Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku
Marzec minął,kwiecień mamy-nasze dzieci i my witamy III-IV 2011 1 1,92%
Marzec minął,kwiecień idzie,nasz autobus gna o świcie III-IV 2011 5 9,62%
Kwietniówki bilet kupiły-oby na dzidziusiowy autobus się nie spóźniły III-IV 2011 6 11,54%
Autobus doganiamy,wracając ze szpitala maluszka w objęciach trzymamy III-IV 2011 5 9,62%
Marzec minął kwiecień z nami,teraz my zostaniemy mamami III-IV 2011 18 34,62%
Marzec minął,kwiecień leci a my czekamy na nasze dzieci III-IV 2011 17 32,69%
Poród się zbliża a my z niecierpliwością czekamy, aż przyjdzie nasza godzina III-IV 2011 0 0%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 15:54   #811
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
to tak samo jak u mnie było a kurierem opek to szło

dziwne bo ja w dozie właśnie tą herbatę kupiłam
jak zamawiasz to tam wybierasz do jakiej apteki chcesz towar żeby dowieźli. jeślid anego produktu nie mają to jest napisane: towar niedostępny, także jeśli jest na stronie to na pewno ci dowiozą

JA TU WŁAŚCIWIE WPADŁAM Z NOWĄ WIADOMOŚCIĄ
EWELQA1985 NAPISAŁA PRZED CHWILĄ:

"Dziś o 12.40 urodziła się przez cc nasza córeczka Emilka. 3750g i 55cm jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani. brzuch trochę boli rano mam zacząć chodzić. Pozdrawiam."

Brawa Następna dziewuszka

gratula cje buziolk i dla ciebie i coreczki wracaj szybciutko do nas
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:01   #812
traicionera
Zakorzenienie

dziewuszki dogoniły chłopców w rozpakowanych
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:27   #813
Krusiak
BAN stały

NOM ;-)
Dziewczyny tak z ciekawosci zapytam-ma ktos kontakt z Wizazanka ktora 1 sie rozpakowala?? Jak tam jej malenstwo??????
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:28   #814
izunia233
Zadomowienie

mam pytanie odnośnie tej karty z DOZ. Ostatnio zarejestrowałam się w internecie, potem zrobiłam zakupy i odebrałam w aptece. Dzisiaj dopiero doszła do mnie karta i co teraz z tymi punktami co dostałam przy tamtym zleceniu? a poza tym to jak idę do apteki to zawsze muszę pokazywać tę kartę?

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:33   #815
Mirabilka
Zakorzenienie

Człowieka do południa nie ma a tu tyle nadziobane

Laseczka – mi ten termometr poleciła kuzynka – mam dwójki dzieci – mówiła, że jest niezawodny. Ja na razie wypróbowałam na sobie i jest naprawdę dokładny, cichy i szybki.

Anessa – na zatrucie pomaga cola/pepsi +słone paluszki ( sprawdzone mimo, że brzmi dziwnie)

Castiaja też tak chcę !!! jejku – zaraź mnie takim szybkim porodem. Jak by poszło tak szybko to mąż nie zdąży dojechać z Torunia – ale dwie godzinki sama przeżyję.

Diatoma – ale masz super brzuszek – taki jak z filmu albo katalogu. Śliczny!

Woszczyk – ja tam sama się golę – tzn z lusterkiem i staram ostatnio bardzo regularnie to wtedy szybciej i łatwiej idzie. A do szpitala spakowane mam dwie jednorazówki każdą inną gdyby mnie chcieli jeszcze przyciąc albo wyrównac

Aja1 – i bardzo dobrze z tą babcią – masakra jakie niektóre z nich są. Mi ostatnio do kolejkiwpierdzielił się facet z brzuchem jeszcze większym niż mój – to go się tylko spytałam czy wygodnie mu się z takim basiorem stoi i żyje.

Gratulacje dla Ewelqi

A ja właśnie wróciłam od Gina i mały waży ok. 2500g 35 tydzień- ciąża zgodnie z OM, szyjka złagodzona prawie do zera – czop jeszcze jest cały – mówi, że przez 3 tygodnie spokojnie nie urodzę a później niech się dzieje wola nieba.

Ciśnienie (czy tętno) serce małego szybko biło dziś bo coś 160 nie wiem na ile – ale moje też ciśnienie wysokie – może dlatego.

Tylko jest problem bo powiedział, że popuchnięta jestem na twarzy i ciśnienie też górna granica normy – musze przebadac mocz – mam nadzieje, że wyjdzie bez białka.

Zastanawiam się czy nie dokupic coś z ubranek na 56 cm bo mały coś wagowo nie wydaje się zbyt duży a tych na 56 to mam tylko kilka kompletów ( z 5-6). Jest sens? Qrde po poście Monti chyba ma.

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:35
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:37   #816
traicionera
Zakorzenienie

Ja walsnie zamowilam nowy kombinezonek, bo poprzedni mi idzie z 2 tyg i sie chyba gdzies na poczcie zagubil, a w czyms musze dzidzie przewiezc ze szpitala.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-11, 16:43   #817
bosti
Zadomowienie

Ewelqa GRATULACJE KOCHANA dochodź szybko do siebie i wracaj tu do nas z fotkami małej

u mnie od dwóch godzin dość mocne i regularne skurcze, TŻ już się nakręca, że może coś z tego wreszcie wyniknie, ale wydaje mi się, że to znowu tylko przepowiadacze

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:44   #818
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:

"Dziś o 12.40 urodziła się przez cc nasza córeczka Emilka. 3750g i 55cm jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani. brzuch trochę boli rano mam zacząć chodzić. Pozdrawiam."

Gratulacje !!!

a ja sie melduje po ktg w szpitalu i konsultacji- ktg bardzo ładne, badanie wewn - stan taki jak ostatnio u gin, czyli wszystko gotowe czeka, tylko żeby zechciało ruszyc
bardzo fajna lekarz mi sie trafiła
usg nie robiła, bo na ktg tętno małej bardzo ładne
skurcza ani jednego nie wykaząło

no to czekamy sobie dalej...
Nastepna wizyta kontrolna w szpitalu w niedziele lub poniedziałek, jesli nie urodzę.
Jak wszystko będzie ok, a nadal nie urodzę, to od 10 dnia po terminie mam jeździć codziennnie na ktg i usg

eh, czekamy dalej w takim razie....
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:46
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:46   #819
bosti
Zadomowienie

niutka a nie zaproponowali ci wywoływania porodu??

Stary 2011-03-11, 16:49   #820
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Ja już sobie naładowałam akumulatorki do aparatu i opróżniłam kartę pamięci, tak an wszelki wypadek.

prunelle, życzę miłego weekendu w Kraku
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/

dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html na lato

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

DENEB trzymam kciuki !!!!
hehehe, mam takie same śpiochy z babaluno ha, to teraz mi już nikt nie będzie zarzucał, że mam za dużo ubranek! prać codziennie bym nie chciała

Jok3r, to po tej sesji foto wrzuć nam tutaj parę foteczek
niezły numer z tym szwem!

Cytat:
a ja się wnerwiłam jak nie wiem co, przyszła do mnie deska do prasowania, uszkodzona, podpisałam protokół i mi zostawili bezużyteczne wielkie pudło w domu i czas rozwiązania reklamacji do 14 dni
ech...współczuję, nie lubię takich sytuacji

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Ty to masz urwanie głowy z tymi kotami, ale zazdroszczę Ci bo też bym chciała takiego kocurka Niestety nie mogę bo nie będę miałą co z nim zrobić jak będziemy wyjeżdżać na wakacje a co roku jeździmy do Chorwacji więc byłby problem.

To powiem wam coś śmiesznego. Ostatnio na SR położna mówiła, że pod koniec ciąży mogą występować omdlenia. A mój tż później do mnie mówi "to jak zemdlejesz to zadzwoń do mnie" normalnie padłam jak to usłyszałam. On to ma poczucie humoru, nie ma co.
faceci

Cytat:

GRATULACJE!!!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 16:49   #821
traicionera
Zakorzenienie

z tego co kojarze, to niutka chce w domu rodzic
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 16:51   #822
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
niutka a nie zaproponowali ci wywoływania porodu??

nie, w tym szpitalu raczej nie wywołuja bez potrzeby, powiedziała, ze spokojnie czekają do 10 po TP i potem codziennie ktg, usg, jakby cos było nie tak to wtedy, ale u mnie, odpukac jest wszystko książkowo.
Poza tym mówiłam jej że planujemy poród w domu i powiedziała, że ok, na razie jest wszystko okej, zielone światło, tylko czekać i kazała przyjśc na ktg w niedziele/poniedziałek jesli nie urodzę.

Poza tym w tym szpitalu pracuje moja lek prowadząca i moja połozna, więc w razie czego moge sie z nimi tez konsultowac telefonicznie lub osobiście, ( z połozna jestem na bieżąco w kontakcie) a na razie moja lek prow jest tego samego zdania, ze nie wywołuje sie bez wskazan medycznych
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-03-11 o 16:53
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:01   #823
bosti
Zadomowienie

no to dobrze

Stary 2011-03-11, 17:06   #824
coralady
Wtajemniczenie

Ewelga gratulacje!!!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:18   #825
n.ik.a
Zadomowienie

gosikk_s chodzę prywatnie i podobno mój gin wyznaczył kogoś na zastępstwo jak nie to będę do niego dzwonić a co

prunelle oglądałam na żywo te torby i powiem ci szczerze, że jakos mi nie podeszła tzn. wydawała się taka jakaś tandetna ale musisz sama zobaczyć może tylko takie moje wrażenia

a żebro mam poobijane przez małą tylko teraz przez ten kaszel bardziej boli no i brzusio się stawia :/

diatoma no własnie wiem, że szew się ściąga na dwa tyg. przed terminem a jak mam na 17-19 kwietnia, więc lekarz zdąży wrócić. Martwi mnie jednak fakt, że mówił ostatnio coś o 36-37 tyg, więc myślałam, że już wtedy pójdę do szpitala. Zobaczę jak sprawy się rozwiną

kochane wiecie co od tych leków dostałam uczuleniakurcze albo mi po nich niedobrze albo uczulenie pochlastać się można

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:24   #826
coralady
Wtajemniczenie

A ja mam jakis dziwny dzień,brzuch mnie cały boli,jest twardy jak kamień,ledwo doszłam do apteki po nospe,a mam niedalekoJakieś dziwne prądy mi po brzuchu przechodzą Miała tak któraś?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:29   #827
Mirabilka
Zakorzenienie

a kiedy się ściąga szew po SN? mówią w szpitalu?

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:31   #828
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/

dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html na lato

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

DENEB trzymam kciuki !!!!
montii przy twoich zakupach na allegro pomyślałabym że masz ich dośc sporo, no a jednak....ale jasne lepiej kupić jak jest taka potrzeba.

Cytat:

BRAWO DZIEWCZYNY

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam od Gina i mały waży ok. 2500g 35 tydzień- ciąża zgodnie z OM, szyjka złagodzona prawie do zera – czop jeszcze jest cały – mówi, że przez 3 tygodnie spokojnie nie urodzę a później niech się dzieje wola nieba.

Ciśnienie (czy tętno) serce małego szybko biło dziś bo coś 160 nie wiem na ile – ale moje też ciśnienie wysokie – może dlatego.

Tylko jest problem bo powiedział, że popuchnięta jestem na twarzy i ciśnienie też górna granica normy – musze przebadac mocz – mam nadzieje, że wyjdzie bez białka.

Zastanawiam się czy nie dokupic coś z ubranek na 56 cm bo mały coś wagowo nie wydaje się zbyt duży a tych na 56 to mam tylko kilka kompletów ( z 5-6). Jest sens? Qrde po poście Monti chyba ma.

najważniejsze że po badaniu wszystko ok
Stary 2011-03-11, 17:32   #829
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Pogadałam ze sprzedawca, na szczęście jakiś normalny koleś, wyślę im ten protokół i prześlę na maila numer listu, a oni mi wyślą innym kurierem druga deskę i sami będą załatwiać reklamacje. Mowia, ze z tym przewoźnikiem to już mieli tyle problemów, ze rezygnują z ich usług.

co do herbaty z liści malin, to u mnie w aptece nie ma i powiedzieli, ze muszę do zielarskiego iść

iweczka- niech twój mąż powie szefowi, żeby do wróżki poszedł, to się dowie. albo niech zadzwoni do EzoTV
ja kupilam w doz
Cytat:
to tak samo jak u mnie było a kurierem opek to szło

dziwne bo ja w dozie właśnie tą herbatę kupiłam
jak zamawiasz to tam wybierasz do jakiej apteki chcesz towar żeby dowieźli. jeślid anego produktu nie mają to jest napisane: towar niedostępny, także jeśli jest na stronie to na pewno ci dowiozą

Cytat:
mam pytanie odnośnie tej karty z DOZ. Ostatnio zarejestrowałam się w internecie, potem zrobiłam zakupy i odebrałam w aptece. Dzisiaj dopiero doszła do mnie karta i co teraz z tymi punktami co dostałam przy tamtym zleceniu? a poza tym to jak idę do apteki to zawsze muszę pokazywać tę kartę?
te punkty przepadly
zawsze pokazuj przy odbieraniu zakupow inaczej ci pkt nie nabija

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 17:34   #830
izunia233
Zadomowienie

agus87 kurcze nie wiedziałam. Szkoda

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
Stary 2011-03-11, 17:42   #831
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus87 kurcze nie wiedziałam. Szkoda
to juz bedziesz wiedzieczamow sobie tez karte dla mamy i malenstwa
duze rabaty na wybrane leki i kosmetyki dla ciebie i dziecka
Stary 2011-03-11, 17:43   #832
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

Ewelqa-GRATULACJE
no i mamy kolejną dziewczynką, super

niutka, a już myślałam, że może Twoja córa się dziś namyśli
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 17:47   #833
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to juz bedziesz wiedzieczamow sobie tez karte dla mamy i malenstwa
duze rabaty na wybrane leki i kosmetyki dla ciebie i dziecka
piszę z Tobą raz na jednym raz na drugim wątku hehe. Tą drugą kartę już mam bo pan farmaceuta dał mi w aptece

Stary 2011-03-11, 17:49   #834
agus87
Zakorzenienie

Stary 2011-03-11, 17:58   #835
Harrods
Zadomowienie

A ja mam dzisiaj strasznego doła. Leżę i płaczę. Już mam wszystkiego dosyć. Jestem beznadziejna, gruba i mam rozstęp na rozstępie (a tego już nigdy się nie pozbędę). Czuję się koszmarnie we własnej skórze. I do tego wszystko mnie boli, tzn. plecy (cholerna rwa kulszowa) i od wczoraj spojenie łonowe. Ledwo się ruszam, a każdy ruch powoduje koszmarny ból. Od początku ciąży nie miałam takiego doła.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:00   #836
Eirene1987
Zakorzenienie

mam wiadomość od czarnej Niestety zostaje w szpitalu mimo że jest pozamykana. Dostaje zastrzyki a jeśli do niedzieli nie urodzi to w poniedziałek dostanie kroplówkę. Lekarz nie chciał jej puścić do domu bo jest po terminie i on chce mieć na nią oko I mówi że już tęskni za nami

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

Eirene a jak mam juz ta karte z DOZ-u a dopiero teraz przystapilam do tego programu maluszek i mama, to muszę poczekać na kartę, żeby móc zamawiać taniej niektóre produkty?

no raczej tak bo ja jak zamawiałam to pokazywałam tą kartę i on ją skanował ale ona długo mi nie szła tzn jakoś tydzień może.

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
teraz ide troche odpoczac i obejrzec "dlaczego ja" a pozniej "pierwsza milosc". a "dlaczego ja" to czasami jest taki chory odcinek ze masakra niewiem skad oni biora takich ludzi
dziś był taki chory hehe oglądałaś? tą babkę to bym zabiła

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
NOM ;-)
Dziewczyny tak z ciekawosci zapytam-ma ktos kontakt z Wizazanka ktora 1 sie rozpakowala?? Jak tam jej malenstwo??????
niee ale ona w lutym opisywała swój poród na innym wątku bo patrzyłąm z ciekawości.

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
no to czekamy sobie dalej...
Nastepna wizyta kontrolna w szpitalu w niedziele lub poniedziałek, jesli nie urodzę.
Jak wszystko będzie ok, a nadal nie urodzę, to od 10 dnia po terminie mam jeździć codziennnie na ktg i usg

eh, czekamy dalej w takim razie....
no to czekamy to już w weekend może mała zechce dupkę ruszyć

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Poza tym w tym szpitalu pracuje moja lek prowadząca i moja połozna, więc w razie czego moge sie z nimi tez konsultowac telefonicznie lub osobiście, ( z połozna jestem na bieżąco w kontakcie) a na razie moja lek prow jest tego samego zdania, ze nie wywołuje sie bez wskazan medycznych
a ciekawa jestem bo nie wiem jak już się skończy 42 tydzień to co? wtedy chyba już wywołują czy też czekają dalej???

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:10   #837
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj strasznego doła. Leżę i płaczę. Już mam wszystkiego dosyć. Jestem beznadziejna, gruba i mam rozstęp na rozstępie (a tego już nigdy się nie pozbędę). Czuję się koszmarnie we własnej skórze. I do tego wszystko mnie boli, tzn. plecy (cholerna rwa kulszowa) i od wczoraj spojenie łonowe. Ledwo się ruszam, a każdy ruch powoduje koszmarny ból. Od początku ciąży nie miałam takiego doła.

Będzie dobrze, ja dziś też mam doła, że jestem beznadziejną matką i takie tam wymysły

Cytat:
mam wiadomość od czarnej Niestety zostaje w szpitalu mimo że jest pozamykana. Dostaje zastrzyki a jeśli do niedzieli nie urodzi to w poniedziałek dostanie kroplówkę. Lekarz nie chciał jej puścić do domu bo jest po terminie i on chce mieć na nią oko I mówi że już tęskni za nami
Kurczę miejmy nadzieję, że się ruszy
Pozdrów ją

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
a ciekawa jestem bo nie wiem jak już się skończy 42 tydzień to co? wtedy chyba już wywołują czy też czekają dalej???
Z reguły robią CC

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:14   #838
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

ewelqa gratuluję córci

czarna już nie zaciskaj,puszczaj tą Maję !!szybkiego i lekkiego porodu !

harrods Ty mi tu nie narzekaj,bo zaraz klapsa dostanieszKażdy ma gorsze dniciesz się ciążą,bo to już prawie meta !!
ja juz nie wnikam w rozstępy,dopiero teraz pod koniec wyszły mi te kochane paseczki z pierwszej ciąży.. znikną do lata

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 18:16   #839
traicionera
Zakorzenienie

Harrods, nie plakaj, rozstępy zbieleją i naprawdę nie będzie ich potem specjalnie widać. A będziesz mieć przy sobie skarba prawdziwego. ja sama mam uda i biodra cale w pasy w czerwone i widzę, ze stopniowo bledną
Rwa ci przejdzie, jak się dzidzia przemieści, ja już nie pamiętam, jak to było w ogóle, a jeszcze w pierwszej połowie lutego mnie męczyła strasznie.
Najlepiej się prześpij, albo włącz sobie coś zabawnego czy odmóżdżającego.

ciekawe, co podają Czarnej w tych zastrzykach, trzymam za nią kciuki.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-11, 18:21   #840
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki za czarną, żeby jednak Majeczka zechciała sama opuścić brzuszek

zaraz mój tż wróci, ciekawa jestem jaki termin na poród wydedukował Jego szef... hehehe

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-03-11 o 18:22
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości