoch sie napatoczylo, jednego gibnelam, no ale to nasze toczydelko toporne ze nie wiem i drugiego nie udalo mi sie gibnac, no i musialam sie schowac pomiedzy nich, jak sie zdecydowalam drugiego ominac, mimo ciaglej, luku i gorki( nie bede sie za nim wlec) to mi zaczac podjezdzac do osi jezdzi, no zesz kurna, zabic to malo ale mi sie zrobilo zal pana w ciezarowce z ogromna przyczepa, zgubil sie bidulek a ja za nmn jechalam tak wolniutko a on skrecal w lewo i chcial zawrocic, ale ja juz pojechalam i nie wiem jak sobie poradzil
Stary 2011-03-10, 16:51   #4258
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

pocz gratulujê!

Cytat:
Brawo Cieszê siê, ¿e z dziadkiem ju¿ ok.
Wyprzedzaniem te¿ siê nie przejmujê, chocia¿ przyznam, ¿e lubiê czasem pocisn±æ ten gaz troszkê ale na ogó³ je¿d¿ê przepisowo, bo nie sztuk± jest wcisn±æ peda³ do pod³ogi.
A tr±bienie... có¿, w ci±gu miesi±ca odk±d mam prawko str±biono mnie jakie¶ dwa razy - raz nies³usznie, drugi to by³ jaki¶ furiat, który wyprzedza³ ka¿dego, kto mu siê nawin±³ na drodze. Ale nie przejmujê siê takimi g³upotami , ewentualnie komentujê 'taki jeste¶ fajny? Ja te¿ mam klakson i siê tak tym nie chwalê!'

Wszystkie dziewczyny, które zaczynaj± panikowaæ przed egzaminem - spokój, spokój i jeszcze raz spokój, to najlepsza metoda

Te¿ nie lubiê rowerzystów, co prawda jeszcze ¿aden mi siê nie napatoczy³, kiedy jecha³am t± nasz± rodzinn± krow±, ale w eLce raz jeden pan prawie wjecha³ mi w drzwi instruktora
ma³a zmiana mo¿e ten rowerzysta by³ 'wstrz±¶niêty niezmieszany'?

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-03-10 o 16:54
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 16:57   #4259
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

A ja siê rozk³adam... z dnia na dzieñ jestem coraz bardziej chora... ;(
jeszcze bêde musia³a pwoedzieæ T¯woi by nie przyje¿dza³ na weekend... on sie za³amie...
mam nadziejê, ¿e do egzaminu wyzdrwiejê jesli nie to ja mogê na egzamin i¶c nawet z gor±czk±...

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
NIENAWIDZE ROWERZYSTOW. Jade do domku z Lodzi wszystko pieknie ladnie, az tu dwoch sie napatoczylo, jednego gibnelam, no ale to nasze toczydelko toporne ze nie wiem i drugiego nie udalo mi sie gibnac, no i musialam sie schowac pomiedzy nich, jak sie zdecydowalam drugiego ominac, mimo ciaglej, luku i gorki( nie bede sie za nim wlec) to mi zaczac podjezdzac do osi jezdzi, no zesz kurna, zabic to malo ale mi sie zrobilo zal pana w ciezarowce z ogromna przyczepa, zgubil sie bidulek a ja za nmn jechalam tak wolniutko a on skrecal w lewo i chcial zawrocic, ale ja juz pojechalam i nie wiem jak sobie poradzil
a mi ostatnio przed sam± mask± wyskoczy³o jaki¶ 3 gówniarzy centralnie na ulicê bo ksi±¿eta chcieli sobie przej¶æ i ich g*** obchodzi ¿e ja jadê jeszcze zaznaczê ¿e pasy by³y oko³o 50m dalej... ;/ normalnie pani instruktor zaczê³a tr±biæ i sie na nich drzeæ no bez przesady...

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-03-10 o 16:59
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:05   #4260
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25638391]A ja siê rozk³adam... z dnia na dzieñ jestem coraz bardziej chora... ;(
jeszcze bêde musia³a pwoedzieæ T¯woi by nie przyje¿dza³ na weekend... on sie za³amie...
mam nadziejê, ¿e do egzaminu wyzdrwiejê jesli nie to ja mogê na egzamin i¶c nawet z gor±czk±...

a mi ostatnio przed sam± mask± wyskoczy³o jaki¶ 3 gówniarzy centralnie na ulicê bo ksi±¿eta chcieli sobie przej¶æ i ich g*** obchodzi ¿e ja jadê jeszcze zaznaczê ¿e pasy by³y oko³o 50m dalej... ;/ normalnie pani instruktor zaczê³a tr±biæ i sie na nich drzeæ no bez przesady... [/QUOTE]
No ja na kursie tez opierdzielilam dziadka. Instruktor chcial po cos podjechac i trzeba bylo skrecic w prawo a dziadek z rowerkiem sobie stoi, no musialam sie az zatrzymac zeby sie laskawie odsunal, oj lacina poleciala, pol ulicy mnie slyszalo

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.