|
|
#4321 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
Cytat:
zrobi³am sobie wszystkie zio³owe herbatki na raz z sokiem malinowym i miodem jeszcze inchalacje i jest ok. ![]() bêdzie coraz lepiej kochana
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
[QUOTE=Eroll;25659299]
Mo¿liwe, ¿e jeszcze nie wys³ali. Ja ten status mia³am ko³o 2 tygodni. Mo¿liwe te¿, ¿e najpierw musisz wp³aciæ pieni±dze, ¿eby cokolwiek ruszy³o. A w jakim mie¶cie zdawa³a¶? No to mnie pocieszy³a¶... Zdawa³am w Bydgoszczy, a UM mam w Inowroc³awiu. U nas za plastik p³aci siê z góry, co uczyni³am zaraz nastêpnego dnia po egzaminie. No có¿, pozostaje czeeeeeeeekaæ...
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Ale potrafi zdaæ egzamin i "obs³ugiwaæ" samochód
Szkoda, ze wiêszkosc OSK uczy jak zdaæ a nie jak je¼dzic (chocia¿ o moim instr mogê raczej to drugie powiedzieæ, choæ na pierwszym spotkaniu lojalnie uprzedzi³, ze w 30h to on mnie je¼dzic nie nauczy, bo to za ma³o. Mimo wszystko czujê inaczej. Mam wrazenie, ze wykorzysta³am moje jazdy maks). misislipy - zdrowiej, zdrowiej. Rozmawia³as z instr? Masz termin? Princeseczka- brat zaufa³? Moja druga jazda by³a renówk±, jakie¶ 10km. Skoñczy³a siê "ty moim samochodem je¼dziæ nie bêdziesz". Ju¿ mu przesz³o. Lecê na herbatkê
|
#4325 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej polecam zni¿kê na kurs na prawko A tylko 700 z³
![]() http://www.wykupto.pl/warszawa |
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
PJ ju¿ odebrane.
Pierwsza jazda by³a autem bratowej mia³am szpilki 10 cm dramat totalnie nie umiem w butach na obcasie je¿dziæ, zmiana na adidasy i posz³o ok, zawioz³am synka na trening, oczywi¶cie z instuktorem w osobie mojego brata obok a co kto¶ musi rêczny ewentualnie z³apaæ.Ca³kiem fajnie, ale tak inaczej i lekki lêk czy wszystko zobaczê i dam radê zupe³nie niepotrzebnie, nic siê nie sta³o i niech tak zawsze bêdzie. Generalnie sporo muszê jeszcze poæwiczyæ trochê za wolno ruszam w porównaniu z innymi autami i nie ¶cinam zakrêtów (jazda eLk± zrobi³a swoje). Nikt mnie nie otr±bi³ i nie zgas³. Z b³êdów przed rondem zredukowa³am a jak¿e do dwójki a wsadzi³am czwórkê dotar³o zawsze by³a dwójka do dzisiaj
|
|
|
|
#4327 |
|
Konto usuniête
|
jomic wczoraj nie da³am rady zadzwoniæ wiêc bêde dzi¶ dzwoniæ, a do nich trzeba dzwoniæ w godz. 20:00 - 21:00
|
|
|
|
#4328 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
£oo, w ¶rodê w zakrêt wesz³am na trzecim biegu
... Ile stresu przechodz± instruktorzy
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jak zje¿d¿a³am z autostrady do miasta to zakrêt pokona³am na 5
|
|
#4330 |
|
Konto usuniête
|
a ja zawsze wchodzê szybko w zakrêty
|
|
|
|
#4331 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Ja przez pó³ kursu by³am przekonana, ¿e wchodz±c w zakrêt nie trzeba redukowaæ biegów... i tak sobie niczego nie¶wiadoma skrêca³am najczê¶ciej na trójce
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
Mam wra¿enie, ¿e tylko eLki je¿dz± na dwójce, zakrêty, ronda.
Braciak te¿ je¿dzi na 3 lub 4 czasami 5 ale on ma prawko 15 lat. |
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
To tez zalezy od autka. Mnie na kursie tez uczyli, zeby redukowac do dwojki, ale jak zaczelam jezdzic swoja temperowka, to stwierdzilam, ze podczas wychodzenia z zakretu ciezko jest jej sie rozruszac z tej dwojki. Nauczylam sie wjezdzac w zakrety na trojce i widze ze to bardziej sluzy mojemu autku. Moze ma to jakis zwiazek z tym , ze to stare autko ( 20 lat), a elki sa w wiekszosci nowymi autami.
|
|
|
|
#4334 |
|
Konto usuniête
|
Moje kochane! Mam termin egzaminu
15 marca godz. 12:00 ![]() trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4335 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25665514]Moje kochane! Mam termin egzaminu
15 marca godz. 12:00 ![]() trzymajcie kciuki [/QUOTE]To bedzie wtorek, ok. , bede zaciskac kciukasy. |
|
|
|
#4336 |
|
Konto usuniête
|
asiulka
a¿ mi serce do gard³a skoczy³o... |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podczaas drugiej legalnej jazdy tez skrêci³am na 5 (zapomnia³am, ze bêdê skrêcaæ - ktos obok przesta³ mowiæ prawo/lewo - i tak w ostatniej chwili w zakrêt) i nas³ucha³am siê po tym. Ale nie za 5 tylko za brak luzu.
Teraz przyhamowywujê, ale jak siê zredukuje bieg to pó¿niej ³atwiej mi przyspieszyæ na niskim ni¿ np na 4. 3 na zakrêtach jest bardzo ok. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Ca³kiem inne odczucie mam co do niskich biegów ni¿ asiulka
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny Wy macie ju¿ praktykê, ja praktyki bez eLki mam mo¿e ³±cznie 40 minut jazdy wiêc sporo przedemn± nauki. W eLce s³ysza³am ''tak bêdziesz je¿dziæ po egzaminie, teraz to poucz siê do egzaminu''
misslipy pewnie, ¿e kciuki bêd± trzymane mocno i skutecznie |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
o super moja imienniczko!
a wy za mnie, bo mam jazdy eLk±
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
danka, przed ka¿d± z nas lata zdobywania do¶wiadczenia.
W eLce s³ysza³am - ale na egz to... (tak nie rób, zatrzymaj siê itp), na je¼dzie po egz - egz za Tob±, jed¼ jak kierowca, wykorzystuj okazje
|
#4341 |
|
Konto usuniête
|
Danka
Sylwia ![]() mówiê wam, przera¿ona jestem... dopiero teraz do mnie to wszystko dotar³o...
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-11 o 21:02 |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 676
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
haha to co Ci szkodzi?
![]()
|
|
#4344 |
|
Konto usuniête
|
Sylwia niee no co¶ Ty
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- A ja cieszê siê, ¿e mam jeszcze 2 godzinki przed samym egzaminem
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór!
misislipy, niestety nie bêdê mog³a siê z Tob± spotkaæ- mam w tym czasie zajêcia ![]() Kamila dzisiaj odebra³a prawko, jutro pierwszy raz bêdzie jecha³a swoj± Cors±
|
|
#4346 |
|
Konto usuniête
|
Karolina kurczê szkoda
ale je¶li bêdê mia³a nastepny egzamin to wtedy mo¿e dasz radê ![]() Jak ja zazdroszczê Kamili...
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-11 o 21:45 |
|
|
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25667705]Karolina kurczê szkoda
ale je¶li bêdê mia³a nastepny egzamin to wtedy mo¿e dasz radê ![]() Jak ja zazdroszczê Kamili... [/QUOTE]Wiesz, ja bardzo bym chcia³a siê z Tob± zobaczyæ, ale mam nadziejê, ¿e nastêpnego egzaminu nie bêdziesz mia³a ![]()
|
|
#4348 |
|
Konto usuniête
|
mam nadziejê, ¿e nie bêdê mia³a ale jakby co¶ mogê skoczyæ raz do S³upska jak mi siê uda
|
|
|
|
#4349 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
jecha³ ju¿ ze mn± kiedy¶ nielegalnie po bocznych gracikiem, oby³o siê bez numerów wiêc mo¿e i trochê ufa³ muszê go pochwaliæ, bo na codzieñ jest taki narwany, szybki, 102934 my¶li na minut e, a gdy ze mn± jedzie na miejscu pasa¿era to pe³en spokój- niczym instruktor ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- i podoba mi siê jego podej¶cie"musisz je¼dziæ, byle z kim byle je¼dziæ ¿eby siê w to wprawiæ" ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
zdolniacho![]() mnie tak¿e wkurza moje ruszanie...no ale- "trening czyni mistrza'' ![]() na 4 te¿ zje¿d¿a³am z ronda i gdy skrêca³am w prawo to udawa³o mi siê kilka razy to ukryæ(od razu po zjechaniu wrzuca³am 3 )ale przy skrêcaniu w lewo lub zawracaniu to ju¿ instruktor wiedzia³ o co chodzi![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- misislipy szybciutki termin kciuki bêd± zaci¶niête![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
ale gdy bieg by³ dobrany do prêdko¶ci to rozpêdza³ siê cudownie Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-03-11 o 22:30 |
|||
|
|
|
#4350 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka
noo szybko
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-11 o 22:39 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

to znów ja
hehe oj ale tutaj du¿o nowinek
akurat mia³am dzisiaj tylko plac wiêc pierwszy raz próbowa³am si³ na ³uku.. ajj .. póki co jest to dla mnie czarna magia ;/ nie ³apie jeszcze tego kiedy trzeba skrêcaæ , kiedy prostowac itp. ale mam nadziejê ¿e z czasem bêdzie lepiej

ale je¶li bêdê mia³a nastepny egzamin to wtedy mo¿e dasz radê