![]() |
#4201 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
W celach badawczych- znalazł się grzeczny chłopczyk
![]() Kochana, weź wyrzuć te okulary ![]() A może...widzisz to, czego inni nie widzą/nie słyszą/nie czują? ![]() Moje ramiona są otwarte dla Ciebie ![]()
#4203 |
Zakorzenienie
|
Że niby jaki
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
W Rossmannach też mają avę (na najniższych półkach), ale akurat w tym, w którym byłam, nie było
![]() K* k*** ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Nindżopesz
|
Test:
K✂ K✂✂✂ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Nindżopesz
|
Ha! Ta sama koncepcja w tej samej minucie. Genialne umysły i tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Superrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
spadam spać, bo inaczej czeka mnie doskonalenie się w sztuce haftowania
![]() pokarało mnie za pana od cukinii pewnie ![]()
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś byłam w najuboższym Rossmanie mimo ze w duzym centrum handlowym - nie było nic czego szukałam - wziełam ino płyn do kąpieli Babydream i tą zieloną herbatę Micielową Teekane - zapach cytrusa i mango napisane drobnym maczkiem na tyle pudełka - dobra, naprawdę smaczna, nie jakies tam katusy srusy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Spadam do łóżeczka, bo zamykaja mi sie galy samoistnie
![]() kolorowych i kudłatych snuff ![]()
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja to muszeu non stop - i milony innych ludzi też - przyznaje jest to logistyczne przedsięwzięcie w obecnych czasach - wolałabym zeby mi chuop robił zakupy - mniej kasy przepusci fajnie się żyło w Nibylandiii so nie? jak Ty się uchowałaś ? a myślałaś że TZet na co kasę przewala co ? ![]() na taksówki? ciekawe co sobie o nas myślałaś jak narzekałyśmy na ceny - że chytruski jedne ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Ha Ha Ha Ha
No jasne! strasznie lubię poznawać nowe osoby ![]() ale...przygarniesz...? Masz gdzie mieszkać...? Cytat:
I coś dziwnego się ze mną zrobiło- nie mogłam kupić sobie czekolady, choć miałam na nią ochotę (pełnomleczna pistacjowa) bo mi się żal zrobiło mojego w miarę teraz normalnego odżywiania. Za to odczuwam przyjemność przy zakupie np. chleba super pełnoziarnistego Ale owocow sama z siebie jeszcze nie nabyłam w tym roku ![]() W zeszłym chyba truskawki...raz...
![]() |
#4222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurdęę flak, ja już tak mam, że muszę się napalać na jakąś "niszę" kosmetyczną ![]() Cytat:
![]() A herbaty Teekane uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za to nie polecam "Citrus Fruits", bo capi lukrecją (no, chyba że ktoś jubi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale czad ![]() za✂✂✂iste ![]() Przeleciałam Was jak wicher ![]() i muszę iść spać bo wypiłam dwa drinki tylko ale były mocne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | ||
BAN stały
|
Prącie
![]() O solę chodzi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zjesz jeszcze kiedyś 21 na raz, na pewno to się razu pewnego przydarzy ![]() Ni wuja ![]() Oj Polly... Ty to ciągle jeszcze mono odbierasz ![]() --- Z tej bezsenności w Se... na Kujawach znaczy się, ubzdryngoliłem się symboliczną ilością karmelowego Sobieskiego ![]() I mi smutno i źle, tak na marginejszyn ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
mam to samiutko co Ty - ale mie się to robi cyklicznie - choć owoców nie tykam - jak długo żyję - jabłko odchorowuję 2 dni, wyjątek starte z marchewką ![]() banany ujdą raz na 2 miesiące, porzeczki z krzaka latem i tyla chyba, coś tam jeszcze było ale nie pamiętam - fajnie bo w sumie owoce człowiekowi potrzebne bardzo nie są - a w porzeczkach jest wszystko - babcia mrozi tonami fajnie odkryć ze samoistnie się coś dzieje, bez męki ![]() nie wiem, ja byłam w M1 w Czeladzi - szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj s - czeknąć Ci Ave u mnie ? (Piekary Sl) w Bytomiu w zielarskim na Dworcowej Fitomed jest, ale nie wiem ftóry produkt, kiedyś mieli od groma, teraz różnie - ale wiesz mi się odechciąło biegać za kremami - jesli nie ma w dwóch akurat sklepach pod moim nosem to wlazuje na stronę robię zamówienie i sruuu - dostawa do rąk własnych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
U mnie to sytuejszyn permanental
![]() Ale przynajmniej mam się gdzie wysrać, inni nie zawsze mają ten luksus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Ves, dobrze mu powiedziałaś! Co za masońskie truchło
![]() Ju, szukasz czegoś nieprzyzwoitego? Jestem ja ![]() Gryx, ![]() I fogle gratuluję wszystkim szczęśliwym, ja nie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
mi też, bym sie nie przyznała ale tak jest nas dwóch, a w kupie
![]() to fto dziś polewa???? poka, prrrrrrrr, szalooooony ![]() ja bym chętnie topiła smutki w perfumach - w sensie naskórnie - ale nie dopaczyłąm sie fajnych nowości dzis kce DKNY ![]() doczytałam jest nas 4 - to moze partyjką brydża na przełamanie pierwszych LODÓW ??????? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | ||
Zakorzenienie
|
A ja w Silesii
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.