![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() a drugą i 3 porcyję odgrzewałam w mikro |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wkurza mnie,że z moich włosów ciężko wykombinować jakąś fryzurę, najczęściej samoistnie przyklapują, albo robią mopa ![]()
![]() |
#3933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twaróg zmiksowany, Jajka na miękko, jajecznica lekko ścięta beztłuszczowa Chude wędliny bez konserwantów Zupy domowe z dodatkiem drobnych kasz, zupy jarzynowe przecierane Kasza manna oraz jęczmienna, ziemniaki w postaci puree Chudy indyk (w postaci gotowanej lub duszonej) Chude ryby : dorsz, szczupak, morszczuk, mintaj, sandacz, pstrąg, Surowe masło, słodka śmietanka (dodawana na surowo) w niewielkich ilściach Oleje roślinne : oliwa z oliwek, olej lniany, olej kokosowy – dodawane na surowo do twarożku lub przestudzonych potraw Kabaczki, dynia, buraki, szpinak, szparagi , brokuły (gotowane i w formie przecierów) wisnie, winogrona, banany, morele, brzoskwinie, jabłka, gruszki (spożywane bez skórki) najlepiej w postaci soków, musów, koktajli z niewielką ilościa mleka lub bezmleczne Galaretki i musy z wyżej wymienionych owoców, gotowane jabłka niwielkie ilości miodu lipowego jako dodatek do owoców lub napojów Surowe soki z selera naciowego kapusty,brukselki,ogórków i jabłka ( mozna robic w ręcznej wyciskarce) podawac codziennie pomiędzy posiłkami Potrawy powinny być przygotowywane beztłuszczowo. gotowane, duszone, gotowanie na parze. Posiłki małe objętościowo ok. 5 Nie wiem jaka jest przyczyna refluksu ale ainteresuj sie miodem Manuka .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-10 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Ju, ja lubię czosnek na surowo, w potrawach też
![]() Rachell, to Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale osobiscie jestem fanem ściecia typu "żanda fryzura" - ciekawe czy Red mnie rozumie ![]() półdługie coś z wycieniowanym przodem tak ze mozna na bok, lub an środku walnąc przedziałek i czesc włosów okalających twarz siega do podbródka mniej więcej - każde inne rewelacje na mej głowie wyglądają komicznie - lub żałośnie ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- nie, nie ![]() to fryzura dla mojej fryzjerki i kolor mniej więcej i laska którą uwielbiam za zdzirowaty wzrok i chciałam coś w kolorze bo zrobiło sie kolorowo w Barze ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym umarła- probowała przy przeziębieniu, ale bardzo straszne były skutki bólowe To chyba nie Rejcz a ja chcę Rejcz- i to koniecznie! Fajnie, jak są buzie w avkach- jakoś bliżej rzeczywistości
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 |
Nindżopesz
|
Racja, racja
![]() Piniu, doczytałam, współczuję. Aż mi się przypomniała Maja i jej przejścia z dojazdami do pracy - no właśnie, wróci ona między żywych? Ves, mi się podoba taka kasztanowa odsłona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- dla mnie ta rzeczywistość mocno zamazana - siedząc bez okular i pacząc na malućkie Twe avkowe - nie przypominasz siebie tylko zawsze myślę że widzę Agatę Kuleszę ![]() ale i tak sie uśmiecham bo fajne jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Rachell, Ale nie pokazujesz
![]() Red, nie wsiadaj nigdy do pociągu... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-10 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym refluksem to mój chuop ma tak,że nawraca jak trochę przytyje i urośnie mu brzuch. Jaka jest dokładna przyczyna nie wiem. O miodzie Manuka poczytam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
![]() jestem szczerbata ![]() ![]() ![]() spuchnięta i lżejsza o 2200 i mam pełną paszczę szwów ![]() ![]() ![]() nie mogę mówić, dobrze, że w barze nie trzeba
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
Jutro juz piatek
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aleś znieczulona - a 7demki nikt nigdy nie widzi ja nie mam 3 trójki - wyglądam jak 8letni łobuz rozrabiaka wiem że nic dzis nie pocieszy - moze jednak poczytuj - może Ju jeszcze ujawni kolejnych sąsiadów ![]() tato mi zawsze mówił - "do wesela sie zagoi" jakby widział ze się nie zanosi ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-10 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to tobie powinni zapłacić za takie atrakcje. Okrutnie drogo ![]() ![]()
![]() |
#3948 | |||
Zakorzenienie
|
Alez Teziakowi tyż
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A gofry będą? ![]() ![]() Cytat:
U mnie to samo ![]() Co za ch** wymyślił prasowanie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale chyba mieli cie naprawiac ? ![]() ![]()
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Florensie mój ![]() ![]() Jak chcesz możemy wspólnie pomilczeć ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
w albumie prywatnym
Ju - ciekawe http://www.tvnstyle.pl/program/2192/view Flo - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- zara Ci pokażeu ![]() najlepiej wyglądam w ciemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i b. mnie cieszy, że nie tylko mnie śnią się goopoty ![]() ![]() Cytat:
![]() a klopsiki z indyka są pyszne ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |||||||
BAN stały
|
Dziękuję Wam za życzenia
![]() No wiesz... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak też myślałem (to to samo co Ostry Dyżur?). Dobrze, że z Małym wszystko OK ![]() ![]() Obiecujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Masz rację, randki i to całe chodzenie ze sobą sucks, strata czasu ![]() A w awku to Ty jesteś - stoisz w sklepie tapeciarskim, czeciom godzinę oglądasz wzory i kolory, a w głowie jedna myśl jak mantra: "Nie ma w tym kraju, qrfa, odpowiednich tapet dla mnie" ![]() Cytat:
![]() --- Flo, oć no tu szybko do mnie ![]() Nie jesteś szczerbata, bo... ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wcale nie tak drogo czytaj niżej ![]() ![]() bo się nie udało ziarnina wokół całego korzenia się zrobiła i tylko do rwania wyjaśniam cenę: to nie był jeden ząb, tylko połowa paszczęki góra i dół podsypywanie jest drogie, bo to zabieg chirurgiczny na cztery ręce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() b. się cieszę, że juz po wszystkim ale za pół roku idzie do podsypania czwórka lewa górna ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-10 o 21:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Nindżopesz
|
Tia, pewnie je liczy przed włożeniem do paczki ale oficjalnie podaje się za ANALITYKA. Więc zawsze przed świętami jestem zarzucona orzeszkami i bakaliami.
Cytat:
![]() Flo, bidoku ![]() ![]() Piniu, czemu nigdy nie wsiadać do ciapągu? Jak już się siedzi to nie jest źle, gorzej czekać. Właściwie pamiętam tylko jedną traumatyczną sytuację kiedy siedziałam za matką z niemowlakiem (fotele tak ustawione jak kinie, dwa rzędy po dwa) i ta matka zmieniała mu pieluchy - przy oknach pozamykanych bo przecie dziecku wieje ![]() ![]() Rozpisałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() kakao jest praktycznie tylko dla "zabarwienia" i czekoladowego aromatu Cytat:
uważaj natomiast na pomidory i cebulę - mogą drażnić żołąd przypomniało mi się - unikać też rzeczy konserwowych i alkoholu Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet jednego z łinterią mam wspólnego ![]() do tej pory sama byłam jednym a tu jestem w momencie kiedy znalazłam tapetę łotpowiednią ![]() no choć tapetko - to ja Cię teraz ładnie do sciany przycisnę i tak kilka razy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-10 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.