|  2011-03-10, 17:38 | #301 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Siedlce 
				 | 

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat: 

__________________ Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? | |
|     | 
|  2011-03-10, 17:38 | #302 | 
| w krainie snu i marzeń | 

właśnie napisałam ze strefy do avon bo dostałam rozlane luksusowe mleczko do mycia twarzy z anew. ciekawe co odpiszą...

| 
|     | 
|  2011-03-10, 17:43 | #303 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-03-10, 17:49 | #304 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
    A ma może któraś z Was Alicię ?? (tak ze skrajności w skrajność  ). A i mam jeszcze pytanie dotyczące cieni supershock, czy one mają w miarę intensywne kolory czy raczej taka poświata tylko ?? I czy ogólnie warto je kupić ?? | |
|     | 
|  2011-03-10, 18:20 | #305 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Cytat: 
  mam już mój lakier graffiti  , właśnie wypróbowałam lakier pastel pink w połączeniu z nim, super efekt, później wrzucę na katalogowy   | |
|     | 
|  2011-03-10, 18:28 | #306 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

dziewczyny, prosze powiedzcie mi co z tą biżuterią Leala, pytałam wcześniej ale nikt nie udzielił mi żadnej dpowiedzi    powiedzcie, ma ją któraś z was? dzieją się z nią jakieś niepożądane rzeczy? | 
|     | 
|  2011-03-10, 18:32 | #307 | |
				 | 

Cytat: 
  bo ja mam różne inne komplety biżuterii z avonu w kolorze srebrnym i nic się z nią nie dzieje, nawet z tą starą sprzed kilku lat, a trzymam wszystko wrzucone do jednej mega szkatułki   | |
|     | 
|  2011-03-10, 18:47 | #308 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-03-10, 18:48 | #309 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: dolnośląskie 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-03-10, 18:54 | #310 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
   http://www.avon.sklep.pl/miniaturki/2247.jpg bo ja mam jedne kolczyki z avonu i one są takie długie w kolorze złota i właśnie zrobiły mi się takie bardziej rude w miejscu gdzie ocieraja sie o policzki i nie wiem mam dylemat podobaja mi sie strasznie :< | |
|     | 
|  2011-03-10, 18:57 | #311 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i w sumie mi, jako narualnej blondynce, jest z nimi do twarzy  przy pokazji biorę 4 nienapoczęte paletki innych cieni - aż nóż widelec sprzedam  (zodiak, onyx - obywa kolorki, i poczwórne z tygrysiej kolekcji - stripted ...); oczywiście też mam  Cytat: 
  u mnie wszystkie mają dobry druk  nawet ten zafoliowany  zaraz chcę sobie moje już trzy tygodnie nie obgryzane paznokcie (  ) pomalować tym lakierem gu... taki ciemnoszary z brokatem  ciekawe, jak to będzie u mnie wyglądać   
				__________________ | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-10, 18:59 | #312 | 
| Wtajemniczenie | 

Ja wogóle nie mam tych kresek na żadnym. Dziś miałam święto paczki. Kurier był przed 7. Zamawiałam 2 lakiery ale bedę je testować dopiero w niedziele. Przysłali mi nie te naklejki do paznokci co miały być, pisałam do nich i dodadzą je do następnego zamówienia.    | 
|     | 
|  2011-03-10, 19:19 | #313 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

szare kropy mam przy: - charm jabluszko - bransoletka randa jest z netto: - charm lód - maseczka do farbowanych moja paczke przywiozl mi dzisiaj inpost...i to jeszcze pajac taki ze..  zadzwonil do mnie,ze bedzie z paczka kolo 21, bo ma inne obowiazki ( czyt. a tu jakies wymagania z d.py wyjete ze chca paczke szybko )  ale tak go pogonilam,ze zawiozl mojemu tz do pracy juz o 10  wiec szybko kumpela sobie podjechala i zabrala co potrzebowala  zamowilam dzisiaj paczke znow na paczkomat...tym razem inny.. nie chcialam, ale wszystkie inne dostawy pozniej, a ja potrzebuje szybko. mam nadzieje, ze dwa razy ten sam pech sie nie zdarza...   
				__________________   | 
|     | 
|  2011-03-10, 19:35 | #314 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Ziemia 
				 | 

dziewczyny powiedzcie mi coś o torebce Magdelena bo mam chętną osobę na nią, ale niestety obawia się ona, że pasek będzie za krótki ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- ps a i podpowiedzcie mi odnośnie upustu - czy na wszystkie produkty umieszczone w katalogu jest 25%? chodzi mi o próg między 150-500zl 
				__________________ "Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara   | 
|     | 
|  2011-03-10, 19:40 | #315 | |
				 | 

Cytat: 
  produkty niekosmetyczne 20% zawsze powyżej 150  oferty wiązane 10%, w AM masz napisane które 10% | |
|     | 
|  2011-03-10, 19:43 | #316 | 
				 | 

w "AM"? hehe tzn? ;] bo nie orientuje się. jakie to są "wiązane"? 
				__________________ "Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara   | 
|     | 
|  2011-03-10, 19:45 | #317 | 
| Wtajemniczenie | 

| 
|     | 
|  2011-03-10, 19:46 | #318 | 

w AM czyli Avon Magazine

| 
|     | 
|  2011-03-10, 19:46 | #319 | ||
| Spiritus Movens Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cytat: 
  ale już dziś bardzo mi się podoba, z tego co pisały dziewczyny jest ładnie odszyta i w ogóle warta swojej ceny  Cytat: 
  * 25% na produkty kosmetyczne * 20% na produkty niekosmetyczne (biżuteria, torebki, akcesoria typu pilniczki, szczotki do włosów, itp) * 10% na produkty z oferty wiązanej, czyli np. przy zakupie dowolnego produktu z katalogu, bądź przy zakupie ze stron xx 
				__________________ "Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." | ||
|     | 
|  2011-03-10, 19:50 | #320 | ||
				 | 

Cytat: 
 oo to ja mam coś takiego  już robiłam drugie zamówienie i mówię- jakaś makulatura dodatkowa hahahahha dzięki dziewczyny;] moniak widzę love Pattison?  jutro w tv zmierzch heheh  będzie oglądany po raz... enty.. ;] Cytat: 
  bo jak piszesz, że super obszyta itd to przekażę znajomej  czyli wiązana to np jak jest w k4 planet spa "wyjątkowa oferta na wiosnę dowolne 2 za 36,50" czyli tutaj już będzie tylko 10% upustu? 
				__________________ "Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara   | ||
|     | 
|  2011-03-10, 19:52 | #321 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Oferta wiązana to: produkt xxx zakupisz w tej cenie jeżeli kupisz coś tam z odpowiednich stron(lub z całego katalogu) na taką kwotę (lub zakupisz dowolny produkt). Czyli chodzi o produkt którego nie zakupisz normalnie, tylko musisz coś kupić, żebyś mógł go zamówić- i właśnie na niego masz 10% (np. w katalogu 4 kulki na ostatniej stronie, lub kuferek z kremem na początku) Ale namieszałam   Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-10 o 19:54 | |
|     | 
|  2011-03-10, 19:54 | #322 | |
| Spiritus Movens Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cytat: 
 10% jest gdy przy produkcie jest warunek: "przy zakupie dowolnego produktu z katalogu", bądź "przy zakupie ze stron xx" 
				__________________ "Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2011-03-10 o 19:58 | |
|     | 
|  2011-03-10, 19:57 | #323 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 O ofercie wiązanej napisałam powyżej Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-10 o 20:03 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-10, 20:01 | #324 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  Mi się wydaje fajna, owszem cudów sie po niej nie spodziewam ale mam fajne włosy po niej   | |
|     | 
|  2011-03-10, 20:03 | #325 | ||
| Raczkowanie | 

Laseczki klientka spytała o dobry peeling, myślała o czymś z PS, więc poleciłam jest maseczke z peelingiem sake & ryż i wzięła dwie sztuki. dobrze zrobiłam?   A i w ostateczności mam zamówienie na 2 komplety torby Lindsey plus jedną małą, jak dostanę to mam jeszcze jednej klientce pokazać  Cytat: 
  Cytat: 
  a ta torebka nie ma przypadkiem bardzo długiego paska właśnie? Na mnie to on zdecydowanie za długi  No właśnie chyba normalny wypracowany opust na ofertę z PS. 10% np na ten spray do włosów za 4,90zł 
				__________________   | ||
|     | 
|  2011-03-10, 20:16 | #326 | 
				 | 

ok dziekuję dziewczyny teraz więcej rozumiem   powoli dojdę do perfekcji ;] 
|     | 
|  2011-03-10, 20:18 | #327 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
 Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie? Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów kosmetycznych i niekosmetycznych zamówionych w danym katalogu po cenach katalogowych. Do podstawy opustu wliczają się: produkty kosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, produkty niekosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, materiały pomocne w sprzedaży, artykuły z logo, oferta netto (jeżeli produkty dostarczone), Avonki uzyskane z doładowań myAVON wykonanych przez Konsultantki – 20%, produkty zamówione, a nie dostarczone z powodu braku w magazynie, produkty z Różową Wstążeczką, produkty Stop Przemocy. Do podstawy opustu nie wliczają się: opłaty za szkolenia, opłaty transportowe, koszt realizacji małego zamówienia, dosłane braki z poprzednich zamówień, prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club, wartość doładowań i startery myAVON, Avonki uzyskane z doładowań myAVON, wykonanych przez Klienta oraz poprzez stronę internetową www.myavon.pl, Avonki uzyskane ze sprzedaży telefonów, produkty z komunikatem „Produkcja zakończona…” Czy są produkty, które mają inny opust niż całe zamówienie? Tak. Są to z reguły produkty niekosmetyczne z przypisanym stałym opustem 10% i 20% (aktualna lista tych produktów znajduje się w każdym „Hello Tomorrow” oraz na naszej stronie internetowej w „Aktualnościach”. Czy zamówienia odbierane w Centrach Obsługi i zakupy dokonywane w sklepach Avon powiększają bazę opustu? Wartość zakupów w Centrum Obsługi Konsultantek, podobnie jak wartość pozostałych zamówień z Katalogu, doliczana jest do sumy zamówień budujących przyszły opust. Raz dziennie (na koniec dnia) zakupy w Centrach Obsługi doliczane są do wartości ogólnej sprzedaży Konsultantów. Dlatego kolejnego dnia po zakupie w Centrum Obsługi Konsultantek, wartość tego zakupu podniesie kwotę wyliczenia opustu w danym katalogu. Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu? Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust. Czy zamówienie poniżej 150 zł dolicza się do sumy sprzedaży z danego katalogu? Tak, każde zamówienie niezależnie od jego wartości wlicza się do sumy sprzedaży. Jak działają opusty? Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie? Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów kosmetycznych i niekosmetycznych zamówionych w danym katalogu po cenach katalogowych. Do podstawy opustu wliczają się: produkty kosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, produkty niekosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, materiały pomocne w sprzedaży, artykuły z logo, oferta netto (jeżeli produkty dostarczone), Avonki uzyskane z doładowań myAVON wykonanych przez Konsultantki – 20%, produkty zamówione, a nie dostarczone z powodu braku w magazynie, produkty z Różową Wstążeczką, produkty Stop Przemocy. Do podstawy opustu nie wliczają się: opłaty za szkolenia, opłaty transportowe, koszt realizacji małego zamówienia, dosłane braki z poprzednich zamówień, prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club, wartość doładowań i startery myAVON, Avonki uzyskane z doładowań myAVON, wykonanych przez Klienta oraz poprzez stronę internetową www.myavon.pl, Avonki uzyskane ze sprzedaży telefonów, produkty z komunikatem „Produkcja zakończona…” Czy są produkty, które mają inny opust niż całe zamówienie? Tak. Są to z reguły produkty niekosmetyczne z przypisanym stałym opustem 10% i 20% (aktualna lista tych produktów znajduje się w każdym „Hello Tomorrow” oraz na naszej stronie internetowej w „Aktualnościach”. Czy zamówienia odbierane w Centrach Obsługi i zakupy dokonywane w sklepach Avon powiększają bazę opustu? Wartość zakupów w Centrum Obsługi Konsultantek, podobnie jak wartość pozostałych zamówień z Katalogu, doliczana jest do sumy zamówień budujących przyszły opust. Raz dziennie (na koniec dnia) zakupy w Centrach Obsługi doliczane są do wartości ogólnej sprzedaży Konsultantów. Dlatego kolejnego dnia po zakupie w Centrum Obsługi Konsultantek, wartość tego zakupu podniesie kwotę wyliczenia opustu w danym katalogu. Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu? Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust. Czy zamówienie poniżej 150 zł dolicza się do sumy sprzedaży z danego katalogu? Tak, każde zamówienie niezależnie od jego wartości wlicza się do sumy sprzedaży. „Hello Tomorrow” to obecnie MyAvonMagazine Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2011-03-10 o 20:21 | |
|     | 
|  2011-03-10, 20:30 | #328 | 

no tak zostalo po pierwszej czesci i juz nie zmienialam jakos

| 
|     | 
|  2011-03-10, 20:43 | #329 | 
| Zakorzenienie | 

dzisiaj mam "święto paczki" przyszły aż 4, wiec było co robic, ale wypróbowałam serum liftingujaco-ujedrniające, wiem efektów nie widac jeszcze, ale nie jest tłuste i szybko się wchłania, a mam cere tłusta. wiec dla mnie jest ok  . kuferek z kremem za 19.9 tez jest bardzo ładny i pojemny. to chyba na tyle | 
|     | 
|  2011-03-10, 20:46 | #330 | 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.