Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 15:37   #1261
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
co to za herbata?bo ja piję ale zieloną i czerwoną
to jest herbata, która działa pobudzająco - podobnie jak kawa. Ana, jest specjalistką. Ja piłam dopiero raz w życiu i mam zamiar sobie zakupić

a tu info z wikipedi http://pl.wikipedia.org/wiki/Yerba_mate

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
zjadłam pare rodzynek nie chce mi sie isc do sklepu

ale na prawde z rzucaniem slodyczy jest jak z rzucaniem palenia... chociaz tego 2 nigdy nie rzucalam ale mysle ze to podobne uczucie bo na prawde chodze po scianach a kiedys juz nie jadlam slodyczy przez 3 miesiace i pamietam ze najgorzej jest przezyc kilka pierwszych dni...

oki mykam do nauki...
współczuję. Nie znam tego uczucia.

(podpalać podpalam - ale jeszcze nie rzucałam. Tzn, nie mam czego, bo ja od czasu do czasu i nie swoje kurzę )

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Rossi to brawa dla męża, 7kg to już spory wynik!

Scio to już jest prawdziwy bębenek

Gucia też słyszałam o tej herbacie ale w moich okolicach nie ma jej w żadnym sklepie bo szukałam, muszę się do reala wybrać.

Laski w niedzielę jedziemy na urodziny do babci tża i chciałam jej jakiś drobny upominek kupić, zawsze dajemy jej coś słodkiego i likier lub nalewkę, może macie jakąś inną propozycje? Dodam że kobiecina to taka zwykła babcia(nie maluje się, nie stroi w biżuterię).
Ja mam zamiar przez internet zamówić, bo w sklepach też nie widziałam. Jedno co to muszę jeszcze zapytać w takich typowych herbaciarniach.

A co do prezentu dla babci - może ramkę z Waszym zdjęciem, albo storczyka, albo wazon? (ja ostatnio wszystkich obdarowuje storczykami )

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:42   #1262
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:46   #1263
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
to jest herbata, która działa pobudzająco - podobnie jak kawa. Ana, jest specjalistką. Ja piłam dopiero raz w życiu i mam zamiar sobie zakupić

(podpalać podpalam - ale jeszcze nie rzucałam. Tzn, nie mam czego, bo ja od czasu do czasu i nie swoje kurzę )

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Ja mam zamiar przez internet zamówić, bo w sklepach też nie widziałam. Jedno co to muszę jeszcze zapytać w takich typowych herbaciarniach.

A co do prezentu dla babci - może ramkę z Waszym zdjęciem, albo storczyka, albo wazon? (ja ostatnio wszystkich obdarowuje storczykami )
Ooo jakiś ładny kwiatek, to jest pomysł! Dzięki
Co do herbat to podobno zielona też ma działanie odchudzające ale ja ją piję nałogowo i nic

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:54   #1264
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
haha! No to faktycznie mocna motywacja!

No właśnie TŻet też ograniczył chipsy, śmieciowe jedzenie i nie dość, że chodzi na kosza, to jeszcze raz na jakiś czas idzie pobiegać.

I jak ja grzeszę otwierając lodówkę o 22.30 tak on tylko patrzy na mnie i puka się w czoło. U mnie widać tego skutki - negatywne, u niego - pozytywne

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Ooo jakiś ładny kwiatek, to jest pomysł! Dzięki
Co do herbat to podobno zielona też ma działanie odchudzające ale ja ją piję nałogowo i nic
Na mnie zielona raczej też nie zadziałała...

W ogóle jestem w szoku jak mój organizm, ciało się zmieniło przez ostatnie półtora roku. Moja siostra mówi, że w końcu dorastam i dojrzewam Zawsze byłam szczypior, mogłam jeść co chciałam ciągle miałam jedną wagę. A teraz i w biodrach więcej i boczki się pojawiły i cellulit większy. I tak wszystko po ślubie... oj źle się dzieje, źle...

Ostatnio odkryłam melisę z gruszką. Piłyście może? Genialna jest!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 15:57   #1265
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hehe...ja też muszę zrzucić z 5 kg, ale teraz mam motywację, zeby zmieścić się w suknię i żeby boczków nie było, ale ciężko będzie. Mimo, ze nie jem dużo, to jakoś nie chudnę...buuuu.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 16:01   #1266
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:13   #1267
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Mamy salę. Umowa podpisana. Termin 3 września !!!
Czekam teraz na propozycję kreacji ślubnej z Waszej strony

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie kurteczkę lżejszą
pokaaaaa sama musze kupc, bo po urodzeniu w nic sie nie zmieszcze
piersi mi poszly o 2 rozmiary

Cytat:
Ja sobie upatrzyłam mniej więcej coś takiego suuuper
slicznaa
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ale wiesz to z wyraz najwiekszego przywiązania i miłości z kociej strony

Ja od rana z kalkulatore w ręku i licze ile nam jeszcze kasy na wyprawke potrzeba.
Mąż się ze mnie smiał, ze ja sie minęłam z powołaniem, ze zamiast polonistyki to powinna zarzadzac finansami jakiejs firmy, bo mam tak zorganizowane wydatki na dziecie
mi juz poszlo ok 3300, a jeszcze pare ✂✂✂✂✂✂✂ek zostalo
ale dziadki rzucili na woze, a drudzy na lozeczko z wyposazeniem i komode
wiec wyszlo po rowno
aha i tu nie licze moich wydatkow lekarzy, badan, koszul i innych szpitalnych ✂✂✂✂✂✂✂
Cytat:
Pokaze Wam później, jak mi mężul fote strzeli, bo ta co mam to jakaś przekłamana.

Ja tez kiedyś brałam chrom, ale niestety mi nic nie pomógł. Ze słodyczami to chyba jak z rzucaniem palenia, najgorsze pierwsze dni, a pote jakoś już z górki. No i najważniejsze nie nudzić się, bo ja często coś podjadam jak mi się nudzi

Edit: wczoraj mi M. robił zdjęcie, ale jakoś wieli mi brzuch na nim wyszedł. Bo i sie wydaje, ze jednak piersi mam jeszcze ciut większe, no ale nie wiem
rosniecie

u mnie dzisiaj +10 stpni

pokaze moj bebzol
33 tydzien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8007.jpg (17,3 KB, 70 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-10 o 17:15
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:24   #1268
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
haha! No to faktycznie mocna motywacja!

No właśnie TŻet też ograniczył chipsy, śmieciowe jedzenie i nie dość, że chodzi na kosza, to jeszcze raz na jakiś czas idzie pobiegać.

I jak ja grzeszę otwierając lodówkę o 22.30 tak on tylko patrzy na mnie i puka się w czoło. U mnie widać tego skutki - negatywne, u niego - pozytywne

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Na mnie zielona raczej też nie zadziałała...

W ogóle jestem w szoku jak mój organizm, ciało się zmieniło przez ostatnie półtora roku. Moja siostra mówi, że w końcu dorastam i dojrzewam Zawsze byłam szczypior, mogłam jeść co chciałam ciągle miałam jedną wagę. A teraz i w biodrach więcej i boczki się pojawiły i cellulit większy. I tak wszystko po ślubie... oj źle się dzieje, źle...

tż lubi melisę z gruszką dobra też piłam

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

pokaaaaa sama musze kupc, bo po urodzeniu w nic sie nie zmieszcze
piersi mi poszly o 2 rozmiary

slicznaa

mi juz poszlo ok 3300, a jeszcze pare ✂✂✂✂✂✂✂ek zostalo
ale dziadki rzucili na woze, a drudzy na lozeczko z wyposazeniem i komode
wiec wyszlo po rowno
aha i tu nie licze moich wydatkow lekarzy, badan, koszul i innych szpitalnych ✂✂✂✂✂✂✂

rosniecie

u mnie dzisiaj +10 stpni

pokaze moj bebzol
33 tydzien
duży nie obraź się ale przypomniała mi się reklama ze wzdęciami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:30   #1269
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
tż lubi melisę z gruszką dobra też piłam

duży nie obraź się ale przypomniała mi się reklama ze wzdęciami
patrzac na moj brzuch?

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-10 o 17:31
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:37   #1270
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
patrzac na moj brzuch?
tak bo w jednej reklamie za torebką chowała jedna swój duży brzuch

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-10, 17:44   #1271
Ana***
Zakorzenienie

Laskiii pojechałam do tej biblioteki i zamknięta była myslałam, że ich utłukę! w necie nic nie napisali...
Przy okazji pojechaliśmy do Łodzi, gdyż chciałam wymienić biustonosz, który zamówiłam przez internet i okazał się zły... wolałam jechać już osobiście niż wymieniać, bo nie wiedziałam nawet na jaki rozmiar... niby z obliczeń wychodzi, że mam 60C, ale nie dopięłam się pod biustem i wymieniony mam na 65C
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:47   #1272
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Zaaabcia zapomniałabym ... wczoraj w wiadomościach było o tym Szymonku z linka który wkleiłaś. Sprawa wygląda tak, że ten płacz to nagrał na dyktafonie ojciec małego, który rozwodzi się obecnie z żoną i walczą o majątek. Żona twierdzi że to zmanipulowane nagranie. I trwa dochodzenie.
No wlasnie cos czytalam na profilu you tube ze to ojciec nagrywa wszystko zeby miec dowody w sadzie ... hmm ja tam nie widze zeby to bylo zmanipulowane nagranie .. a walcza tylko o majatek czy rowniez o synka?

Cytat:
ja jak patrzę na moją sukienkę to na dzień dzisiejszy wybrałabym inną
dlaczego?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziś na obiad robię naleśniki z farszem mięsnym
tez dzisiaj to robie

Cytat:
U mnie sypie śnieg!!! I to tak wielkie płaty przed chwilą leciały, że tej zimy jeszcze takich nie było. Teraz już normalnie sypie.
GDZIE TA WIOSNA??

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 --------
a u nas leje deszcz

Cytat:
Mając słabość do firmy Maggio Ramatti, z której była moja poprzednia suknia, wrzucam te które mi wpadły bardzo w oko...ciekawe ile kosztują...
gratulacje!
bardzo ladne sukienki wrzucasz
a jaki chcesz kolor bialy czy jakis inny?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rodzice kupili mi 10kilo cukru
bedziesz miala zapas

Cytat:
Trzymam kciuki za chrom z zieloną herbatą.
Wiele osób teraz jest na tej diecie dukana - na prawdę jest taka skuteczna?
z tego co widze po znajomych to bardzo skuteczna

Cytat:
Edit: wczoraj mi M. robił zdjęcie, ale jakoś wieli mi brzuch na nim wyszedł. Bo i sie wydaje, ze jednak piersi mam jeszcze ciut większe, no ale nie wiem
supcio brzusiu

Cytat:
pokaze moj bebzol
33 tydzien
jaki juz duuuzy

A ja sie dzisiaj dowiedzialam ze kuzynka mojego Meza jest w ciazy z blizniakami jej mama i moja teciowa byly blizniaczkami wiec teraz kolej na nia .. fajnie ma .. tez bym chciala blizniaki

ciekawe jak tam madzia

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 17:51   #1273
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Super! Nie dziwie się, że Ci ulżyło!

Trzymam kciuki za chrom z zieloną herbatą.
Wiele osób teraz jest na tej diecie dukana - na prawdę jest taka skuteczna?

Dzięki wielki słonko!
U mnie znajomi stosujący dietę Dukana schudli przeciętnie 15-20 kg
Cytat:
Pokaze Wam później, jak mi mężul fote strzeli, bo ta co mam to jakaś przekłamana.

Ja tez kiedyś brałam chrom, ale niestety mi nic nie pomógł. Ze słodyczami to chyba jak z rzucaniem palenia, najgorsze pierwsze dni, a pote jakoś już z górki. No i najważniejsze nie nudzić się, bo ja często coś podjadam jak mi się nudzi

Cytat:
pokaze moj bebzol
33 tydzien
Piekne te Wasze brzuszki

Powiedzcie mi proszę mamusie czy takie duże brzuchy w późniejszych tygodniach bardzo utrudniaja poruszanie się? bo jak tak patrzę to mam obawy czy ja się będę potrafiła ruszyc z miejsca z takim brzucholkiem

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No wlasnie cos czytalam na profilu you tube ze to ojciec nagrywa wszystko zeby miec dowody w sadzie ... hmm ja tam nie widze zeby to bylo zmanipulowane nagranie .. a walcza tylko o majatek czy rowniez o synka?
Mówili tylko o walce o majątek, o walce o synka nic nie wspominano.
Stary 2011-03-10, 17:52   #1274
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Doprowadzilam sie dzis do stanu używalności fryzura makijaż bo nie moge ciagle chodzić jak baba jaga tym bardziej ze jedziemy dzis na zakupy
Jakie zakupy?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zaraz wyślę

kto chce to na pw do mnie wbijać
Srippi pokoik Julci jest uroczy, słodki i dziewczęcy

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana czy humorek lepszy? hmm z dnia na dzień tak ale do naszpikowania wiadomości takimi minkami jeszcze mi brakuje
a co do słodzenia to cieszę się że nie jest ze mną tak źle

mąż zdąży więc się nie będę tarabanić wózkiem
W wiadomości o wózku już ta minka się pojawiła, nie ma źle!

Cytat:
Mając słabość do firmy Maggio Ramatti, z której była moja poprzednia suknia, wrzucam te które mi wpadły bardzo w oko...ciekawe ile kosztują...
Delikata, kobieca, zwiewna

Cytat:

ale brzuchoool

Cytat:

jaka tam specjalistka taki ze mnie znawca jak z koziej d* trąba (jak to mówi Ferdek )
Jakaś minimalne podstawy jak parzyć, jakie smaki i ot i to jedynie ekspresowa... bo z sypaną to nie miałam styczności, a to podobno jest dopiero mega heh ale wolę nie próbować mi ta wystarcza

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jak kupuję w Medyku, sklep zielarski

Cytat:

pokaze moj bebzol
33 tydzien
wypasss
Stary 2011-03-10, 17:56   #1275
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Daj znać jak tam po wizycie u lekarza
(...)

haha! Powodzenia! daj znać jak wyszły

Ja dzisiaj makaron z brokułem i serkiem pleśniowym
(...)
Po wizycie ok, na szczęście oskrzela czyste, przepisała mi syrop i psikadełko do gardła i mam robić jeszcze inhalacje. Jak nie przejdzie do poniedziałku to dostanę antybiotyk (choć wolałabym nie )

Naleśniki... hmm... mnie nie smakowały, a to wszystko przez mięso, bo wzięłam drobiowe, a ono jakieś takie słodko-mdłe było i ciężko było doprawić. Ale mąż i mama zachwyceni, a to przynajmniej plus

Zazdroszczę serka pleśniowego, ja uwielbiam, a teraz nie mogę jeść

Cytat:
Ja sobie upatrzyłam mniej więcej coś takiego suuuper
Przepiękna
Dużo pięknych sukni ma w swojej kolekcji White One
http://www.whiteone.es/index_real.html
(trzeba wejść w Colecciones Novia 2011)

Cytat:
u mne slonce
U mnie też piękna pogoda

Cytat:

Słodki brzucholek Zdjęcie zrobione jakby "od dołu" dlatego możesz mieć złudzenie większego brzucha i mniejszych piersi Ale brzusio całkiem konkretny

Cytat:
(...)

Piłam i uwielbiam
Stary 2011-03-10, 17:58   #1276
śliweńka
Zakorzenienie

żabcia chyba z tego powodu że są teraz inne fasony dodatki ale moja dalej mi się podoba ale chyba jakaś skromna była

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-10, 18:01   #1277
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Powiedzcie mi proszę mamusie czy takie duże brzuchy w późniejszych tygodniach bardzo utrudniaja poruszanie się? bo jak tak patrzę to mam obawy czy ja się będę potrafiła ruszyc z miejsca z takim brzucholkiem [COLOR="Silver"]

(...)
Z perspektywy mojego 28 tyg mogę powiedzieć, że mnie brzuch jakoś specjalnie nie przeszkadza w poruszaniu się, ale są czynności, przy których jest utrudnieniem (jak choćby golenie ). Ciężko też wstać jeśli leżysz na wznak i ogólnie jak już brzuszek podchodzi do góry to uciska na przeponę i po przejściu 10m mam zadyszkę. A tak to jest ok

Aguś śliczny brzuszek

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-03-10 o 18:03
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:02   #1278
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Mówili tylko o walce o majątek, o walce o synka nic nie wspominano.
aha .. ciekawe jak sie ta sytuacja zakonczy ..
szkoda dzieciaka ...

Cytat:
żabcia chyba z tego powodu że są teraz inne fasony dodatki ale moja dalej mi się podoba ale chyba jakaś skromna była
ale wiesz .. czasem mniej znaczy wiecej
lepiej miec skromniejsza niz jakas pufiasta z korona kwiatkiem i welonem

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:22   #1279
kliwia
Zakorzenienie

ana Ty chuderlaku

agus aaale fajny
ja bym w ciazy chodzic mogla, tylko rodzic juz nie bardzo

klion po 35tyg cvhyba najbardziej uciazliwe bylo przekrecanie sie z boku na bok w nocy. a tak w niczym mi nie przeszkadzal. buty zakladalam na siedzaco, albo na stojaco [adidasy] a jak elegatsze mokasyny to maz mi wiazal jak mi sie nie chcialo
Generalnie obijalam sie tez o futryny ale bokami innych trunosci nie przypominam sobie
W dniu porodu bylam jeszcze w galerii handlowej
no i w wiekszosci chodzilam pieszo, bo auta nie mamy tylkpo do szpitala autobusem bo jest za miastem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:28   #1280
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu możemy jeść ser pleśniowy ale z mleka pasteryzowanego a w zasadzie w Polsce tylko takie są a już na pewno te sklepowe pakowane.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:30   #1281
kliwia
Zakorzenienie

ktosia dokladnie z tym serem. tylko lazura jesc nie mozesz i takich gdzie ta plesn jest taka niebieska

a yerba mate mozna u mnie kupic np w sklepie z herbatami na wage
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:31   #1282
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ktosiu możemy jeść ser pleśniowy ale z mleka pasteryzowanego a w zasadzie w Polsce tylko takie są a już na pewno te sklepowe pakowane.
No nie mów To ja kurde od pół roku serka camembert w ustach nie miałam, bo wszędzie piszą, że sera pleśniowego niet
Stary 2011-03-10, 18:35   #1283
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziękuje

Klion mi brzuch jeszcze nie przeszkadza. Ale z przekręcaniem z boku na bok mam problem, bo jak sie zbyt gwałtwnie przekręce to mnie wiązadła bolą

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 18:48   #1284
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
tak bo w jednej reklamie za torebką chowała jedna swój duży brzuch
ale ona byla star i nie byla w ciazy
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
supcio brzusiu

jaki juz duuuzy

[/B]

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Delikata, kobieca, zwiewna

ale brzuchoool

wypasss
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Z perspektywy mojego 28 tyg mogę powiedzieć, że mnie brzuch jakoś specjalnie nie przeszkadza w poruszaniu się, ale są czynności, przy których jest utrudnieniem (jak choćby golenie ). Ciężko też wstać jeśli leżysz na wznak i ogólnie jak już brzuszek podchodzi do góry to uciska na przeponę i po przejściu 10m mam zadyszkę. A tak to jest ok

Aguś śliczny brzuszek
Cytat:
ana Ty chuderlaku

agus aaale fajny
ja bym w ciazy chodzic mogla, tylko rodzic juz nie bardzo

klion po 35tyg cvhyba najbardziej uciazliwe bylo przekrecanie sie z boku na bok w nocy. a tak w niczym mi nie przeszkadzal. buty zakladalam na siedzaco, albo na stojaco [adidasy] a jak elegatsze mokasyny to maz mi wiazal jak mi sie nie chcialo
Generalnie obijalam sie tez o futryny ale bokami innych trunosci nie przypominam sobie
W dniu porodu bylam jeszcze w galerii handlowej
no i w wiekszosci chodzilam pieszo, bo auta nie mamy tylkpo do szpitala autobusem bo jest za miastem
dzieki kochane

tak, mi utrudnia poruszanie sie
chodze jak pingwin
w niektorych czynnosciach mi poprostu zawadza

kliwia zobaczymy jak to u mnie wypadnie
Stary 2011-03-10, 19:09   #1285
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu no możemy, możemy ja i tak nie jadam bo nie lubię ale można...za to jadam wędzone ryby (makrelę) a niby też się nie powinno...wątróbki też się powinno unikać z powodu wit A, a moją mamę w ostatniej ciąży faszerowali wątróbką pod różnymi postaciami, również surową z powodu żelaza (mama miała cały czas hemoglobinę na poziomie 6) i moja siostra żyję i wad rozwojowych nie ma

Mnie tam brzuch przeszkadza tylko w wygodnym spaniu i w ubieraniu się, ale to z powodu braku garderoby

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:12   #1286
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ana Ty chuderlaku
No co 48kg żywej wagi pod biustem 64 na ścisk
Stary 2011-03-10, 19:15   #1287
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
pokaze moj bebzol
33 tydzien
Jaki boski brzucholek
A ty gdzie do gina chodzisz? Tzn do kogo?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 19:33   #1288
klion78
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie brzuszkow Ja tak po cichutku próbuję zaplanowac nasze życie na przyszłe miesiące i tak zaczęłam się zastanawiac czy brzuszek nie zweryfikuje planów odnosnie np. wakacji czy pracy.
Stary 2011-03-10, 19:34   #1289
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Jaki boski brzucholek
A ty gdzie do gina chodzisz? Tzn do kogo?
dr P.Szczublewski

klion to wsdzystko zalezy od stopnia zaawansowania ciazy
oraz od przebiegu
Stary 2011-03-10, 19:48   #1290
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
dr P.Szczublewski
chodzisz prywatnie czy na nfz? on w szpitalu przyjmuje też?
sorki że tak wypytuje ale zbieram opinie o wszystkich ginach z okolicy zastanawiam sie kogo sobie wybrać na prowadzącego.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości