|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
|
|
|
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dobra duszko za potwierdzenie,że nie jestem ślepa.
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Już 40 pobrań Am
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
info ze strefy :
Droga Konsultantko, w Twoim rozliczeniu do faktury znajduje się rubryka „KWOTA KWALIFIKACYJNA DO PROGRAMU TORBA BATYCKI”. Zamieszczamy tam informacje na temat aktualnej sprzedaży w każdym katalogu od początku Twojego uczestnictwa w Programie oraz kwotę kwalifikującą do zakupu torby. Pamiętaj, że "indywidualny cel sprzedaży" - kwota sprzedaży uprawniająca do zakupu torby jest wyliczana indywidualnie dla każdej Konsultantki. Sprawdź swój "indywidualny cel sprzedaży" w rozliczeniu do faktury. Przypominamy również, że szczegółowe zasady programu dostępne są w Plikach do pobrania. Pozdrawiamy serdecznie Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
#455 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Droga Konsultantko,
w Twoim rozliczeniu do faktury znajduje się rubryka „KWOTA KWALIFIKACYJNA DO PROGRAMU TORBA BATYCKI”. Zamieszczamy tam informacje na temat aktualnej sprzedaży w każdym katalogu od początku Twojego uczestnictwa w Programie oraz kwotę kwalifikującą do zakupu torby. Pamiętaj, że "indywidualny cel sprzedaży" - kwota sprzedaży uprawniająca do zakupu torby jest wyliczana indywidualnie dla każdej Konsultantki. Sprawdź swój "indywidualny cel sprzedaży" w rozliczeniu do faktury. Przypominamy również, że szczegółowe zasady programu dostępne są w Plikach do pobrania. Pozdrawiamy serdecznie Dział Obsługi Konsultantek spóźniłam się hehe |
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko. Jaki krem byście doradziły na pękające naczynka na twarzy. Bo mam klientkę po 50 i nie wiem co jej doradzić.
|
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Mam małe pytanko czy kolczyki Demi przychodzą już ?? czy są dalej w brakach ??
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- jak czytam o brakach demi to utwierdziłam się w przekonaniu, że jak mi się podoba jakaś biżu to żeby brać od razu jak wchodzi do katalogu
|
|
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=musso4;25658092]jeśli chodzi o naczynka to nie mam pojęcia, ale jeśli chodzi o wiek to poleciłabym złotą serię anew, moja mama jej używa (ma 56 lat) i sobie bardzo chwali
![]() No tą też tak myślałam, ale jeszcze zastanawiam mnie ta skóra naczynkowa |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Może zamawiała któras i używała Podkład w kompakcie IDEALNA GŁADKOŚĆ
.Jesli tak to jak sie wg was sprawuje i wgl co o nim mozecie napisac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
Czy ma ktoraś z Was błyszczyk powiększający usta ze str. 58 k5 " pink nectar " lub "honey delight " ma brokatowe drobinki ? Jeśli tak to prosiłabym o zdjęcia
Z góry dzięki
Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-03-11 o 15:44 |
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie pamiętam czy miały drobinki![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- w tym tygodniu wykończyłam serum anew, masło do ciała, piankę do twarzy, krem do rąk, szampon i szminkę więc w k5 uderzam na zakupy ale trochę zapasów ubyło
|
|
|
|
|
#464 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
zapach strasznie się im podoba,ale powiedziały że po 3 godzinach niż już nie czują,testowały na przedramieniu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle...WEEKEND
|
||||
|
|
|
#465 |
|
Rozeznanie
|
mam obydwa kolorki, nie mają drobinek brokatowych, honey delight ma taki drobny złoty pyłek, pink nectar jest całkiem kremowy, zaraz wrzucę zdjęcia
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#467 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pisał może ktoś ze strefy do avonu w sprawie różu a konkretnie koloru Russet? No bo szlag mnie trafia, że kolor tak odbiega od rzeczywistości!!!! Spacjanie wybrałam ten brąz, bo mało gdzie takie odcienie są a tu p;rosze on jest czerwony dosłownie!;//
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
moje drogie znalazłam przed chwilą: 15 marca – Światowy Dzień Praw Konsumenta,
![]() oczywiście żeby nie było to nie było mnie tutaj od soboty wieczorem do wczoraj i miałam coś koło 40 stron niestety uwaznie nie czytałam. Jakiś czas temu mówiłyście o nowym szamponie a AT tym 6 w 1 czy jakoś tak, według mnie jest baardzo fajny, włosy mi się szybko nie przetłuszczają, a zawsze miałam problem z grzywką po jednym dniu, teraz 2 dni spokojnie ale się rozpisałam he he
|
#469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bardzo lubię te błyszczyki, przeszkadzał mi zapach tych zwykłych powiększających błyszczyków, strasznie plastikowy był, ale te miodowo-miętowe są znośne, poza tym świetnie jak na błyszczyki kryją, fajny precyzyjny aplikator, polecam |
|
|
|
|
#470 | |
|
|
Cytat:
zresztą....zaraz zrobię fotkę jak ona się prezentuje
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi się podobał powiększający pink nectar w katalogu, a na żywo to kompletnie inny kolor. Honey delight ładny ma kolorek ale nie przepadam za drobinkami na ustach. Czy inne kolorki też są brokatowe?
Mogłaby jeszcze któraś z Was powiedzieć coś o tej maseczce peelingującej PS sake i ryż? Jak tego się używa? ![]() Z tym różem russet też totalnie polecieli w kulki z kolorem. Widziałam w jakimś zagranicznym katalogu, że u nich jest bardziej realistyczne zdjęcie. Czy te wody Scentini to będzie coś fajnego czy bubel? Ciekawa jestem jak pachną, bo wyglądają fajnie tylko czy nie będą zostawiać plam? Bo ta kolorowa część to chyba tłusta musi być skoro jest wyżej
|
#474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bardzo fajna, bo rzeczywiście ściera, a nie "głaszcze'![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dostałam odpowiedź odnośnie informacji w języku polskim na produktach Avonu ji m.in. tego nieszczęsnego kremu na rozstępy: Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi informujemy, że Pani zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego Działu. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na informację zwrotną na temat dostarczonego produktu. Pani wiadomość z uwagami na temat opisu produktów oraz ich składu przekazany został do osób odpowiedzialnych za tworzenie etykiet do produktów. Dziękujemy za Pani zgłoszenie i przepraszamy za utrudnienia. Mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie układała się pomyślnie. Z pozdrowieniami, **** Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska żanada...
|
|||
|
|
|
#475 |
|
|
Ooo to róż Russet byłby w takim razie dla mnie,bo na zdjęciach wydawał mi się blady,a mi dobrze w brzoskwiniowo-ceglasto-czerwonych różach
tyle że już mam innej firmy![]() malutki off topik zauważyłyście że modny teraz będzie na wiosnę wzór w kwiaty? tuniki,sukienki,nawet bluzki sportowe bokserki a piszę o tym bo właśnie zaszalałam i zamówiłam na all sukienkę w kwiaty,tylko czy mi ładnie będzie to nie wiem![]() ![]() na katalogowym torebka Babette i biżu Demi
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-11 o 17:19 |
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym co napisałaś i jeszcze jak zobaczyłam zdjęcie to na bank ja biore ![]() Cytat:
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Wstawiłam na katalogowy zdjęcia nowej szminki nabłyszczającej. Aha i faktycznie pachnie brzoskwinią, przynajmniej w opakowaniu.
Sarunieczka Marzena to piękne imię. Mówię Ci to ja kolejna Marzena. Zobacz jak nas mało jest. Jesteśmy niepowtarzalne Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2011-03-11 o 17:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic z Avonu, najlepsza do twarzy seria dr Eris dla naczynkowej.
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że produkty sprzedawane na terenie naszego kraju powinny mieć opis użycia w języku polskim. W przypadku otrzymania produktu bez polskiego opisu prosimy o przesłanie nam jego nazwy oraz daty produkcji. Na podstawie tych danych jesteśmy w stanie sprawdzić pozostałe produkty w naszej fabryce z danej serii produkcyjnej. Poniżej zamieszczamy informację o 5 dniowej kuracja naprawcza do włosów suchych lub zniszczonych. [ Tutaj opis bez składu ] Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem opisu produktu w języku polskim. ... |
|
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sarunieczka , ale z ciebie fotogeniczna chudzinka... fiu, fiu...
Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-03-11 o 17:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

.
nawet nie pamiętam czy miały drobinki
ale się rozpisałam he he
tylko czy nie będą zostawiać plam? Bo ta kolorowa część to chyba tłusta musi być skoro jest wyżej 
Po tym co napisałaś i jeszcze jak zobaczyłam zdjęcie to na bank ja biore