|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() I też dorwałam pomysł na w kauflandzie
|
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.synonimy.pl/index.php Najlepiej sobie wygooglać i zobaczyć, który będzie Ci pasował. http://www.synonimy.info/ http://slowniki.tejo.pl/index.php?a=index&d=2 A tu jest słownik do pobrania http://www.dobreprogramy.pl/Slownik-...ows,21077.html - nie używałam go więc nie wiem jak z jego jakością. |
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa tak, właśnie rozpakowuję torbę i zapomniałam się pochwalić, że kolczyki sobie dzisiaj sprezentowałam.
Kulkowe - będą pasować do mojej nowej torebki, która też ma kulki. ![]() Każde wytłumaczenie, kupienia błyskotki jest dobre.
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plose
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi
Cytat:
My dalej w odwiedzinach u siostry TŻ'ta. Poszliśmy na godzinny spacer... jakie tam zapachy lasu czuć, nie to co w mieście... ja też tak chcę
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() U mnie dzis jakos pracowicie zakupy sprzatanie, obiad teraz szykowałam dla tz do pracy krokiety z parówka i serem![]() I wlasnie przyszła paczka z moja bielizna slubną wg tej tabeli u mnie wychodziło 75A No i jako ze jeden dydek jest wiekszy to mi wychodzi z miseczkiPoczekam chyba co tż powie ![]() ale majteczki i pas jest rewelacyjny A o 17 idzimy na nauki przedmałżenskie
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry popołudniowo
![]() Aaby szef ma plusa Kash co do ciuchów zgadzam się że ceny są powalające ale niestety z jakością nie mają nic wspólnego Punto przykro mi z powodu chomika. ![]() Dodaja nie smuć się,na pewno się z babcią niedługo zobaczysz. Mordisth zazdraszczam spaceru w lesie. Anastazja jestem zdania że dziadek nie ma racji,trzymam kciuki by udało się jednak tacie załatwić miejsce. Haniula na pewno tż oceni bieliznę ![]() Ja dzisiaj byłam w centrum,kupiłam sobie tunikę,byłam też w lumpku i była super sukienka ,cóż musiałam się obejsc smakiem.Ja dzisiaj zrobiłam duszonki,mam na 2 dni conajmniej. Ja sobie uświadomiłam że w czerwcu będzie 6 lat jak mieszkam z mężykiem.
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz zmykam się szykować na bóstwo bo dziś teatr |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, zrobię, zrobię.
![]() Cytat:
A serio, kup przedłużkę. I kilka razy przed ślubem, nawet żeby trochę po domu chodzi. Jeśli w tym 70cem się zapinasz a jest ciasnawy, to 75 może być za duży - będzie Ci przy tańcach spadał, zwłaszcza jak bez ramiączek będziesz mieć. Obiadzio podszykowany. TŻ powinien być za pół godziny, więc wtedy raz dwa i w pięć minutek będzie obiad. Pokroiłam też składniki na sałatkę i mięsko zrobiłam. Tylko muszę z połączeniem czekać na TŻ bo właśnie spostrzegłam, że mi brakuje cebuli. Chyba wykorzystam to nadchodzące pół godziny wolnego i wskoczę na rowerek! Tak, postanowiłam!
|
|
|
#4211 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa 1,5h spacer? respect Kochana
ale nie dziwie sie bo pogoda piękna ja dzisiaj po pracy leciałam kupić bilety to się też piechotą dwa przystanki machnęłam a na którą idziecie do tego kina? bo my na 18.30 dzieki za cynk o sweterku, w niedziele sie wybieram do domu mody tesco, to poszukam tych z metali szlachetnych też nie, po włożeniu kolczyka do dziurki w uchu w ciągu około 10min pojawia się taki ból jakby mi ucho rozrywało, masakra takze o kolczykach moge pomarzyc, zostają mi klipsy- najlepiej takie po babci, duże i kiczowate Dodaja musze pisac na bieząco co byscie nie zapomnialy, ze sie weekend zaczyna ![]() Aaby na pory na nosie maseczka ściągająca pory, na zatkane pory na brodzie peeling, poza tym ogólnie peeling maseczka i krem odżywczy sie przyda, spa to dobry pomysł bylebyś tylko nie przedobrzyła bo możesz czasem podrażnić buzię, wszelkie skrajnosci są złe ![]() Byłam po te bilety w multikinie to przy okazji weszlam do superpharm i kupiłam moje ukochane perfumy hugo woman hugo boss w bardzo dobrej cenie, teraz to moge witać wiosnę (bo one kojarza mi sie mocno z wiosna 2lata temu kiedy poznałam P. i poczatkami naszego zwiazku) ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Aha Ijaa Ty lepiej do tej superpharmy nie idź bo Hugo Deep Red, Amor Amor i Lacoste Touch of pink też byly w promocji |
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uff, dobrze, że SP tak daleko, bo jeszcze by mnie podkusiło ![]() Ale miałam dziś ciężki dzień. Na koniec o 15 zostałam wezwana na dywanik. Pięknie. Ogłaszam, iż od 1. kwietnia będę bezrobotna - i to wcale nie będzie prima aprilis. Nie nie, tzn. szef mnie nie zwalnia. Ale dostałam termin nie do wykonania i ani dnia dłużej. Termin ten to ostatni dzień marca, zatem długo nie myśląc - od 1. kwietnia będę miała duuużo wolnego czasu...
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
To udało mi się umyć jedno okno
Aż wstyd...tak brudnych okien to nigdy nie myłam jeszcze. Chyba przez pokolenia nie widziały mycia Miałam zamiar umyć wszystkie, ale nie dałam rady z czasem...Reszte umyję w poniedziałek... A jaki skurcz mnie w stopę złapał...normalnie nigdy takiego nie miałam i mi wraca jeszcze co chwila... Teraz muszę się wyszykować do wyjścia... |
|
|
|
#4214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, oczywiście, że musiałam zmienić zdanie i zleźć z tego roweru.
Cytat:
![]() Promocja! Oooo nie, to po mnie! Powiem Ci przechodziłam dzisiaj kolo Superpharm i tak mnie coś ciągnęło, ale jednak nie weszłam - na szczęście. Pierwsze dwa co prawda mam, ale na Lacoste to ja choruję od jakiegoś czasu, próbka właśnie mi się kończy i normalnie... teraz nie będę mogła w nocy spać myśląc, że one tam na mnie czekają, na tej półce, takie samotne i pragnące bym się nimi zaopiekowała. ![]() Do kina jedziemy na 20:00, chociaż jak tak dalej pójdzie, to i na tą się nie wyrobimy. ![]() TŻ był dzisiaj za miastem z rodzicami na pogrzebie wuja, a później pojechał do kolegi w czymś mu tam pomóc - przewieźć coś i JESZCZE go nie ma! Właśnie z nim rozmawiałam, to dopiero pakują auto! Ciekawa jestem bardzoooo jak on chce to zrobić, skoro bilety trzeba odebrać godzinę przed seansem, do kina mamy kawałek i jeszcze czeka na zjedzenie obiad. ![]() Będzie wojna! ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() Dasz radę kobieto! BE STROOOOOOOONG! Jestem z Tobą!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-03-11 o 16:57 |
||
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa tak wlasnie myśl, aby zrobić z tym stanikiem
Bo w tym 70cm sie zapinam, nawet na ostatni zatrzask, wiec mozliwe ze to kwestia rozciągnięcia. A aktualnie jestem przed @ ( chociaz licze ze moze nie przyjdzie ) to i cycuchy tez troche nabrzmiałe W ogole to jest bardotka, a ja nie lubie tego typu bustonoszy wiec tez mozliwe ze dlatego coś mi nie pasuje ![]() Co do perfum to ja niedawno zamieniłam się z mama . Ona wziela moj armani diamonds a ja jej CK In2U, i mi ten zapach mocno kojarzy się z wiosną jakie to dziwne ![]() Aaby a Ty nas tu ne strasz, bo my wiemy ze Ty sobie poradzisz ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Aaa bylismy na tych naukach przedmałżenskch, i w 10minut odpękaliśmy 3 spotkania. Dokładniej Pani stwierdziła ze sie dziś zle czuje i skonczymy szybciej, i wpisze nam 2 spotkania, a tż mowi aa to może juz 3 . Ona sie zaczeła smiac- 3 mowi Pan. Nie ma sprawy . hee bzdura totalna. Kupiliśmy ksiązke o naturalnym planowaniu rodziny. Nawet fajnie opisane wszystko, także bedzie dla potomnych
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że Wam się udało tak załatwić z tymi naukami. ![]() Co do biustonosza ja zawsze kupuję zaniżony obwód bo pozniej jak się naciągnie jest ok. Zawsze biorę właśnie 70 nie napiszę ile ![]() Moja koleżanka szyje biustonosze zawodowo i zawsze mówi że lepiej wziąść 5 cm w dół także na pewno jest w porządku. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Idę pomyć stertę naczyń
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
marta a teraz to mnie zaciekawiłas 70 ile
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Kelpie - dziękuje za namiary na słowniki
skopiowałam i jak jutro zasiądę do roboty to zobaczę który się przyda Dziękuję za info co do maszynki do mielenia Muszę skrobnąc do koleżanki ze studiów i podpytać co i jak bo ona na innym kierunku już pisała pracę więc powinna być zroientowana.Wróciliśmy z Tżtem z Krakowa ![]() Teraz raczę się czerwoną Wareczką A jutro robię nalot na SuperPharm prezent muszę kupić. Amora dostałam z okzaji Dnia Kobiet więc promocja mnie nie ruszy
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra przyznam się dd lub e.
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Oddaj trochę
![]() Oj kochana a wiesz że w ciąży się zwiększają cycochy ?
|
#4222 |
|
kobieta za ladą
|
nadia nie zawsze sie zwiększają
![]() oglądam zmierzch a byłam w netto mają promocje mięsa np mięso mielone 500g 2 szt za 8 zł
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
![]() $%^%^&*(^&%$# !! W**rw totalny, zatem otwieram Martini. Wasze zdrówko!
|
#4224 |
|
kobieta za ladą
|
abby
co sie stało??
|
#4225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa Ija, pochwal się efektami lakieru
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-03-11 o 20:45 |
||
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba otworzę mleczarnię
|
#4227 |
|
kobieta za ladą
|
marta ja przed ciążą miałam duży 100 cm i w ciązy całej tylko o rozmiar mi sie zwiększył
i tak miałam problemy z karmieniem a jak mówiłam ze nie mam mleka to nikt mi nie wierzył "no pani ma przecież duże piersi"
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż mi zasnał na kanapie ![]() Ok uciekam do spania dobrej nocki
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam maly ale lubie go
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Eh
a mam wrażenie, że dopiero co się przeprowadzałam
zakupy sprzatanie, obiad
No i jako ze jeden dydek jest wiekszy to mi wychodzi z miseczki
,cóż musiałam się obejsc smakiem.
ja dzisiaj po pracy leciałam kupić bilety to się też piechotą dwa przystanki machnęłam
dzieki za cynk o sweterku, w niedziele sie wybieram do domu mody tesco, to poszukam
takze o kolczykach moge pomarzyc, zostają mi klipsy- najlepiej takie po babci, duże i kiczowate 

Oooo nie, to po mnie! 
Będzie wojna! 

co sie stało??