|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, dlaczego nie wszędzie są wyprzedaże po 3,99?
normalnie jak pójdę we wtorek do pracy to zrobię raban na wejście, że CHCĘ, żeby takie przeceny były ![]() dzisiaj akurat przy mnie była dostawa, może w tych pudłach były gdzieś skryte limitowanki
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez przeceny ale co z tego skoro polki puste... Wszystko co bylo przecenione zostalo wymiecione...
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze podjechałabym na Bałucki i zobaczyła czy są wyprzedaże ale to taaak nie po drodze
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Czy polecacie te baze do paznokci?
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakiej cenie jest ta baza?
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie, ze okolo 10zl ale nie mam pewnosci
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy ma któraś z Was porównanie eye brow set essence z catrice?
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
znalazlam swatch nowego eyelinera zelowego
http://www.pinkmelon.de/test/make-up...ndon-baby.html zapowiada sie dobrze
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Essence: kolory są bardziej zróżnicowane, jest pomiędzy nimi większy kontrast - więc są automatycznie także większe możliwości. Ciemny brąz moim zdaniem ma zbyt ciepłe tony (przynajmniej dla mnie) i mam minimalnie zbyt "czerwone" brwi. Opakowanie jest jak dla mnie tra-gi-czne! Catrice: różnica mięzy kolorami jest niewielka, są do siebie dość podobne. Jeśli ktoś ma bardzo ciemne brwi i chce je jeszcze przyciemniać ten ciemniejszy odcień wydaje mi się, że może być zbyt jasny. Napewno będą dobre dla blondynek, szatynek. Odcienie są też chłodne i pasują mi idealnie, wyglądają bardzo naturalnie. Opakowanie jest ładne, porządne (cena też trochę wyższa). Jest w nim też lusterko, pęseta i mały aczkolwiek fajny i precyzyjny pędzelek. Wydaje mi się, że pod względem jakości samego produktu są do siebie podobne. Gdybym ja miala wybrać wzięłabym Catrice
|
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ciemne brwi i dla mnie zestaw catrice jest trochę za jasny.
|
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
kleopatre dziękuję
malina333 ja nie mam jakichś super ciemnych brwi więc chyba zaryzykuję Catrice
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
jest u Was już whoom boom?
u mnie tak ale w drogeri osiedlowej tylko jest malo narazie taka przemiła pani ktora tam pracuje powiedziała, że są braki na magazynie i do 2 tyg powinno już wszystko być oraz zapytała czy czegoś szukam typowo - ja, że owszem ale to nie z tej limitki - ona proszę mówić - więc pędzelków, pękających lakierów itp... odparła, że zapyta się przedstawiciela jak będzie :O to się nazywa obsługa
|
|
#1552 |
|
po prostu Em :)
|
W jakim mieście ta drogeria?
|
|
|
#1553 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam straasznie rzadkie brwi i zarówno Catrice jak i Essence są obowiązkowe w mojej kosmetyczce![]() Cytat:
mam nadzieje ze bedzie w Naturach! Trzeba zacząc pilnowac W galerii Kazimierz był ktoś dzisiaj? Nic nowego?
|
|||
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
hej, byłam dzisiaj w Naturze w Bydgoszczy i WB jeszcze nie było. Chciałam wziąć balsam do skórek, już szłam do kasy, ale otworzyłam słoiczek, żeby go sprawdzić, czy wszystko ok, a tam wymacane, 1/4 już nie było, więc odłożyłam :/
Bu, właśnie się dowiedziałam, że jedzie do mnie z Niemiec rodzina i gdybym o tym wcześniej wiedziała, to bym zrobiła zamówienie z essence A tak nici
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-z napisem na czole "Wizażanka" - i bez napisu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natury) wyciąga wszystkie ukryte skarby co się chowają w czeluściach szaf i szuflad.No a jeśli klientka hasła nie zna następuję odpowiedź ( ze zniechęconym wyrazem twarzy,rzucona w biegu w innym kierunku od szafy essence,tylko wytrwałe klientki starają się dogonić sprzedawce/konsultantkę reszta rezygnuje odrazu jak widzi że ta bardzo spieszy się i jest zajęta) A więc konsultantka takiej osobie bez "hasła"odpowiada "nic nie wiem,nie mam pojęcia kiedy dostawa,limitowanka? jaka limitowanka? co to jest w ogóle? a to.... nie tego dawno już nie było... to jest "badziewna" marka ,pewnie niedługo zbankrutują,nic już dawno nie było nowego,poza tym jakość średnia w kierunku kiepskiej,lepiej zwrócić uwagę na jakieś lepsze marki" i delikatnie bierze delikwentkę pod łokieć i popycha w kierunku szaf z MaxFactorem, Lorealem i innymi takimi. "Hasło" oczywiście jest tajne,czytaj-ustalone na tym oto wątku,zmieniane co tydzień. |
|
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tu jestem nowa mimo, że od dawna kupje kosmetyki Essence ale dokąd mam kilka perełek tej firmy bardziej się przekonuje do niej i szukam nowości. a za żart przepraszam
Edytowane przez nikolla87 Czas edycji: 2011-03-11 o 18:29 |
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2) Przeprosiny przyjęte(chociaż prawdę mówiąc były niepotrzebne,nikogo nie uraziłaś swoim żartem )
|
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
a w ramach przeprosin każdej stawiasz bo lakierze essence
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

normalnie jak pójdę we wtorek do pracy to zrobię raban na wejście, że CHCĘ, żeby takie przeceny były 

mam nadzieje ze bedzie w Naturach! Trzeba zacząc pilnowac