![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Magdulec no to nie wiem., co mi się ubzdurało, że niedawno miałaś :/to faktycznie szkoda, że ci nie zrobil, a mowilas, że chcialabyś zobaczyc malucha?to teraz pewnie dopiero bedziesz miała w 11-12 tyg, tak? czy wybierasz sie wczesniej?
jak to dobrze, że moj dr to jakos z automatu robi usg na każdej wizycie, ja juz mialam 3 razy i w piatek znowu... mam nadzieje ze nie zaszkodzi to młodemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() danika zastanawiałam się nad tym i początkowo chciałam tylko jedno łóżeczko, późnej postanowiłam że będą dwa, ale na sam początek-pierwszy miesiąc to chyba w jednym będą ![]() A usg nie szkodzi maluszkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() To ja jeszcze na koniec dnia złożę życzonka dla wszystkich super babeczek ![]() Paulinko, pytałaś co u mnie, a więc po staremu bez zmian ...jeszcze trochę odpoczywam od forum, chociaż staranka dalej trwają. Szkoda, że nie da się całkowicie wyłączyć. Ja po @ potrafię sobie dać na luz, ale im bliżej @ zaczynam znów za dużo myśleć ![]() ![]() Nadia, ja nie wiem kiedy to zleciało ![]() ![]() Coralady, to już w ogóle zaraz będzie tuliła swoją córcię ![]() P.s. Ciekawe co tam u Pacierpka i Darii? ![]() A poza tym trzymam cały czas za wszystkich kciuki ![]()
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2855 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o farbowaniu włosów w ciąży?
Wyczytałam jakąś opinię lekarza, że do 12t.c lepiej nie, bo opary, parabeny itd... ale później już można....
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio farbuję włosy tą pianką, bardzo przyjemna, nie śmierdzi (nawet przyjemnie pachnie). Odżywki nie uzywam, bo mam swoją własną ![]()
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
ja sie dziś wybieram do fryzjera na cięcie i farbowanko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cora to faktycznie już niedużo czasu zostało ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie witaminki Ci przepisał? Super ![]() A u mnie ostatnio spokojnie, przyzwyczaiłam się do siedzenia w domku i nawet mi czas szybko mija ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Martusiu fajnie że zajrzałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Akurat na powrót z Pl mam termin @ i szczerze to wątpię, że mogłoby sie udać...no ale iskierka nadziei zawsze się tli ![]() Trzymam mocno kciuki za Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że pochwalisz się nową fryzurką ![]() Cora ale to zleciało ![]() ![]() Madziu super, że wszystko dobrze z maluszkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
Nadio rzeczywiście post pzred porodem bardzo by mi sie przydał.Żre jak świnka
![]() ![]() ![]() Moja Wielkanocna Kurka ![]() ![]() Śpiochy z zajączkiem juz przygotowane ![]() A co do farbowania włosów w ciązy to do 12tc powinno sie wstrzymać,z resztą później i tak powinno sie poszukać farby bez amonikau(jest duzy wybór).Ja osobiście farbowałam szamponetka i do teraz tak robię.Fakt kolor zmywa sie po paru myciach,ale ja mam brązowe włosy i nie widac mi odrostów,więc stwierdziłam,że poszaleje z farbą po porodzie.Narazie nie mam takiej potrzeby.
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-03-09 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Cora śpiochy z zajączkiem cudne
![]() ![]() ![]() Kurcze źle się czuję ![]() ![]()
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-03-09 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() co do niespodzianki mojego męża to ja nie mam zielonego pojęcia powiedział, że dziś przyszło była super okazja i musiał to nabyć ![]() Nadia masz dylemat z tym łóżeczkiem teraz to wszystko podwójnie ![]() Cherubinko chyba każda z nas tak ma, że po @ oki a jak się zbliża to znowu pojawia się myślenie! Cora spiochy cuudowne ![]() ![]() Irmusia ![]() ![]() Wiecie a ja dziś byłam na wizycie u endokrynologa i co mi pani powiedziała, że mam niedoczynność tarczycy.... przepisała mi euthyrox 25 mam go brać przez miesiąc, zapytałam się czy możemy się starać mówiła, że najlepiej było by zbić TSH kazała zrobić FT4 i FT3 i usg. Mam teraz mętlik nie wiem co zrobić wczoraj zażyłam ostatnią tabletkę clo... i co mamy odłożyć staranka w tym cyklu?? ![]()
#2864 |
Zakorzenienie
|
hormony mi chyba szaleją.
Wiele rozumiem, ale podczas @ nigdy nie chciało mi się płakać bez powodu ![]()
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co niby powinno się odłożyć starania, ale sama wiem jak to jest szkoda tracić czas. Ja nie przerwałam starań i staraliśmy się pomimo wysokiego TSH. I dopiero teraz po dwóch latach odkąd zaczęłam brać euthyrox mi TSH spadło. I musiałabym przez te dwa lata się nie starać. Nie byłam w stanie sobie na to pozwolić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
WOW... ale zleciało...
![]() Cytat:
![]() Ślicznie wyglądają te śpioszki w kołysce(?)! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spóźnione, ale szczere życzenia z okazji Dnia Kobiet!!! ![]() ![]() ![]() Nie zaglądam ostatnio, bo mam dużo pracy. Jeszcze ostatnio jestem sama, bo koleżanka się urlopuje... Dziś postanowiłam dać sobie trochę luzu, oczy mnie od grzebania w papierach i od kompa bolą. Trzymam kciuki, żeby Tincia pociągnęła Was wszystkie za sobą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ..to w pierwszej kolejności za Ciebie kciuki, bo chyba Ty najbliżej terminu jak się nie mylę ![]() Cytat:
A odnośnie Twojego urlopu, to może akurat zmiana klimatu zadziała ...i tego Ci życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Śpioszki śliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
laparo, PCO ![]() ![]() 52 cykl starań ... cud ![]() ![]() Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-03-10 o 10:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tacca tak to jest kołysko-łóżeczko.W załączniku masz zdjęcie jak stała jeszcze u rodziców ![]() Cherubinko trzymam za Ciebie,odzywaj sie częściej ![]() Często myśle o naszym Pacierpku ![]() ![]()
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-03-10 o 11:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dania gin przypsał mi multiwitaminy. cora piekne ciuszki, ogolnie teraz dla dzieciaczków są takie piekne rzeczy ze sama bym w takich chodziła jakby byla rozmiarówka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Alexa, Cherubinka, Tacca bardzo dziękuję za kciuki
![]() ![]() Cherubinko cały czas trzymam za Ciebie ![]() ![]() ![]() Alexa taj jak pisała Ci Tacca, nie rezygnuj ze staranek, tym bardziej, że z tego co wiem ten lek bierze się też w ciąży w przypadku problemów z tarczycą. Powodzenia ![]() Magdulec to rzeczywiście szkoda, że nie będziesz miała teraz usg, bo z tego co pisały tu nasze mamusie to w 12-13 tc chyba robi się usg genetyczne (przezierność karkowa), ale to może same nasze mamusie się wypowiedzą ![]() Tincia co u Ciebie? Udało Ci się umówić do gina na wcześniejszy termin?
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-03-10 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
Coralady - śliczna ta kołyseczka
![]() Irmusia- dziś nie miałam jak podjechać do gin, jutro po pracy pojadę, bo długo przyjmuje. Mam nadzieję, że uda mi się wynegocjować jakiś nieodległy termin, np. za tydzień... Chociaż ja to bym już chciała ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-03-10 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odebrałam wyniki nasienia TZ ogólnie chyba większość oki ale ma troche za mało plemników norma 20ml a on ma 183.437 1ml i plemniki ze zmianami mi się nie podobają... mam nadzieję, że to nic poważnego!! dałam sobie mocz do badania bo sikam cały czas mam liczne bakterie, dość liczne nabłonki płaskie i lekko mętny to to co mnie zaniepokoiło... ech zmęczona jestem... idę spać do jutra kobitki ![]()
![]() |
#2873 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie wróciłam od lekarza i jestem w lekkim szoku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzwonię do męża,a on tez w szoku i mówi,ze w sobote koniecznie po wózek jedziemy ![]() Jakoś to do mnie nadal nie dociera ![]()
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-03-10 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Cora,duża Lilianka już jest. Czyli nie długo będzie z Wami... Na święta raczej już będziecie we troje...
#2875 |
Zakorzenienie
|
Cora to szok
![]() ![]() Alexa jak wrzucisz dokładnie przepisany wynik, to coś na szybko powiem o wynikach jak chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Cora ale szok
![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi Cora i Nadia czy wy tez na początku miałyście taki apetyt? Bo ja ciągle jestem głodna i ciągle coś jem i jesczez nic a już się czuje jak słoń. Czuję, ze idzie mi troszkę już w biodra chociaz brzuszek jesczez malutki ( w sumie to nie wiem czy to z obżarstwa czy ciążywy już?) A z libido jest tragicznie! Nawet nie pamiętma kiedy ostatnio się całowaliśmy z TŻ ![]()
![]() |
#2878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-03-10 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Cora a to niespodziankę Ci córcia zrobiła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2880 |
Zakorzenienie
|
ja zakazu nie mam ale boje się bo z TŻ współżyliśmy dopiero od jakiegoś czasu i każde zblizenie jest jesczez dla mnie dosyć bolesne a nie chce się teraz ani stresować ani podrażniać...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.