Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 08:07   #3691
Siasiek
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Witam

Ja sypiam jakoś marnie, 4 razy na siku chodzę już drugą noc
Jak dalej będzie gorzej zapodam sobie nocnik koło łóżka.

Paulizia takie okropne masz te tablety? Moje są super różowiutkie, śliczne, prawie polakierowane łykam z przyjemnością

Tż zrobił mi śniadanie i pojechał ze swoją teściową do lekarza, może przyjdzie mu do głowy żeby zakupy od razu zrobić...

Ostatnio coraz częściej czuje takie przeszywające ukłucia w broszce...głównie wieczorem jakie to jest nieprzyjemne

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:19   #3692
Mango08
Rozeznanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cześć,

Podczytuję Was, ale jakoś nie mogę się wbić. Cały dzień jestem zabiegana, do tego przeziębienie daje się we znaki, plecy bolą, w nocy wstaję kilka razy na siku plus kilka pobudek przez wyschnięte gardło, bo nie mogę oddychać nosem. Ogólnie czuję się jak jeden wielki balon Oby szybko przyszła wiosna

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:38   #3693
matallewar
Zakorzenienie

Uciekam na zajęcia, miłego dnia

P.S. Marzę o mocnej kawie na rozbudzenie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 08:42   #3694
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Witam was serdecznie!
widze ze nie jestem sama z nocnym wstananiem na siku
najgorsze jest to ze wszystko mnie bardzo rozbudza. połozyłam sie koło 12 a o 8 wstałam mimo ze oczy na zapałki. nie wiem co sie dzieje
Stary 2011-03-11, 09:00   #3695
andziot
Zakorzenienie

Witam się

noc średnia
bo o dziwo nic nie bolało, bo mężu mi taki wałeczek między nogi ukręcił że super się leżało
ale chyba coś po 4 Zosi zaginął "hau hau" i trzeba było szukać
no i jak już znalazłam po ciemku to zasnąć nie mogłam
Zosia też nie
no i dospaliśmy ciut nad ranem w naszym łóżku

pogoda za oknem też średnia
szaru, buro, nie wiem czy nie pada deszcz nawet
ale chyba dość ciepło, bo balkon był całą noc otwarty i nie zamarzliśmy

ja już od rana robię "kulululu" ciastoliną

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Siasiek jakie to żelazo łykasz że takie ładniusie ??????

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:00   #3696
eweska
Moderatoreska

Dzien dobry

Hehehe dołączam się do wstających w ncoy do wc, na szczęście chodzę przeważnie tylko 1 raz, czasami zdarzy się dwa razy, ale rzadko

Pogoda dziś taka sobie, podobno ma mocno wiać na razie u mnie cisza i nawet słonko przebija przez chmury
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:10   #3697
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dziewczyny mam informacje od dorkabl

jest w szpitalu. ma rozwarcie szyjki. ale co z nia zrobią to dowie sie za godz po badaniu i da znac. pisze ze nie jest źle i jest duzo brzuchatek
kazała podziewkować za smsy obu Agą i matal. i pisze ze jak sie tam siedzi to kontakt bardzo podnosi na duchu.

bede was informowac
Stary 2011-03-11, 09:27   #3698
anula_81
Zakorzenienie

hej!!
dolaczam do grona niewyspanych!
nawet gdybym nie miala wolnego to tez nei poszlabym dzisiaj do pracy na bank...
normalnie od 12-stej do 3 ciej nie spalam, zgaga mnie tak piekla, ze sie poplakalam bo nic nie dzialalo siku co godzinke i o 7 rano jak TZ wstawal nie widzialam na oczy, dospalam do 8:30 ale dalej jestem nietomna

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam

Ja sypiam jakoś marnie, 4 razy na siku chodzę już drugą noc
Jak dalej będzie gorzej zapodam sobie nocnik koło łóżka.

Ostatnio coraz częściej czuje takie przeszywające ukłucia w broszce...głównie wieczorem jakie to jest nieprzyjemne
ja tam sikam czasem co godzine, czasem co pol! juz nie mam czasem sily..i tez mam takie przeszywajace klucia czasem, szczegolnie wieczorem....

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Cześć,

Podczytuję Was, ale jakoś nie mogę się wbić. Cały dzień jestem zabiegana, do tego przeziębienie daje się we znaki, plecy bolą, w nocy wstaję kilka razy na siku plus kilka pobudek przez wyschnięte gardło, bo nie mogę oddychać nosem. Ogólnie czuję się jak jeden wielki balon Oby szybko przyszła wiosna

oo i wyschniete gardlo, dokladnie!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Uciekam na zajęcia, miłego dnia

P.S. Marzę o mocnej kawie na rozbudzenie...
ja tez, bo widze ze ciezko bedzie dzisiaj sie obudzic

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Witam was serdecznie!
widze ze nie jestem sama z nocnym wstananiem na siku
najgorsze jest to ze wszystko mnie bardzo rozbudza. połozyłam sie koło 12 a o 8 wstałam mimo ze oczy na zapałki. nie wiem co sie dzieje
grazin, nei jestes sama
moze po poludniu dospimy

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Witam się

pogoda za oknem też średnia
szaru, buro, nie wiem czy nie pada deszcz nawet
ale chyba dość ciepło, bo balkon był całą noc otwarty i nie zamarzliśmy

ja już od rana robię "kulululu" ciastoliną
u mnie okno otwarte cala zime przy 20 stopniowych mrozach tez
ja tez chce sie pobawic ciastolina!
Cytat:

jest w szpitalu. ma rozwarcie szyjki. ale co z nia zrobią to dowie sie za godz po badaniu i da znac. pisze ze nie jest źle i jest duzo brzuchatek
kazała podziewkować za smsy obu Agą i matal. i pisze ze jak sie tam siedzi to kontakt bardzo podnosi na duchu.

bede was informowac
Dorkabl!!! trzymamy kciuki!!!! bedzie dobrze

zbieram sie powoli bo mam na poczte isc

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:35   #3699
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry z rana

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
MoniaK ejjjj ja tez Ci Dziewczynke wroze

a dol jest... niestety mamy trudne chwile finansowe akurat. Akurat jestesmy w dolku i czekam az z niego wyjdziemy, bo wiesz jak to jest.... jak sie sypie to wszytsko po koleji, a jak jest dobrze to jest dobrze dlugo
mówisz że dziewczynka? ja już zgłupiałam i im dłużej patrzę na to zdjęcie tym bardziej nie mam pojęcia co będzie. Małż od wczoraj gapi się co chwila na zdjęcie i uśmiecha sam do siebie
Paulizia, co do kłopotów to przytulam bo też się martwię finansami

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
dziewczynki wy tez tak duzo pijecie??? ja to okolo 2litrow dziennie, nie liczac ok. 3szklanek w nocy jak na siku wstaje. Myslicie ze to normalne? co pijecie w ogole? mi meżu kupuje 6litrow naturalnej wody zródlanej niegazowanej...bardzo tanio to wychodzi.... ale dzisiaj zaszalalam i kupilam sobie sok jablkowy z hortexu za 3,90 ale byl pyszny. Jednak z moim apetytem pochlonełam go bardzo szybko.
ojej dużo pijesz ale widzę że pozostałe dziewczyny też tyle, więc może i ja powinnam się wziąć za to picie, choć staram się jak najwięcej. Pisałyście o tych wodach smakowych. Naprawdę wam to smakuje?

Cytat:
Napisane przez kruczaa Pokaż wiadomość
cześć, ja już jestem po wizycie. Synek pięknie rośnie, waży 1670g. jest tydz. straszy niż wg. okresu Lekarz się śmiał że widocznie go dobrze karmie Ale nie podobała mu się moja szyjka, powiedział że nie trzyma tak jak powinna i boi się że może mi sie robić rozwacie. Mam kupić jutro pesser kołnierzykowy na szyjkę i jutro rano ma mi go założyć w szpitalu. Mam nadzieję że to pomoże i synek będzie grzecznie siedział w brzuszku do końca ciązy
trzymam aby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Monia, ale tlusciutki bobas, a moze to dziewczynka? Nie pamietam co chcialas miec, ale buzia dla mnie dziewczeca
marzę o dziewczynce ale na chłopca też się nie pogniewam ważne aby zdrowe Bobas ma poliki jak mamusia (tak mówi małż)

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
kochane, wiem ze chcecie dobrz
ale prosze was, nie dobijajcie mnie. mi nie jest latwo podejmowac taka decyzje a sumienie juz podgryza rodzina.
nie bede sie rozpisywac co i jak, za dlugi temat, a niechce zasmiecac watku, po za tym gdyby to bylo moje pierwsze dziecko a drugie jak sierota nie czekalo w domu bez ojca i teraz bez matki to tez inna sprawa
kochana trzymaj się to muszą być ciężkie decyzje jeśli dziecko czeka w domu.

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
No uwaga, bylismy na wizycie u gineksa. Dostalam recepte na zelazo i magnez, "ladna szyjka mocno trzyma" nadal, ale myslalam, ze zawalu dostane przy USG! Pytam lekarza, czy cos jej tam uroslo, a on na to, ze uroslo!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie te moje sukienusie mi przelecialy przed oczami i jeknelam, a lekarz na to, ze "Wargi sromowe urosly" Niezly zartownis, nie?
niezły żartowniś. Zakupy cudne Jak przyjdą daj znać czy warto zamawiać ubranka z tej firmy.

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Dziewczyny ostatnio w gazecie dla mamusiek wyczytałam, żeby nie używać tych maści do pupek, jak nie ma podrażnienia, ani odparzenia, bo one mocno zatykają, a przez to zmniejszają chłonność pieluszek. W artykule było napisane, że te pieluszki dla noworodków mają działać jak plaster miodu, a jak się tak nasmaruje pupkę, to się pieluszka zatyka i już nie wchłania tak jak powinna. Zalecają, żeby maści używać tylko w razie potrzeby i cieniutką warstwę.
to tak jak z Oilatum itp. kosmetykami

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa laski po 4 latach opilowalam pazurki an migdalka, nie zrobilam korekty moich zelkow bo stwierdzilam ze musze dbac o zdrowie dziecka i bezpieczenstwo, i przez te 2 mies, no dobra 1,5 miesiaca mam zamair wrocic do naturalkow bez zeluuu ale sie dziwnie czuje... hehe ale czego sie nei robi dla dobra dziecka
mnie się naturalne najbardziej podobają
Violisia, ja też chyba będę robić chrzciny w domu

Trzymam kciuki za Dorkę

Mary, a co z Tobą???? Remont chyba Cię przygniata?

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:38
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:41   #3700
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

Siasiek jakie to żelazo łykasz że takie ładniusie ??????
Tardyferon taki ładny
Zosia śpi z jakimś pieskiem?
Cytat:

bede was informowac
Pozdrów ją od nas.
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej
Też Cie tak boli, no to nie jestem sama. To takie okropne uczucie, nie?
Nawet nie chce się zastanawiać od czego to.

Może bym już wstała?
Tż zaraz przyjedzie, niestety bez zakupów i sama się muszę ubierać.
Wyglądam jak ostatnie nieszczęście i mi się nie chce...

It's not about anger
Stary 2011-03-11, 09:42   #3701
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Witaśki

U mnie noc przespana fajnie, super sny miałam i w ogóle na siku już się nie budzę, a jak mi się chce siku to nie wstaje, bo za leniwa jestem

Dorkabl Trzymamy , żeby wszystko było dobrze
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 09:48   #3702
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana
mówisz że dziewczynka? ja już zgłupiałam i im dłużej patrzę na to zdjęcie tym bardziej nie mam pojęcia co będzie. Małż od wczoraj gapi się co chwila na zdjęcie i uśmiecha sam do siebie

marzę o dziewczynce ale na chłopca też się nie pogniewam ważne aby zdrowe Bobas ma poliki jak mamusia (tak mówi małż)
A chcesz jeszcze wiedzieć przed porodem? Kurcze jak by mi się tak dzidzik chował to pewnie stwierdziłabym, że lepiej mieć przecudną niespodziankę Wiesz jak fajnie by się rodziło, chyba byś tyle o bólu nie myślała co o dzidziku

Grazin a Ty na tej kolacji to wczoraj byłaś? dlatego tak późno spać poszłaś?

It's not about anger
Stary 2011-03-11, 09:59   #3703
anula_81
Zakorzenienie

siasku no boli, takie klucie, plus jak posiedze w pracy dlugo to od razu czuje jak kosci sie doslownie rozchodza, ale przyjmuje ze to normalne i planuje sie nei martwic

ide na poczte odebrac kolejna babypakke)
bede za jakas godzinke...

i WOZEK i FOTELIK maja dzisiaj byccccc!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:01   #3704
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A chcesz jeszcze wiedzieć przed porodem? Kurcze jak by mi się tak dzidzik chował to pewnie stwierdziłabym, że lepiej mieć przecudną niespodziankę Wiesz jak fajnie by się rodziło, chyba byś tyle o bólu nie myślała co o dzidziku
No chciałabym wiedzieć Ciekawość mnie zżera i poza tym mogłabym kupić w końcu ciuszki typowe dla danej płci Chociaż z drugiej strony fajnie by było mieć niespodziankę

Kurczę dziewczyny, z tym spaniem to już chyba normalka i organizm przygotowuje się do nocnego czuwania. Ja też dzisiaj obudziłam się po 5 na siku i długo usnąć nie mogłam.
Poza tym mam taki rozp.... w domu, że nie wiem kiedy się z tym uporam a malowanie dopiero za tydzień lub dwa
Stary 2011-03-11, 10:04   #3705
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
bede was informowac
Właśnie też miałam dziś Wam napisać, co u dorki

MoniaK na fb Mary coś pisała. Może już nas nie kocha? Albo ją na prawdę tż zatapetował

Ale nudy na tym seminarium

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-11, 10:18   #3706
eweska
Moderatoreska

Cytat:

bede was informowac
Pozdrów ją i niech się oszczędza, wszystko będzie dobrze :
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:25   #3707
gusiagatko
Zakorzenienie

Witam, witam!

Cytat:

bede was informowac
Trzymam kciuki:kc iuki: Musi być dobrze

Cytat:
No chciałabym wiedzieć Ciekawość mnie zżera i poza tym mogłabym kupić w końcu ciuszki typowe dla danej płci Chociaż z drugiej strony fajnie by było mieć niespodziankę
A kiedy masz następne USG? Ja mam 4 kwietnia i może wtedy uda się dowiedzieć. Pamiętam, że my mamy podobną sytuację. Raz wypatrzyli nam chłopczyka, a później nie dało się już potwierdzić. U Ciebie tez tak było, prawda?

Może my dziewczynki w brzuszkach mamy, w dodatku bardzo wstydliwe

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:30   #3708
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry z rana

Paulizia, co do kłopotów to przytulam bo też się martwię finansami

ojej dużo pijesz ale widzę że pozostałe dziewczyny też tyle, więc może i ja powinnam się wziąć za to picie, choć staram się jak najwięcej. Pisałyście o tych wodach smakowych. Naprawdę wam to smakuje?

trzymam aby wszystko było dobrze

kochana trzymaj się to muszą być ciężkie decyzje jeśli dziecko czeka w domu.

niezły żartowniś. Zakupy cudne Jak przyjdą daj znać czy warto zamawiać ubranka z tej firmy.

to tak jak z Oilatum itp. kosmetykami

mnie się naturalne najbardziej podobają
Violisia, ja też chyba będę robić chrzciny w domu

Trzymam kciuki za Dorkę

Mary, a co z Tobą???? Remont chyba Cię przygniata?
MARY zyje
wczoraj z nia rozmawialam
remont ja pochlania
dzisiaj sie odezwie

dzien dobry

matall snilas mi sie
bylismy w knajpie, ty ze swoim tz
i zanim przyniesli jedzenie to zaczelas jest takiego aqla batona z tofifee ( nie robia takich nawet) z napisem special edition xfactor i on byl taki mniamusny, ze chcialam ci go zjesc
aha i mial 300 gramow i calego sama zzarlas
a wszyscy sie tak patrzeli na ciebie i miny trzaskali
masakra co za sny

a mnie wszystko boli, ledwo chodze
zle spalam
Stary 2011-03-11, 10:36   #3709
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Tardyferon taki ładny
Zosia śpi z jakimś pieskiem?
no to może na ten Twój się przerzucę, bo gin mi kazał coś mocniejszego zacząć łykać

A Zosia ma swojego pluszowego pieska do spania od jakiś dwóch miechów dopiero ....
wcześniej wszystko co w łóżeczku było to ją rozpraszało strasznie i zasnąć nie mogła

2h kulałam ciastolinę
sobie narobiłam roboty tylko tym zakupem
za oknem strasznie wieje, ale muszę Zochę przewietrzyć bo inaczej oszaleje
może chociaż po chleb pójdziemy ...

Stary 2011-03-11, 10:39   #3710
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK na fb Mary coś pisała. Może już nas nie kocha? Albo ją na prawdę tż zatapetował
widziałam że się odzywała na fb ale u nas już dwa dni nie pewnie tż ją zagnał do roboty

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
A kiedy masz następne USG? Ja mam 4 kwietnia i może wtedy uda się dowiedzieć. Pamiętam, że my mamy podobną sytuację. Raz wypatrzyli nam chłopczyka, a później nie dało się już potwierdzić. U Ciebie tez tak było, prawda?

Może my dziewczynki w brzuszkach mamy, w dodatku bardzo wstydliwe
no dokładnie, taka sama sytuacja W ogóle to na początku lekarz mówił, że może dziewczynka, później że wygląda na chłopca (ale nie był pewny) a teraz dzidziol nie chciał się pokazać Wizyty mam co 3 tygodnie więc może na następnej się coś pokaże
Stary 2011-03-11, 10:41   #3711
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
MARY zyje
wczoraj z nia rozmawialam
remont ja pochlania
dzisiaj sie odezwie

dzien dobry

matall snilas mi sie
bylismy w knajpie, ty ze swoim tz
i zanim przyniesli jedzenie to zaczelas jest takiego aqla batona z tofifee ( nie robia takich nawet) z napisem special edition xfactor i on byl taki mniamusny, ze chcialam ci go zjesc
aha i mial 300 gramow i calego sama zzarlas
a wszyscy sie tak patrzeli na ciebie i miny trzaskali
masakra co za sny

a mnie wszystko boli, ledwo chodze
zle spalam
Wielki, pyszny baton mówisz
Bosko

Ja też miałam durny sen
Siedziałam na działce z tż, nie chciałam iść spać, a była noc, a ja mu tłumaczyłam, że nie mogę iść spać w domku, bo się na niego obraziłam, a na kocu na zewnątrz (na nim siedzieliśmy) też nie, bo na choince obok są pająki...
I nagle zobaczyłam samolot na niebie i stwierdziłam, że chcę w nim być i się tam przeniosłam
A potem stwierdziłam, że nie chcę tam być, bo była burza z piorunami i uznałam, że to niebezpieczne i przeniosłam się na dworzec pkp na stację w kierunku Bydgoszczy... I okazało się, że tamten samolot spadł, a ja miałam wyrzuty sumienia, bo ich nie ostrzegłam
A na dodatek na tej stacji kolejowej trzymałam w ręku papierosa (palił się sam, bo przecież ja jestem w ciąży i nie mogę palić), a jakieś dresiki-huligani proponowali mi seks.

Rano obudziłam się załamana

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-11, 10:42   #3712
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Wielki, pyszny baton mówisz
Bosko

Ja też miałam durny sen
Siedziałam na działce z tż, nie chciałam iść spać, a była noc, a ja mu tłumaczyłam, że nie mogę iść spać w domku, bo się na niego obraziłam, a na kocu na zewnątrz (na nim siedzieliśmy) też nie, bo na choince obok są pająki...
I nagle zobaczyłam samolot na niebie i stwierdziłam, że chcę w nim być i się tam przeniosłam
A potem stwierdziłam, że nie chcę tam być, bo była burza z piorunami i uznałam, że to niebezpieczne i przeniosłam się na dworzec pkp na stację w kierunku Bydgoszczy... I okazało się, że tamten samolot spadł, a ja miałam wyrzuty sumienia, bo ich nie ostrzegłam
A na dodatek na tej stacji kolejowej trzymałam w ręku papierosa (palił się sam, bo przecież ja jestem w ciąży i nie mogę palić), a jakieś dresiki-huligani proponowali mi seks.

hahaha
nie wiem skad mi sie wzielas

GRAZIN czemu nie odpisujesz na priw?
Stary 2011-03-11, 10:47   #3713
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
W

Ja też miałam durny sen (...)

no nieźle
wartka akcja w tym twoim śnie

Stary 2011-03-11, 10:49   #3714
MoniaK
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale sny papieros się sam palił, bo Mattal w ciąży
Stary 2011-03-11, 10:56   #3715
amarcia
Wtajemniczenie

Czyyyyy mnie jeszczeeeeeeeee pamietasz?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 10:57   #3716
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Czyyyyy mnie jeszczeeeeeeeee pamietasz?
of kors
Stary 2011-03-11, 11:00   #3717
amarcia
Wtajemniczenie

Cześć baby trzebaby podpis zmienic... W którym ja tyg jestem?? Lolkaaaaaaaa!!
Stary 2011-03-11, 11:03   #3718
mazianka81
Rozeznanie

Dzien Doberek dziewczynki:r oza:
Ni c mi sie nie che uff,co by tu??????

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
28% było z matmy, reszta czyli angielski i polski prawie 70%, więc nie uważam, ze tak słabiutko a z matmy matury próbnej nie zdało mnóstwo ludzi, nie czuję się przez to jakaś głupsza ..angielski mam rozszerzony, ale to jest na takiej zasadzie, że rozszerzenia nie da się nie zdać. Niezależnie od tego ile punktów dostanę na rozszerzeniu, to i tak mam zaliczone jeśli podstawa zaliczona. Zanim dowiedziałam się o ciąży miałam w planach filologię angielską, teraz troszkę się pokomplikowało i pewnie studia poczekają na mnie rok.. Z resztą - zobaczę jak pójdzie właściwa matura, jestem dobrej myśli Cały czas przecież się jeszcze doszkalam, chodzę na korki z matmy, itd.

Dasz rade kochana!!! Wierze w Ciebie i trzymam kciuki!!Masz prawidłowe podejscie ,a to najwazniejszea Twoje malenstwo bedzie z Ciebie meeega dumne !!!!!!

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Widziałyście zestawienie najczęściej nadawanych imion w 2010 r.? http://www.mamazone.pl/artykuly/bede...2010-roku.aspx
Gabriela nie ma

Cytat:
Dziwne ja tez latałam samolotem dzisiaj w nocy

A co robicie na obiadek?bo nie mam pomysła

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 11:05   #3719
amarcia
Wtajemniczenie

Juz wiem - 29-ty jak ja Was nadrobię omateńkonazareńska
Stary 2011-03-11, 11:10   #3720
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Dzien Doberek dziewczynki:r oza:
Ni c mi sie nie che uff,co by tu??????

Dasz rade kochana!!! Wierze w Ciebie i trzymam kciuki!!Masz prawidłowe podejscie ,a to najwazniejszea Twoje malenstwo bedzie z Ciebie meeega dumne !!!!!!

Gabriela nie ma

Dziwne ja tez latałam samolotem dzisiaj w nocy

A co robicie na obiadek?bo nie mam pomysła
mi ostatnio paskudy narobily smaka na leniwe
wiec dzisiaj leniwe

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości