|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
My też zaproszenia będziemy rozdawać ok 3 miesiące wcześniej dla rodziny, większość osobiście, bo może być tak, że sporo osób z naszych rodzin może odmówić przybycia i na miejsce rodzinki możemy zaprosić bliskich sąsiadów lub więcej znajomych.
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam że poprzedni mój post jest taki podwójny i nie składny ale coś się pokreciło że zamiast edytować to wkleiło drugi raz ten sam tekst
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
trzymam mocno nadrobiłam, ale nie mam czasu odpisywać ![]() Ja tez mieszkam na Śląsku (w Katowicach) ale ślub mam w Jaworznie, a tam już śląskie zwyczaje na szczęście nie obowiązują dlatego ślub będzie o 16 (taki jest plan, godziny zaklepanej nie mamy, bo tak rok przed najwcześniej można) Co do nocy poślubnej to wyjdzie jak wyjdzie nie planujemy ale mam nadzieję ze będziemy mieć jeszcze siłę moim zdaniem to jedyna taka noc, nie da się jej przełożyć ![]() Jadę do rodziców w odwiedziny miłego dnia |
|
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby teraz jaknajszybcuej dotarła do Ciebie. Paczka pewnie mała nie będzie więc ciężko mi powiedzieć jak to będzie z tym cłem wyglądało. Do mnie najczęściej przychodzą ze Stanów mniejsze paczki więc udaje mi się cła nie płacić. Szukałam kiedyś informacji do do wielkości cła ale nie znalazłam bo jest naprawdę różnie podawaneA ciacho miodzio, aż mi ślinka pociekła ![]() Cytat:
A mnie zaś choróbsko zaczyna rozkładać Już 4 raz w tym roku nie wiem już co zrobić żeby się nie pochorować. No i od nowa ferweksy itp. leki bleeeeMuszę sobie chyba kisiel zalać bo kaktusa mam w gardle a kisiel trochę to uczucie złagodzi Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-11 o 11:27 |
||
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczka
powodzenia dziewczyny no zmobilizowałam się i od dzisiaj się odchudzam... eh ciężko było z motywacją ale zaczynam nie ma co. zaraz sobie zrobię kalendarzyk co i jak. I będę się ważyć 1raz w tygodniu albo co 2 tyg. żeby paranoi nie dostać bo jak będę na wagę codziennie stawać to nic to nie da bo w ciągu dnia kilograma nie schudnę a tak co tydzień a tym bardziej co dwa wskazówka zawsze się przesunie co nie ;p planuję min. 10kg mniej a góra16kg. zobaczymy co z tego wyjdzie ;p jak by co nie martwcie się mam z czego chudnąć ;p (tz nie jestem jakimś tam pulpetem ale chcę rzucić z brzucha z biustu i z nóg ale trochę). Jak bym miała dni załamki to pewnie napiszę tutaj to dziewczyny mam prośbę zróbcie mi pranie mózgu i zmotywujcie mnie
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnnie też dieta. Tylko mi właśnie takie pranie mózgu zróbcie już dziś bo moja cała dieta poszła sobie daleko i głęboko. I teraz zaś od nowa trzeba będzie zacząć |
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też miałam szczytne plany, żeby wyrzeźbić sobie brzuch, ale.....brak mi zapału i motywacji ![]() Jednakże obiecałam sobie, że 1 albo 2 razy w tyg będę chodziła na aerobik. chociaż wiem, że powinnam codziennie ćwiczyć,żeby były efekty, ale lepsze to niż wcale
|
||
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywujemy się na zmianę damy radę w końcu trochę wyrzeczeń a potem jaki efekt będzie ja chcę żeby wszyscy zobaczyli nową Jagodę na ślubie i powiedzieli wow ale ona ładna jak schudła i to będzie super nagroda a co a jak człowiek szczuplejszy to zdrowszy ![]() tusia ile chcesz?? 1rozmiar może być?? bo mam D ![]() ![]() a wolę małe C
|
|
#2499 |
|
Wtajemniczenie
|
to ile wazysz Jagoda, ze az 16 kg chcialabys zrzucic?
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się zabieram za odchudzanie... Wakacje coraz bliżej a ciałka coraz więcej. Ale jak tu się zmotywować?
Miałam od dzisiaj zacząć i co? I dostałam @ i już nie mam na to ochoty
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
heheh, widzę ze duzo osób się chce odchudzać
i waga wskoczyła do góry nie jakoś kosmicznie bo 1, 5 kg ale dlamnie to dużo bo nabyć szybko można kg a gorzej z ich eliminacją osttanio ważyłam się u mojego TŻ i było 54,5 i byłam taka zadowolona, to żem sobie polatała trzymam kciuki za wszytkie odchudzajace sie PM
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała zrzucić około 7kg. To nie dużo ale brak motywacji. Bo ja zajadam stres. Niestety. Przed ślubem dopiero około września chce wziąć się za siebie bo właśnie teraz jeszcze nie czuje takiej motywacji. A jak już przymierze jakąś suknię to już będzie take realne że myślę że będę dążyć ostro do celu
choć mi to sama waga nie przeszkadza gorzej z brzuszkiem który chciała bym mieć płaski
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm krępujące pytanie powiem tak więcej niż 69 ;p więc bez obaw :P
wiem co robię a z resztą TŻ powiedział że mnie dopilnuje anorektyczką nie będę chcę zejść do wagi żeby mieć przynajmniej 6 z przodu ;p jestem dosyć wysoka a moja waga się rozkłada raczej równomiernie więc jakbyś mnie spotkała na ulicy to byś nie uwieżyła ile ważę ;p ale te 16 to góra wątpię że dam radę tyle schudnąć ;p 10kg to jest moja waga docelowa nie chce być strasznie chuda chce być normalna porównując sylwetkę steczkowskiej (ona jest bardzo chuda ja nie chce aż tak być chuda) oraz no nie wiem Dody (chodzi mi o nogi brzuch tyłek itd to fajnie nie mam tu na myśli piersi) to wolała bym wyglądać bardziej jak Doda(to tylko przykład figurynie che żeby było mi widać kości). Z resztą mój TŻ na to nie pozwoli już mi to zapowiedział
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak wbiłam na chwilkę, puściłam małej bajkę, z zaciekawieniem ogląda, więc mam chwilę dla siebie. Mam nadzieję, że uda mi się ją uspać, to przynajmniej trochę posprzątam w tym czasie.
malinkowo88 cudna sala tusia_m z Rybnika jesteś, prawda??? tak po sąsiedzku![]() nena trzymamy kciuki za dotarcie przesyłki!!! Jejku jak Ci zazdroszczę jako pierwsza będziesz miała kieckę!sztuczka ja też trzymam kciuki, trochę późno, ale może jeszcze zadziałają! Zmykam dalej, bo mała juz się domaga kolorowania.
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Za wszystkie odchudzające się trzymam kciuki i życzę cierpliwości
Ja na wagę wchodzę co kilka dni, by wiedzieć na co sobie pozwolić i takim oto sposobem pilnuję się ![]() Tym dziewczynom co planują zrzucić co nieco, by na ślub świetnie wyglądać radzę zacząć już teraz. U mnie unormowanie się wagi po miesięcznej diecie zajęło kilka miesięcy (przez ten czas ciągle mi ubywało- pomalutku ale jednak dodatkowo 5 kilo jeszcze spadło, a przy przymiarkach sukni nie byłoby to wskazane)
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio rozmawialiśmy na temat zaproszeń i doszlismy do wniosku, że zamówimy je pod koniec tego roku- będziemy czekać jakieś 2 tygodnie na ich zrobienie (chyba, że będa mieli akurat duzo zamówień, to czas realizacji może się wydłużyć nieznacznie). a szczerze mówiąc tego wolelibyśmy uniknąć. problem u nas jest taki, że ja mam porozrzucaną po całej Polsce rodzinę (i to taka bliską), a do każdego chcemy pojechać osobiście a poza tym Tż czasem pracuje w weekendy i nie możemy założyć, że zawsze będziemy mogli gdzieś podjechać . dlatego pewnie też jakieś 4 miesiace wczesniej zaczniemy zapraszać najbliższych. w rodzinnych stronach jesteśmy rzadko, więc trzeba będzie to dobrze zorganizować. bierzemy tez pod uwagę, że jak już pójdziemy do kogoś z zaproszeniem, to nie wpadniemy na 5 minut i może się okazać, że zamiast w 1 weekend zaprosić 10 osób/rodzin zaprosimy tylko 5
wielu moich znajomych tak właśnie mniej więcej prosi. fakt, że my wszystkim mówimy o weselu i każdy może się przygotować pod kątek finansów i urlopów. ogólnie to sprawa nas trochę przeraża ![]() sztuczka_magiczka trzymam mocno ja się odchudzać nie muszę i nie czuje takiej potrzeby. ale za Was wszystkie trzymam kciuki ![]() ![]() : kciuki:
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo polecam sie na przyszłosc
![]() Cytat:
![]() ![]() nie ma za co ![]() Cytat:
bedziemy cie dopingowac jeszcz e jak znajdziesz wymarzona suknie to juz w ogóle![]() ![]()
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i pamiętajcie jak kryzys to bez skrępowania mnie tu zjechać od góry do dołu żeby mi przeszło liczę na was bo wiem jak to ze mną jest ;p
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez moge w kółko jesc słodycze, a za ptasie mleczko dam sie pokroić![]() dziewczyny pamietajcie, że przed slubem ze stresu zawsze jakies kg lecą, wiec zawsze jakies pocieszenie. U mnie to pewnie będzie kupę zwężania![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
a gdzie tam tyle samo ważę przed ciążą co po
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
gregia oj to zawsze jakoś stanikiem można wiesz pusz ap i te sprawy a jak ja mam swoje zmniejszyć co bandażem się obwiązać?? no nie za bardzo. Operację sobie zrobić? Głupota to tylko chudnięcie mi zostaje.
|
#2511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do biustu to umnie w domu to tylko ja taka decha jestem tez miseczka A , ale nie mam z tego powodu jakis kompleksow, moj TŻ jest normalnie zły jak mowie ze mam mały bo on lubi maly biust a tak na chlopski rozum co ma biedak powiedziec hehehe ze lubi duzy jak mam maly co do wzrostu to mam 169 i chce chudo wygladac w mojej wymarzonej sukni, tylko boje sie ze suknia zostanie uszyta a ja z nerwowo schudne i bedzie wisiec namnie i leciec z bisutu i jak szkapa wyjde a chce miec szpilki na 12 cm kurde musze sie pilnowac zeby nie przytyc i nie schudnac za duzo |
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znosze miec stanika pod gorsetem
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
Również mam zamiar parę kg zrzucić przed ślubem
jak narazie jestem na etapie motywowania siebie, ale wyciagnełam już rowerek stacjonarny i jak zrobi się cieplej bedzie joging grany ![]() Dziewczny, jak to możliwe że szefowa potrafi w tak szybki sposób popsuć humor...
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja ze swoim bez stanika to chyba bym umarła jak bym miała gdzieś podbiec to wogóle porażka chyba by się urwały ;/ zawsze na wf wstydziłam się i starałam się nie biegać bo było nas 4 z dużym biustem i nam skakały a chłopaki nas naśladowali, ale kiszka
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba wszystko zależy od gorsetuEdytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-11 o 13:14 |
|
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak nie wkurzą średnio raz na dzien to będą chore
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam mały biust coś pomiędzy miseczką A i B. Nie znoszę go a mój TŻ mówi że jest ok. No niech mu będzie że tak jest
ja chce ważyć 48kg do ślubu. Teraz ważę 55. A słodycze uwielbiam właśnie raczę się białymi Michalkami mniam
|
#2520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale wkurza mnie to jak sama w piątek zmyje się wcześniej do domu a reszte zwali na pracowników i "róbta co chceta"Ok, spadam. Odezwe się wieczorkiem
Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-03-11 o 13:21 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

trzymam mocno
dlatego ślub będzie o 16
ale mam nadzieję ze będziemy mieć jeszcze siłę 

Już 4 raz w tym roku
nie wiem już co zrobić żeby się nie pochorować. No i od nowa ferweksy itp. leki bleeee
18.08.2010 - zaręczyny

ale ona ładna jak schudła
osttanio ważyłam się u mojego TŻ i było 54,5 i byłam taka zadowolona, to żem sobie polatała 

jeszcz e jak znajdziesz wymarzona suknie to juz w ogóle