|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielki Post Słodyczowy... od jutra, aż do świąt ;)
Cytat:
Eh, a ja marzę o takich wymiarach Ja liczę, że przy okazji odwyku od słodyczy poprawi mi się cera, naprawdę mam taką nadzieję ). Jak to jest, że ostatnio przytyłam 2 kg i wszędzie mi przybyło, oprócz biustu Mam pecha Fatalnie być gruchą ![]() Już drugi dzień za nami !
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
lone bird - weź troche cycka ode mnie
![]() dziewczyny, co robicie na codzien? uczycie się / studiujecie / pracujecie / obijacie się? ;>
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czeka matura w tym roku
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oo będziemy w maju trzymać kciuki ![]() z czego zdajesz?
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku egzamin zawodowy(studium) i obrona pracy licencjackiej(studia) i jakos to ciagne i nie moge sie doczekac konca
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
I rok magisterki jeszcze troszku i koniec i praca ![]() no to kciuki będziemy trzymać no Laseczki dziś 3 dzień bez słodkiego ![]() wytrwałości!!
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2011-03-11 o 10:19 |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo wytrwałości
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
SunnyGirl - matura to bzdura
gorsze jest czekanie na rekrutacje mialam mature w zeszłym roku, ale powiem Ci, że obudziłam się z tym dopiero wiosną, a napraaawdę każdy, jeden, głupi, mały procent punktowy się liczy. niestety. no ale dostałam się, gdzie chciałam, także trzymam kciuki i za Ciebie i na pewno będzie okej ![]() moniq - a gdzie się ważysz? ![]() agnes188 - a z czego ten licencjat piszesz? ![]() asia1988 - przyszła pani magister, fajnie masz nie wróciłabyś do studenckich czasów? ja jestem na pierwszym roku i straasznie mi się podoba takie życie a jaki kierunek? ![]() heroine - gdzie tak ciężko? ![]() dziewczyny, dzisiaj trzeci dzień i trzecia próba wytrwałości ja już po śniadaniu... dobrze, ze mam dzisiaj dość zajęty dzień, chociaż niefajnie, bo przez naukę testów, ale to lepiej pod tym względem, że nie bede tyle myslec o jedzeniu i za was również trzymam kciuki ktoś poleci jakąś dietetyczną kolacyjkę? ;>
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
jestem uzalezniona od czekoalady..nie umiem bez niej zyc...
.w styczniu podjelam pierwsza walke z chekolada wytrawalam cale 5 tygodni!! i co stres w pracy i ciagle czekoladki podarunki od innych sprawily ze rzucilam sie na czekolade jakies 3 tyg temu ...i doslownie zyje teraz na czekoladzie!!!!!!!! ehhh od dzis zaczynam kolejne starcie z nalogiem...prosze o wsparcie pozdrawiam cieplutko xxx |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
KATIEN z turystyki lic
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
hejaa ;* !.
kurcze, wczoraj piekny dzien w diecie jak na mnie , wybija godzina 21.40 a ja łapnelam za 7days-a <porażka> a bylo tak pieknie.. ale coz, czlowiek uczy sie na bledach i wiem ze juz nigdy tak nie bedzie, chyba za mala kolacje zjadlam, bo jablko i kilka lyzeczek wiejskiego serka. Dziś piatek wiec weszlam po tygodniu na wagę iiiii... i spadek o 0.8 kg dzis tak : I sn: jogurt naturalny 200 g + 2 łyżeczki owsnianych II sn: jabłko + buleczka z pasta z lososia ( ona ma duzo kalorii, dlatego nie przesadzalam zbytnio ) III: teraz wlasnie Kisielek zjem + Soczek + 2 herbatki zielone ![]() O 17 mam trening w siatkę i potem basen, planuje przeplynac 2 km za jednym zamachem.. bo rekord poki co mam 1700 m , ale nie wiem czy dam rade bo dostane wycisk na swoim trenignu zapewne.. ale postarac sie postaram Katien- ja mam 16 lat wiec rzecz jasna się uczę
|
|
|
|
|
#102 | |
|
|
Cytat:
![]() wiesz mój I rok licencjatu to były zajecia od poniedziałku do piatku 7,30 - 20-21 :/ więc nie bardzo bym chciała do tego wrócić.. a od II roku miałam od poniedziałku do piątku zajęcia też dosyć długie a w weekendy pracuję więc zero wolnego. Dopiero teraz na magisterce mam totalny luuz i mimo weekendów w pracy mam sporo dni wolnych.. ale ja chcę już zacząć prace w zawodzie ![]() ja na kolacje lubie zajadać serek wiejski z pomidorem, ogórkiem (zwykłym lub konserwowym) + pieprz ziołowy miodzio
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powoli, do celu. przyłącz się do nas, będziemy się wspierać, to damy radę ale to wymaga czasu i cierpliwości.asia1988 - o kurcze, ale przerąbane z tymi zajęciami na 1 roku ;/ ja mam od poniedziałku do czwartku, raczej krótko, tylko troche ciężkie zajęcia. dzovana - najzdrowsze kolacje są białkowe, organizm najszybciej je trawi. jabłko na kolacje to tak niekoniecznie i za mało kalorii dostarczyłaś sobie, więc później sięgnęłaś po 7daysa.agnes - turystyka fajnie
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2011-03-11 o 13:18 |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
katien- wiem wiem że białkowa kolacja, ale na jabłuszko ochotke mialam taka wielką
Dziś będzie serek wiejski
|
|
|
|
|
#105 |
|
|
Katienn a Ty co studiujesz??
babka kupiła 7-daysy. Ale ja swojego schowam i bedzie na wyjazd
|
|
|
#106 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;25641624]Mam 176cm wzrostu, schudłam z 91kg do 72kg
Ale miałam wtedy samozaparcie, ale uważam że z wiekszej wagi się jakos tak szybciej spada teraz już nie mogę:/[/QUOTE]Nieźle Chociaż bardziej mnie zaciekawily te cm w talii ![]() Cytat:
bo miałam ochotę... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Skoro w biuście na to chyba dobrze
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy. Słodkości nie jadłam i nie mam na nie ochoty
I muszę poćwiczyć dzisiaj koniecznie;/
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
trzeci dzien mija bezslodyczowo ![]() katiennn ważę się w domu w salonie lida82 witaj w naszym gronie! ech ta czekolada, czemu musi być taka dobra i taka kaloryczna jednocześnie? może spróbuj zamiast czekolady przerzucić się na jakieś musli owocowe pyszna sprawa )Aniap23 moje współlokatorki jadły wczoraj lody bakaliowe kwadrans po północy a ja nie miałam nawet ochoty, z czego jestem dumna
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a powiedzcie tak odchodząc od tematu co jadacie na śniadanie/kolacje? Jakieś serki itp? Jeśli tak to jakie?
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
w wydawnictwie
![]() Cytat:
a kysz! No ja Wam łapska poprzetrącam! wara mi od tych lodów! ![]() Cytat:
jakiś czas temu miałam fazę na chlebek Dukana z twarożkiem na śniadanie teraz jem 2 jabłka starte na tarce+jogurt naturalny zmieszany trochę z owocowym+bakalie/płatki/orzechy ![]() a kolacje niestety nie zawsze mi wychodzą mi białkowe...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, za mną trening 1.5 h i basen godzinny, ale nie plywalam duzo, bo po prostu sił mi już brakowało i energii.. Teraz zajadam jogurt naturalny z Bakomy 0 % tluszczu, ale za to ma duzo wegli ;o na 100 g - 8.4 .
Kolo mnie leżą draże mojego brata!!!! ale kuszą
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
draże zostaw w spokoju!
|
|
|
|
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cóż to za wyjazd? ![]() heroine, wydawnictwo fajna sprawa ![]() Aniap23, cooo to za lody, ale już na wagę to wróci motywacja peewnie, jak chcesz w piątek, to i w piątek, ale pochwal się wynikami ja jutro z samego rana wskoczę na wagę, nie ważyłam się tydzień (dla mnie to sukces ) i mam nadzieję, ze coś spadnie, bo się pilnowałam i ładnie dietetycznie jadłam chociaż dietę zaczęłam od 1 marca, to już prawie 2 tygodnie. musi zlecieć ![]() MalinQowa - co jadamy? hmm od siebie mogę powiedzieć, że śniadanie jem pełne, wieelkie i nie przejmuje się tym, w końcu trzeba mieć energię na cały dzień staram się wrzucić do jadłospisu warzywa, przy każdej możliwej okazji. Na 2 śniadanie też coś przegryzę lub zjem - jest to albo jakiś owoc, albo ciastko owsiane, albo szklanka mleka z odrobiną płatków, różnie. Obiad jem normalnie, tylko mniej. Ziemniaki raz w tygodniu. Unikam makaronu i klusek. Mięso najlepiej z kurczaka + warzywa do tego. Podwieczorek - kawa z łyżeczką cukru (nie umiem pić gorzkiej!) + coś do kawy, nie przekraczającego 100 kalorii i nie z czekoladą ciężko, ale da się zrobić i tutaj znowu wracam do czegoś owsianego lub musli. A kolacja (powinna) być białkowa, co też nie zawsze wychodzi. Eh, lubię jeść wieczorem kto nie lubi ![]() traxx, trzymaj się kochana, tak dużo już za Tobą! ![]() dzovana - gratuluję samozaparcia do treningów ![]() podjęłam dzisiaj 'męską' decyzję i zacznę coś ćwiczyć... polecicie coś lekkiego?trzymajcie się dziewczyny!
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2011-03-12 o 09:39 |
||
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
katien- tyle, że trenuję siatkówkę już 5 lat
ale, od tygodnia mam nowego trenera i daje od samego początku wycisk porzadny co mi służy jak najbardziej ![]() A dziś weszłam z ciekawosci na wagę i bylo 60.9 początkowo, a po chwili 61.2 kg ;o nie wiem o co kaman w ogóle.. wczoraj waga pokazywała 61.7 więc nie wiem dlaczego dzisiaj o tak duzo mniej, myslalam ze bedzie wlasnie waga wczorajsza a tu tyle mniej. Za tydzien wejdę i zobacze czy waga cos szwankuje czy co hehe
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane
w końcu jestem w domu^^ ale u mnie piękna pogoda ![]() Cytat:
z czym się da na kolacje też albo jakaś kanapka, albo płatki. ~ ja mam w domu placki!
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jakie placki? won od nich! Piękne słońce za oknem!
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
U mnie trzy tygodnie bez słodycz+ ćwiczenia =-3 kg
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
dzovana - wiemy, że to jakieś czy wachania wagi, czy woda w organizmie, czy związane z okresem, ale każdy, nawet najmniejszy spadek bardzo cieszy i motywuje, prawda?
tak więc gratuluje ![]() moniq - po dupsku za placki!! ![]() dzień dobry, heroine ![]() MalinQowa - super! gratuluję!!! walka o piękną sylwetkę nie musi być taka zła, jak widać efekty już niedługo będziemy piękne i szczupłe
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2011-03-12 o 11:05 |
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
witam w sobote mile panie
![]() i zaczynam czwarty dzien bez slodyczy gdyby nie Wy, juz w drugim ponioslabym kleske wlasnie wrocilam z dwugodzinnego spacerku z psiakiem, ach ta pogoda dodaje mi energii!gratulacjeeee
65 64 63 6261 60 59 58 57 56 55 You can tell Jesus that the bitch is back! Edytowane przez new york city Czas edycji: 2011-03-12 o 11:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

). Jak to jest, że ostatnio przytyłam 2 kg i wszędzie mi przybyło, oprócz biustu
Fatalnie być gruchą 

.

a ja nie miałam nawet ochoty, z czego jestem dumna
a kysz!