|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o starą różową serię troszkę jest , ale moim zdaniem tamtem był o wiele ładniejszy( ja go uwielbiałam).ten jest jakby to powiedzieć taki bardziej" gorzki" , mdły. jak go w pierwszej chwili powąchałam to mnie troszkę odrzuciło , ale jak się posmaruje umyte ciało takie, to zapach łagodnieje. Moje pierwsze wrażenie to było takie,że to perfuma a nie balsam
|
|
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn chodzi mi o to , że na 3 termin nic nie zamawiam z Anew więc nie wiem czy jak wpiszę ten kod na zestaw to czy doliczą mi do zamówienia bo jest warunek żeby wydać min.35 zł na Anew i się zastanawiam czy to obejmuje wszystkie zamówienia z katalogu czy akurat z konkretnego terminu
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:27 Powód: lit |
|
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten kremik jest w netto nr 6 za 3,90 czy jakoś tak też za 3,90 ![]() a ten kremik niebieski z olejkiem ryżowym (niebieski) będzie w netto nr 7 za 4,90 Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:47 Powód: połyłka nr ;p |
|
|
|
|
#516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dzisiaj w pracy miałam polowę różu i połowę turkusu. Teraz jak się zbliża wiosna będą super
|
|
|
|
|
#517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nie muszę się balsamować codziennie, a jedynie co tydzień.Cytat:
Cytat:
Ach, i nie malujmy się, bo to też szkodzi
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, dziękuję mistress88 i despa za rady / odpowiedzi napiszę do nich ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- zalotnica83 jeśli nadal jesteś zainteresowana podwójnym kremem nawilżającym Solutions (niebieskim) dla siostrzenicy chyba,tak ? ![]() to w katalogu nr 5 na str 78 są te kremy w mini wersji po 8,90 |
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka --> Jakiego ty masz ładniutkiego prosiaczka
Także jestem posiadaczką świnki ![]() Ta torebka Babette ładna jest. Może się na nią skuszę...
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie za sprawą Sarunieczki zakupiłam szarą babette :P niestety musiałam zrobić to w necie, bo cena w netto - 39 zł jednak znacząco się różniła od al
|
|
|
|
#522 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja to bym sobie swoją czwórkę chciała stworzyć,z różnych palet powybierałabym swoje ulubione kolory![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#524 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
to świniak długowłosy dlatego co pół roku muszę go ostrzyc i wykąpać ![]() Mistress mam nadzieję że torebka będzie Ci odpowiadać,ja jestem zadowolona |
||
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Ja ją mam już od dłuższego czasu, nosiłam w niej ciężary(głównie do szkoły) i rączki się nieźle trzymają dalej(nie pękają, nie urywają się), tylko ten materiał w środku tuż nad zamkiem mi poszedł, ale to się nie dziwie wiedząc ile kg tam nosiłam
|
#527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
a później na spokojnie przejrzałam i zauważyłam i pomyślałam o Tobie by Ci napisać ja też sobie zamówię ten nawilżający kremik a może nawet 2 opakowania
|
||
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Wrażenia z dzisiejszych paczkowych nabytków:
- kosmetyczka fioletowa Anew, śliczna, odpowiednio duża i porządna - płyn do kąpieli Almond Blossom, cudny )-złoty tusz- dobrze rozczesuje rzęsy i wydluża jednak drobinek brak i raczej z tych suchych...ogólnie ok,ale nic poza przeciętność -złota kredka cudo- mocno czarna, złote delikatne drobinki, bardzo trwała- polecam!!! - cienie gleam of gold...czy jakoś tak fajne, ale muszę się oswoić z tym efektem złotych powiek (pasują mi bardziej niż te drugie)-błyszczyk złoty Pink- delikatny,zmysłowy,połysk ujący... ![]() - tusz podkręcający delikatny efekt, ale widocznie "wyciągnięte"w górę rzeski, dla mnie fajny - róż russet coś okropnego(cegła?) -maseczka rumiankowa(właśnie na etepie testowania) zapach ładny i czuję się z nią dziwnie zrelaksowana(nie wiem czy to ten zapach czy co...;P) - zapach Black Suede- okropieństwo(stara woda kolońska lub krem Nivea- takie moje skojarzenia) - olejek lawendowy nałożę po maseczce( oby mnie nie zapchał... )
|
|
|
|
#529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a szara będzie akurat ok, bo ja generalnie z dużych toreb jakąś swoją z bazaru czarną noszę już 1,5 roku i mam też białą na lato i właśnie czegoś srebrnego albo szarego szukałam
|
|
|
|
|
#530 |
|
|
Ja właśnie jestem po zabiegach kosmetycznych na twarz,peeling clearskin-oj jaki on mietowo-orzeźwiający,aż mi oczy załzawiło
potem maska tajski kwiat lotosu-wpadłam do rodziców do pokoju w tej masce z głośnym "buuu" ,na co tata postukał się po głowie![]() acha,i tak trę tu ile wlezie pachnącą stronę z AM 05,gdzie są nowe perfumy Reese te zielone,i wydaje mi się że mi się podobają oby mi się tylko wydawało
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Ja z takim pytaniem. Może któraś już dostała zamówienie z 6? Jakie będą prezenty? Nie mogę rozszyfrować tego: 06 8222-2 SUPERPOD.TUSZ BLACK DIA. TR Superpodkręcający tusz do rzęs? Tylko z tym mi się kojarzy, ale to 'black dia' jest mylące. ;D A ja nie wytrzymam do wtorku! Muszę wiedzieć dziś!
|
|
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja odkąd zaczęłam używać niebieskiej tarki i kremu z kwasami AHA to stan moich stóp zdecydowanie się poprawił a już myślałam że nic mi nie pomoże a Jednak |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dodałam na katalogowym swoje zdjęcia kuferka i torebki Lena
Kuferek bardzo fajny i pojemny, ze skóry ekologicznej- ale lusterko jest plastikowe a nie szklane Torebka Lena bardzo fajna, i o dziwo bardzo pojemna- zmieściło sie az 7 katalogów (zmieściło by się i więcej, ale już wyglądałaby na napchaną). Tylko dla mnie niestety pasek za długi Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-11 o 23:16 |
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak to będzie ten tusz , ale czarny z drobinkami/ z brokatem |
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#536 | |
|
|
Cytat:
nie mam bardzo zrogowaciałych pięt i do tej pory wystarczał mi pumeks,zawsze tarka kojarzy mi się że się pokaleczę
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kuferek fajny zamówię dla mamy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A sama tarka jest naprawdę delikatna, a daje wg mnie o wiele lepsze efekty od pumeksu. ;P
|
|
|
|
|
#539 |
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy jak mam termin zapłaty na 20 marca, a wg harmonogramu I termin zamówienia do 25 marca a chciałabym wpłacić kasę właśnie tak 25 (ew. jak się uda to 24 marca) akurat tak wypadło że potrzebuje kasy a mam na razie tylko tą na avon a 25 bede miec swoja i same wiecie
ale nie wiem czy wtedy bede mogla zlozyc zamowienie? jak nie to bede inaczej kombinowac..... prosze pilnie o info z gory dziekuje
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

bo jest warunek żeby wydać min.35 zł na Anew i się zastanawiam czy to obejmuje wszystkie zamówienia z katalogu czy akurat z konkretnego terminu 
ale nad morze wybieram się dopiero w lipcu,ciekawe z jakiego jesteś miasta

)