Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-11, 23:24   #541
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ta tarka mocno drapie? bo się zastanawaiłam nad nią kiedyś,teraz moja szefowa ją zamówiła nie mam bardzo zrogowaciałych pięt i do tej pory wystarczał mi pumeks,zawsze tarka kojarzy mi się że się pokaleczę
to zależy jak naciskasz na pięty i jak szorujesz jak mocniej to mocniej drapie , a jak słabiej to mniej
skaleczyć pięt raczej się nią nie da
kiedyś tez używałam tylko pumeksu , ale w zimę musiałam spróbować czegoś innego(bo pięty wysuszone) i ta tarka nadała się
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:25   #542
xantialorenz
Raczkowanie

jedna zrealizowana zostanie dopiero będzie we wtorek a ja już następną mam.. zbankrutuję.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:26   #543
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
dziękuję za szybką odpowiedź
nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje
byle do wtorku

proszę bardzo
to jest jakaś limitowana edycja zwykłego podkręcającego tuszu tyle że z drobinkami właśnie
Stary 2011-03-11, 23:29   #544
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
proszę bardzo
to jest jakaś limitowana edycja zwykłego podkręcającego tuszu tyle że z drobinkami właśnie
i tak się go pewnie pozbędę.. jakoś avonowskie tusze mnie nie zachwyciły a staram się znaleźć coś naprawdę dobrego, żeby było co polecać klientkom..
Stary 2011-03-11, 23:34   #545
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
i tak się go pewnie pozbędę.. jakoś avonowskie tusze mnie nie zachwyciły a staram się znaleźć coś naprawdę dobrego, żeby było co polecać klientkom..
dla mnie zwykła wersja tego tuszu taka średnia jest , nic nadzwyczajnego
a dziewczyny polecają tusz SuperShock (ten z grubą szczoteczką) /SuperExtend(z żółtą szczoteczką )
Stary 2011-03-11, 23:39   #546
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
dla mnie zwykła wersja tego tuszu taka średnia jest , nic nadzwyczajnego
a dziewczyny polecają tusz SuperShock (ten z grubą szczoteczką) /SuperExtend(z żółtą szczoteczką )
SuperShock miałam, chyba najlepszy z nich wszystkich, ale przy moim Rimmelu (najtańszym za 10 zł) szans nie ma.. Właśnie zamówiłam ten superwydłużający i jestem w trakcie używania 'Hipnotyczne Spojrzenie' (tego z białą szczoteczką). I codziennie siebie pytam: gdzie moje rzęsy? ; [

i czy Wam też tak szybko idzie baza Magix? ;|
Stary 2011-03-11, 23:44   #547
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
SuperShock miałam, chyba najlepszy z nich wszystkich, ale przy moim Rimmelu (najtańszym za 10 zł) szans nie ma.. Właśnie zamówiłam ten superwydłużający i jestem w trakcie używania 'Hipnotyczne Spojrzenie' (tego z białą szczoteczką). I codziennie siebie pytam: gdzie moje rzęsy? ; [

Ja przetestowałam wszystkie tusze Avonu i wlasnie najmniej mi się podoba ten Magnify...tak jak piszesz rzęsy są prawie wcale nie podkreślone, Shock niestety strasznie mi sklejał rzęsy, ten podkręcający testowałam dopiero raz(jest ok, ale ciężko się już wypowiadać) natomiast ja polecam właśnie Extend i klientki zadowolone- rozdziela, wydłuża i podkreśla rzęsy...szkoda tylko, że tak szybko wysycha...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:46   #548
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Mnie się właśnie te Aquadelic podobają najbardziej z tych poczwórnych cieni,ale stwierdziłam że jestem za stara na tak intensywne kolory ja to bym sobie swoją czwórkę chciała stworzyć,z różnych palet powybierałabym swoje ulubione kolory

ooo dzięki serdeczne za poszukanie,miałam właśnie szukać w netto teraz aaa w netto do 6 jest,nie do 7 przekażę koleżankom w pracy
ooo taaak!!! ja też! ja też! najjaśniejszy i najciemniejszy z pink sands oraz dwa najciemniejsze z purple haze reszty z tych paletek w ogole nie uzywam

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:47   #549
Meitsa
Zakorzenienie

Pokazywalam Tż'owi zdjecia torebki Babette i sie pytalam czy ladna i czy mam sobie kupic a on na to, ze swinka ladniejsza i ja mam sobie kupic (przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam ich dostepnych)

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 23:49   #550
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja przetestowałam wszystkie tusze Avonu i wlasnie najmniej mi się podoba ten Magnify...tak jak piszesz rzęsy są prawie wcale nie podkreślone, Shock niestety strasznie mi sklejał rzęsy, ten podkręcający testowałam dopiero raz(jest ok, ale ciężko się już wypowiadać) natomiast ja polecam właśnie Extend i klientki zadowolone- rozdziela, wydłuża i podkreśla rzęsy...szkoda tylko, że tak szybko wysycha...
jak chyba wszystkie tusze z Avonu.. niestety, tutaj trzeba liczyć się, że praktycznie co katalog lub 2 znów trzeba zamawiać tusz.
a może ktoś ma te nowe mleczka do ciała? Bo bardzo ich ciekawa jestem. Kiedyś była taka seria z Avon Naturals, w której były jogurty do ciała. Pamiętam jeden szczególny zapach Wanilia i Jeżyna.. Cudo. Miło by było, gdyby okazało się, że to coś w tym stylu.
Stary 2011-03-12, 07:29   #551
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Dziewczyny a ta tarka mocno drapie? bo się zastanawaiłam nad nią kiedyś,teraz moja szefowa ją zamówiła nie mam bardzo zrogowaciałych pięt i do tej pory wystarczał mi pumeks,zawsze tarka kojarzy mi się że się pokaleczę
We wszystkim trzeba zachować umiar - po prostu zależy, jak mocno trzesz

Cytat:
jak chyba wszystkie tusze z Avonu.. niestety, tutaj trzeba liczyć się, że praktycznie co katalog lub 2 znów trzeba zamawiać tusz.
Aktualnie mam Pęłnię Rzęs - kompletna beznadzieja. W ogóle nie pogrubia, ani nie wydłuża

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:51   #552
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zawstydzacie mnie
A tu jeszcze jutro z racji że sobota będę straszyć swoim awatarem jak co tydzień

Witam moją imienniczkę A Ty Wera co? też Marzenka?

Co do torebki Babette,to mam jedną tylko,kremową,czy wpada w złoto...nie,ona ma ciepły kremowy odcień i jest taka lekko perłowa,może stąd wydaje się po zdjęciu że wpada w złoto,ale nie
Zdjęcie na którym jestem cała robione było z lampą,a to z bliska przy oknie do światła dziennego.Pasek u tej torebki ma szerokość 2,5 cm,a długość 48 cm,zaraz postaram się dorobić jakieś fotki żeby to lepiej było widać.Ja lubię tę torebkę
kremowa jest perłowa
Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Dzięki mnie się podoba szara ale znalazłam na al zdjęcie gdzie jest chyba pokazany tył tej torebki i z tyłu nie jest szara tylko jakiś inny kolor ma? nie wiem o co chodzi
szara ma złotą poświatę i w zależności od światła czasami wygląda jak brudne złoto
Cytat:
Mnie się właśnie te Aquadelic podobają najbardziej z tych poczwórnych cieni,ale stwierdziłam że jestem za stara na tak intensywne kolory ja to bym sobie swoją czwórkę chciała stworzyć,z różnych palet powybierałabym swoje ulubione kolory

ooo dzięki serdeczne za poszukanie,miałam właśnie szukać w netto teraz aaa w netto do 6 jest,nie do 7 przekażę koleżankom w pracy
nie mów za stara, bo ja ich używam, a do ciebie mi brakuje raptem 3 lata

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

skusiłyście mnie tym kuferkiem wezmę krem pod oczy reversalist i kuferek
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:54   #553
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziwne, a mnie właśnie Shock super rozdziela rzęsy, jak żaden inny tusz.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 08:55   #554
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
super shock mój najlepszy tusz z avonu, mówcie co chcecie, ja nie chce innego
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:13   #555
wrrxd
Rozeznanie

Uff, wreszcie Was nadrobiłam Ja najbardziej lubię tusz Super Full, ładnie rozdziela rzęsy, nie skleja ich, ani nie zostawia grudek jak to niektóre
Sarunieczka, ładny prosiaczek, torebka też i Ty również
Jak tam Wasza Avon Wish List ?
Ja biorę :
- balsamy z demo,
- krem do stóp i łokci z kwasem AHA ( dzięki Waszym opiniom )
-tarka do stóp, bo tak zachęcacie,
- kosmetyczka z PS,
Jestem na odwyku
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:36   #556
OnlyOnce
Raczkowanie

Nie ma co .. :P po Nas samych widać, że co rzęsy to inny tusz służy, co skóra - to inny balsam pasuje, co buźka - różne peelingi,toniki.. U wszystkich większość kosmetyków zależy indywidualnie od człowieka i jak tutaj polecać coś klientkom? jak pytają czy coś dobre itp. :P Dla jednego może być jeden kosmetyk najlepszy na świecie a dla drugi z kolei może tego samego kosmetyku nienawidzić
Chociaż zawsze jeszcze magiczne ' musisz wypróbować'

Co tam Ranne Ptaszki Moje?
Ja wyjątkowo czytam Was tak wcześnie, bo rzadko kiedy zdarza mi się tak wcześnie obudzić się w sobotę.. a dziwne dziwne, bo piątek był...

Miłego dnia

PS. Szkoda, że w Avonie nie ma takiego płynu jak dwufazowa ziaja zrobiłabym sobie dobry zapasik

PS2. zmiana avatarka na mojego małego brzdąca

Edytowane przez OnlyOnce
Czas edycji: 2011-03-12 o 09:56
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:38   #557
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Dla mnie też, ale ostatnio tak szybko wysycha... kiedyś na początku był bardziej mokry i dłużej mogłam go używać!
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 09:39   #558
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a może ktoś ma te nowe mleczka do ciała? Bo bardzo ich ciekawa jestem. Kiedyś była taka seria z Avon Naturals, w której były jogurty do ciała. Pamiętam jeden szczególny zapach Wanilia i Jeżyna.. Cudo. Miło by było, gdyby okazało się, że to coś w tym stylu.
nie pamiętam jakie były jogurty bo testowałam tylko jeżynę raz kiedyś ale mleczka są jak lekki balsam i bardzo pachną. wchłaniają się nieźle a nawilżanie jak naturalsy...

Cytat:
ja pierwszy raz właśnie z superszokiem miałam superszok jak mi się rozpłynął przy ataku śmiechu... jak mi pokazali lusterko to zaraz mi przeszły śmiechyyyy. heh

nie lubimy się z supershokiem

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:05   #559
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:

No własnie mi magix też szybko ucieka, może dlatego,że jest dosyć gęstą

Cytat:
Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość

Co robimy nową akcje avatrkowa?

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:06   #560
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Co tam Ranne Ptaszki Moje?
Ja wyjątkowo czytam Was tak wcześnie, bo rzadko kiedy zdarza mi się tak wcześnie obudzić się w sobotę.. a dziwne dziwne, bo piątek był...

Miłego dnia

Witaj Poranna Ptaszyno Ja właśnie się zwlekłam z łoża i piję kawkę z Wami,robię make up a potem lecę na solarium,drobne zakupy(biustonosz,kawa,św inkowi żarcie).Jest taka piękna pogoda że chyba będę skakać i biegać z drodze na zakupy

Boskiego masz brzdąca

Co do tuszy Avonowych to póki co lubię tylko Extend i SuperFull,ale i tak najlepszy był Astronishing Lengts,którego jeszcze końcówkę mam z zapasów
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:08   #561
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Witaj Poranna Ptaszyno Ja właśnie się zwlekłam z łoża i piję kawkę z Wami,robię make up a potem lecę na solarium,drobne zakupy(biustonosz,kawa,św inkowi żarcie).Jest taka piękna pogoda że chyba będę skakać i biegać z drodze na zakupy

Boskiego masz brzdąca

Co do tuszy Avonowych to póki co lubię tylko Extend i SuperFull,ale i tak najlepszy był Astronishing Lengts,którego jeszcze końcówkę mam z zapasów
Sarunieczka ale pojechałaś z tym nowym avatrakiem.... Avon Ci służy, piękna z Ciebie niewiasta....

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:10   #562
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Dzięki mnie się podoba szara ale znalazłam na al zdjęcie gdzie jest chyba pokazany tył tej torebki i z tyłu nie jest szara tylko jakiś inny kolor ma? nie wiem o co chodzi
Nie, ona cała jest w takim samym kolorze. Ma złota perłową poświatę, może światło inaczej padało z którejś strony.

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dodałam na katalogowym swoje zdjęcia kuferka i torebki Lena
No i ta Lena mi się podoba....

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Aktualnie mam Pęłnię Rzęs - kompletna beznadzieja. W ogóle nie pogrubia, ani nie wydłuża
A dla mnie Pełnia Rzęs najlepsza. Ładnie rozdziela i wydłuża rzęsy. A Supershock mi nic z nimi nie robi.
Stary 2011-03-12, 10:11   #563
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

Boskiego masz brzdąca

no co Ty kochana, na solarium z tapetą? koniecznie zmyj przed wejściem do kabiny
ja to kochałam solarium stojące u mnie na osiedlu, takie wygodne, wszędzie opalało... i miało lustro w podłodze ale rok temu mi się zrobiła plamka bielacza i już nie mogę się za bardzo opalać, a na pewno nie na solarium

a żeby nie było offa to powiem, że szkoda że torebka lena nie jest na ekspres, a ja innych nie toleruję

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:17   #564
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
no co Ty kochana, na solarium z tapetą? koniecznie zmyj przed wejściem do kabiny
ja to kochałam solarium stojące u mnie na osiedlu, takie wygodne, wszędzie opalało... i miało lustro w podłodze ale rok temu mi się zrobiła plamka bielacza i już nie mogę się za bardzo opalać, a na pewno nie na solarium

a żeby nie było offa to powiem, że szkoda że torebka lena nie jest na ekspres, a ja innych nie toleruję
A ja tam już nie chodzę na stojące tzw. tuba .
Poszłam ze 2-3 razy i jak powiedzmy np na 11 czy 13 minut to po 8-9 juz czulam ze mdleje :P musialam sie wyczolgac z tegóż, i biala jak papier siedzialam na krzeselku i przez pare minut dochodzilam do siebie a używacie jakichś kosmetyków przed, na i po solarium? Może coś z avonu ?
Stary 2011-03-12, 10:18   #565
Sarunieczka

Cytat:
Ja maluję tylko oczy na solarium,i lepiej mi tak,bo kiedyś poszłam bez makijażu i prawie spaliłam powieki maluję cieniem i wodoodpornym tuszem,pudru oczywiście nietuż pod oczami smaruję wysokim filtrem,tak samo sutki pieprzyki itp,jestem ostrożna Też chodzę do stojącego,ale nie ma lustra na dole do leżącego nie mogę,bo...zasypiam Chodzę co 10 dni na 10 minutek

Mnie też się ta Lena spodobałakocham torebki listonoszki i akurat potrzebuję czarną...tylko że muszę sprawdzić wymiary bo ja bez mojej małej parasolki się nigdzie nie ruszam

Dziękuję za komplementy to zasługa oczywiście Avonu stosowanego od lat i pewnie tego mycia twarzy płynem do higieny intymnej

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-03-12 o 10:19
Stary 2011-03-12, 10:19   #566
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:

Boskiego masz brzdąca

Dziękuję

A Ty co avatar to więcej adoratorek
słusznie zresztą

A skoro już o tuszach to ja zdradliwa maluję się maybelline volume express wodoodporniaczkiem czarnymz szarą nakrętką.. :P już długo.. ale z Avonu najbardziej chyba pasował mi SuperShock i Pełnia Rzęs stosowane razem

Edytowane przez OnlyOnce
Czas edycji: 2011-03-12 o 10:23
Stary 2011-03-12, 10:28   #567
Sarunieczka

Cytat:
A Ty co avatar to więcej adoratorek
słusznie zresztą

A skoro już o tuszach to ja zdradliwa maluję się maybelline volume express wodoodporniaczkiem czarnymz szarą nakrętką.. :P już długo.. ale z Avonu najbardziej chyba pasował mi SuperShock i Pełnia Rzęs stosowane razem
Dobrze że avatarki małe to nie widać zmarszczek
Oooo to widzę że zdradzamy jednakowo tyle że mój Maybelline całe szare opakowanie ma...Twój pewnie ten Turbo tak? dziś się maluję Lash Expansion

żeby nie było off topa...Avon Rules
nie nie,dobra...Avon Wish List na 05 to:

Lakier do paznokcki Green With Envy
Mleczko Care 3w1
Kolczyki Kemi
Tarka do stóp
Zestaw Rumiankowy Naturals
Płyn Wanilia-Brzoskwinia,jak on boosko pachnie

i jeszcze na pewno coś z netto a z demo te nowe cienie za 11.90 odcień Khaki
Stary 2011-03-12, 10:30   #568
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

A dla mnie Pełnia Rzęs najlepsza. Ładnie rozdziela i wydłuża rzęsy. A Supershock mi nic z nimi nie robi.
Mój hit to właśnie SuperShock

Co do solarium - Jest tu jakaś bladolica?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:32   #569
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z pół roku jeden. Ale trzymam go nadal tylko dlatego, że naprawdę rzadko go używam. Ale wyschnąć na pewno nie wyschnął. Mam aktualnie ten Magnificośtam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:37   #570
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze że avatarki małe to nie widać zmarszczek
Oooo to widzę że zdradzamy jednakowo tyle że mój Maybelline całe szare opakowanie ma...Twój pewnie ten Turbo tak? dziś się maluję Lash Expansion

żeby nie było off topa...Avon Rules
nie nie,dobra...Avon Wish List na 05 to:

Lakier do paznokcki Green With Envy
Mleczko Care 3w1
Kolczyki Kemi
Tarka do stóp
Zestaw Rumiankowy Naturals
Płyn Wanilia-Brzoskwinia,jak on boosko pachnie

i jeszcze na pewno coś z netto a z demo te nowe cienie za 11.90 odcień Khaki
A mnie w tym katalogu wyjątkowo NIC nie podpasowało ale to dobrze biorąc pod uwagę, że zakupiłam Babette no i na demo z k06 będą oszczędności

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości