|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
łydki to ja też już jadę, przez chwilę boli, ale już się przyzwyczaiłam, od czasu do czasu golę też maszynką, żeby mi włoski nie powrastały po depilacji...Cytat:
uratowałaś te zaproszenia, teraz już wyglądają ładnie
|
|
#4142 |
|
Zadomowienie
|
Dudi u nas zapisy są dopiero od kwietnia więc mam jeszcze trochę czasu. Jednak dowiadywałam się już i mała ma bardzo małe szanse na dostanie się do przedszkola państwowego. Po pierwsze nie ma trzech lat a tam to jest warunek. Prywatne to koszt 700-800zł więc nie wiem co mam teraz robić. Mam pewną opcje i jeśli się uda to zapisywać jej nigdzie nie będę ale nie zapeszam
![]() TŻ z małą już śpia więc wkońcu odpoczywam Mała jakoś szybko dzisiaj zasnęła. To chyba zakupy w trzech sklepach ją tak wykończyły Teraz sobie troszkę poczytam i też kładę się spać. Jutro ciężki dzien bo muszę pranie zrobić i okna umyć bo dzisiaj weny nie miałam![]() Oprócz tego TŻ namówił mnie na zrobienie sałatki gyros więc będzie to pracowity dzień ![]() A jutro roczek ma Filipek synuś mojego brata i przyjaciółki. Szkoda, że mieszkają tak daleko i nie mogę jechać
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
jutro piatek ... tak dla niektorych weekend sie zaczyna a ja wracam do pracy
niepamietam kiedy weekend wolny mialam nie bede narzekac wazne ze praca jest w tygodniu wolne tez fajna sprawa gorzej tylko jak nam czasem te 2 dni wolne rozbijaja i mamy 1 a pozniej np 2 dni pracy i znow 1 wolny lece tarte z jablkami zrobic zaraz tz wraca to bedzie jak wroci |
|
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj przywiozłam do domu storczyka, którego sobie zamówiłam na allegro
i tylko odliczam minuty do końca dniówki. Masakra! A dopiero się zacznie i chyba pierwszy raz odkąd pracuję w tej firmie będę trzaskać nadgodziny, bo w przyszłym tygodniu będzie zamykanie miesiąca a ja w totalnym lesie jestem z moją działką I najgorsze, że nic nie mogę przyspieszyć, bo jestem zależna ze swoją robotą od mnóstwa innych osób, ehhh...! Ponarzekałam sobie i mi lżej.Dzisiaj jak wróciłam do domu po portfel to siadłam chwilę na kanapie i tak już zostałam aż TŻ zadzwonił. Zamówiłam nam obiadek i czekałam aż wróci z pracy, a potem poszłam spać. Chciałam jechać do biura popracować trochę, ale no nie było szans. Słaniałam się z nóg normalnie. Dopiero jak się przed 20 obudziłam, to wypiłam kawę, którą mi TŻ zrobił koło 18 i pojechałam. W sumie siedziałabym dalej pewnie, ale koło 22 zgłodniałam i wróciłam do domu. Jutro też jadę coś porobić, no a w sobotę też. Mam nadzieję, że wieczorem się potem odstresuję trochę, bo zaprosiliśmy znajomych do nas, bo ostatnio widzieliśmy się wszyscy razem na sylwestra. A że teraz mamy miejsca sporo na imprezy, to czemu ich nie robić ?
|
|
|
|
#4145 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Na dzień dobry znalazłam mojego chomika, nie żyje. Zdechł w nocy Katar mi nie przechodzi... to już przeszło miesiąc ![]() Nie wyspałam się ![]() A z pozytywnych - jadę na łikend do mamy i zobaczę się z przyjaciółką Milego dnia SPD
|
|
#4146 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry SPD
łiiikendu początek wczoraj pojechałam do CH rozejrzeć się za jakimiś fatałaszkami i jestem przerażona ceny powalają, jakość i wykończenie niekoniecznie najgorsze, ze nie znalazłam zadnej fajnej kurtki skórzanej (same "pogniecione" a ja bym chciała gładką ) a poza tym cena ok 200zł za eko skórę to mocne przegięcie do tego styl marynarski mocno hajpowany, fajnie bo duzo ukochanych pasiaków no ale nic to stałam sie bogatsza o prostą, wyglądającą jak przedłużony t-shirt bezowo-brązowa pasiakową kieckę z new yorkera z suwakiem na plecach ( w której wyglądam dobrze, a bede wyglądac jeszcze lepiej gdy troche pohulam ) i sliczna niebiesko-kremową chustę z frędzlami z six'a, ceny przemilczę, ale po prostu wszystko tam jest drogie tym samym w poniedziałek dzień dostawy wiec ruszam się obłowić w lumpku Punto współczuję moim rodzicom zdechł chomik w zeszły weekend, wszystkim było tak ogromnie żal bo mieliśmy go od 4 lat i był pocieszny Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-03-11 o 06:22 |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Punto, przykro mi z powodu hamstera
![]() Kash, chwal się łupami! Cenami niekoniecznie ![]() Swoją drogą chciałabym kiedyś powiedzieć, że w czymś dobrze wyglądam ![]() Dzień zły Poranek zaczął się koszmarnie i chcę już godzinę 15.30 - tak, dziś siedzę pół godziny dłużej, bo dopiero niedawno zlądowałam do biura Z rzeczy pozytywnych - szef pamiętał i wczoraj z wypłatą trafiło na konto pół semestralnego czesnego
|
#4148 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już na nogach bo za pół godziny wychodzę na autobus i jadę do domku na kilka dni. Miłego dnia |
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
przykro mi
![]() Cytat:
poprosimy o fotki kiecuszki![]() Cytat:
dzien dobry ![]() ja właśnie wstałam, Tż już na uczelni ale tak mnie rano zdenerwował, że pojęcia nie macie wstał i jak się ubiera to mi pokazuje, że ma jakąś plame na koszuli tak jakby od atrametu, tuszu od długopisu, czegoś takiego, a to jedyna jego tak elegancka koszula a dziś idziemy przecież do teatru mam nadzięję, że się upierze
|
||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A katar może na tle alergicznym? Dzień dobry ![]() Ja już po śniadanku, kończę herbatkę, a zaraz trzeba się ubierać i jechać odiwedzić uczelnie ![]() Wrócę, zjem obiad i jedziemy z tż pożegnać się z babcią ![]() Kash czekamy na zdjęcia, oczywiście na modelce Miłego dnia dziewuszki
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny zdjęcia będą ale w weekend jak znajdę chwilę
Aaby już nie przesadzaj i jestem przekonana, ze w innych ciuchach także nobody is perfect ![]() Nurek ja też jestem zakochana w Six'ie ) ale często je kupuje dla siostry czy koleżanek a co do okularów to wczoraj nie miałam czasu mierzyć, ale widziałam, że mają dużo fajnych w jasnych oprawkach, tak wiec nastepnym razem się tam przejdę i spróbuje dobrać takie w których nie bede wyglądała jak mucha tse-tse ![]() Dodaja współczuje bo nie znoszę pożegnań
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tak o tym sklepie a ja nie mam pojęcia czy u mnie on jest Pierwsze słyszę ![]() Czasem mam wrażenie, że więcej musiałabym tuszować w efekcie czego nie mam nic do eksponowania Byłam po chleb, teraz dopijam zimną już kawę. Czekają mnie dłuugie godziny w kserówkach... Na obiad dla tżta ruskie. Mam jeszcze pare paczek w zamrażalce. Ja zjem makrelę bo już się kończy termin przydatności. Z pozytywnych rzeczy, tż planuje jutro skończyć wcześniej pracę tzn. do 16tej. Więc może uda nam się załapać na spacer i musimy jechać po prezent dla Taty. Mam nadzieję że w SP będzie jeszcze promocja na perfuma
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po okulary pójdę koniecznie w następnym tygodniu jeszcze opaska jest przepiękna ale kurcze 24zł |
|
|
|
|
#4154 |
|
kobieta za ladą
|
witam
![]() punto szkoda chomiczka noo ![]() widziałyście jakie trzęsienie ziemi w Japonii jak zobaczyłam fale tsunami to mi sie słabo zrobiło![]() u mnie dziś pieczarkowa na 2 dni bo i pieczarek dużo i makaronu ale jeszcze praktycznie śpie bo zasnełam przed 2 a przed 8 Julka wstała..ehhh
|
#4155 |
|
Konto usunięte
|
Nadia tu masz lokalizator sklepów, możesz zobaczyć czy są w Twojej okolicy
tylko lojalnie ostrzegam, że mają tam tyle cudowności, że może to być niebezpieczne dla Twojego portfela
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm...nie wiem byłam w C&A ale zawsze przelotem ![]() Niebezpieczne, kto wie na dniach wybieramy się z TŻtem do Silesi po prezent ![]() Aaa teraz się zorientowałam, że oni mają dodatki a ja byłam przekonana, że również ciuchy. I już wiem dlaczego w C&A nie pokusiłam się o zakup czegoś z Six. Tak się składa że zawsze jestem tam z Tżtem a on tak goni że ledwo jestem w stanie zrobić rozeznanie w ciuchach... Ale...tym razem będzie inaczej
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-03-11 o 08:29 |
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula-brawo
uratowałaś te zaproszenia![]() Punto-szkoda chomiczka ![]() Kash- zobaczyłam co jest w tym six'ie i się zakochałam ![]() Dudi- widziałam rano w tv to co się dzieje w Japonii, masakra witam ![]() mnie dzisiaj dziadek z samego rana obudził telefonem ![]() siedzę w pracy od 8 pojawił się problem bo mamę chcą wypisać w poniedziałek ze szpitala a do ośrodka który załatwiliśmy będzie można ją dać dopiero za tydzień lub dwa |
|
|
|
#4159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w C&A jest tylko niewielka część kolekcji dostępna, zazwyczaj kolczyki i inna biżu, ale mało i bez szału ![]() Nurek współczuje ![]() w ogole po pracy jade do multikina po bilety bo idziemy wieczorem na "Skąd wiesz?" z Reese Witherspoon bardzo sie ciesze bo ostatnio w ramach oszczędnosci chodzimy do kina tylko raz w miesiącu ![]() Dziewczyny potrzebuje inspiracji na obiad weekendowy, mam ochote zaszaleć i zrobić coś wymyślnego i smacznego, coś innego niz kotlet i frytki wszelkie sugestie mile widziane
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak się składa że umówiłam się na poniedziałek z kolegą na kawę w Centrum
|
|
#4161 |
|
Konto usunięte
|
chyba chciałabym zrobić krokiety ziemniaczane bo dawno nie jadłam, a P. nie jadł nigdy a sądze ze jemu miłośnikowi kartofli będa smakowały
(poza kotletem!!! ) do tego zrobię dla P. mizzerię a dla siebie sałatę
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na jutro robię Garnek Boloński, muszę tylko pieczarki i pomidory w puszcze lub przecier pomidorowy dokupić.
Na niedzielę planuję kapuchę czerwoną, wieprzowe od szynki i pewnie makaron lub ziemniaki ![]() Chyba że, garnek boloński zostanie do niedzieli co bardzo by mnie ucieszyło. Ok zabieram się za pisanie
|
#4163 |
|
Konto usunięte
|
a dobry ten boloński garnek?
bo moze bym kiedyś zrobiła jeśli smaczny ja chyba zrobię gulasz do tych krokietów, bo w necie piszą że te krokiety idealnie pasują do gulaszu, ja co prawda wolę gulasz z kaszą no ale P. nie lubi ![]() Dziewczyny wierzyć się nie chce ale dzisiaj mija równe pół roku odkąd mieszkamy razem a mam wrażenie, że dopiero co się przeprowadzałam aha i jeszcze jedno! jakby któras chciała kupon zniżkowy 15zł (przy zakupie za 50zł) w domu mody TESCO to wystarczy wejść na stronę ffmoda.pl, polubic ff na facebooku i wydrukowac sobie takowy ja juz to zrobiłam i weekend przypuszcze atak na tesco
|
|
|
|
#4164 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzięki dziewczyny za chomisiowe wsparcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję im tam ![]() Cytat:
Ja również dwa razy dziennie mijam - na szczęście w autobusie Byłam na kuj kuj i poszłam po drodze do Biedronki Dopadłam ostatnie sztuki z biblioteczki - Ławę przysięgłych i Wezwanie Grishama i Hannibala - Harrisa No i zgarnęłam kapciuszki dla dzieci, rozmiar 34, w sam raz na moją wypasioną stopę ![]()
|
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam gulasz z kaszą ![]() My już mieszkamy razem rok i 4 miesiące Leci ten czas![]() nie mam FB ![]() Cytat:
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Uf, nie mam chwili by do Was wpaść. Wczorajszy dzień mimo iż bardzo miły to mi mignął. Praca, spotkanie, obiad z kolegą, a później plotki przy piwku z przyjaciółką. Na dokładkę po przybyciu do domu ujrzałam czekającą na mnie paczkę - lakiery IsaDora ![]() Stałam się też posiadaczką całkiem przyjemnej, chodź trochę zabawnej, szarej torebki z wielkim kwiatkiem. ![]() To efekty małych zakupów. W związku z postanowieniem, na ubrania nawet nie patrzę. ![]() Marynuję właśnie karkóweczkę według Cholerki chociaż przyprawy trochę zmieniłam. Będzie na dzisiejszy obiadek i jako wędlinka. ![]() Mam ogólnie dzisiaj wolne - bo jutro pracuję podczas sesji, ale jedno spotkanie muszę odbębnić. Właśnie kawę dopijam i się szykuję, bo za godzinkę trzeba wyjść. Wrócę, to obiecuję, że nadrobię wszystko.
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
pirewsza mysl prezent ale doczytałam i mi umysł rozjaśniło szkoda chomiczka, ale jak już sędziwy był to nic nie można było zaradzić kash krokiety ziemniaczane ? jak je się robi? normalnie ciasto na nalesniki a w środku farsz ziemniaczany ? czy jak ? Nadia poprosze o przepis na Garnek Boloński ![]() U nas ostatnio nuda jedzeniowa dziś nie mam pomysłu na obiad; wczoraj jeszcze były kopytka. Anastazja trzymaj się dzielnie Dziś czeka nas wizyta w biedronce, pewnie ze 150 zł pójdzie, ale listę mam tak zrobioną, że zakupy będą na kilkanaście obiadów do przodu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4168 | |
|
Konto usunięte
|
O tak, biedro jest moim ulubionym sklepem i tez mam do niego baaardzo blisko, jakieś 200-300m i w dodatku na osiedlu
a co do ciuchów to tragedia, naprawde rzeczy w lumpku wyglądają lepiej niż te nówki na wieszakach podobnie ze sweterkami, chciałam zwykły czarny rozpinany sweterek na wierzch do sukienek i znalazłam tylko w zarze za 80zł to ja dziekuje, poczekam i dorwe sobie w sh za zł kilka ![]() tak samo szmaciane baleriny za 129zł a szpilki za 179 cycki opadają normalnie ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
krokiety ziemniaczane to ziemniaki ugotowane, przeciśniete przez praskę, doprawione (np. smażona cebulka, przyprawy, śmietana, masełko) a później obtoczone w panierce i usmażone na złoto o coś takiego a garnek boloński to z pomysłu na
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ładnie ![]() poczułam się jak taki prawdziwy misiek z lasu ![]() Ale przepis bardzo ciekawy, choć mało dietetyczny, ale raz na jakiś czas można więc przepis już drukuję dziękuję Ale jaki fajny blog
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-03-11 o 09:40 |
|
|
|
|
#4170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo koale to najlepsze z wszystkich misiów co do kalorycznosci to bez masła, smietany, za to dobrze przyprawione nie mają az tyle kcal wiadomo, ze troche panierka ale ja jak jadłam kiedyś to najadalam sie 2-3 wiec nie ma stresu
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-03-11 o 09:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

łydki to ja też już jadę, przez chwilę boli, ale już się przyzwyczaiłam, od czasu do czasu golę też maszynką, żeby mi włoski nie powrastały po depilacji...
Tylko wstązeczki lekko poprzypalam bo się siepią, ale nie mam w domu zapalniczki 
uratowałaś te zaproszenia, teraz już wyglądają ładnie 
Mała jakoś szybko dzisiaj zasnęła. To chyba zakupy w trzech sklepach ją tak wykończyły
Teraz sobie troszkę poczytam i też kładę się spać. Jutro ciężki dzien bo muszę pranie zrobić i okna umyć bo dzisiaj weny nie miałam
i tylko odliczam minuty do końca dniówki. Masakra! A dopiero się zacznie i chyba pierwszy raz odkąd pracuję w tej firmie będę trzaskać nadgodziny, bo w przyszłym tygodniu będzie zamykanie miesiąca a ja w totalnym lesie jestem z moją działką
I najgorsze, że nic nie mogę przyspieszyć, bo jestem zależna ze swoją robotą od mnóstwa innych osób, ehhh...! Ponarzekałam sobie i mi lżej.

wczoraj pojechałam do CH rozejrzeć się za jakimiś fatałaszkami i jestem przerażona
najgorsze, ze nie znalazłam zadnej fajnej kurtki skórzanej (same "pogniecione" a ja bym chciała gładką

a co do okularów to wczoraj nie miałam czasu mierzyć, ale widziałam, że mają dużo fajnych w jasnych oprawkach, tak wiec nastepnym razem się tam przejdę i spróbuje dobrać takie w których nie bede wyglądała jak mucha tse-tse 
bo moze bym kiedyś zrobiła jeśli smaczny
podobnie ze sweterkami, chciałam zwykły czarny rozpinany sweterek na wierzch do sukienek i znalazłam tylko w zarze za 80zł