|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
nie ma jak Pomysłowym Dobrosoriną być
a kolekcja bardzo imponująca Miramar też polubiłam ależ ma cudne usteczka ta Mała no dobrze...wybaczam no faktycznie strasznie podrapany...można się wkurzyć!![]() ************* odebrałam mojego Trolla...jest PIĘKNY!! zdjęcia słabe...jutro będzie miał lepszą sesję
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-03-11 o 22:34 |
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Bez urazy ale ja nie wiem co wy widzicie fajnego w tych trollach
te stworki są jak z innego świata... jakby mieszkały w jaskiniach albo w norach pod ziemią one są dla mnie jak z jakiegoś koszmaru nocnego ![]() Nie mam na myśli aliena twojego nabytku, tylko tak mi się właśnie przypomniało o tym ![]() Moze taki efekt ma być... nie wiem sama. Wróżka i baletnice są sliczne ale czasem zdarzaja się stwory nie z tego świata
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-03-11 o 22:49 |
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór
![]() dziś dotarł mój sznureczek szary i różowy i spłodziłam takie coś jeszcze może nie dopracowane ale chyba całkiem całkiem jak na poczatek .i jeszcze prośba - zrobiłam swój album w konkursie pandory jeśli się komuś spodoba proszę o głos będzie mi bardzo miło http://www.pandora.net/pl-PL/mymomen...2-a527a0ef7e59 |
|
|
|
#4594 |
|
Zadomowienie
|
tak się ostatnio zastanawiałam czy zapytać Was o to i zdecydowałam że zapytam
A więc...mamy już wish list`y or must-have ...ale czy są koraliki których byście nie chciały mieć?Takie które Wam się nie podobają? ja zacznę na początek...wydaje mi się* że nie chciałabym np.tych koralików : * autor zastrzega sobie zmianę decyzji po osobistym spotkaniu z niżej pokazanym Koralowym Osobnikiem http://www.trollbeads.com.pl/Niebieski_Kwiat-393.html http://www.trollbeads.com.pl/Niebieski_Len-405.html http://www.trollbeads.com.pl/Roza-398.html http://www.trollbeads.com.pl/Rozowy_Koralik-317.html http://www.trollbeads.com.pl/Wisteria-403.html http://www.trollbeads.com.pl/Aniol_Stroz-462.html http://www.trollbeads.com.pl/Baletnice-495.html ze sreberek to ogólnie mi się mało podoba ,więc nie ma sensy wrzucać
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Moje wczorajsze nabytki oraz cała bransoletka.
|
|
|
|
#4596 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi sie ogolnie srebra trollowe w wiekszosci - poza baletnicami, Piotrusiem Panem i smokiem nie podobaja za bardzo.. no jeszcze stokrotka ladna, wiadomo gwiazdkowe takie, skarby tez ladne.. ale 99% trollowego srebra mnie przeraza a najbardziej wszystkie cherubiny, mala ksiezniczka [maloksiezniczkowa w dodatku ], naszyjnik szkielet [ja nie czaje o co z nim chodzi...], aniol i demon, basniowe twarze [nie wiem, ja jakos basnie sobie ladniej wyobrazam ], dziecko , maski, rybo-ptak ![]() a z innej beczki ![]() Sorinka patrz co obfotografowalam dla Ciebie ![]() DSCN0561.jpgDSCN0562.jpgDSCN0563.jpgDSCN0564.jpg
|
|
|
#4597 |
|
Rozeznanie
|
Aliena
piekny jest ten Troll Mi z srebra najbardziej podoba się Smok i właśnie Trole , zwłaszcza ten z wielkimi stopami . Za to nie kupiłabym cherubina , bo to srebrne wcielenie laleczki Chucky
|
|
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie po 2 tyg mojej nieobecności (wyjazd+brak netu). Absolutnie nie jestem w stanie nadrobić zaległości. Wklejam za to moje 3 nowe nabytki - listek, serca i koralik z kamieniami.
|
|
|
|
#4599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Wisterii, Róży i całej reszty podobnych - nie są brzydkie, ale mnie od początku kojarzą się z rolkami papieru toaletowego w kwiatki Cytat:
Cytat:
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
duzo bardziej podoba mi sie str zagraniczna trollbeadsow
http://www.trollbeads.com/en-us/catalog/EUR/Glass/ tutaj mozna koraliki mniej wiecej calosciowo ogarnac, podobierac kolorami, a nie tak jak na polskiej str, gdzie musze przeleciec z 8 str, i w dod kartach pootwierac te koraliki ktore mi sie podobaja, by potem lawirowac pomiedzy tymi kilkunastoma kartami- to nie wygodne! |
|
|
|
#4601 | |||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() już to uczyniłam... ![]() a raczej dopiero, bo widzę , że nieźle naplotkowałyście się podczas, gdy ja smacznie spałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spoko spoko Jak pisałaś ten post,ja pisałam mój wymieniając baletnicę jako na NIE pomimo zupełnie różnych gustów ,każda znajdzie coś dla siebie.Ja po prostu jestem raczej z tych niegrzecznych dziewczynek tatuaże,ciężka muzyka itp do mnie z kolei nie przemawiają serduszka,aniołki nawet naszyjnika wróżki nie chcę mieć.Ładna jest,ale nie dla mnie jednak tak jak pisałam,zastrzegam sobie zmianę decyzji ooo...jeszcze nie podobają mi się uniki...żadna ![]() Cytat:
Mi srebra też się nie bardzo podobają,wszystkie i z Trolli i Pandory a Chamillia to już w ogóle pojedyncze bym wybrała tylko class dzień dobry wszystkim, tak w ogóle
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
||
|
|
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() aliena7, fajny ten Troll, ale rzeczywiście trochę przerażający na początku Chociaż ja tam lubię takie różne dziwolągi (w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) Co do tych koralików, których byś nie kupiła, to ja też bym ich nie kupiła![]() agness_lakuss, fajnie to wygląda na tych sznurkach ![]() slepafuria, ładne Trollki sobie wybrałaś ![]() snesha, ładne nabytki ![]() ilios, te co Ty wrzuciłaś też mi się nie bardzo podobają
|
#4604 |
|
Zadomowienie
|
wiesz jak jest
zobaczę 2692048 razy wistorię u Was...posłucham achów i ochów,zobaczę na żywo i kupię ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- do szału mnie doprowadza muzyka na stronie Yes!! ile sie naszukałam ,zanim znalazłam że to u nich
|
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry sloneczny !!
![]() Cytat:
..mimo ze moje gusta od ponad 20 lat sie nie zmienily to kwiatki, motylki, zajaczki i takie tam inne glupotki lubie a dzisiaj wpadlam na swietny pomysl . Musze, ale to KONIECZNIE MUSZĘ sobie kupic sznureczek pandory. Idzie wiosna a wraz z nia zbliza sie czas na zwiewne bluzeczki i wypadaloby zeby cos ladnego zadyndalo na szyi no i w koncu bede mogla nabyc jakies trollowe murano bo sa po prostu cudne juz sie nie moge doczejac kiedy moj plan wprowadze w zycie
|
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Słuchajcie, super zakupy nie zapamiętam wszystkich z moim stanem umysłu, ale wszystkie mi się podobały. Aliena, Troll jest taki.... Trollowy klimatyczny!
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dopisuję się, bo niedawno dostałam prześliczną pandorę z trzema koralikami Chciałabym ją skompletować, ale na oryginalne koraliki mnie już nie stać ![]() I tu mam pytanie, wszystkie już długo w tym 'siedzicie', może pomogłybyście mi trochę? znajdzie się jakaś dobra dusza?
|
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
simcha, ja koralików dobierać nie umiem
mam wrażenie, że moje bransoletki to jakiś misz masz wrzuć te co Ci się podobają to może Ci coś doradzimy ![]() No i dodaj zdjęcie swojej bransoletki to będziemy myśleć ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Snesha, skąd te serduszka? bo fajne
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, żeby to kupić na Trolle, co myślicie?
![]() http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,29,4229 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
VLS, trolle chyba na niego nie wchodzą
![]() a ja chcę tą szkatułkę http://www.apart.pl/pl/akcesoria,c,1,,4327
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy mogę podac adres strony z koralikami, wrzucam fotkę tych które najbardziej wpadły mi w oko
![]() i moja bardzo skromna pandorka
|
|
|
|
#4612 |
|
Zadomowienie
|
no tak, kilka koralików a ja głupieję
normalne Bransoletka bardzo fajna i każdy kiedyś zaczynał Ja na Twoim miejscu murano kupowałabym jednak firmowe, ze srebrem myślę, że można sobie pozwolić na coś tańszego... Może dziewczyny zaraz Ci coś doradzą, mnie jeden srebrny wpadł w oko (drugi rząd, trzeci od góry)
|
|
|
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
simcha, bardzo ładna Pandorka
Jeśli nie masz możliwości kupowania oryginalnych koralików, to jasne, że możesz kupić "zamienniki", aczkolwiek ja uważam tak, jak Anno1989, że murano jednak najlepsze by było to Pandorowe Te korale, co wstawiłaś to niektóre fajne, ale one bardziej pod Trolle podchodzą niż pod Pandorę Ja bym wybrała jakieś mniej oksydowane, bardziej przypominające korale z Pandory, no ale to tylko moje zdanie
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Perła czy wróżka
?
|
|
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS, wróżka
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wrozka jest sliczna, cudowna Edytowane przez Peri86 Czas edycji: 2011-03-12 o 11:35 |
|
|
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale w sumie pereł nie cierpię, ale z drugiej strony perła jest elegancka. Zamiast niej wolałabym zwykłą srebrną kulkę.
|
|
|
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
VLS, ja zbieram na wróżkę
tylko nie wiem co z długością...
|
|
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 70 i jest w sam raz, ale moge na nia nalozyc tylko 3-4 koraliki. Te naszyjniki z Apartu maja zapiecie i Trolle przez nie nie przejda.
VLS- kup obydwa :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Palce całe
a kolekcja bardzo imponująca
ależ ma cudne usteczka ta Mała

odebrałam mojego Trolla...jest PIĘKNY!! 
te stworki są jak z innego świata... jakby mieszkały w jaskiniach albo w norach pod ziemią
będzie mi bardzo miło 
, 

Moje uzależnienie:

jednak tak jak pisałam,zastrzegam sobie zmianę decyzji
ile sie naszukałam ,zanim znalazłam że to u nich