|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dark już doszło
Zbieram się do domu do zobaczonka jutro postaram się wstawić zdjecia z fryzurki
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
to ja też proszę namiary na ten pensjonat
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja tam byłam to wołali 35zł, ale nie wiem jak teraz po 2 latach.
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
sylwusiaaniolek a ile dałaś za suknię?
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Widok jest naprawdę rewelacyjny, jeszcze lepszy niż w tym pierwszym pensjonacie ale jak my jedziemy to zawsze z pieskiem a nie wszędzie chcą przyjmować z pieskiem ale tamten naprawdę polecam, jest sprawdzony i wiem, że mogę go polecić |
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie drogo
|
#159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
w kalendarzu 28 maj rządzi
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() to nie miała być nawet że typowa podróż poślubna tylko jakiekolwiek wakacje |
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My już mieszkamy ze sobą ok. 3 lata... Ja chyba się wybiorę do Zakopanego, skusiłyście mnie - dawno nie byłam, bo miałam problemy ze zdrowiem, więc przydałoby się ![]() Wiesz co jeśli chodzi o ceny, to kiedyś się pytaliśmy to 50 zł ale chyba z 2 lata temu się pytaliśmy, najlepiej jakbyś sobie zadzwoniła ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- a zamawiałaś ją jak były te promocje listopadowe? |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
my znaleźliśmy mieszkanie na wynajem ale czekamy i czekamy aż w końcu się zwolni
![]() jesteśmy przeciwnikami mieszkania z rodzicami ![]() no nic spadam na solarium i na randkę |
|
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego mieszkamy sami ![]() ja już dzisiaj zaliczyłam solarium a żeby się zmotywować wykupiłam na niego karnet ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- ok ja też zmykam, muszę mieszkanko posprzątać pozdrawiam i miłego weekendu
|
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
a my jak juz pisalam chyba do chrowacji pojedziemy 1020 za osobe plus 50 euro na wejscia, oprocz tego zwiedzanie wiednia i wenecji, ktora znam, 8 dni zwiedzania w tym 1 dzine lezenia na plazy, a oprocz tego TZ cos mysli, bo jemu kazalam sie tym zajac, w koncu ja nie pracuje, ogolnie to na razie sa tylko plany, a co z ich zorstanie zeazliwoane to sie okaze jak poznamy koszty weselne...
aha i witam nowe majowki
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Betty to normalna cena nie w promocji.
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się i ja
![]() Znalazłam zdjęcie mojej sukni z przodu, więc się pochwalę ![]()
|
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zwykle jestem na końcu haha
Witam w nowej części
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku chwalę się, bierzmowanie załatwione!
Sylwsuiaaniolek witaj ![]() Dark, Ewka my tę przysięgę na teściów też chcemy mieć i ten konkurs czy się znamy tez będzie bo fajnie to wychodzi na weselach![]() Takaya miałam zapytac o te obcasy ale ktoraś mnie uprzedziła Evelan Twoja suknia tez bomba Monita, czekamy na zdjęcia Zaraz zaraz, ktoraś tez miała mieć teraz probne Kuleczka i T'ai?cos jeszcze mialam dopisać ale zapomnialam , trzeba bylo cytowac
Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2011-03-12 o 08:32 |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dziewczynki
mam tylko nadzieję,że robią tam takie oprawyDziewczyny proszę o wrzucanie zdjęć (chyba,że nie chcecie już dodawać nic nowego) bo jak słusznie I_K zauważyła nie będzie możliwości edytować starych postów. |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, ja za tydzień a w ogóle mam dobre wieści 1 kwietnia zwolni się mieszkanie trochę nam się skumuluje z przygotowaniami do ślubu pewnie ale to nic damy radę
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie na ile przed ślubem macie przymiarki w salonie jeżeli któraś z Was będzie miała szytą?
Martwię się ponieważ Pani ma wziąć moję wymiary po 15 kwietnia I przymiarkę 27 kwietnia, II 29 kwietnia i odbiór sukni 4 maja, 7 ślub. Czy oni zdążą w takim tempie? |
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno dacie radę!! achhh to czeka Was urządzanie gniazdka świetnie!! T'ai a'propos solarium... nie wiem co mi wpadło do głowy z tymi wkładkami,,,pewnie myslałam o leżącym..a ja chcę przecież iśc na stojące...takze nie wiem jak sobie piersi zasłonię achhh, i Lachonki, pochwalę się...zakupiłam sobie przez internet gorset pod suknię ślubną ma obnizony tył, więc mam nadzieję, że będzie pasował !!!
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2011-03-21 o 13:41 |
|
|
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i miare to juz dawno zdjęły a pierwsza przymiarka ok miesiąc przed ślubem, później to już nie wiem jak. Ale salon to chyba wie co i kiedy więc myslę że zdążyszCytat:
|
|||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, jak zdrówko?
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- 2 miesiące, 2 tygodnie i 2 dni!!! szybciej szybciej szybciej |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
coprawda nie jestem majawą PM, slub biore dopiero w lipcu 2012, ale strasznie podoba mi sie sukienka malgos ! wiec jak mozesz to napisz mi co to za nazwa sukienki, z jakiego salonu, gdzie kupilas i za ile cos takiego wlasnie szukalam![]() bede bardzo wdzieczna za info
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

i ten konkurs czy się znamy tez będzie bo fajnie to wychodzi na weselach
Kuleczka i T'ai?
, trzeba bylo cytowac![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i miare to juz dawno zdjęły a pierwsza przymiarka ok miesiąc przed ślubem, później to już nie wiem jak. Ale salon to chyba wie co i kiedy więc myslę że zdążysz