![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Wyszłam z pracy wcześniej z racji dnia kobiet
![]() Polazłam więc do Bonarki kupić sobie coś z tej okazji i kupiłam.... drugi żakiet ![]() ![]() Kupiłam też w H&M zestaw 4 mini-lakierów: granat, karmelowy brąz, jasny beż i biały. A w Rossmannie tylko wodę brzozową i Belissę ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-03-08 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie i kupiłam masło do ciała z Bielendy Beauty Milky - było w CND po 8 z hakiem. W koszyku miałam tez masło Ziaji waniliowe i bursztynowe (też w CND) ale jednak odłożyłam
![]()
#1263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaczęłam porządki regału z książkami- pełno tam jakichś dziwnych staroci, z którymi nie wiadomo co zrobić, na razie odpuszczam dalsze sprzątanie tam ![]() jednak zrobiłysmy babski rodzinny napad na KFC- ale się nażarłam nowym pocketem, w domu jeszcze dopchałam muffinką (zrobiłam wczoraj na kefirku, soku z limonki z dodatkiem takich kuleczek czekoladowych co to z nich się ma polewy robić) i popite Pepsi twist ![]() ![]() Zmykam zalegnąć na kanapie ![]() Gile mi schodzą z zatok, fuj :/
![]() |
#1264 | ||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a waniliowe Ziaji jest do kitu ![]() rzyrafko nie kuś jedzeniem z kfc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() ![]()
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
na razie nacisk będę kładła na ograniczenie ilości żarcia, jak się uda zachować to przez jakiś czas, to może i całkiem spróbuję bez słodyczy
![]()
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mam postanowienia na czas postu...Jedzeniowe u mnie racji bytu nie mają, więc może ograniczenie zakupów kosmetycznych?
![]() Kliknęła mi się dziś 50tka Elixiru Hypnose, ale to była okazja ![]() A Naturze do koszyka wskoczyła szminka Catrice i micel Eveline z orchideą ![]() I pierwsze 2 zużycia w marcu: maseczka Dermiki (strasznie wydajne są te saszetki, używałam i używałam a końca nie było widać...) i peeling do stóp granat i czekolada. Wyjęłam z zapasów zdublowaną wiśnię/czereśnię i będę męczyć, bo poprzednia tubka wcale mi nie podeszła ![]()
#1269 |
Zakorzenienie
|
Mnie też zawsze śmieszyły postanowienia wielkopostne/noworoczne itp. ale jak patrzę w lustro to już do smiechu mi nie jest
![]() A, pokazał się dziś 7 katalog avonu i tam są te nowe morskie footworksy po 5,90 do dowolnego zakupu ![]()
#1270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kto mi mówił zawsze, że to ja mieszam z jedzeniem? ![]() Podziwiam, ja bym tak nie dała rady zwłaszcza bez słodyczy ![]() No i staram się codziennie po pracy poćwiczyć z 10 minut, nawet nieźle mi idzie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
ale pusto dziś. znów szukałam podkładów, kolorystycznie najlepszy się okazał Lumene Natural Code przez przypadek w sumie przetestowany, trzeba będzie się po odlewkę pofatygować jeszcze raz. A dziś wyciapciałam się żółtym korektorem z próbki Unifiance i na to prasowaniec revlonu
![]() ![]() Wpadła mi mgiełka do ciała fiołek-liczi avonu (śliczna, i nawet wytrzymuje do 2h ![]() A jutro pewnie przytacham s rossmanna nowego Elseeve. Raczej nie powinien to być zapas- przedwczoraj skończyłam Timoteia i otworzyłam mały z avonu do włosów długich, a Dove już mniej niz połowę zostało ![]()
#1272 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdradź proszę swój ulubiony przepis na muffinki ![]() Też nie jem słodyczy... Chociaż na razie idzie mi łatwo ![]() Cytat:
![]() Pomalowałam w nocy paznokcie China Glaze Below Deck i się teraz zachwycam co chwila ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest nowa gazetka na stronie SP, kusi mnie parę rzeczy
![]() Wczoraj wykończyłam płyn do demakijażu oczu, w ogóle jakoś luźno mi się robi na półce z kosmetykami ![]()
#1274 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, ja tam myślę, że wizualnie może Ci się podobać i skoro tak, to możesz się umówić na randkę w ciemno, czemu nie. Najwyżej wypijecie jedno piwko i na tym się zakończy. Widzisz, Ty się doładowujesz słoneczkiem, a ja w ciągu dnia siedzę w pracy, więc nie mam kiedy, także póki co jakaś niemrawa jestem. No ale mam nadzieję, że z pomocą witaminek szybko mi to minie. Nad blogiem już myślałam od dawien dawna, tylko tak do końca nie wiem, na ile starczy mi wytrwałości. No ale może nie będzie tak źle. Uuu, to niefajnie z tym lakierem. Nie lubię takich, a niestety właśnie te jasne mają taką tendencję ![]() Zapraszam. I cieszę się, że i Wam się nazwa podoba, bo zdaję sobie sprawę, że może się kojarzyć wiadomo z czym ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko podkład Burżujka kusi i w sumie jest potrzebny, ale jakbym miała dodać przesyłkę, to żadna promocja jak dla mnie ![]() Wracam do pracy... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zauważyłam, że mi widać jakby delikatny zarys mięśni skośnych na brzuchu. Ale staram się ćwiczyć głównie dolne, bo tam mam sadło. Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | ||
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam gazetkę SP i też mnie kusi kilka rzeczy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, ja też wracam do pracy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Dostałam się do testów lakierów Isa Dory
![]()
#1278 |
Wtajemniczenie
|
ej, a do mnie dziś dzwonił kurier, czekałam na paczkę pocztową. myślałam, że to to... Ale może do mnie też przyszedł z lakierami?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam dziś na pazurkach beżyk z H&M, nałożyłam wczoraj 2 warstwy i dziś nawet nie mam odprysków, choć w pracy była okazja żeby prawie połamać paznokcie po tym jak rozwaliłam pieczątkę i próbowałam ją poskładać ![]()
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja we wtorek miałam poprawkę, już przed weekendem starałam się nie wyściubiać nosa zza notatek ![]() ![]() też powinnam sobie zrobić jakieś postanowienie, najlepiej mniej jeść i ograniczyć (do zera) słodycze ![]() ![]() ..i chyba odzwyczaiłam się od podkładów, przez ostatnie 2 lata stosowałam sam puder/brązer/róż i teraz z podkładem mi dziwnie ![]() ![]() Isa, a chociaż przystojny ten amant się wydaje po zdjęciach? ![]() Hosenko, gratuluję lakierów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Organza: są 3 zwykłe + 3 pękające (dają te, które się wybrało przy ankiecie) + top coat + aksamitna sakiewka + etui na klucze do torebki
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem? Normalny taki się wydaje, zresztą po jednym zdjęciu trudno ocenić.
Zmyłam beżyk H&M i pomalowałam granatowym ![]() Hosenko Ty masz matującego Top coata z Essence prawda? Kiedy go nakładasz, na mokry lakier czy już taki całkiem suchy? Bo ja próbowałam i tak i tak i za kazdym razem jak nakładam top coata to mi się lakier pod spodem rozmazuje ![]()
#1283 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() teraz już wiem ![]() ![]() ![]() Do mnie tak jak do Niny nie przemawiają takie lakiery, sama bym sobie na pewno żadnego nie kupiła... Ale fajnie jest testować ![]() A jakie Ty kolory wybrałaś? Ja byłam pewna, że nie wygram, poza tym wypełniałam ankietę w pracy, więc wybrałam trochę na chybił trafił ![]() Ale z kolorów pękających jestem zadowolona - mam jasny niebieski, czarny i "latte queen". Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Jeszcze zapomniałam - Isa, ja bym powiedziała koleżance, że jeśli ten chłopak się chce z Tobą zobaczyć, to niech sam się odezwie (nawet przez facebooka), a nie ona będzie Was swatać na siłę ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm jedyne jakie powtarzam w miarę regularnie to czekoladowo-dżemowe z forum cincin ![]() ![]() Nie sieciówka niestety. Wiem, że są w Wispolach przynajmniej w Rzeszowie, Hosenko u Ciebie też? Zazdraszczam tego kolorku ![]() widziałam wczoraj na facebooku, pognałam w południe i wróciłam z tuszem manhattan (i tak go chciałam więc taka promocja to idealna okazja), szamponem Wella Volume, zmywaczem Delii do paznokci i kremem Biodermy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też bym tak chciała, Na razie jedynym pudrem który mogłam stosowac solo był mineralny sypki revlon wykończony niedawno. Tylko ciut za mało żółty, no ale jakoś tam się fajnie dopasowywał ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Napadłam dziś na SP
![]() Kupiłam 2 maseczki Daxa rozgrzewające Sauna, 1 oczyszczającą, płyn do demakijażu oczu Nivea, Carmex i wzięłam szampon Biosilk do blondów za dychę ![]() I już mnie nic nie kusi ![]()
#1286 |
Zakorzenienie
|
Heju. Właśnie wróciłam z tej 2 poprawki. No i nie wiem... :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jej mówiłam to samo, ale do niej to nie dociera ![]() ![]() Choć mogło być i tak, że on wcale o mnie nie pytał tylko koleżanka mnie tak wkręca, ona jest zdolna do wszystkiego. Znamy się od przedszkola i wiem jakie ona numery potrafi robić jak chce kogoś wyswatać. Udało jej się wyswatać parę osób, w tym swoją siostrę, więc uważa chyba, że ma do tego jakiś dar czy coś ![]() Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-03-11 o 05:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Wtajemniczenie
|
Bossy, na pewno będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() Z Isadory dostałam podobny, na pewno zrobię zdjęcie obu do porównania - może jutro ![]() Dziś w pracy wszystkie dziewczyny przyglądają się moim paznokciom - ten kolor ma w sobie coś, tak jak sea spray z tej kolekcji, też mi się bardzo podoba ![]() I również gratuluję lakierów ![]() Muszę Wam się przyznać, że nie przeczytałam regulaminu przed wypełnieniem tej ankiety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ![]() trzymam kciuki, żeby było dobrze ![]() ..choć swoich wyników też się boję Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.