|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Haniula- koniecznie wystaw im negatywa, to jest jakaś kpina, żeby poważna firma tak traktowała klientów
![]() ja na szczęście nie mam wąsika ale resztę włosów muszę usuwać na bieżąco bo mam czarne włochy i paskudnie to wygląda ![]() jutro chyba zrobię tą pastę i mam nadzieję że mi wyjdzie
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Na negatyw zasłużyli już dawno, Jeszcze tylko czekam aż mi zwrócą pieniądze bo chcieli mnie naciągnąć
Wstązka jasna i jakos to bedzie Dobrze, że ja nie z tych co aż tak szaleją na punkcie ślubu![]() ja wszystkie włochy jadę golarką, wąsika ne mam na szczescie Ale na depilator bym się nie skusiła brr
|
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wróciłam z uczelni...Zaraz biorę się za naukę bo jutro poprawka ![]() Na jutro planuję spore sprzątanie, razem z myciem okien... A co do Dnia Mężczyzny to ja akurat dzisiaj TŻ nie zrobię mu żadnego obiadu czy kolacji bo ma dzisiaj dzień proteinowy akurat i już zrobił sobie kurczaka. Dostaje ode mnie zawsze prezent 30 września, ale może kupię jakiś drobiazg. Ostatnio chciał kupić golarkę do swetrów bo mówił, że by mu się przydała, ale to chyba głupio coś takiego facetowi kupować Mój depilator ma swoje wygodne miejsce w szufladzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to też nie kwestia kolorowego laptopa tylko uwielbiam fiolet. Ale pomyślałam, że parametry jednak ważniejsze i ewentualnie kupie sobie jakąś naklejkę. |
||
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam depilator i chyba jestem dziwna, bo mi ból nie przeszkadza, no i widzę efekty tj. do tej pory używałam golarki i włosy było bardzo widać , a teraz , mimo, że użyłam depilatora ok 4 razy to włosy są już baardzo jasne
co do pasty cukrowej, to kiedyś próbowałam, miałam 2 czy 3 podejścia i zaliczam je niestety do nieudanych ... pewnie coś zrobiłam źle, ale jak dla mnie za dużo paprania i potem nie mogłam niczym tej pasty zmyć, cały czas miałam poklejone nogi ... mam pytanie, czy któraś z Was myje włosy odżywką?? Bo chyba, jak powykańczam odżywki z sylikonami to zacznę stosować tą metodę...
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, jaśniutka wstążka konieczna, nic innego nie wymyślisz. Przyjechać i pomóc wiązać?! Choć nie jestem dobra w kokardach, chyba lepiej byłoby dać z tymi fuksjowymi ![]() Aż się teraz boję zamawiać zaproszenia
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak myśle ![]() Obiadek dochodzi. Zrobiłam dziś piersiątka w sosie musztardowym Z przepisu, który Ala kiedyś wklejała. Mam nadzieje, że będzie smaczne.
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
Malutka zasnęła a TŻ dzwonił, że dzisiaj kończy o 15
Zjemy obiadzik i idziemy na spacer. Przy okazji trzeba zrobić jakieś zakupy. Pewnie trochę kasy pójdzie ale co poradzić. Cieszę się, bo TŻ dostał o 200zł większą wypłatę
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaby ja Ci powiem lepszą rzecz, te fuksjowe tez nie były powiązane Dziś na wieczór musze sobie kupić jakies wino bo bede miała zajęcie |
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam depilator ale ogolnie w szafie lezy , uzylam moze z 2 razy i sie niemoge
przekonac ale z tego co pamietam to wlasnie bylo kiepsko ( racja na trzezwo sie nieda) takze zazwyczaj golarka albo krem do depilacji po calej linii i 5 min i z glowy . Dzieki sikoreczka to moze i ja sie przekonam do mojego depilatora moze z czasem bol minie . Haniula zasluguja na negatywa napewno moze rzeczywiscie ta wstazka co za partacze Jesli chodzi o dzien mezczyzn ... ja nic nie robie bo moj tz zazwyczaj dostaje cos we wrzesniu a i tak sie dziwi ( niewiem moze u nich we Francji tego niema , niepamietam ) wazne ze jest zadowolony. Dzis moze tylko zrobie ciassto na wieczor i tyle . |
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
irenkaaa naprawdę myślę, że z czasem idzie się przyzwyczaić ...ja mam najgorszą chwilę gdy zaczynają się wyrywać pierwsze włoski ...potem już z górki
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak słów.
|
|
#4122 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Informuję, że ewoluowałam jako SPD ![]() Zrobiłam nową zakładkę na swojej stronie "SPD" i nawet dałam specjalną szarfę (na razie zielona ale chyba zmienię na niebieski) ![]() W sumie to niezły pomysł wrzucania do sieci fajnych rzeczy bo się nie zgubią ![]() A co do depilatora to uwielbiam
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad doszedł i już zjedzony nawet
Ijaa i Motylek gratuluje za dostanie się do testowania lakierów Trzeba będzie po wypłacie do wujka allegro się wybrać
|
|
|
|
#4124 |
|
Wtajemniczenie
|
sikoreczka brrr na samą myśl depilacji pach czy bikini depilatorem moje włoski się zjeżyły
Chciałabym mieć taki silny próg czucia bólu jak U Ciebie.. może kiedyś też mi się to uda... oby, bo te golarki doprowadzają mnie już do szału Paulinia 200 zł więcej to super Zbieram się kochane do wyjazdu, ale jutro wróce... szkoda, że wypłata taka mała, bo zahaczyłabym o CH po drodze
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Punto
te plasterki też lubie i do jaja sadzonego :ślina:Dziewczyny, bedzie musiało to tak zostać Tylko wstązeczki lekko poprzypalam bo się siepią, ale nie mam w domu zapalniczki
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4128 |
|
Rozeznanie
|
Mi się też podoba
|
#4129 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Uratowałaś A próbowałaś delikatnie przypalić brzegi?
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4131 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
To git marchewka
(bo tylko te brzeżki mi nie pasowały) Powiem Ci, że teraz nie wyglądają na spieprzone
|
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
pogoda beznadziejna, śnieg pada, jutro i w weekend kolejny remont
kolejny nie u mnie Hania - negatywa wystaw nie ma się co certolić z takimi popaprańcami, jak nie potrafią się zabrać porządnie do rzeczy to niech się w ogóle za to nie biorą. ładne są, ładniejsze niż z tą fuksjową wstążką Anastazja - wiem, że mama będzie w ośrodku opiekuńczym, że powinna mieć zapewnioną opiekę itp. ale jak będziesz u niej to masuj jej mięśnie i zginaj nogi i ręce, żeby to się nie zastało (na wszelki wypadek, gdyby opiekunowie to czasem olali ze względu na jej stan). nie jest powiedziane, że nigdy do zdrowia nie wróci, a jeśli nawet to cuda też się zdarzają, a jak stawy jej się zaleją i zanikną mięśnie, to będzie strasznie cierpieć powracając do sprawności fizyczne, a pełnej przy zalanych stawach nie odzyska. to niby oczywiste jest, że powinno się dbać w ten sposób, ale na pielęgniarki nie ma co liczyć, nawet za pieniądze starać się nie będą. Aaby - wszystkie kolczyki mi się podobają, sztyfty z perełkami chyba najbardziej, ale Punto dobrze mówi - trzeba przymierzyć do sukni, bo nie wszystko spasuje razem. z depilatorem się uwielbiamy nawzajem. on uwielbia mi sprawiać czasem ból, a ja uwielbiam go już PO za efekty. maszynka - tylko w okoliczne miejsca bo tam to na bank depilatora nie użyję NIGDY. na wąsik owszem, boli jak jasna ... i ryczę przy tym, ale spokój mam na 2 miesiące, więc jestem w stanie się poświęcić. Nadia ma genialny pomysł nast razem się znieczulę - tylko znów co innego będzie potem boleć zapomniałam co jeszcze więc już uciekam
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nic nie wiedziałam, a gdzie można to sprawdzić. Hehe już znalazłam ![]() Nawet się nie spodziewałam, że mnie wybiorą. ![]() A rano wydzwaniał do mnie kurier, z pytanie gdzie ma zostawić paczkę bo nie ma nikogo w domu, a ja nawet nie wiedziałam oco chodzi i przez cały dzień się zastanawiałam co tam mi przyszło, skoro ja nic ostatnio nie kupowałam ani nic nie wygrałam. Ale mama do mnie przed chwilą dzwoniła i mówiła, że już odebrała od sąsiadki, więc jutro jak pojadę do domu to zobaczę te cuda ![]() Ale się ciesze, przynajmniej mi się humor poprawił
Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2011-03-10 o 17:07 |
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje z okazji lakierów
![]() Moje pazurki w tym tygodniu łamią się jeden po drugim Codziennie inny. Muszę w weekend w końcu obciąć, zrobić jakieś spa dla paznokci i spróbować o nie zadbać. Bo ostatnio z braku czasu to zaniedbałam ![]() W ogóle mam wrażenie, że po kilku miesiącach pracy znowu mi się wzrok pogorszył |
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
I już po zakupach. Wydaliśmy 190 zł z czego nic spoza listy. Jestem z siebie dumna bo jedzenia mamy na dobre 2 tygodnie a nawet trzy. Kupiłam kilka kurczaków, żeberka, filety i sporo spożywki. Naprawdę zawsze coś mnie skusiło a dzisiaj tylko zakupy z kartką
Teraz TŻ kąpie malutką. Ja zrobiłam mu kanapki do pracy i mogę już odpoczywać Rodzice jednak nie przyjadą w ten weekend a szkoda
|
#4138 |
|
kobieta za ladą
|
HEJ
ja miałam jakiś dziwny dzień ,nudny ![]() jutro chyba tż pójdzie zanieść zgłoszenie do przedszkola kurcze ja tam byłam 2 razy i nie wiem jakieś dziwne mi sie wydaje więc wysyłam jego żeby sam oceniłdo drugiego przedszkola składamy w kwietniu bo zapisy są od 1 kwietnia no i też byłam na zakupach nie mogłam sie zdecydować czy mi sie chce na ostro czy na słodko więc wziełam to i to ,oświadczam ze po przyjściu do domu zjadłam najpierw zupkę amino a potem paczke delicji popiłam to wszystko wodą z ogórków konserwowychpaulinia byłaś już w jakimś przedszkolu zapisać małą? haniulka wal im tym partaczom negatywa z jasną wstążką fajne
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2011-03-10 o 20:41 |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe zestawienie zupka, delicje popite woda z ogorkow ja sie w koncu do sklepu nie wybralam ale pokoj do konca wysprzatalam wypadalo by jeszcze poprasowac ale strasznie mi sie nie chce |
|
|
|
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() super że jutro piątek, mam już powyżej uszu siedzenia w robocie ![]() pogoda pod psem, rano padał śnieg i to ostro, ciekawe czy się sprawdzą prognozy na weekend i będzie cieplutko oby bo mam ochotę na spacer![]() Haniula, uratowałaś te zaproszenia , wystaw tym durniom z allegro takiego negatywa żeby im w pięty poszedł mnie by chyba już z pięć razy krew zalała..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Dobrze, że ja nie z tych co aż tak szaleją na punkcie ślubu

Tylko nie mam takiej długiej grzywy 
chyba najlepiej ecru?

te plasterki też lubie
i do jaja sadzonego :ślina:
kolejny nie u mnie 
z jasną wstążką fajne