![]() |
#4051 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXIV
anatolek z mlekiem dobry bardzo, wprowadzili też wersję waniliową - po wystudzeniu ajskofi z niego zacna
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- w profilku ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
tylko pytam, mieu tam nie ususza zbytnio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |||
BAN stały
|
Z bani mu!
![]() Cytat:
![]() Oesu, to dopiero południe jest ![]() Cytat:
![]() Mnie tam Ciebie żal ![]() Cytat:
![]() Racja, jeszcze szkody typu zalane mieszkanie, nie warto ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Wpisz tu zomzing
|
myśleu, że w pupach ogólnie tak jest, bo sobie przypomniałam, że jeszcze inny zaliczyłam, w innej miejscowości, i stosun do klienta tożsamy
za to USy, banki itp. różnie - na jakiego ludzia zależy sieu trafi |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tesz mam koszmarne ![]() ![]() ![]() co do pup-moj sie nazywa malowniczo GUP ![]() ![]()
![]() |
#4055 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa to jakby nowsze? inksze? " popaczę ![]() z miecza - szkoda bani Cytat:
![]() ad pogrubione biere za czarny humor i spadam do moich pracowitych zadań na dziś dzień - choć sobie pospiewam we aucie ![]() ciao ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Wpisz tu zomzing
|
moze cuś pokombinowali, faktycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo prawdziwie - ale pracować w GUPIE a pracować w PUPIE ehhh - mogłabym nawet we jelicie byleby ... dobra miał być optymistyczny akcent na dowidzenia - dziś zazdraszczałam Madziczce, o ! we myslach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: Rozumiem jednak, trza się bardziej wgryźć w treść! ![]() Ała! ![]() Eeee, nie skupiamy się na częściach ciała? ![]() Cytat:
![]() Wybacz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-11 o 11:52 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 | ||
Nindżopesz
|
Jakąś tam fotę od tylca wklejałam
![]() Jeszcze nie wiem, tak głosi wieść gminna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja wstałam o 12:30 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
grozi wypollizowaniem
|
tpsze......po tropieniu sieciuni od rana 9nie skalalam sie praca dzis) postanowiłam zostac malopolską kobieta biznesu
![]() ![]()
#4064 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas w domu zawsze się czepiali co mam wytrzeć kurze Cytat:
czy wystarczy laptop i mósk ? czy ja sie mylę czy architeka dalej majo plany, papiórowe projekta itp ? robię rybę w sosie żadnym - ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 12:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też prawie każde obcierają ![]() Ślubne mnie nie obtarły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tyż ![]() ![]() ![]() ![]() Awaryjnym łojcem ![]() Cytat:
![]() Ee tam to tylko autosugestia ![]() Na mnie nic nie działa, a kawy nie pijam (nie lubię itp), tylko rozpuszczalną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No nie ma to jak zgadywać czym się ktoś zajmuje patrząc na niego od tylca ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() obecne nawet ołówka nie majo ![]()
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
a tacy co robią projekty budowlane - w administracji osiedlowej - widziałam na oczy papierowe jeszcze w zeszłym tygodniu - to nie są architekci prawda ? to są eee, no nie czekaj słysząłam ze ten ktoś od "budowlanki" szkrobie te rysunki i inne wyliczenia do spóły z architektem - ale to robicie na kompuciku a potem druk tak?
taki skoroszot był - i pisało projekt budowlany - pełno kartek, rysunków i obliczęń pytanie pracowe, a jakże - od dawna zastanawia mnie o cyzm może świadczyć fakt że jakieś 2 miechy temu, dobra 3 - pewna firma - IT branża od wizualizacji 3D poszukiwąła asystentki - sie zgłosiłam, i nawet mi pisało ze rozpatrzone pozytywnie - co mnie zaskoczyło, ale potem zaskoczyło mnie drugi raz - że jednak nie i oni ponownie szukają - to samo ogłoszenie, mozliwe że co, że ktoś się nie sprawdził?????? bo ja to sie boje ze np taki szit że ktoś sam podziękował, mamy w okolicy taką firmę kogucik - co poszukuje od 1,5 roku na to samo stanowisko, tak juz z 6 raz jak nic widzę ich ogłoszenie - i autentyk nikt tam nie chce pracować - zrobiłam wywiad bo małe miastko mamy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Świetny wybór ![]() Spoo, ale on na fotce miał koszulę w kratę (chyba), długie włosy i siedział przed kompem ![]() Dziś eksperymentuję włosowo - na początek nafta, zaraz zapodam oliwę z oliwek, potem wypróbuję nowy szampon i nową oliwkę dla dziecków. Może nie wyłysieję. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
W ramach odpleśniania (albo kiełkowania, co kto woli) byłam wczoraj w kinie na Allenowym Brunecie a dziś idę na koncert.. Wolałabym iść spać ale nie chcę zgredzieć do reszty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zazwyczaj jeżdżę tlk / inter regio i nie ma luksusów ale i nie jest straszno.. Cytat:
![]() oj Cytat:
![]() początkowo skojarzyło mi się z Urzędem Patentowym i się zdziwiłam po co do nich dzwonisz i dlaczemu ich tak nie cierpisz...? ![]() ale potem doczytałam i się przestałam dziwić, urzędy pracy to rzeczywiście przygnębiające miejsca... Cytat:
![]() ooo, a co wymyśliłaś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
Co to jest to psorowe coś co kupujecie w Rossmanie?
![]() Co do siarkowego Barwy, to zużyłam dwa, fakt, nie przesusza mnie, cudów nie czyni, ale rzeczywiście ogranicza kiłę na fejsie, więc jak dla mnie jest nawet nawet. Teraz używam Białego Jelenia, ale jak nie znajdę nic innego to wrócę do siarkowego... Ju ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-11 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
A więc:
flo.jpg
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nei byłąm na rozmowie - to było na stronie portalu ze zaakceptowane - no niemniej jednak efekt ten sam no ale już w nie takich firmach fidziałam bajzel - ciekawość mnie zżera a ze nie mam nic do stracenia - to zarydzykuję o, na ten przykład Uniwersytet Krakowski ma jakąś łązję w biurze - strasznie z nimi było cienszko - tzn z babą w biurze - ehh ciao po raz czeci papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Florek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Sałać mówiła, że tak, ja go jeszcze nie zakupiłam, aczkolwiek pachł interesująco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piękny! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.