|
|
#3991 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
to zalezy bo jak są zmiany w kości albo cos pod korzeniem to akurat moze bolec...bo ząb nie boli ale to co jest pod nim i ja tak własnie mam...i nie chce mi sie gowno wyleczyc...chyba pojdzie do raju dla ząbków
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-10 o 23:49 |
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
A co do kanałówek, to bez znieczulenia nie dam sieu
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt, tylko nie wiem na ch*j on to wymyślił Chyba, że to była ona
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3997 |
|
Nindżopesz
|
Wygląda na geeka?
W sumie blisko, jego robota ogranicza się do siedzenia przed kompem i babrania w bazach danych. Kiedyś pomagał jako informatyk ale mają od tego osobnych ludziów.
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno nim nie pachniałem i mam go jakieś 70/100ml
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w życiu nie czułam takiego bólu, myślałam, że zwariuję. dzisiejszy zabieg to przy truciu pestka ![]() ad. pogrubion też mi doktor pokazywała, niedposz mi się zrobiło ![]() a dziś widziałam ziarninę, to dopiero była masakra ,a siódemki nie chciały pokazać Cytat:
pod zdrowymi też znaczy będzie boleć doczytałam nie znam, ale gratuluję się zgadzam zdzira znaczy
|
|
|
#4000 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak fogle to mi się śniło dzisiaj, że mi dentysta ząb rozwiercał ![]() No ba! Żeby to tylko na jedną! ![]()
|
||||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
4001 postów
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie dawać Gryxu świeczki, bo będzie samozapłon
![]() Idę spać, dobranoc |
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu dam benzynę i zapałki
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wiiim? Przecie, żem go nie widziała ot to! Cytat:
Że tak powiem - gryxiu Ty to masz wyczucie (sytuacji) Cytat:
Nieprawda faceci też czasem prasują...tak czasem .. ![]() O to teraz pójdzie jak po maśle ![]() Branoc ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę nie pisać już nic śmiesznego, bo mam położonego antyzmarszczyka na lico i nie mogę we związku z tym ruszać twarzą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4007 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czuję goCytat:
Cytat:
a świeczki schowałam i co tu począć z tak pięknie rozpoczętym wieczorem, pić nie mogę , palić też o jedzeniu nie wspomnę
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:torebka: ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
no a ten teges ? znieczula ból ja w takim nieurodzaju szykuje rzeczy na allegro do wystawki jakbym była Ju to bym malowała wincej pomysłów realistycznych ni mam - aaaa możesz sobie coś kupić via net - to diabelska podpowiedź ale ale czyż nie sprawiedliwa ? nie jestesmy ascetami, świętymi Wojciechami czy iinymi Augustami - coś za coś - ząb za ząb - należy Ci się nagroda |
||
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poprasujesz.... u mnie? ![]() I co mówiłam? Przez Cię mój antyzmarszczuch nie zadziała ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- A może ząb za perfumy? ![]() Tylko, że jak już Cię tak z kasy "wyzębili " to nie wiem czy to dobry pomysł...
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
zadziała - nie bój żaby - tak Cię wypełni kolagenem czy innym koenzymem że będziesz mogła sie rozciągać do woli
ja bym na miejscu Flo - sobie fundła pół stajni Lusha i coś ekstra plus buty (seksy) "jestem tego warta" ![]() wiosna idzie - cza wyskoczyć z bryczesa i coś sobie zanabyć - niestety nie gadam bezinteresownie - linki mile widziane no prosssszzz - i tem sposobem se przypomiaąłm sama o kurtce szarej pseudoskórze na wydanie (impulsywny zakup) - Flo na pewno masz też coś na wydaniu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 00:50 |
|
|
|
#4011 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
boli to zgorzel a nie trucie mialam ochote wyskoczyc przez balkon...a mam podobno wysoki próg bolu...kiedys dentystka cos mi grzebala (podobno to bolesne mialo byc) i sie przestraszyła ze jej zemdlałam z bolu...a ja sie po prostu tal zrelaksiłam ze prawie zasnęłam Cytat:
![]() Cytat:
oj niekoniecznie..zmiany pewnie są rózne...bolesne i nie bolesne
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
unikac nikotyny, alkoholu, cukru i słodyczy ,czekolady , ostrych przypraw, produktów konserwowanych, napoi gazowanych, tłuszczów roślinnych utwardzonych i zwierzęcych, poza surowym masłem, surówki mozna szczególnie brokuły, kapusta pekińska, marchew, seler,sałatę ,ogórek. kiszona kapusta ale jezeli są problemy z zołądkiem to lepiej pic soki z tych warzyw bo nie podrażniają układu trawiennego,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rozterko-a na zgage co prawie zabija co bys poleciła? czasem mam taką jakbym zawału dostawała
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- a fogle to nie jest to to samo?
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jednak mi to nie doskwiera - szarlatany cuś sie musieli dopisać skoro nie zgadli prawdziwej przyczyny - miałam endo albo gastro - które jest prze zgardziel do żołądka ? ale zgagi w życiu nie uświadczyłąm - za to na ulotce pisze że wyśmienicie się nadaje no unikasz nadmiaru czekolady, kawy itp |
|
|
|
|
#4017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc znieczulenie niekoniecznie tym bardziej, że te szwy, między każdym zembem, mi z paszczy sterczą wyglądam jak cenobita jakiś więc na ten teges się nie piszęi nic kupować na razie (poza portfelem) nie potrzebuję/chcę ha!!! ja lubię prasować Cytat:
Cytat:
![]() nie wystawiam, a powinnam ![]() bryczesy by się przydały to taki szajs, że aż mnie trzącha jak pomyślę i nie na konia tylko do noszenia zanabyłam a i tak się do niczego nie nadajomCytat:
ziarnina to cuś ala granatowo-bordowa, zdeptana, wątroba wieprzowa ![]() moje zmiany narazie nie bolom, może nie będzie tak źle kolorowych
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4018 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
zgaga może być albo fizjologią (bo taki nasz obrzydliwy urok), albo nieprawidłowością związaną z górną częścią żołądka / przełyku akurat H. pylori i reszta nie ma tu nic do rzeczy Polly - ale co jest to samo? często zgaga objawia się bólem / pieczeniem za mostkiem, co imituje zawał (a niekiedy odwrotnie bywa i zawał jest bagatelizowany jako epizod refluksu )ten prazol to zapewne pantoprazol - obecnie dostępny OTC, dość często gęsto reklamowany - inhibitor pompy protonowej w żołądku (czyli na ludzkie: zmniejsza wytwarzanie kwasu solnego w bebechu --> obniża kwasowość i przynosi ulgę refluksowcom) *edit - ale żeby nie było, nie jest zarezerwowany wyłącznie do refluksu, ma jeszcze pierdylion innych zastosowań, m.in. osłonowo na żołądek u osób po 65 r.ż. przy przewlekłym stosowaniu kw. acetylosalicylowego
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-11 o 01:14 |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okazuje się ze od jakiegoś czasu ni mom wizji na YT - olewałąm to bo mjuzik - ale serial bez wizji coś musi siezieć w jakiś wtyczkach ? so nie ? mam Operę - ale wszystko się pokazuje ino nie klip wtf zajecie na noc murowane ciao ! dzielna byłaś - dobrze żes zasznurowana - szybko sie zlepi
|
|
|
|
|
#4020 | ||
|
BAN stały
|
Eee tam, wówczas ugaszę łogiń moją osobistą gaśniczką
![]() No Pin potwierdza przecież, że kto pociągami jeździ, ten ma przesrane ![]() Cytat:
Już nie będę ![]() Cytat:
--- Dobranoc, kwas na paszczy, Carmex na warach, a pobudka o 5:30 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

i ja tak własnie mam...i nie chce mi sie gowno wyleczyc...chyba pojdzie do raju dla ząbków 

w życiu nie czułam takiego bólu, myślałam, że zwariuję. dzisiejszy zabieg to przy truciu pestka 

nie czuję go
Przez Cię mój antyzmarszczuch nie zadziała 
tym bardziej, że te szwy, między każdym zembem, mi z paszczy sterczą