Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 14:09   #451
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez cebulkaa Pokaż wiadomość
am w pdf na katalogowym
dziękuję

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Jestem ślepa czy nie ma próbek męskiej wody Avon Essence?
niestety ani w formularzu 4 ani w 5 nie widać tych próbek
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:20   #452
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
dziękuję

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

niestety ani w formularzu 4 ani w 5 nie widać tych próbek
Dzięki dobra duszko za potwierdzenie,że nie jestem ślepa.
Stary 2011-03-11, 14:22   #453
sasenka
Zakorzenienie

Już 40 pobrań Am
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:30   #454
wrrxd
Rozeznanie

info ze strefy :
Droga Konsultantko,
w Twoim rozliczeniu do faktury znajduje się rubryka „KWOTA KWALIFIKACYJNA DO PROGRAMU TORBA BATYCKI”.
Zamieszczamy tam informacje na temat aktualnej sprzedaży w każdym katalogu od początku Twojego uczestnictwa w Programie oraz
kwotę kwalifikującą do zakupu torby.
Pamiętaj, że "indywidualny cel sprzedaży" - kwota sprzedaży uprawniająca do zakupu torby jest wyliczana indywidualnie dla każdej Konsultantki.

Sprawdź swój "indywidualny cel sprzedaży" w rozliczeniu do faktury.
Przypominamy również, że szczegółowe zasady programu dostępne są w Plikach do pobrania.
Pozdrawiamy serdecznie
Dział Obsługi Konsultantek
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:31   #455
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Droga Konsultantko,
w Twoim rozliczeniu do faktury znajduje się rubryka „KWOTA KWALIFIKACYJNA DO PROGRAMU TORBA BATYCKI”.
Zamieszczamy tam informacje na temat aktualnej sprzedaży w każdym katalogu od początku Twojego uczestnictwa w Programie oraz
kwotę kwalifikującą do zakupu torby.
Pamiętaj, że "indywidualny cel sprzedaży" - kwota sprzedaży uprawniająca do zakupu torby jest wyliczana indywidualnie dla każdej Konsultantki.

Sprawdź swój "indywidualny cel sprzedaży" w rozliczeniu do faktury.
Przypominamy również, że szczegółowe zasady programu dostępne są w Plikach do pobrania.
Pozdrawiamy serdecznie
Dział Obsługi Konsultantek

spóźniłam się hehe
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:41   #456
Ewelinagol
Raczkowanie

Mam pytanko. Jaki krem byście doradziły na pękające naczynka na twarzy. Bo mam klientkę po 50 i nie wiem co jej doradzić.
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:04   #457
Basiulka19
Zadomowienie

Mam małe pytanko czy kolczyki Demi przychodzą już ?? czy są dalej w brakach ??
Basiulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:08   #458
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinagol Pokaż wiadomość
Mam pytanko. Jaki krem byście doradziły na pękające naczynka na twarzy. Bo mam klientkę po 50 i nie wiem co jej doradzić.
jeśli chodzi o naczynka to nie mam pojęcia, ale jeśli chodzi o wiek to poleciłabym złotą serię anew, moja mama jej używa (ma 56 lat) i sobie bardzo chwali

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

jak czytam o brakach demi to utwierdziłam się w przekonaniu, że jak mi się podoba jakaś biżu to żeby brać od razu jak wchodzi do katalogu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:11   #459
Ewelinagol
Raczkowanie

[QUOTE=musso4;25658092]jeśli chodzi o naczynka to nie mam pojęcia, ale jeśli chodzi o wiek to poleciłabym złotą serię anew, moja mama jej używa (ma 56 lat) i sobie bardzo chwali

No tą też tak myślałam, ale jeszcze zastanawiam mnie ta skóra naczynkowa

Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:17   #460
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
A może serum rozjaśniajaco-redukujace przebarwienia

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:42   #461
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Może zamawiała któras i używała Podkład w kompakcie IDEALNA GŁADKOŚĆ .
Jesli tak to jak sie wg was sprawuje i wgl co o nim mozecie napisac

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:42   #462
wrrxd
Rozeznanie

Czy ma ktoraś z Was błyszczyk powiększający usta ze str. 58 k5 " pink nectar " lub "honey delight " ma brokatowe drobinki ? Jeśli tak to prosiłabym o zdjęcia Z góry dzięki

Edytowane przez wrrxd
Czas edycji: 2011-03-11 o 15:44
Stary 2011-03-11, 16:00   #463
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Czy ma ktoraś z Was błyszczyk powiększający usta ze str. 58 k5 " pink nectar " lub "honey delight " ma brokatowe drobinki ? Jeśli tak to prosiłabym o zdjęcia Z góry dzięki
miałam jakieś dwa błyszczyki powiększające, zaraz jak weszły do katalogu, ale szybko się ich pozbyłam, bo denerwowało mnie to chłodzenie i mrowienie, blee nawet nie pamiętam czy miały drobinki

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

w tym tygodniu wykończyłam serum anew, masło do ciała, piankę do twarzy, krem do rąk, szampon i szminkę więc w k5 uderzam na zakupy, a już się zastanawiałam, czy może opuścić k5 ale trochę zapasów ubyło
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:02   #464
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - rzadko się tu udzielam, ale czasem podglądam wasze dyskusje - dzięki temu kupiłam kilka perełek Avonu, które tu zachwalacie Właśnie dostałam mgiełkę fiołek i liczi. Zapach bardzo ładny, słodki, zdecydowanie bardziej owocowy niż kwiatowy, ale czy tylko mi się wydaje, że jest prawie identyczny z zapachem mgiełki granat i mango?
Widzę że nie tylko ja tak wyczułam,dla mnie są praktycznie identyczne

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Pewno już coś było pisane o wodzie Herve leger. Chciałam się tylko dowiedzieć czy zapach jest trwały i czy jest ładny w rzeczywistości. Ja tylko wąchałam stronę w katalogu
Wg mnie średnio trwały,i to samo dziś powiedziały moje dwie koleżanki,bo dałam im próbki,gdyż zachwyciły się pachnącą stroną w katalogu zapach strasznie się im podoba,ale powiedziały że po 3 godzinach niż już nie czują,testowały na przedramieniu

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
babette polecam, mam obie kremową kupiłam, a szarą dostałam z zestawem kremów anew
Też polacam Babette,brałam w zeszłym chyba miesiącu z netto,kremową,jest pojemna i bardzo ładna,i lepiej nosić wiecej rzeczy bo robi się cięższa i ładniej się układa

Cytat:
jeśli chodzi o naczynka to nie mam pojęcia, ale jeśli chodzi o wiek to poleciłabym złotą serię anew, moja mama jej używa (ma 56 lat) i sobie bardzo chwali
Moja mama używała złotą serię Anew,była średnio zadowolona-ze względu na zapach,nie odpowiadał jej,ale odkąd dałam jej próbki serii fioletowej,to jest zachwycona,mówi że dużo lepsza i ładniej pachnie a mama ma 58 lat

A tak w ogóle...WEEKEND
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:02   #465
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
mam obydwa kolorki, nie mają drobinek brokatowych, honey delight ma taki drobny złoty pyłek, pink nectar jest całkiem kremowy, zaraz wrzucę zdjęcia
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:13   #466
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Też polacam Babette,brałam w zeszłym chyba miesiącu z netto,kremową,jest pojemna i bardzo ładna,i lepiej nosić wiecej rzeczy bo robi się cięższa i ładniej się układa
ale chyba lepiej nie przedobrzać z pakowaniem do niej? Bo ja potrafię naprawdę dużo nosić I czasami wybieram plecak zamiast torebki (przez co jeszcze bardziej sprawiam wrazenie uczennicy )

Stary 2011-03-11, 16:18   #467
damngirl90
Rozeznanie

Dziewczyny pisał może ktoś ze strefy do avonu w sprawie różu a konkretnie koloru Russet? No bo szlag mnie trafia, że kolor tak odbiega od rzeczywistości!!!! Spacjanie wybrałam ten brąz, bo mało gdzie takie odcienie są a tu p;rosze on jest czerwony dosłownie!;//
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:22   #468
pattku
Raczkowanie

moje drogie znalazłam przed chwilą: 15 marca – Światowy Dzień Praw Konsumenta,

oczywiście żeby nie było to nie było mnie tutaj od soboty wieczorem do wczoraj i miałam coś koło 40 stron niestety uwaznie nie czytałam. Jakiś czas temu mówiłyście o nowym szamponie a AT tym 6 w 1 czy jakoś tak, według mnie jest baardzo fajny, włosy mi się szybko nie przetłuszczają, a zawsze miałam problem z grzywką po jednym dniu, teraz 2 dni spokojnie ale się rozpisałam he he

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:28   #469
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
zdjęcia na katalogowym
bardzo lubię te błyszczyki, przeszkadzał mi zapach tych zwykłych powiększających błyszczyków, strasznie plastikowy był, ale te miodowo-miętowe są znośne, poza tym świetnie jak na błyszczyki kryją, fajny precyzyjny aplikator, polecam
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 16:28   #470
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
ale chyba lepiej nie przedobrzać z pakowaniem do niej? Bo ja potrafię naprawdę dużo nosić I czasami wybieram plecak zamiast torebki (przez co jeszcze bardziej sprawiam wrazenie uczennicy )
Wiesz co,ostatnio byłam z nią w pracy(choć ona to raczej na wiosnę-lato,bo kremowa) i miałm tam trochę naładowane...poza parasolką,portfelem,kosme tyczką i innymi drobiazgami,to byłam na zakupach i wlazł nawet litrowy napój plus trochę marchewek i ogórków zresztą....zaraz zrobię fotkę jak ona się prezentuje
Stary 2011-03-11, 16:35   #471
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
miałam jakieś dwa błyszczyki powiększające, zaraz jak weszły do katalogu, ale szybko się ich pozbyłam, bo denerwowało mnie to chłodzenie i mrowienie, blee nawet nie pamiętam czy miały drobinki
mam obydwa kolorki, nie mają drobinek brokatowych, honey delight ma taki drobny złoty pyłek, pink nectar jest całkiem kremowy, zaraz wrzucę zdjęcia
dzięki dziewczyny chyba wezmę ten honey delight ( ja akurat lubię mrowienie i chłodzenie )

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
zdjęcia na katalogowym
bardzo lubię te błyszczyki, przeszkadzał mi zapach tych zwykłych powiększających błyszczyków, strasznie plastikowy był, ale te miodowo-miętowe są znośne, poza tym świetnie jak na błyszczyki kryją, fajny precyzyjny aplikator, polecam
dzięki, wezmę ten honey delight
Stary 2011-03-11, 16:52   #472
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
babette jest okrooopna na cięższe rzeczy. i szczególnie nie polecam pakować do niej parasolki, która jest troszkę mniejsza od długości torebki ( w najszerszym miejscu) - szwy się rozeszły i ciężko to zszyć
Stary 2011-03-11, 17:05   #473
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Tak mi się podobał powiększający pink nectar w katalogu, a na żywo to kompletnie inny kolor. Honey delight ładny ma kolorek ale nie przepadam za drobinkami na ustach. Czy inne kolorki też są brokatowe?

Mogłaby jeszcze któraś z Was powiedzieć coś o tej maseczce peelingującej PS sake i ryż? Jak tego się używa?

Z tym różem russet też totalnie polecieli w kulki z kolorem. Widziałam w jakimś zagranicznym katalogu, że u nich jest bardziej realistyczne zdjęcie.

Czy te wody Scentini to będzie coś fajnego czy bubel? Ciekawa jestem jak pachną, bo wyglądają fajnie tylko czy nie będą zostawiać plam? Bo ta kolorowa część to chyba tłusta musi być skoro jest wyżej
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:15   #474
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Używałam lawendowego kremu i tarki - takiej niebieskiej - i teraz mam skórę na piętach gładziutką jak pupcia niemowlaka Ale na krem z PS z kwasami AHA też się chyba skuszę
Tak ja też używam tej tarki Jest bardzo fajna, bo rzeczywiście ściera, a nie "głaszcze'

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Pewno już coś było pisane o wodzie Herve leger. Chciałam się tylko dowiedzieć czy zapach jest trwały i czy jest ładny w rzeczywistości. Ja tylko wąchałam stronę w katalogu
Zapach jest bardzo trwały. A, to czy komuś się podoba, czy nie, to kwestia gustu. Ja obecnie jej używam i bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Trendujące jak Wam szla sprzedaż tych kosmetyków kolorowych z 24k zlotem? Jest w piątce ten program motywujący i zastanawiam się czy w ogóle będą szanse. Czy ktoś to zamawia?
w k.5 ani jednego nie sprzedałam z tych złotych. Teraz mam zamówienie w k.6 nna cienie i pędzle

Dostałam odpowiedź odnośnie informacji w języku polskim na produktach Avonu ji m.in. tego nieszczęsnego kremu na rozstępy:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi informujemy, że Pani zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego Działu. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na informację zwrotną na temat dostarczonego produktu. Pani wiadomość z uwagami na temat opisu produktów oraz ich składu przekazany został do osób odpowiedzialnych za tworzenie etykiet do produktów. Dziękujemy za Pani zgłoszenie i przepraszamy za utrudnienia. Mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie układała się pomyślnie.

Z pozdrowieniami,
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

żanada...
Stary 2011-03-11, 17:16   #475
Sarunieczka

Ooo to róż Russet byłby w takim razie dla mnie,bo na zdjęciach wydawał mi się blady,a mi dobrze w brzoskwiniowo-ceglasto-czerwonych różach tyle że już mam innej firmy

malutki off topik zauważyłyście że modny teraz będzie na wiosnę wzór w kwiaty? tuniki,sukienki,nawet bluzki sportowe bokserki a piszę o tym bo właśnie zaszalałam i zamówiłam na all sukienkę w kwiaty,tylko czy mi ładnie będzie to nie wiem

na katalogowym torebka Babette i biżu Demi

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:19
Stary 2011-03-11, 17:21   #476
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Wiesz co,ostatnio byłam z nią w pracy(choć ona to raczej na wiosnę-lato,bo kremowa) i miałm tam trochę naładowane...poza parasolką,portfelem,kosme tyczką i innymi drobiazgami,to byłam na zakupach i wlazł nawet litrowy napój plus trochę marchewek i ogórków zresztą....zaraz zrobię fotkę jak ona się prezentuje
Chyba zartujesz? Po tym co napisałaś i jeszcze jak zobaczyłam zdjęcie to na bank ja biore
Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
babette jest okrooopna na cięższe rzeczy. i szczególnie nie polecam pakować do niej parasolki, która jest troszkę mniejsza od długości torebki ( w najszerszym miejscu) - szwy się rozeszły i ciężko to zszyć
Widzę, że jednak różne opinie, ja mam dość mała parasolkę, zobaczymy. Najwyżej będę żałować i nie kupię już żadnej torebki z Avonu

Stary 2011-03-11, 17:29   #477
mazia84
Raczkowanie

Wstawiłam na katalogowy zdjęcia nowej szminki nabłyszczającej. Aha i faktycznie pachnie brzoskwinią, przynajmniej w opakowaniu.

Sarunieczka Marzena to piękne imię. Mówię Ci to ja kolejna Marzena.
Zobacz jak nas mało jest. Jesteśmy niepowtarzalne

Edytowane przez mazia84
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:32
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 17:30   #478
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic z Avonu, najlepsza do twarzy seria dr Eris dla naczynkowej.
Stary 2011-03-11, 17:41   #479
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź odnośnie informacji w języku polskim na produktach Avonu ji m.in. tego nieszczęsnego kremu na rozstępy:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi informujemy, że Pani zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego Działu. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na informację zwrotną na temat dostarczonego produktu. Pani wiadomość z uwagami na temat opisu produktów oraz ich składu przekazany został do osób odpowiedzialnych za tworzenie etykiet do produktów. Dziękujemy za Pani zgłoszenie i przepraszamy za utrudnienia. Mamy nadzieję, że nasza dalsza współpraca będzie układała się pomyślnie

żanada...
Napisałam do nich ponownie i dodałam na końcu, że nie rozumiem składu kosmetyku, więc nie wiem czy może mi zaszkodzić a jakaś inna kobieta odp:

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że produkty sprzedawane na terenie naszego kraju powinny mieć
opis użycia w języku polskim.
W przypadku otrzymania produktu bez polskiego opisu prosimy o przesłanie nam
jego nazwy oraz daty produkcji.
Na podstawie tych danych jesteśmy w stanie sprawdzić pozostałe produkty w
naszej fabryce z danej serii produkcyjnej.
Poniżej zamieszczamy informację o 5 dniowej kuracja naprawcza do włosów
suchych lub zniszczonych. [ Tutaj opis bez składu ]

Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem opisu produktu w języku
polskim.

...
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:50   #480
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Napisałam do nich ponownie i dodałam na końcu, że nie rozumiem składu kosmetyku, więc nie wiem czy może mi zaszkodzić a jakaś inna kobieta odp:

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że produkty sprzedawane na terenie naszego kraju powinny mieć
opis użycia w języku polskim.
W przypadku otrzymania produktu bez polskiego opisu prosimy o przesłanie nam
jego nazwy oraz daty produkcji.
Na podstawie tych danych jesteśmy w stanie sprawdzić pozostałe produkty w
naszej fabryce z danej serii produkcyjnej.
Poniżej zamieszczamy informację o 5 dniowej kuracja naprawcza do włosów
suchych lub zniszczonych. [ Tutaj opis bez składu ]

Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem opisu produktu w języku
polskim.

...
Brawo Avon.... " gdyby głupota umiała latać, oni wszyscy by już dawno odlecieli zza swoich biurek.

Sarunieczka , ale z ciebie fotogeniczna chudzinka... fiu, fiu...

Edytowane przez Joanna2705
Czas edycji: 2011-03-11 o 17:56
Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości