![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
Masz rację, dużo tam niebieskich a ja sie na niebiesko nie paluje... Ale za to brązy i róże ma fajne.. Cytat:
![]() ja bym się wybrała ale po ostatnim koszmarnym wypadzie w tamte rejony chyba na razie nie...
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
#4654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | ||
Konto usunięte
|
E tam znowu materialistki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Gdyby jednak któraś miała zamiar tam być, to pamiętajcie o mnie - potrzebuję rolek "odkłaczających", w sensie do ubrań
![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mistrzyni będziesz jutro na spotkaniu?
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Napisane przez Mjucaczek
Już nie chce na wątku o chusteczkach rozmawiać :P Nie będę szukać swoich starych postów, ale wyraźnie podkreślałam, że mają być tylko do toalet, opisywałam jak będą wyglądać. Zaraz po zakupie napisałam, że o coś zupełnie innego mi chodziło, a teraz muszę wziąć mimo, że mi zupełnie nie są potrzebne i pewnie będą leżeć do minięcia daty ważności... ![]() wiesz co Mju- jesteś za***iście problemowa... poprosiłaś że chcesz do wc, nie mówiłaś że mają być wyłącznie do wc, powiedziałaś dopiero wtedy jak je kupiłam i powiedziałam że są takie i takie. są mi kompletnie zbędne i wywaliłam 7zl w błoto tylko dlatego że chciałam być uprzejma. nie chcesz, nie bierz nie będę się z Tobą spierać ale nie licz że kiedykolwiek cokolwiek "po drodze" Ci kupię. zrobiłam Ci przysługę a Ty kręcisz nosem. a co, kupiłam Ci je specjalnie takie a nie inne????? chyba to logiczne że gdybym jasno i klarownie miała wytłumaczone że są 2 rodzaje a Ty chcesz konkretnie takie a takie to bym na siłę innych nie brała? poza tym widzę że masz wyjątkowy kibel że nie możesz innymi czyścić, ale jak chcesz.... od 7zł nie zubożeję ? Przepraszam, ale od razu podkreślałam, że chcę tylko do WC, bo są dezynfekujące. Jestem problemowa, bo wiem co chciałam ? Byłam ciekawa, czy mają je w lidlu, a jesli mają to chciałam byś mi kupiła... Nie musisz mnie tak od razu atakować. Nie prosiłam o kupowanie czegokolwiek, bo ma narysowane wc. Jeśli te są dezynfekujące, z alkoholem, które mogę wrzucić do toalety i spuścić wodę to ok. Było to dla mnie istotne, bo ja od 7zł zubożeję. Nie wiem skąd ten atak, nie rozumiem ludzi. Publicznie mili, a prywatnie od razu coś takiego... ![]() żeby nie było że publicznie jestem miła a prywatnie już nie....sama przeniosłaś się na PW nie wiadomo po co, może po co żeby inni sie nie wtrącili do rozmowy? o cukrze mozna gadać na forum a o chusteczkach do kibla już nie? ale mi ciśnienie podniosłaś!!! Mju powtórzę jeszcze raz- jesteś problemowa i nie chcesz nie bierz tych cholernych chusteczek ale następnym razem na pewno nie zaoferuję się że mogę Ci coś kupić
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-03-10 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Konto usunięte
|
Właśnie jeszcze nie wiem bo od razu po pracy mam przesłuchanie w komendzie w Hucie, potem o 17 przyjeżdza facet obejrzec mieszkanie a ok 20 muszę pojechać na Balice a potem już jestem niedostępna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie zdąży ![]() Gdybyś dała radę wpaść to możesz wziąć moje szufladki? (tzn. jeszcze nie moje - a jak nie to może Ci za nie przeleję, żeby nie zwlekać?)
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
będę
![]() Cytat:
![]() ja znalazłam 1 sweterek ale za duży i spodenki ale też za duże ![]() a o której byłaś? ale byłaby jazda jakbyśmy się np minęły w drzwiach Cytat:
![]() chyba zapomniałaś o mnie jak się pakowałaś w te góry ![]() Cytat:
Męzczyzna? samolot? ![]() ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o koszta to spokojnie, nie pali się, płatne przy odbiorze ![]() gg22 wykryłaś podstęp ![]() tak, to będzie szaloooona noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Maybelline jest ok, jak ktoś lubi takie powyginane szczoteczki (nie jest plastikowa-gumowa tylko zwykła szczoteczka wygięta jak banan), ewentualnie jeszcze Colossal też z Maybelline - również dobry tusz ![]()
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
GG, te chusteczki są nawilżane ? W sensie mokre ? To ja mogę je wziąć jak nie były drogie
![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem w Bukowinie-mialam jezdzic do Czarneg Gory lub Jurgowa na stoki ale zostaje tu aby sie uczyc jezdzic na desce...a wieczorem moczyc obtluczony tylek w termach ![]() Wlasnie Mistrzyni co to za tajemniczy Mezczyzna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gg jej już po prostu nie wystaczają polscy faceci i importuje ![]() Cytat:
Znalazłam pół godziny temu ten tusz Oriflame na allegro za 10zł, było 7 sztuj, teraz już ich nie ma ![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Max Factor 2000 calorie, Wonder też niezły - ja Ci mogę zamówić, jeśli Ci się spieszy
![]() Nie ma tam nic do czajenia ![]() ![]() Nie rozumiem o co chodzi z Mju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | ||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Mhmmm, że Lena to ładne imię? ![]() Cytat:
![]() 2.Chyba mnie na Ciebie nie stać póki co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
SdC co do Elfa:
- kwota całego zamówienia się zgadza - kwota Studio się zgadza - nadpłatę nie do końca ogarniam, ale Ty wiesz lepiej W każdym razie nadpłata 7$ bardzo mnie satysfakcjonuje ![]()
#4672 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
#4673 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ha! wiedziałam! mam nosa do takich rzeczy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to pomachaj Tatrom ode mnie jak je będzie widać i fotkę chcę ![]() w Jurgowie jest b. fajny ten stok. i w Małym Cichym jest b. fajnie pewnie tak, bo mało ich ma ![]() to ja jednego też poproszę ![]() Cytat:
![]() ja też nie rozumiem.... myślałam że ci jutro przyniosę ten róż/bronzer i że pogadamy a Ciebie nie będzie ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Wtajemniczenie
|
Rozmawialam przez telefon z facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
#4678 |
Konto usunięte
|
Zaraz idę spać bo jestem padnięta a jutro rano jak co piątek mam bieg na 3 km. Gardło mnie boli i jak po tym nie zachoruje, to będzie prawdziwy cud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem oświecona ![]() SdC ja wpłacałam 33 zł.
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nic a nic nie puściła pary z ust noooo...my Cię weźmiemy na spotkaniu w obroty ![]() ![]() i Ty też niska jesteś ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.