Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 22:22   #511
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja mam te cienie i tak średnio zadowolona. Turkusowy jest bardzo intensywny, nie pasuje do mojej delikatnej urody. Szary jest bardzo ciemny, wręcz czarny.
Ja bardzo lubię te cienie Aquadelic...używam na całą górną powiekę tego jasnego koloru, pomarańczu w zewnętrznym kąciku, a tego turkusu wzdłuż dolnej lini rzęs...radzę tak wypróbować
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:22   #512
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Czy ten zapach jest podobny do różowej serii SSS?
Jesli chodzi o starą różową serię troszkę jest , ale moim zdaniem tamtem był o wiele ładniejszy( ja go uwielbiałam).ten jest jakby to powiedzieć taki bardziej" gorzki" , mdły. jak go w pierwszej chwili powąchałam to mnie troszkę odrzuciło , ale jak się posmaruje umyte ciało takie, to zapach łagodnieje. Moje pierwsze wrażenie to było takie,że to perfuma a nie balsam
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:23   #513
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jak nie wpisałaś kodu zestawu składając zamówienie to z automatu nie doliczą, napisz do nich lub zadzwoń.

tzn chodzi mi o to , że na 3 termin nic nie zamawiam z Anew więc nie wiem czy jak wpiszę ten kod na zestaw to czy doliczą mi do zamówienia bo jest warunek żeby wydać min.35 zł na Anew i się zastanawiam czy to obejmuje wszystkie zamówienia z katalogu czy akurat z konkretnego terminu

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-11 o 22:27 Powód: lit
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:25   #514
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
tzn chodzi mi o to , że na 3 termin nic nie zamawiam z Anew więc nie wiem czy jak wpiszę ten kod na zestaw to czy doliczą mi do zamówienia bo jest warunek żeby wydać min.35 zł na Anew i się zastanawiam czy to obejmuje wszystkie zamówienia z katalog czy akurat z konkretnego terminu
Z danego zamówienia. Napisz lub zadzwoń, jak wyżej Ci poradzono

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:26   #515
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
strasznie daleko mieszkasz ale nad morze wybieram się dopiero w lipcu,ciekawe z jakiego jesteś miasta

Kurczę koleżanki mnie dziś w pracy pytały o krem do rąk,bo zamawiały kiedyś u mnie a ja go nie pamiętam...jakiś rozjaśniający przebarwienia,że super i by go chciały...."idę" poszperać w pdf-ach czy go nie ma gdzieś

ten kremik jest w netto nr 6 za 3,90 i jeszcze jeden taki niebieski chyba z woskiem pszczelim ? czy jakoś tak też za 3,90

a ten kremik niebieski z olejkiem ryżowym (niebieski) będzie w netto nr 7 za 4,90

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-11 o 22:47 Powód: połyłka nr ;p
Stary 2011-03-11, 22:29   #516
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię te cienie Aquadelic...używam na całą górną powiekę tego jasnego koloru, pomarańczu w zewnętrznym kąciku, a tego turkusu wzdłuż dolnej lini rzęs...radzę tak wypróbować
Na pewno spróbuję.Dzisiaj w pracy miałam polowę różu i połowę turkusu. Teraz jak się zbliża wiosna będą super
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:29   #517
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
super zapach ładne nawilżanie dla suchej skóry to niestety dla mnie za mało.... najlepsze dla mojej skóry są Planet SPA Oliwkowy i mus Tajski...

nie mam nic przeciwko serii naturals dla mnie ciut za słaba, ja potrzebuje czegoś mocnego
Na szczęście mam skórę normalną Nawet nie muszę się balsamować codziennie, a jedynie co tydzień.

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - rzadko się tu udzielam, ale czasem podglądam wasze dyskusje - dzięki temu kupiłam kilka perełek Avonu, które tu zachwalacie Właśnie dostałam mgiełkę fiołek i liczi. Zapach bardzo ładny, słodki, zdecydowanie bardziej owocowy niż kwiatowy, ale czy tylko mi się wydaje, że jest prawie identyczny z zapachem mgiełki granat i mango?
WG mnie są kompletnie inne. Owoc Granatu i Mango jest lekko ostry i duszący, a Fiołek i Liczi jest to owocowy, lekki zapach

Cytat:
Nie cierpię takich tekstów o tym co jest dobre, a co nie...Szczerze mówiąc wiem co zawierają kosmetyki, których używam, ale zbytnio mnie to nie rusza Próbowałam parę razy szampony i odżywki bez SLS, silikonów i jak dla mnie porażka- połowę włosów sobie powyrywałam a na dodatek włosy matowe bez polysku...dermokosmetyki lubię, ale zapach jest dla mnie bardzo ważny, więc nie poprzestaję na nich tylko zamawiam nasze Avonki No to się wygadałam...:P
Chodźmy dalej - nie kupujmy maseczek-dermokosmetyków, tylko róbmy papki z owsianki Ach, i nie malujmy się, bo to też szkodzi

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 22:30   #518
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
spróbuję tak może na imprezę. Przed turkusowym cieniem malujesz się kredką?
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:38   #519
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Z danego zamówienia. Napisz lub zadzwoń, jak wyżej Ci poradzono

ok, dziękuję mistress88 i despa za rady / odpowiedzi
napiszę do nich

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

zalotnica83 jeśli nadal jesteś zainteresowana podwójnym kremem nawilżającym Solutions (niebieskim) dla siostrzenicy chyba,tak ?
to w katalogu nr 5 na str 78 są te kremy w mini wersji po 8,90 Do wyczerpania zapasów , nr:29611
Stary 2011-03-11, 22:40   #520
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Sarunieczka --> Jakiego ty masz ładniutkiego prosiaczka Także jestem posiadaczką świnki

Ta torebka Babette ładna jest. Może się na nią skuszę...
Stary 2011-03-11, 22:40   #521
mistress88
Zadomowienie

Właśnie za sprawą Sarunieczki zakupiłam szarą babette :P niestety musiałam zrobić to w necie, bo cena w netto - 39 zł jednak znacząco się różniła od al

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 22:43   #522
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Mnie się właśnie te Aquadelic podobają najbardziej z tych poczwórnych cieni,ale stwierdziłam że jestem za stara na tak intensywne kolory ja to bym sobie swoją czwórkę chciała stworzyć,z różnych palet powybierałabym swoje ulubione kolory

Cytat:
ten kremik jest w netto nr 7 za 3,90 i jeszcze jeden taki niebieski chyba z woskiem pszczelim ? czy jakoś tak też za 3,90
ooo dzięki serdeczne za poszukanie,miałam właśnie szukać w netto teraz aaa w netto do 6 jest,nie do 7 przekażę koleżankom w pracy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:45   #523
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
spróbuję tak może na imprezę. Przed turkusowym cieniem malujesz się kredką?
Nie maluję już kredką na dole, ewentualnie w środku białą, bo podoba mi się właśnie że to wychodzi taki typowo wiosenny lekki makijaż
Stary 2011-03-11, 22:46   #524
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Właśnie za sprawą Sarunieczki zakupiłam szarą babette :P niestety musiałam zrobić to w necie, bo cena w netto - 39 zł jednak znacząco się różniła od al
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Sarunieczka --> Jakiego ty masz ładniutkiego prosiaczka Także jestem posiadaczką świnki

Przekażę świnkowi wszystkie komplementy to świniak długowłosy dlatego co pół roku muszę go ostrzyc i wykąpać

Mistress mam nadzieję że torebka będzie Ci odpowiadać,ja jestem zadowolona
Stary 2011-03-11, 22:48   #525
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
ok, dziękuję mistress88 i despa za rady / odpowiedzi
napiszę do nich

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

zalotnica83 jeśli nadal jesteś zainteresowana podwójnym kremem nawilżającym Solutions (niebieskim) dla siostrzenicy chyba,tak ?
to w katalogu nr 5 na str 78 są te kremy w mini wersji po 8,90 Do wyczerpania zapasów , nr:29611
Dziękuję Ci nadal jestem zainteresowana, a właśnie teraz zdałam sobie sprawę, że przeoczyłam te mini-kremiki
Stary 2011-03-11, 22:50   #526
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja ją mam już od dłuższego czasu, nosiłam w niej ciężary(głównie do szkoły) i rączki się nieźle trzymają dalej(nie pękają, nie urywają się), tylko ten materiał w środku tuż nad zamkiem mi poszedł, ale to się nie dziwie wiedząc ile kg tam nosiłam także ja polecam ją jak najbardziej.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 22:55   #527
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo dzięki serdeczne za poszukanie,miałam właśnie szukać w netto teraz aaa w netto do 6 jest,nie do 7 przekażę koleżankom w pracy
tak tak , do 6 pomyliłam numerki , ale swoją wypowiedź poprawiałam przed chwilą

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Dziękuję Ci nadal jestem zainteresowana, a właśnie teraz zdałam sobie sprawę, że przeoczyłam te mini-kremiki
ja też początkowo oglądałam katalog na szybko i nie zwróciłam uwagi na te kremiki a później na spokojnie przejrzałam i zauważyłam i pomyślałam o Tobie by Ci napisać
ja też sobie zamówię ten nawilżający kremik a może nawet 2 opakowania bo to w końcu mini wersje i do wyczerpania zapasów
Stary 2011-03-11, 22:59   #528
zalotnica83
Zakorzenienie

Wrażenia z dzisiejszych paczkowych nabytków:
- kosmetyczka fioletowa Anew, śliczna, odpowiednio duża i porządna
- płyn do kąpieli Almond Blossom, cudny (a myślałam że będzie słodki i mdly)
-złoty tusz- dobrze rozczesuje rzęsy i wydluża jednak drobinek brak i raczej z tych suchych...ogólnie ok,ale nic poza przeciętność
-złota kredka cudo- mocno czarna, złote delikatne drobinki, bardzo trwała- polecam!!!
- cienie gleam of gold...czy jakoś tak fajne, ale muszę się oswoić z tym efektem złotych powiek(pasują mi bardziej niż te drugie)
-błyszczyk złoty Pink- delikatny,zmysłowy,połysk ujący...
- tusz podkręcający delikatny efekt, ale widocznie "wyciągnięte"w górę rzeski, dla mnie fajny
- róż russet coś okropnego(cegła?)
-maseczka rumiankowa(właśnie na etepie testowania) zapach ładny i czuję się z nią dziwnie zrelaksowana(nie wiem czy to ten zapach czy co...;P)
- zapach Black Suede- okropieństwo(stara woda kolońska lub krem Nivea- takie moje skojarzenia)
- olejek lawendowy nałożę po maseczce( oby mnie nie zapchał...)
Stary 2011-03-11, 23:04   #529
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Ja ją mam już od dłuższego czasu, nosiłam w niej ciężary(głównie do szkoły) i rączki się nieźle trzymają dalej(nie pękają, nie urywają się), tylko ten materiał w środku tuż nad zamkiem mi poszedł, ale to się nie dziwie wiedząc ile kg tam nosiłam także ja polecam ją jak najbardziej.
o bardzo mnie to cieszy, bo ja też zawsze ciężary noszę...

a szara będzie akurat ok, bo ja generalnie z dużych toreb jakąś swoją z bazaru czarną noszę już 1,5 roku i mam też białą na lato i właśnie czegoś srebrnego albo szarego szukałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 23:09   #530
Sarunieczka

Ja właśnie jestem po zabiegach kosmetycznych na twarz,peeling clearskin-oj jaki on mietowo-orzeźwiający,aż mi oczy załzawiło potem maska tajski kwiat lotosu-wpadłam do rodziców do pokoju w tej masce z głośnym "buuu" ,na co tata postukał się po głowiei na koniec mój krem z liposomami,no cóż sama chemia,będę ładnie zakonserwowana

acha,i tak trę tu ile wlezie pachnącą stronę z AM 05,gdzie są nowe perfumy Reese te zielone,i wydaje mi się że mi się podobają oby mi się tylko wydawało
Stary 2011-03-11, 23:10   #531
xantialorenz
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Ja z takim pytaniem. Może któraś już dostała zamówienie z 6? Jakie będą prezenty? Nie mogę rozszyfrować tego:

06 8222-2 SUPERPOD.TUSZ BLACK DIA. TR

Superpodkręcający tusz do rzęs? Tylko z tym mi się kojarzy, ale to 'black dia' jest mylące. ;D
A ja nie wytrzymam do wtorku! Muszę wiedzieć dziś!
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:11   #532
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Używałam lawendowego kremu i tarki - takiej niebieskiej - i teraz mam skórę na piętach gładziutką jak pupcia niemowlaka Ale na krem z PS z kwasami AHA też się chyba skuszę

ja odkąd zaczęłam używać niebieskiej tarki i kremu z kwasami AHA to stan moich stóp zdecydowanie się poprawił jestem bardzo zadowolona z efektów a już myślałam że nic mi nie pomoże a Jednak
Stary 2011-03-11, 23:12   #533
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Dziewczyny, dodałam na katalogowym swoje zdjęcia kuferka i torebki Lena
Kuferek bardzo fajny i pojemny, ze skóry ekologicznej- ale lusterko jest plastikowe a nie szklane
Torebka Lena bardzo fajna, i o dziwo bardzo pojemna- zmieściło sie az 7 katalogów (zmieściło by się i więcej, ale już wyglądałaby na napchaną). Tylko dla mnie niestety pasek za długi

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-03-11 o 23:16
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:12   #534
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Ja z takim pytaniem. Może któraś już dostała zamówienie z 6? Jakie będą prezenty? Nie mogę rozszyfrować tego:

06 8222-2 SUPERPOD.TUSZ BLACK DIA. TR

Superpodkręcający tusz do rzęs? Tylko z tym mi się kojarzy, ale to 'black dia' jest mylące. ;D
A ja nie wytrzymam do wtorku! Muszę wiedzieć dziś!

tak to będzie ten tusz , ale czarny z drobinkami/ z brokatem
Stary 2011-03-11, 23:15   #535
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
tak to będzie ten tusz , ale czarny z drobinkami/ z brokatem
dziękuję za szybką odpowiedź
nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje
byle do wtorku
Stary 2011-03-11, 23:16   #536
Sarunieczka

Cytat:
ja odkąd zaczęłam używać niebieskiej tarki i kremu z kwasami AHA to stan moich stóp zdecydowanie się poprawił jestem bardzo zadowolona z efektów a już myślałam że nic mi nie pomoże a Jednak
Dziewczyny a ta tarka mocno drapie? bo się zastanawaiłam nad nią kiedyś,teraz moja szefowa ją zamówiła nie mam bardzo zrogowaciałych pięt i do tej pory wystarczał mi pumeks,zawsze tarka kojarzy mi się że się pokaleczę
Stary 2011-03-11, 23:17   #537
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dodałam na katalogowym swoje zdjęcia kuferka i torebki Lena
Kuferek bardzo fajny i pojemny, ze skóry ekologicznej- ale lusterko jest plastikowe a nie szklane
Torebka Lena bardzo fajna, i o dziwo bardzo pojemna- zmieściło sie az 7 katalogów. Tylko dla mnie niestety pasek za długi
hmm pasek można zawsze podwiązać na supełek
a kuferek fajny i pojemny zamówię dla mamy mi też by się przydał ale nie mogę dwóch zamówić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 23:21   #538
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a ta tarka mocno drapie? bo się zastanawaiłam nad nią kiedyś,teraz moja szefowa ją zamówiła nie mam bardzo zrogowaciałych pięt i do tej pory wystarczał mi pumeks,zawsze tarka kojarzy mi się że się pokaleczę
Nie i jest zdecydowanie lepsza od pumeksu. I na pewno bardziej higieniczna. A sama tarka jest naprawdę delikatna, a daje wg mnie o wiele lepsze efekty od pumeksu. ;P
Stary 2011-03-11, 23:22   #539
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
Nie i jest zdecydowanie lepsza od pumeksu. I na pewno bardziej higieniczna. A sama tarka jest naprawdę delikatna, a daje wg mnie o wiele lepsze efekty od pumeksu. ;P

Dzięki,no i dopisałam o swojej "Avon Wish List"
Stary 2011-03-11, 23:24   #540
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Dziewczyny czy jak mam termin zapłaty na 20 marca, a wg harmonogramu I termin zamówienia do 25 marca a chciałabym wpłacić kasę właśnie tak 25 (ew. jak się uda to 24 marca) akurat tak wypadło że potrzebuje kasy a mam na razie tylko tą na avon a 25 bede miec swoja i same wiecie ale nie wiem czy wtedy bede mogla zlozyc zamowienie? jak nie to bede inaczej kombinowac..... prosze pilnie o info z gory dziekuje
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości