|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
No i zapomniałam co miałam napisać
Wszunia ładne misiaki ![]() Niki super zestaw, to teraz czekam na pazurki pomalowane ![]() Karola starałyśmy się, żebyś miała co czytać ![]() Ea89 pokazuj pożelowane ![]() Malina zgadzam się z Tobą co do tytułu wątku Karola trzymam kciuki za odchudzanko Ja miałam straszne zakwasy A teraz pokazuję lakiery DMkAnia a na drugim zdjęciu dwa moje
|
#152 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
A teraz w oddzielnym poście to o co cały czas toczy sie dyskusja:
Starszyzna nie jestem ale pozwolę się wtrącić... 1) Jak ktoś ma tu zaglądać to i pewnie miałyby ochotę sam coś napisać a co za tym idzie w końcu się zorientuje jak sprawa wygląda, czyli że klepiemy tu posty nie tylko stricte paznokciowe i w końcu też się przyzwyczai2) jeśli ktoś chce zaglądać tylko po to żeby pooglądać zdjęcia to takowe też znajdzie ![]() 3) do pokazywania konkretnych lakierów, kolorów itp. są inne wątki więc nie widzę powodu żeby się napinać jakoś specjalnie ![]() 4) Mimo iz spam uskuteczniamy wzorowo to i tematu głównego- paznokci- nie brakuje. Nawet jak nie wklejamy żadnych zdjęć to w międzyczasie o paznokciach, odżywkach, pielęgnacji itd. się rozmawia... 5) Przebywamy juz tyle czasu na wątku i w swoim towarzystwie, że zwyczajnie niewykonalne jest rozmawianie sucho tylko i wyłacznie o paznokciach. Jednak poznajemy się coraz bardziej i to normalne, że będziemy (i chcemy) rozmawiać również na inne tematy ![]() Reasumując (mądre słowo Apeluję o umieszczenie odpowiednich informacji w pierwszym poście. I tyle ![]() Nie ma co na siłę zaprowadzać porządku i utrzymywanie tematu bo to zwyczajnie nic nie da (przerabiałam już to na jednym wątku ). Zakładanie oddzielnego wątku też nie ma sensu bo będziemymiały jeszcze więcej do nadrabiania i czytania i będzie się nam wszystko strasznie mieszać ![]() No. Pomądrzyłam się a teraz róbta co chceta A w tym wszystkim najbardziej istotny jest punkt nr. 5 Taka prawda. Im dłużej ze sobą przebywamy (nawet wirtualnie), tym więcej mamy sobie do powiedzenia i zwyczajnie nie wyobrażam sobie, że mogłybyśmy wrócić do samych zdjęć i ich komentowania ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Jakbyście tyle nie pisały to bym nie miała na co odpowiadać ![]() Cytat:
![]() Misja zakończona sukcesem ![]() Wczoraj zjadłam bajaderkę ![]() Ale teraz mam spokój ze słodyczami na najbliższe 2 miesiące ![]() ![]() Świetne, świetne, świetne ![]() PS: Ale mi elaborat wyszedł o tym wątku, tytule i całej reszcie Nie zdawałam sobie sprawy, że aż tyle tego natrzepałam
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
No nie sądze żebyś kupila go, ja mam ten zestaw już z półtorej tygodnia więc...
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
a żeby było i o paznokciach to wrzucam moje starocie
![]() Wygrzebałam z czeluści komputera. Krzywe i kolorowe Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-03-25 o 16:21 |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dyskusja wywinęła
A ja tylko rzuciłam propozycją ![]() Karola dałaś czadu z postem ![]() meeedzik śliczne lakiery, maluj pazury i to zaraz
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
To macie dla odmiany post ze zdjeciami
![]() Jestem zla, wsciekla, niezadowolona i nie wiem co jeszcze A mialo byc tak pieknie Za szybko oderwalam paseczki, za szybko polozylam mat i tak wyszlo brzydko![]() Przynajmniej sie posmiejecie a ja na caly wieczor dzis znikam
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto będzie chciał znaleźć zdjęcia- ten znajdzie
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
DMkAnia
![]() Karola wyobraź sobie, że ja to wszystko przeczytałam Dobra ja spadam kąpać piesa mego, a później bd ćwiczyć a wy bądźcie grzeczne, bo jak nie
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Karolko
już to napisałam wszystko hihi w kolorkach nie pasują oi te krechy trochę frame oj ta trochę się rozmazało, ale i tak mi się poboba ![]() Madziula już więcej holosów nie było w sklepie?
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja robiłam bez pasków ![]() I tak mi się podoba. Zdecydowanie ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Chciałam zebrać "do kupy" ![]() Kajam się ale to było daaawno. Początki ![]() A bez kresek- uwierz mi- było jeszcze gorzej bo piekielnie krzywo
|
||
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć najpierw paski idą, a potem kolorki ![]() framebasics ja tam nie widzę żeby były brzydkie, ba nawet ładnie sie prezentują
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
złamał mi się wczoraj paznokieć
![]() musiałam więc wszystkie spiłować i teraz nawet nie wiem jak je pomalować, jak na nie patrze to ble... :/ |
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-03-11 o 16:05 |
|
|
|
|
#166 | ||
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Cytat:
![]() I obmyśliłyście coś ciekawego? ![]() MAŁE!!! ![]() Będą czekać na Twoje macanki! ![]() Cytat:
![]() Siuraj się Pani Kurek!!! A bendem się mONdrzyć ![]() Przecież lubisz czytać A wiesz co ja Ci powiem? Tyle Ci powiem: A PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Karola, z daleka wygladaja jak pisanki
I ciesze sie, ze podobaja Ci sie moje, mimo wszyskto![]() Maliniarka dziekuje ![]() alazkrainy dziekuje ![]() Juz wiem, co bede robic, zeby ludzie nie widzieli krzywych lini Bede tak szybko machac rekami, zeby nikt nie zauwazyl
|
#168 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ślicznoty!
|
|||||
|
|
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz faktycznie zrobiłabym cieńsze ![]() Cytat:
Czekamy na zaproszenie ![]() Siostra ostatnio jechała do Twojego zacnego miasta i nie raczyła mnie o tym poinformować Ale następnym razem jak się będzie wybierać to ma dać znać ![]() Jak się cieple zrobi to podjedziemy. Wsiadamy w pociąg i jesteśmy Na tą obiecaną wycieczkę krajoznawczą ![]() Dziękuję Bardzo chętnie wymacam ![]() Weźźźźźźźźźź!!!!! CIIIIIIIIIIICHOOO!!!! ![]() Wracamy na ŁonaFajt! Tam sobie możesz gadać takie rzeczy! ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() Nie wytrzymałam. Teraz muszę coś wykombinować do niego... Siakieś zdobienie ![]() Przeczytałaś? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Uciekam na "Pamiętniki..." ![]() Weźcie nie spamujcie ![]()
|
|||
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa tak piąte przez dziesiąte
|
|
|
|
|
#172 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No jednak kwadratowe Choć nie są jeszcze dokładnie kanciaste... Pracuję nad tym! Dziękuję Cytat:
Maluj pandy! Na pewno wyjdą lepiej niż moje 'pandy'... Cytat:
Jestem Atomówka i mam nadprzyrodzone moce! A tam krzywe! Kolorowe przede wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
Dzię- ku-ję! NADROBIŁAM!!! przecież tylko chwilkę mnie nie było O_O Teraz moje... uf... Zdjęcie lakieru dodałam, ponieważ chciałam Wam pokazać te złote drobinki, których nie widać na paznokciach.
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-11 o 16:40 |
||||||
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Wskazujące mi uciekają pod spód i przez to krzywo je spiłowałam. Tutaj na szczęście tak tego nie widać. Dopiero przed chwilą się zorientowałam
Dzięki Anula
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-11 o 16:46 |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Wszunia
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Wszunia i kolorek ładny i pazurki sie ładnie prezentują
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, pokażę pokażę tylko najpierw niech mi paznokcie urosną
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Eee nie przesadzaj, nie jest tak źle ![]() Dziewczyny, nie oszczędzacie sie, wczoraj założony wątek i już 6 stron
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
trochę za jasny mi kolor wyszedł na foto, lakier jest prześliczny po prostu, jesli nie macie to już raz raz do drogerii
(GR, Paris 204), ja go dostałam ![]() pierwsze zdjęcie przy oknie, ale nie ma światła, drugie z flashem, 2 warstwy na gołe pazury lakier jest bardziej nasycony i ma cudowny połysk
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-03-11 o 17:11 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo mi się podobają niebieskie lakiery ale muszę przyznać że na Twoich paznokciach wyglądają całkiem całkiem
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki
a mnie się niebieskie bardzo podobają, a moje paluchy do nich nie do końca pasują, bo mam często zaczerwienione dłonie ![]() ale za bardzo lubię, żeby się wyrzec
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-03-11 o 17:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

trzymam kciuki za odchudzanko

bo mam mieć dziś wyniki z poprawki z mikroekonomi
Musze to zdac

normalnie Cię ozłocę!

Wczoraj zjadłam bajaderkę