| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-03-11, 12:05 | #4381 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Ej, wiecie co, to jest pierścionek z metalu, który dała mi babcia bo był dołączony do jakiejś gazety typu Claudia, Oliwia i na wszystkich był za mały   a mam go już z 10 lat lekko, w podstawówce go nosiłam na kciuku, teraz jest idealny na środkowy palec  Nie sprzedałam (jeszcze) nerki   Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-03-11 o 12:08 | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:06 | #4382 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

A charming ma dobrą jakość tj złotko się nie ściera?

__________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:08 | #4383 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Wstawiam moje bransoletki z koralikami, które ostatnio noszę najczęściej   I nowe nabytki - lazurowe pęcherzyki i muszla. Muszlę wybierałam jak najjaśniejszą. Lazurowe są z jednej strony jasne wpadające w beż a z drugiej bardziej granatowe z odrobiną różu. Jasna strona podoba mi się bardziej  Podobają mi się strasznie takie jaśniutkie jak ma sajf  Zaraz wstawię też fotki na zdjęciowy. Ewelina pięnknaaaaaaaa kolekcja Trolli   
				__________________ http://itsmeilona.blogspot.com/ | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:08 | #4384 | 
				 | 

Sajf, moje są srebrne   chociaż może na zdjęciu tak głupio wyszły. Ale rysują się jak wszystko  Ilonka, dziękuję  Twoja również   | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:08 | #4385 | 
| Zadomowienie | 

no sorki   ale może ktoś inny widział i na żywo mu się podoba  ja na stronie zwróciłam na niego uwagę ale niestety stracił przy bliższym poznaniu   
				__________________ Miłosz - Promyczek https://www.facebook.com/pomocdlapromyczka/ Przekaż swój 1% KRS: 0000186434 Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:09 | #4386 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  tak się znam na trollach.. chyba się muszę dokształcić (ale wciąż się obawiam, że wtedy je zachcę). to bardziej by mi się chyba podobał ten koralik z jednolitymi kamieniami  Cytat: 
  mam taki sam pierścionek z Avonu (jeszcze go ani razu nie nosiłam)  trolle piękne i charmsy też... a kicia to już w ogóle   | ||
|     | 
|  2011-03-11, 12:11 | #4387 | 
				 | 

ja sobie ten pierścionek kupiłam w tamtym roku na wakacje. szkoda mi było brać jakąś drogą biżuterię. A ten zrobił furorę, nawet panie na plaży się mnie pytały skąd to cudo   (tak, bo ja jestem spaczona i biżuterię na plaży też noszę  ) A kicia jest kochana, śliczna i w ogóle och i ach  znajda, przygarnięta z fundacji, ktoś wywalił cały miot na ulicę w mróz i tylko ją się udało uratować   Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-03-11 o 12:15 | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:12 | #4388 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Ilona a ta perła to z Trollbeads? Ona taka duża jest? Ja chce kupić teraz taką właśnie tylko że białą. A lazurowe z tej ciemniejszej mi się bardzo podobają    | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:13 | #4389 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  ja tez bede miala  ja dop zaczynam z trollami - co to jest za koralik z tym gnomem na fioletowej kuli  w srebrnej bransoletce?  ja jakos, wole pandorowe srebro, trollowe jest takie mroczne i nie pasuje do mojego stylu  poza baletnicami, smokiem i piotrusiem panem, te 3 mi sie podobaja [no i elementy srebrno-zlote niektore, ale ich cena to masakra jakas jest  ] 
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2011-03-11, 12:23 | #4390 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Mogilno 
				 | 

Ilonka Piękne masz te trolle  Wszystko bardzo mi się podoba   | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:23 | #4391 | ||
				 | 

Cytat: 
  Nie jest aż taka duża, jeżyk przy niej jest bardzo mały i pewnie dlatego się taka wydaje Cytat: 
  Ten koralik to Duszek, w nowym katalogu Wróżka  Też najpierw podobało mi się jasne srebro a jak zobaczyłam Trolle na żywo to całkowicie mi się odmieniło   
				__________________ http://itsmeilona.blogspot.com/ | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-11, 12:23 | #4392 | |
				 | 

Cytat: 
  jezyk z pandorki i serduszko  oraz trollkowe murana , ja tez preferuję sreberka z pandory . Ooo i baranek znak zodiaku, czy lubisz jagnię z rusztu?   
				__________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" | |
|     | 
|  2011-03-11, 12:23 | #4393 | 
				 | 

__________________ http://itsmeilona.blogspot.com/ | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:25 | #4394 | 
				 | 

Tak z Trolli baletnice są "debeściaki" . A ilona i lawendowe korale z trolii    
				__________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:26 | #4395 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

o jaaa!! ale masz skarbow   a do mnie w koncu dotarl listonosz z moim koralem  jest sliczny (koral, nie listonosz)  jednak nie ma to jak murano, musze dokupic jakies na oksyde, bo same sreberka jakos mnie nie zadowalaja   
				__________________ zakoralikowana   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-11, 12:28 | #4396 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" | |
|     | 
|  2011-03-11, 12:35 | #4397 | ||
| PIP. | 

Cytat: 
  aaa dzieki za wyjasnienie  nie zgadlabym tego  mi sie raczej nie odmieni, bo ja lubie jak sie cos blyszczy  ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat: 
  tez mam te emaliowe motylki i kocham jeeee   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||
|     | 
|  2011-03-11, 12:35 | #4398 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  bardzo, bardzo!! 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-03-11, 12:39 | #4399 | |
				 | 

Cytat: 
  Gdybym urodziła się dwa dni wcześniej to byłby znak zodiaku, ale jestem bykiem więc pozostaje mi jagnię z rusztu  A tak poważnie to nie ma ten koralik żadnego znaczenia poza tym, że mi się podoba  Chciałyśmy ostatnio z siostrą kupić sobie pierwsze literki imienia - załamać się można, widziałyście jak wygląda I i E (siostra ma na imię Ewelina)? Mogli się bardziej postarać   
				__________________ http://itsmeilona.blogspot.com/ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-11, 12:39 | #4400 | 
				 | 

dokładnie! super wygląda zieleń na pandorze   Bardzo ładną masz bransoletkę. "E" z Trolli jest fatalne, a "I" chyba jeszcze gorsze... | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:40 | #4401 | 
| PIP. | 

moj TZ ma prace poza poznaniem na weekend to sobie w spokoju obfoce wszystko kupione w szale przedpodwyzkowym + to, co dzis przyszlo   a ta branso z HD taka smieszna, lejaca, ale ogolnie mi sie podoba  tylko taka odmiana po pandorze sztywnej  i jest jasniejsza i bardziej blyszczaca niz pandora, ale to na pewno przez to, ze jest nowa   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:41 | #4402 | 
				 | 

Ilios, a gdzie Twój Luby dziś gra? To jakaś zamknięta impreza czy tak po prostu? mam nadzieję, że jednak mnie nie obrobicie    | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:45 | #4403 | ||
| PIP. | 

Cytat: 
  ten jez takie zlowieszcze oczy ma  pandorkowy przyjazniejszy http://www.yes.pl/kolekcje/41002-sre...00-PAD-7933300 zerknelam sobie na Twojego bloga teraz i musze powiedziec, ze nie zgadlabym, ze lubisz taki mroczniejszy styl trollowego srebra  ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat: 
  on tam kiedys gral, zanim sie przeprowadzil do Poznania, ale przyszedl jakis koles, ze chce zrobic jakas impreze i nie chce innego dja tylko TZa  no wiec jedzie  a jutro albo tez tam, ale na normalniej imprezie, albo w saharze [na piotrkowskiej] nie obrobimy  [bo ja bede w domu w spokoju sie napawajac moimi nowymi zakupami, o ktorych TZ jeszcze nie wie  ] 
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | ||
|     | 
|  2011-03-11, 12:47 | #4404 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

dziewczyny, dziekuje   ja uwielbiam zielenie w kazdym odcieniu. a do "mojego ogrodka" musze dokupic jeszcze jezyka, koniczynke, biedrone, truskawke itp itd... dlugo by wymieniac.. tylko gdzie ja to zmieszcze   
				__________________ zakoralikowana   | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:50 | #4405 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2011-03-11, 12:50 | #4406 | 
				 | 

Jolta, rozumiem Twój dramat!   ja doszłam do wniosku, ze by mi się trzecia bransoletka Trollbeads przydała  łosialałam  widzę, że temat stokrotki i sprzedaży nerki jakoś przycichł   Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-03-11 o 12:52 | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:52 | #4407 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
 No jasne że jest Ci potrzebna  Ja mam juz 3  jedną skórkę czarna , srebrna  18 cm i srebrna 20 cm i poprostu muszę mieć jeszcze jedną skórke granatową i bransoletke srebrna 18 cm   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-11, 12:52 | #4408 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

ja juz to dawno stwierdziłam, trzecia bedzie taka mała, do minimalistycznych kompozycji i zapieca duży kwiat    | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:55 | #4409 | 
				 | 

Sorina, licząc skórki to ja już mam 4 bransoletki i 1 naszyjnik ze skóry    | 
|     | 
|  2011-03-11, 12:55 | #4410 | 
				 | 

A chcesz nosić dwie  18 na raz ?

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.