|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Witam z rana
Wytłumaczcie mi jak to jest, że gdy muszę iść do szkoły i wstawać o 6, to spałabym do 12, a jak jest sobota i mogę spać ile chcę, to wstaję o 6? ![]() Moria, zazdroszczę, że nie wstawałaś w nocy na siiii .. Ja to co godzinę, co dwie a najgorsze jest to, że za każym razem jak wstawałam na siku to po drodze do kuchni bo Michałka białego ![]() lecę sprzątać !
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cześć dziewczyny
![]() U mnie też noc nieciekawa Zasnęłam ok.1 w nocy bo oglądałam Piłę IV (rany, jakie głupoty) a dla mnie ta godzina to zazwyczaj środek nocy. Później długo nie mogłam usnąć a jak obudziłam się na siku to też nie mogłam usnąć. Na dodatek znów mnie połamało, boli prawy bok, pod piersiami i brzuch coś twardnieje. Może wczoraj za dużo chodziłam Mary, dobrze że jesteś Daisy, ja też nigdy nie robiłam rosołu ![]() Eweska, ja też uważam że jak na bliźniaczą ciążę to mało przytyłaś Moria, Ty się tak nie smutaj wagą Zrzucimy po porodzie
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Mamunie !
ależ pieknie za oknem. Słonko daje juz czadu niesamowicie Pewnie prawie jak u naszej Ksieżniczki Princi ![]() Próbuje dziś małza na targi mieszkaniowe wyciagnąć a ok 17.oo przyjezdza trójka znajomych z mojej starej pracy i idziemy balowac Niby ma jechac pomóc drugiej kolezance kupić prezent w Katowicach Oczywiscie na pewno po drodze sie kapnie, ze to spisek i zamiast w Ktw wyladuje w Krk ![]() Cytat:
cucciola79; to dobrze, ze lekarz Ci przypilnował ! Ja miesiac temu zmieniłam lekarza i ten nowy też mnie pilnuje.. tylko ze teraz to juz za pozno. Pozostaje mi mocno wierzyc w Twoje słowa i miec nadzieje, ze wróce do normy i formy. Dwie galaretki Ci nie zaszkodza, przeciez na pewno przed ciąża tez zdazało Ci sie coś słodkiego przekąsić ![]() Weredka; oooooooo to naprawde gruubo imprezowy weekend sie szykuje 100 lat dla Ciebie i TŻ Swietne wieści od lekarza ![]() Lolka, rozumiem Cie i możemy sobie rękę podac mam identyczne podejscie do wszystkiego Jakieś durne przekonanie, że co najdroższe to najlepsze... i również mi wstyd za siebie )Momentami mam siebie dość i naprawde chcialabym sie zmienic! Dobrze, ze TŻ mądrzejszy i mnie czasem stopuje.. choc nierzadko udaje mi się go przegadać na moje Ale walczę z tym, naprawdę.mimbi; nawet po wyjsciu spod prysznica nie patrze sie na siebie Magiczna dwudziestkę to chyba tylko ja i Paulizia przekroczyłyśmy... (sorrki Kochana jesli zdradziłam Twoj top secret ) no i wiem, ze Listopadowa też pretenduje do naszego klubu wielorybów ![]() siusiu, ależ Cie umęczy to wstawanie ! Ja dziś o 1.16 wstawałam sik i o dziwo potem drugi raz o 5.20... no i był już koniec spania jestem z lekka niepytomna. O 6.30 tłukłam sie juz po kuchni i suma sumarum małż wstał o 7.oo Jak wstawąłam 2 raz pomyslalam od razu o Tobie i anulce, bo Wy potraficie 4x ! Masakra, współczuje ![]() MoniaK, a odwazysz sie kiedys ??
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-03-12 o 08:41 |
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam
![]() ja również nie wstałam na siku albo wstałam tylko kompletnie tego nie pamietam:P ale obudziłam sie o 7 30 i juz nie zasne ![]() wczoraj posprzatałam cały domek wiec dzisiaj spokój ![]() zrobiłam wczoraj 4 prania i dzisiaj pomysle o prasowaniu, choc nienawidze tego robic
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin; ale Ty i moria jestescie szczęściary
Ja wstawałam za Was dwie 2 x dzidziusiowe ciuszki juz prałas??
|
#3936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja w takim razie zabieram się za sprzątanie... Nie piszcie za dużo, bo Was nie nadgonię... Skorzystajcie z pięknej pogody i idźcie na spacerek
|
||
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś na pewno
Daisyyy, a Ty lubisz generalnie wszystko co droższe czy masz jakieś ulubione produkty?
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
Witam
ja dzisiaj o dziwo na siku wstałam tylko 1x anormalnie to wstaje tak koło 3x, oby już tak zostało, zawsze jak wracam z wc to robię to po omacku i kiedyś pewnie w coś przywalę ![]() ddaaiissyy mi kinomaniak tez przypadł do gustu, ostatnio oglądałam chłopca w pasiastej pidżamie, spłakałam się jak bóbr ![]() dzisiaj może zajrzę wieczorkiem, ale to tylko może bo będę odcięta od neta przez cały dzień tak więc nie skrobcie za duzo , tak jak napisała weredka wynocha na spacer!!!!
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie byłam w takim szoku, pierwsza myśl po przebudzeniu "Co tak jasno
" Nie mogłam uwierzyć, że już 6 a to moja pierwsza pobudka ![]() Cytat:
no i tyłeczek mi urósł, oooj urósł ![]() MoniaK dzięki Też tak myślę ale ostatnio dopadło mnie jakieś dziwne uczucie, że jestem za dużą optymistką w tej kwestii. No bo jak czytam, że się tu nasze forumowiczki 10'ama kg zamartwiają a ja będę miała do zrzucenia 40... i jakoś mnie to do tej pory nie przerażało ale ostatnio mnie wątpliwości ogarnęły.Weredka nie macie żadnych typów? Może poprzeglądaj te listy imion bardziej i mniej popularnych, my tak z TŻ zrobiliśmy i zapisywaliśmy te, które nam się obojgu podobają. imiona 1 imiona 2
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś:pdzieciowych jeszcze nie prałam. myślę, że dopiero po remoncie bede prała. dzisiaj o 16 przyjedzie kolezanka z kolejna porcią wyprawki dla mnie ![]() no i mam isc do szmateksu bo mi pani miala jakies kolorowe ciuszki przywieźc:P ale nie wiem cy mi sie bedzie chciało.
|
|
#3942 |
|
Rozeznanie
|
Weredka, my też na naszą tylko Mała i Mała..
Trwa walka o imię, jak już pisałam : ja walczę o Gabi, a TŻ o Natalkę ![]() I oboje jesteśmy uparci jak osiołki a i doczytałam, że urodzinowy klimat u Ciebie w domku - wszystkiego naj dla Ciebie wracam do mycia podłóg
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki !!!!!!!!
Zaczęłam 34 tydzień Kurcze jeszcze chociaz ze 2 tyg i bede spokojna. Wczoraj sie nienajlepiej czułam,raz miałam dreszcze,potem jakies napływy gorąca,było mi niedobrze- masakra. A dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze,kurcze jak nie przejdzie to chyba na IP pojade,bo tak mnie jakos do krzyża daje i czasem jak na @ taki ból,oh zobaczymy. Dobrze,ze chociaz nie musze gotowac dzisiaj bo na urodzinku z obiadem idziemy. A wczoraj leniwe były pyyycha,tylko jak dla mnie za duza dawka glukozy hihi. Ale napewno wg tego pzrepisu jeszcze nie raz zrobie-dziekui Aguś ide nadrabiac Was ,bo wczoraj mnie kilka str ominęło,nie szalejcie
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pięknie dziś ma być podobno do 15 stopni u nas więc gdzieś wybędziemy na powietrze ja na siku raz wstałam my już w środku sprzątania (tzn mężul sprząta, bo ja zmyłam 3kubki, złożyłam pranie i się zasapałam jak dziadunio normlanie ) Zosia już woła "papa"
|
|
|
|
#3945 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
dorkabl trzymam kciuki za Ciebie i Synka, na pewno wszystko będzie dobrze! Mnie przeziębienie nadal trzyma, więc nic nie piszę, aby nie marudzić. Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry nawilżacz powietrza? Zawsze miałam problem z górnymi drogami oddechowymi, ale teraz to już koszmar
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane.
U nas tez piekne slonce z rana, choc temperatura daleka od waszych 15 stopni ![]() ja standardowo niestety 4 razy na siusiu plus 1 w nocy atak zgagi, nowy lek tez nie dziala...ja nie moge z ta zgaga nooo. Wlasnie dzwonil Pan od wozka, ze niestety wyjechalis dopiero w nocy i teraz dopiero sa na promie wiec beda najwczesniej wieczorem, zatem wozek pewnie dopiero jutro z rana. no nic nie ma sie co denerwowac. Chyba z tego wszystkiego wyprasuje sobie ciuszki malej, posciel zostawie mamie, bo przylatuje juz w przyszla neidziele! zaraz sobie zarzuce kawke bezkofeinowa i doczytuje wasze wczorajsze posty
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie lubie nowosci i lubie kupować wszystko co nowe sie pojawia. Wierna jestem balsamom SVR Xerialine a ciuchy tez z okreslonych firm i butki. Ale chce to zmienic ! zosiaaa; a o czym to film? Ja lubie płakac na filmach ![]() Grazin, Ty niedlugo jak moria, nie bedziesz mogla sie połapac co masz od nadmiaru szmatek
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Królewny
Wspominałam, że ja od kilku dni odwrotnie, mało piję, mało siusiam. Wczoraj się zmuszałam do picia, ale żeby częściej w toalecie, to nie zauważyłam ![]() Niestety pewnie dlatego jestem lekko opuchnięta [paluchy, łydki], a na fitnessie pociłam się, jak nigdy dotąd. W czwartek mam wizytę, pogadam z gin o co kaman, bo zaczyna mnie to martwić. A sama nie chcę brać nic moczopędnego. Zytus, z tym dołkiem, to jakieś przesilenie, ja tez mam ostatnio gorsze dni. Nie ukrywaj się, tylko wygadaj się nam, będzie lepiej Mimbi, czy to jest kompletna lista rzeczy, których nie jadasz? Kurdę, to z tego dania jadłabyś makaron z natką pietruszki Ale będę pamiętać, żeby nie było fopa ![]() Matall, Hanka też sporo rzerafek ma na ciuchach i jeszcze maskotki. Przecież nie ma jak nie lubić żyraf Moria, Twoje tycie hormonalne, a to zupełnie inna kwestia, w ogóle się nie przejmuj A co do tycia, to niby ja mniej, niż 20kg, ale to naprawdę nie wygląda dobrze. A już największy ból, kiedy widzę się w wielkim lustrze na fitnessie, a potem patrzę na prowadzącą [maluteńka, pięknie wyrzeźbione ciało] i dół mam niezły Moniu! No od Was nie da się zrobić przerwy Miłego dnia, Mamusie! |
|
|
|
#3949 | |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
No i kolejny dobry tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ct.html&next=1 tylko nim nie osiągniesz jakiś rewelacyjnych efektów, on jest bardziej jakby to powiedzieć do makijażu dziennego, ale bardzo fajnie rozdziela rzęsy. No i kolejne tusze które lubiłam ale jakiś rewelacji super nie było, spisywały się dobrze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ck.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...es.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...es.html&next=1 Ja zaraz za porządki muszę się zabrać, pogoda piękna, słonko świeci, pewnie ciepło jest na dworze, ale nosa za okno jeszcze nie wystawiłam. W nocy dwa lub trzy razy wstawałam nie pamiętam już, a usnęłam wczoraj dopiero koło 1 więc srednio się wyspałam. |
|
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kobitki
![]() 3mam kciuki za Dorke, dasz rade kochana Eweska taka waga to nie waga, ja mam 12kg na plus z jednym bąblem Moja Olusia dzisiaj opanowała żołądek i lewe żeberko:P w dodatku mnie takim kopniakiem obudziła w pęcherz ze ledwo co zdarzyłam do wc Jak tam samopoczzucia??? MAM PROSBE, kiedys ktos wklejał linka do stronki, gdzie byly opinie innych mam co warto kupic takie KWS ale dla dzieci, pamietacie może ta stronke?? bylaby mi potrzebna, a szukam jej juz kilka dni
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Violisia, może chodzi o stronę "dzieciowomi"?
![]() Daisyy, rozumiem wolisz po prostu wyższą półkę cenową. W sumie jeśli Cię stać to możesz korzystać
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
no doczytalam z kawka bezkofeinowa w reku
![]() piekne slonce, wysylam najpierw TZta do Ikei po szafke(zeby byly polki kolo lozeczka )) a ja chyba odkurze na szybko(wieksze sprzatanie nie wchodzi w gre bo mama przyjezdza wiec chetnie posprzatamy razem hihimazianka kochana 34 tydzien!!! gratuluje, nie martw sie bolami na zapas, tylko jak mozesz to rzeczywiscie najlepiej jedz do lekarza ![]() moriaaa jak to mozliwe, zeby nie wstawac w nocy na siku? ja nie wiem jak to jest przespac cala noc, albo siku albo zgaga..naprawde mam juz lzy w oczach czasami... waga sie nie przejmuj, mam wiele znajomych ktore przytyly po 30 kilo i teraz sa szczuplejsze niz przed ciaza!!!damy rade, ja uwielbiam twoj optymizm i absolutnie masz go nie tracic slyszysz??? co do tuszu, to ja Rimmela nie lubie nie wiem w ogole nie lubie kosmetykow tej firmy, za to uwielbiam Revlon, ale w PL chyba go nie ma... a teraz mam dokladnie ten sam tusz Max Factora co ty, bo skonczyl mi sie moj Lancome Hypnosis i dopiero mama z bezclowki przywiezie, Ale z tego max factora tez nie jestem zadowolona specjalnie jakies takie grudki robi... kurcze zbieram sie do zycia, spacer, sprzatanko a wieczorem odwiedzimy kolezanki zosiaa ty tez tylko raz w nocy.. ja sie tak nie bawie!! to niesprawiedliwe! daisyy kochana no tak!! ty masz dzisiaj impreze, ale ci fajnie!!! ja chce do Krakowaaaa............... zabierzcie mnie noooo.... a co do Kinomaniaka to jest genialny! Ja mam ostatnio faze na filmy o SB itp, normalnie w szkole mnie to nie interesowalo, teraz to bym same ksiazki na ten temat polykala, tak niesamowita i okrutna jest ta czesc historii naszego kraju. a komedie romantyczne..nie martw sie, tez mnei w ciazy faza na nei dopadla ![]() co do siusiania, to tak 4 razy... moniaK pile IV po nocach ogladalas? to ja juz bym w ogole nie spala ![]() weredka gratuluje udanej wizyty! lolka ty sie nie zamartwiaj ta posciela, ja tez mam taki drogi gust neistety, posciel co prawda nei kupilam droga, ale z kolei wozek, fotelik itp nie chce nawet komentowac, ale z drugiej strony to taka radosc kupowac dla malenstwa, a wyrzuty sumienia tylko ta radosc psuja, wiec nie ma co sobie nimi glowy zaprzatac ![]() siasiek ja tez lavcze sie w bolu z nocnym wstawaniem..a co do gardla...ja mysle ze to zgaga... jak juz raz przyszla too..... mnie juz chyba do konca ciazy nie opusci... dobra wstaje! bo przeciez szkoda dnia! |
|
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję! *** Uciekam dalej sprzątać, bo przysiadłam na chwilę w ramach odpoczynku
|
||
|
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy ten film to taki o niemcach, żydach i o tym jak ich palili, tak więc smutny był, a końcówka to już taka mega smutna bo to dramat
anula to ile dzisiaj u was stopni jest??? no 4x to ja nie wstaje, a co do zgagi to na pocieszenie moge Ci powiedzieć że jeszcze jakieś dwa miesiące Ci jej zostały, no chyba że ty zgage tak poza ciążą też miałaś ![]() co do kg to myślę że każda z nas coraz mniej na siebie lubi spoglądać, nie ważne czy przytyłyśmy 10 czy 20 ale to pewnie tez zasługa tego że czujemy się coraz cięższe, wszystko nas boli i męczy , ja jakieś 5 lat temu już byłam na diecie, schudłam wtedy 15 kg, nie powiem bo było mi ciężko jak cholera, dlatego teraz mnie czasem nachodzi strach jak to będzie jak urodzę, bo swoją największą wagę tą z przed 5 lat już przekroczyłam , ale wtedy mąż mi powtarza że przejmować to będę się później jak urodzę, teraz to mało ważne ile tyję, ważne żeby dzidek był zdrowy
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Mary Otóż to, otóż to
Trzeba będzie potem Edzika zabrać do ZOO, żeby prawdziwą zobaczył Myślicie, że pod koniec sierpnia dzidzia będzie w stanie cokolwiek z ZOO zarejestrować? Ja też czuję się przesilona, do tego tż mnie wkurzył i w ogóle Ale całkiem się wyspałam Od północy do 8:30 nieprzerwany sen Ja co prawda do wc nie wstaję, ale za to budzę się, bo mi niewygodnie ![]() I w ogóle bardzo późno się zrobiło i już nie zdążymy dziś auta zrobić, bo idziemy do koleżanki na urodziny... Może jutro
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
chyba z 8 razy siku bylam Cytat:
Cytat:
34 tydzien czas zaczac |
|||
|
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
Buziaczki dla was z rana Brzuchatki
Zazdroszcze niektórymi nawet trochę zła na was jestem.. na to nie wstawanie na sik.. albo tylko raz wstawanie! Ja to zwykle ze trzy razy latam.. i obowiązkowo zawsze ledwo po tym jak sie położę.. mimo, że i tak parę minut wcześniej byłam!! Spokojnej nocki to ja już u siebie nie pamiętam!! ![]() ![]() Weredka i ja składam wam życzonka! Mazianka gratki za kolejny tydzień!! Lecą dnia jak szalone, co? ![]() Andziotku a co Ci robicie w tą piękną pogodę? Ja chcę zostać waszą Zosią zawsze tyle atrakcji szukujecie dla małej ![]() ![]() Ddaaiissyy, Anula co to zakupów to ja tłumaczę sobie, że dla dzidziusia nie robię zakupów z rozsądku A jak mężus zaczyna się ze mnie śmiać i dogryzać mi, że szaleję i za dużo kasy trwonię to mu mówie, żeby nie przeżywał, bo z becikowego się zwróci Dzisiaj też zakupki ![]() Idziemy jeszcze raz na wózki popatrzeć.. pewnie i tak na Murze stanie, ale nie widziałam jeszcze na żywo w czarnym kolorze.. może dziś uda mi się i taki dojrze gdzieś.. W katalogu pisze, że ma grafitowe wstawki, ale jakoś na zdjęciach w necie nie mogę ich dojrzeć..---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Aguś87 dla Ciebie również buziaczki za kolejny tydzień.. Czy jesteś już grzeczna i leniwa?? ![]() Amarcia a co z wami? Lepiej się czujecie? Czy Wikusia zdrowa? U nas też takie problemy z imieniem jak u was.. dyskusje trwają, ale i tak nic z nich nie wynika I mówię do brzuszka "syneczku".. juz wszyscy w okół zdarzyli się przyzwyczaić, i też tak mówią haha Kolezanka dzwoni do mnie wczoraj i pyta "hej, co u ciebie i syneczka?" jahah a póżniej mama przez tel "ucałuj syneczka" ehehe
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia heh... Sie dobrałyśmy... Syneczek i córeczka...
Wiki w nocy miała prawie 38 stopni, ale teraz znów spadło i trzyma się ok 37, wiec nie jest źle. Kicha strasznie i słuchajcie - juz drugi dzień ma czkawkę! Dużo pije, mąż próbował ja przestraszyc i nic. Macie może sprawdzony sposób na czkawkę czterolatka??? I ponawiam pytanie, czy jest ktoś ze Starogardu Gdańskiego?
|
#3960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mazianka81 i agus87 gratuluje 34tygodnia ciąży jeszcze troche!moria44 moja tez czka i ciesze sie bo czuje to na samym dole. Jednak martwie sie tymi ruchami, niby ją czuje ale nie tak wyraźnie jak wcześniej. Dzisiaj gdy tatus do pracy wstawał o 5 tylko 4razy sie poruszyła i koniec, a potrafiła kiedys do 8 wierzgać Tlumacze sobie to ze ma juz mniej miejsca nie wiem, ale zaczynam panikować ehhhja wstaje bardzo regularnie na sikanie czyli 1.30 i 5.15 ale co z tego jak budze sie co godzinka bo musze bok zmienic tak mnie kosci bola.Co do tycia, niby mam 13kg na plus, hmmm ale po mnie to bardzo widac, zawsze wazylam max 53kg przy wzroscie 158cm, a teraz 65kg urosla mi druga broda i jak juz patrze w lustro to jedynie na brzuszek mimo to i tak jestem dumna, pracowałam w biegu, paliłam papierosy, a teraz nie pale, siedzę z du.pskiem w domu od października, jestem w ciazy a tu TYLKO 13kgpiekna pogoda ide na zakupy do carrfura
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

a najgorsze jest to, że za każym razem jak wstawałam na siku to po drodze do kuchni bo Michałka białego 
Zasnęłam ok.1 w nocy bo oglądałam Piłę IV
(rany, jakie głupoty) a dla mnie ta godzina to zazwyczaj środek nocy. Później długo nie mogłam usnąć a jak obudziłam się na siku to też nie mogłam usnąć. Na dodatek znów mnie połamało, boli prawy bok, pod piersiami i brzuch coś twardnieje. Może wczoraj za dużo chodziłam 
Zrzucimy po porodzie

)
mam identyczne podejscie do wszystkiego
Jakieś durne przekonanie, że co najdroższe to najlepsze... i również mi wstyd za siebie
)