Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 14:52   #4201
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Matko
Jak pisałam mgr to nie mielili mojej pracy przez maszynkę. Uczenia państwowa. No ale widocznie na prywatnych są inne zwyczaje
W mgr robiłam duuużo przypisów, cytatów również nikt się nie czepiał. Teraz, póki co mam bardzo mało materiałów więc robię notatki w wordzie zmieniając szyk po swojemu jak się tylko da.
Tabelek mieć nie będę ale trudno żeby jako plagiat traktowali art. z kodeksu pracy
A no i prezentację 8-9 slajdów muszę przygotować na obronę, z czym nigdy nie miałam do czynienia
Dajcie linka do słownika

Ijaa, ja dorwałam pomysł na w Kaufladzie, mają pokaźną kolekcję tego
Ja studiuje na Uniwersytecie Ekonomicznym- uczelnia jak najbardziej państwowa

I też dorwałam pomysł na w kauflandzie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:59   #4202
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Matko
Jak pisałam mgr to nie mielili mojej pracy przez maszynkę. Uczenia państwowa. No ale widocznie na prywatnych są inne zwyczaje
W mgr robiłam duuużo przypisów, cytatów również nikt się nie czepiał. Teraz, póki co mam bardzo mało materiałów więc robię notatki w wordzie zmieniając szyk po swojemu jak się tylko da.
Tabelek mieć nie będę ale trudno żeby jako plagiat traktowali art. z kodeksu pracy
A no i prezentację 8-9 slajdów muszę przygotować na obronę, z czym nigdy nie miałam do czynienia
Dajcie linka do słownika

Ijaa, ja dorwałam pomysł na w Kaufladzie, mają pokaźną kolekcję tego
Do licencjatu korzystałam z tego słownika, ale wtedy był jeszcze bez opłat...
http://www.synonimy.pl/index.php

Najlepiej sobie wygooglać i zobaczyć, który będzie Ci pasował.
http://www.synonimy.info/
http://slowniki.tejo.pl/index.php?a=index&d=2

A tu jest słownik do pobrania http://www.dobreprogramy.pl/Slownik-...ows,21077.html - nie używałam go więc nie wiem jak z jego jakością.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 14:59   #4203
ijaa
Zakorzenienie

Aaaa tak, właśnie rozpakowuję torbę i zapomniałam się pochwalić, że kolczyki sobie dzisiaj sprezentowałam. Kulkowe - będą pasować do mojej nowej torebki, która też ma kulki.
Każde wytłumaczenie, kupienia błyskotki jest dobre.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:03   #4204
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Aaaa tak, właśnie rozpakowuję torbę i zapomniałam się pochwalić, że kolczyki sobie dzisiaj sprezentowałam. Kulkowe - będą pasować do mojej nowej torebki, która też ma kulki.
No dobra, ale że mamy słabe wyobrażenie to pokazuj zdjęcia plose

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:05   #4205
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Ja zmykam na pożegnalną kawkę z babcią Eh

Miłego piątku !
Kash uwielbiam jak w każdy piątek wypowiadasz to magiczne zdanie: witamy piątek weekendu początek
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:14   #4206
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Na dzień dobry znalazłam mojego chomika, nie żyje. Zdechł w nocy
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
]Dziewczyny wierzyć się nie chce ale dzisiaj mija równe pół roku odkąd mieszkamy razem a mam wrażenie, że dopiero co się przeprowadzałam
Jejku właśnie sobie uświadomiłam, że my też już wynajmujemy razem mieszkanie od 9 miesięcy szok

My dalej w odwiedzinach u siostry TŻ'ta. Poszliśmy na godzinny spacer... jakie tam zapachy lasu czuć, nie to co w mieście... ja też tak chcę
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:21   #4207
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry

U mnie dzis jakos pracowicie zakupy sprzatanie, obiad teraz szykowałam dla tz do pracy krokiety z parówka i serem
I wlasnie przyszła paczka z moja bielizna slubną jest śliczna.Jednakże jakby sugerowac się tabelą rozmiarów producenta to napewno musialabym odsyłac wg tej tabeli u mnie wychodziło 75A zamowilam 70B tak jak nosze zawsze i tak jakoś ciasno mi i zastanaaiwma sie czy wymienic na 75B czy kupić przedłużke czy zostawić w ogole tak jak jest - przynajmniej nie bedzie zjezdzac jak odepne ramiączka No i jako ze jeden dydek jest wiekszy to mi wychodzi z miseczki
Poczekam chyba co tż powie
ale majteczki i pas jest rewelacyjny

A o 17 idzimy na nauki przedmałżenskie
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 15:31   #4208
marta1986222
Zakorzenienie

Dobry popołudniowo

Aaby szef ma plusa

Kash co do ciuchów zgadzam się że ceny są powalające ale niestety z jakością nie mają nic wspólnego

Punto przykro mi z powodu chomika.

Dodaja nie smuć się,na pewno się z babcią niedługo zobaczysz.

Mordisth zazdraszczam spaceru w lesie.

Anastazja jestem zdania że dziadek nie ma racji,trzymam kciuki by udało się jednak tacie załatwić miejsce.

Haniula na pewno tż oceni bieliznę

Ja dzisiaj byłam w centrum,kupiłam sobie tunikę,byłam też w lumpku i była super sukienka ale niestety w dekolcie za ciasna,cóż musiałam się obejsc smakiem.

Ja dzisiaj zrobiłam duszonki,mam na 2 dni conajmniej.

Ja sobie uświadomiłam że w czerwcu będzie 6 lat jak mieszkam z mężykiem.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:00   #4209
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
oo jakie??? może takie coś na kształ perełek?? a też dziś kolczyki kupiłam
a teraz zmykam się szykować na bóstwo bo dziś teatr
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:25   #4210
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Hehe, zrobię, zrobię.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dzien dobry

U mnie dzis jakos pracowicie zakupy sprzatanie, obiad teraz szykowałam dla tz do pracy krokiety z parówka i serem
I wlasnie przyszła paczka z moja bielizna slubną jest śliczna.Jednakże jakby sugerowac się tabelą rozmiarów producenta to napewno musialabym odsyłac wg tej tabeli u mnie wychodziło 75A zamowilam 70B tak jak nosze zawsze i tak jakoś ciasno mi i zastanaaiwma sie czy wymienic na 75B czy kupić przedłużke czy zostawić w ogole tak jak jest - przynajmniej nie bedzie zjezdzac jak odepne ramiączka No i jako ze jeden dydek jest wiekszy to mi wychodzi z miseczki
Poczekam chyba co tż powie
ale majteczki i pas jest rewelacyjny

A o 17 idzimy na nauki przedmałżenskie
Hmmm, jak by to ująć - musimy to ocenić wzrokowo.

A serio, kup przedłużkę. I kilka razy przed ślubem, nawet żeby trochę po domu chodzi.
Jeśli w tym 70cem się zapinasz a jest ciasnawy, to 75 może być za duży - będzie Ci przy tańcach spadał, zwłaszcza jak bez ramiączek będziesz mieć.

Obiadzio podszykowany. TŻ powinien być za pół godziny, więc wtedy raz dwa i w pięć minutek będzie obiad.

Pokroiłam też składniki na sałatkę i mięsko zrobiłam. Tylko muszę z połączeniem czekać na TŻ bo właśnie spostrzegłam, że mi brakuje cebuli.

Chyba wykorzystam to nadchodzące pół godziny wolnego i wskoczę na rowerek! Tak, postanowiłam!

Stary 2011-03-11, 16:35   #4211
201604250957
Konto usunięte

Ijaa 1,5h spacer? respect Kochana ale nie dziwie sie bo pogoda piękna ja dzisiaj po pracy leciałam kupić bilety to się też piechotą dwa przystanki machnęłam a na którą idziecie do tego kina? bo my na 18.30 dzieki za cynk o sweterku, w niedziele sie wybieram do domu mody tesco, to poszukam a co do kolczyków to niestety nie mogę żadnych tych z metali szlachetnych też nie, po włożeniu kolczyka do dziurki w uchu w ciągu około 10min pojawia się taki ból jakby mi ucho rozrywało, masakra takze o kolczykach moge pomarzyc, zostają mi klipsy- najlepiej takie po babci, duże i kiczowate

Dodaja musze pisac na bieząco co byscie nie zapomnialy, ze sie weekend zaczyna wlasnie trwa moja ulubiona pora tygodnia

Aaby na pory na nosie maseczka ściągająca pory, na zatkane pory na brodzie peeling, poza tym ogólnie peeling maseczka i krem odżywczy sie przyda, spa to dobry pomysł bylebyś tylko nie przedobrzyła bo możesz czasem podrażnić buzię, wszelkie skrajnosci są złe

Byłam po te bilety w multikinie to przy okazji weszlam do superpharm i kupiłam moje ukochane perfumy hugo woman hugo boss w bardzo dobrej cenie, teraz to moge witać wiosnę (bo one kojarza mi sie mocno z wiosna 2lata temu kiedy poznałam P. i poczatkami naszego zwiazku)

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Aha Ijaa Ty lepiej do tej superpharmy nie idź bo Hugo Deep Red, Amor Amor i Lacoste Touch of pink też byly w promocji
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 16:52   #4212
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aha Ijaa Ty lepiej do tej superpharmy nie idź bo Hugo Deep Red, Amor Amor i Lacoste Touch of pink też byly w promocji
No i po co o Amor Amor mówiłaś? No po co?!
Uff, dobrze, że SP tak daleko, bo jeszcze by mnie podkusiło

Ale miałam dziś ciężki dzień.
Na koniec o 15 zostałam wezwana na dywanik. Pięknie.
Ogłaszam, iż od 1. kwietnia będę bezrobotna - i to wcale nie będzie prima aprilis.
Nie nie, tzn. szef mnie nie zwalnia. Ale dostałam termin nie do wykonania i ani dnia dłużej. Termin ten to ostatni dzień marca, zatem długo nie myśląc - od 1. kwietnia będę miała duuużo wolnego czasu...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:54   #4213
Kelpie
Zakorzenienie

To udało mi się umyć jedno oknoAż wstyd...tak brudnych okien to nigdy nie myłam jeszcze. Chyba przez pokolenia nie widziały mycia
Miałam zamiar umyć wszystkie, ale nie dałam rady z czasem...Reszte umyję w poniedziałek...

A jaki skurcz mnie w stopę złapał...normalnie nigdy takiego nie miałam i mi wraca jeszcze co chwila...

Teraz muszę się wyszykować do wyjścia...
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:09   #4214
ijaa
Zakorzenienie

Oczywiście, oczywiście, że musiałam zmienić zdanie i zleźć z tego roweru. Aż całe 15 minut jechałam. Nie ma to jak silna wola!

Cytat:

Ty pamiętliwa bestyjko.

Promocja! Oooo nie, to po mnie!
Powiem Ci przechodziłam dzisiaj kolo Superpharm i tak mnie coś ciągnęło, ale jednak nie weszłam - na szczęście.

Pierwsze dwa co prawda mam, ale na Lacoste to ja choruję od jakiegoś czasu, próbka właśnie mi się kończy i normalnie... teraz nie będę mogła w nocy spać myśląc, że one tam na mnie czekają, na tej półce, takie samotne i pragnące bym się nimi zaopiekowała.

Do kina jedziemy na 20:00, chociaż jak tak dalej pójdzie, to i na tą się nie wyrobimy.
TŻ był dzisiaj za miastem z rodzicami na pogrzebie wuja, a później pojechał do kolegi w czymś mu tam pomóc - przewieźć coś i JESZCZE go nie ma!
Właśnie z nim rozmawiałam, to dopiero pakują auto! Ciekawa jestem bardzoooo jak on chce to zrobić, skoro bilety trzeba odebrać godzinę przed seansem, do kina mamy kawałek i jeszcze czeka na zjedzenie obiad.

Będzie wojna!

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No i po co o Amor Amor mówiłaś? No po co?!
Uff, dobrze, że SP tak daleko, bo jeszcze by mnie podkusiło

Ale miałam dziś ciężki dzień.
Na koniec o 15 zostałam wezwana na dywanik. Pięknie.
Ogłaszam, iż od 1. kwietnia będę bezrobotna - i to wcale nie będzie prima aprilis.
Nie nie, tzn. szef mnie nie zwalnia. Ale dostałam termin nie do wykonania i ani dnia dłużej. Termin ten to ostatni dzień marca, zatem długo nie myśląc - od 1. kwietnia będę miała duuużo wolnego czasu...
Aaby, jezooooo maria zawału prawie dostałam. Już mi serce zaczęło walić i do momentu... "tzn. szef mnie nie zwalnia" myślałam, że schodzę.

Dasz radę kobieto! BE STROOOOOOOONG! Jestem z Tobą!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:57
Stary 2011-03-11, 17:46   #4215
Haniula
Zakorzenienie

Ijaa tak wlasnie myśl, aby zrobić z tym stanikiem Bo w tym 70cm sie zapinam, nawet na ostatni zatrzask, wiec mozliwe ze to kwestia rozciągnięcia. A aktualnie jestem przed @ ( chociaz licze ze moze nie przyjdzie) to i cycuchy tez troche nabrzmiałe
W ogole to jest bardotka, a ja nie lubie tego typu bustonoszy wiec tez mozliwe ze dlatego coś mi nie pasuje

Co do perfum to ja niedawno zamieniłam się z mama . Ona wziela moj armani diamonds a ja jej CK In2U, i mi ten zapach mocno kojarzy się z wiosną dziś ubrałam fuksjowy sweterek, apaszke w kwiaty i spryskałam sie tym zapachem i od razu czułam sie tak fajnie , letnio jakie to dziwne

Aaby a Ty nas tu ne strasz, bo my wiemy ze Ty sobie poradzisz

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Aaa bylismy na tych naukach przedmałżenskch, i w 10minut odpękaliśmy 3 spotkania. Dokładniej Pani stwierdziła ze sie dziś zle czuje i skonczymy szybciej, i wpisze nam 2 spotkania, a tż mowi aa to może juz 3 . Ona sie zaczeła smiac- 3 mowi Pan. Nie ma sprawy . hee bzdura totalna. Kupiliśmy ksiązke o naturalnym planowaniu rodziny. Nawet fajnie opisane wszystko, także bedzie dla potomnych Jeszcze tylko 3 spotkania s ksiedzem i spowiedź

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 18:04   #4216
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa tak wlasnie myśl, aby zrobić z tym stanikiem Bo w tym 70cm sie zapinam, nawet na ostatni zatrzask, wiec mozliwe ze to kwestia rozciągnięcia. A aktualnie jestem przed @ ( chociaz licze ze moze nie przyjdzie) to i cycuchy tez troche nabrzmiałe
W ogole to jest bardotka, a ja nie lubie tego typu bustonoszy wiec tez mozliwe ze dlatego coś mi nie pasuje

Co do perfum to ja niedawno zamieniłam się z mama . Ona wziela moj armani diamonds a ja jej CK In2U, i mi ten zapach mocno kojarzy się z wiosną dziś ubrałam fuksjowy sweterek, apaszke w kwiaty i spryskałam sie tym zapachem i od razu czułam sie tak fajnie , letnio jakie to dziwne

Aaby a Ty nas tu ne strasz, bo my wiemy ze Ty sobie poradzisz

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Aaa bylismy na tych naukach przedmałżenskch, i w 10minut odpękaliśmy 3 spotkania. Dokładniej Pani stwierdziła ze sie dziś zle czuje i skonczymy szybciej, i wpisze nam 2 spotkania, a tż mowi aa to może juz 3 . Ona sie zaczeła smiac- 3 mowi Pan. Nie ma sprawy . hee bzdura totalna. Kupiliśmy ksiązke o naturalnym planowaniu rodziny. Nawet fajnie opisane wszystko, także bedzie dla potomnych Jeszcze tylko 3 spotkania s ksiedzem i spowiedź

Fajnie że Wam się udało tak załatwić z tymi naukami.

Co do biustonosza ja zawsze kupuję zaniżony obwód bo pozniej jak się naciągnie jest ok.
Zawsze biorę właśnie 70 nie napiszę ile
Moja koleżanka szyje biustonosze zawodowo i zawsze mówi że lepiej wziąść 5 cm w dół także na pewno jest w porządku.

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Idę pomyć stertę naczyń

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-03-11, 19:35   #4217
Haniula
Zakorzenienie

marta a teraz to mnie zaciekawiłas 70 ile
Stary 2011-03-11, 19:58   #4218
Nadia5
Zakorzenienie

Kelpie - dziękuje za namiary na słowniki skopiowałam i jak jutro zasiądę do roboty to zobaczę który się przyda

Dziękuję za info co do maszynki do mielenia Muszę skrobnąc do koleżanki ze studiów i podpytać co i jak bo ona na innym kierunku już pisała pracę więc powinna być zroientowana.

Wróciliśmy z Tżtem z Krakowa objazdówka w sprawach służbowych
Teraz raczę się czerwoną Wareczką
A jutro robię nalot na SuperPharm prezent muszę kupić. Amora dostałam z okzaji Dnia Kobiet więc promocja mnie nie ruszy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 20:03   #4219
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
marta a teraz to mnie zaciekawiłas 70 ile

Dobra przyznam się dd lub e.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 20:13   #4220
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
o wow, to masz co dźwigać
Stary 2011-03-11, 20:14   #4221
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Oddaj trochę

Oj kochana a wiesz że w ciąży się zwiększają cycochy ?

Stary 2011-03-11, 20:17   #4222
dudipopka
kobieta za ladą

nadia nie zawsze sie zwiększają

oglądam zmierzch

a byłam w netto mają promocje mięsa np mięso mielone 500g 2 szt za 8 zł

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 20:35   #4223
aaby
Zakorzenienie

Zabiję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

$%^%^&*(^&%$# !!

W**rw totalny, zatem otwieram Martini.
Wasze zdrówko!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 20:37   #4224
dudipopka
kobieta za ladą

abbyco sie stało??

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-03-11, 20:44   #4225
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
nadia nie zawsze sie zwiększają

oglądam zmierzch

a byłam w netto mają promocje mięsa np mięso mielone 500g 2 szt za 8 zł
nie dobijaj mnie Ja mam takie małe że przydby się rozmiar w górę

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Zabiję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

$%^%^&*(^&%$# !!

W**rw totalny, zatem otwieram Martini.
Wasze zdrówko!
Co się stało kochana ?

Aaa Ija, pochwal się efektami lakieru

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-03-11 o 20:45
Stary 2011-03-11, 20:54   #4226
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Oddaj trochę

Oj kochana a wiesz że w ciąży się zwiększają cycochy ?

Chyba otworzę mleczarnię

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-03-11, 21:02   #4227
dudipopka
kobieta za ladą

marta ja przed ciążą miałam duży 100 cm i w ciązy całej tylko o rozmiar mi sie zwiększył
i tak miałam problemy z karmieniem a jak mówiłam ze nie mam mleka to nikt mi nie wierzył "no pani ma przecież duże piersi"

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-03-11, 21:03   #4228
marta1986222
Zakorzenienie

Dobranoc

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
marta ja przed ciążą miałam duży 100 cm i w ciązy całej tylko o rozmiar mi sie zwiększył
i tak miałam problemy z karmieniem a jak mówiłam ze nie mam mleka to nikt mi nie wierzył "no pani ma przecież duże piersi"

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-03-11, 21:11   #4229
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym chciała nawet o ten rozmiar większy

Mąż mi zasnał na kanapie Zaraz biedaczka obudzię i przenosimy się do łóżka. jutro mam ambitny plan - wstać z nim przed 6tą. Zrobić co zrobić i zająć się notatkami bo dziś niestety nie dokończyłam. W niedzielę też nad tym popracuję a w poniedziałek do czytelni zaciągnę kolegę a co! Skoro chce się spotkać to musi się troszkę ze mną nachodzić między ksiązkami a kserem

Ok uciekam do spania dobrej nocki

Stary 2011-03-11, 21:13   #4230
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym chciała nawet o ten rozmiar większy

Mąż mi zasnał na kanapie Zaraz biedaczka obudzię i przenosimy się do łóżka. jutro mam ambitny plan - wstać z nim przed 6tą. Zrobić co zrobić i zająć się notatkami bo dziś niestety nie dokończyłam. W niedzielę też nad tym popracuję a w poniedziałek do czytelni zaciągnę kolegę a co! Skoro chce się spotkać to musi się troszkę ze mną nachodzić między ksiązkami a kserem

Ok uciekam do spania dobrej nocki
to jaki ty masz rozmiar ?

ja mam maly ale lubie go
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości