|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Miłego dnia |
|
|
|
#692 |
|
rude jest piękne:)
|
![]() mnie kangur prze 6 obudzil ,przylajzl sie wtulil i un w najlepsze spal ,za nim berta i zuzia ,w koncu zamknelam drzwi co to za spanie ,se dolezałam tylko oblozona pieso-kotami ...ale ja lubie i une takie rozgrzane pachnące mruczące,a kngurowaty łeb to musi trzymac na czlowieku nigdzie indziej tylko nie musieliby przylazic skoro swit....czeeeee
|
#693 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
))---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() u mnie ranek podobny, mój słodki, wieli suń poprosił na łóżeczko - sama nie wchodzi za ciężka pupa - wtargałam jej duży pup i spałyśmy razem, cudnie było
|
|
#694 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobry
Ja z braku zwierząt polazłam rano do dziecka się przytulić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie sie Tłustek w nocy przytulal
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko zdjęcie rozkłada na łopatki Magdulenko jak tam dzisiaj u Cię? lepiej coś?
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
a oglądacie może relację z japonii?
nie mogę się oderwać od telewizora, potęga żywiołu w połączeniu z wysokim uprzemysłowieniem rejonu, robi porażające wrażenie. |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
ależ piękny dzisiaj dzionek. Teresko, boska fotka dzisiaj rano oglądałam w tvn24. straszne.
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam suszone i se bym też taki pasztet uczyniła. Dziękuje zza komplementa w kierunku butów a później to popiszę. o wczoraj i w ogóle ![]() Teresko, zazdroszcze Twoim zwierzakom ![]() |
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wreszcie udało mi się wygrzebać z łóżka. Aż mi głupio przy takich rannych ptaszkach. Przydałoby się też futro jakieś w charakterze budzika, bo ten w telefonie jakiś taki mało skuteczny. Dźwięczał o ósmej, ale oberwał z piąchy. Japonię obserwuję w internecie. Przerażające. Homo Sacer |
|
|
|
#702 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na przywitanie ![]() http://swiatnaszkolorowy.blox.pl/res...maranczowa.jpg ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=iB0sXWwH_eA
|
|
#703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochani
![]() Macham Wam szczerząc zęby ![]() Wiosna na świecie Chyprusiu, Oko moje Cytat:
Dysponujesz największym skarbem na świecie- masz Nas ![]() Cytat:
![]() Jam jest miszczyniom w pochłanianiu czekolady mlecznej. Ale po połowie przerwę na szklankę zimnej wody robię. Człowiek starszy, coraz mniej może ![]() ZuziuCzarna, zdjęcie piękne
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jewonko, ale Ci powiem, że nie jeste taka pszekonana, co do tego, że starszy coraz mniej może. Czekulady.Vesenko - dziękuje za pszepisa! Muszle Tfe robiem właśnie
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-03-12 o 13:20 |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
Mammito, dasz przepisa? ![]() Na ciasto pierogowe takoż, bo mi ostatnio nie wychodzi. Cytat:
![]() Cytat:
O to to Ale na szczęście już się blog objawił w podpisie ![]() Poka poka zwierzynę ![]() Moje kociaste też nie dały mi pospać po podróży Czarny diabeł łomotał się do drzwi skoro świt. A ponieważ jestem wredna zołza , to też jej nie daję dzisiaj pospać i budzę ją co chwilę.
|
||
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedobra Pani
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
A specjalnie przed pójściem spać nadprogramowo nakarmiliśmy potwory, żeby dały nam rano spokój. Ale nie pomogło
, porządek dnia musi byc zachowany ![]() Objadłam się babką ziemniaczaną vel pierdutą i lecę się relaksować.
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeniu, a bardzo wyuzdany ten przepis na pasztet jest? Nabrałam chęci, ino nie wiem, czy sprostam
![]() czesio
|
#710 |
|
Piers do przodu
|
Machnę i ja w przelocie
Wiosna, panie sierżancie ale dzień ![]() Dziś wiosenne porządki w toku i mycie samochodu po zimie się odbyło
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. też uwielbiam Gustawa macham wszystkim
|
|
#712 |
|
|
Witaj Skarbku Dziewczyny wewontkowe go tak nazwaly ,jak zobaczyly to zdjecie ![]() tyz lubie Gustawa ,swoja flache podarowalam R niech se ma ![]() czy tez macie problem z wchodze niem na Wizaz?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-03-12 o 20:00 |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Córce i Rawicie się spodobał ale nosić to chyba by nie chciały też Cię uszczęśliwić na siłę próbką?
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Pasztet soczewicowo-grzybowy:
Szklankę soczewicy ugotować w dwóch szkl. wody z listkiem laurowym i zielem angielskim. Na patelni podsmażyć cebulkę, ok 1/2 kg pieczarek startych na tarce+pół szklanki suszonych grzybów (podgotowałam je wcześniej ok pół godz) i czosnek. Wymieszać swjo, dodać dwa jaja, potraktować chwilę blenderem, wylać do keksówki i na 40 min do pikarnika na 170 st. To jest wersja light i jest z letka luźna po upieczeniu. Jeżeli chcecie pasztet bardziej ścisły dorzućcie bułki tartej lub otrębów
|
|
|
|
#715 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przyszłam Wam życzyć miłego wieczoru i dobrej nocy
Ja dziś (prócz dwóch prań) nie zrobiłam nic. Leżę,czytam i śpię. Na zmianę. I pachnę Eau du Soir,i nadziwić się nie mogę - to ja lubię szypry?
|
|
|
|
#716 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#717 | |
|
|
Cytat:
![]() swiat sie konczy ![]()
|
|
#718 |
|
Piers do przodu
|
Margota nam dojrzewa
ale i ja też zaczynam doceniać szypry
|
#719 | |
|
Zadomowienie
|
Trzeba coś, kogoś zdrobnić?
Jestem pierwsza - nic to trudnego wszak ![]() Tak Homo Sacer może być na ten przykład: Homo'erką lub Homo'iczką. Z Homoerki można zrobić Homerkę a z Homoiczki - Homiczkę. Prawda, że ładnie? ![]() Reszta przyjdzie sama. Zuziu, wstawiłaś jedną z najfajniejszych pozycji łóżkowych ![]() Cytat:
Cudnie Przepisa prosiem ![]() A na dobranoc śpiewam Ci, tak - Ci ![]() razem z Markiem Grechutą Śpij bajki śnij Kolorowe piękne dobre bajki W nich na łące ty Wokół ciebie niezapominajki Abyś zapamiętał sen radosny Pełen słońca i oddechów wiosny Sen gdzie powietrze niesie wiatr od gęstwin Las Sen gdzie są rzeki w których żyją kwiaty Tam wszystko jest Zdrowe jak sen dobre jak sen Twój sen Śpij bajki śnij A w tych bajkach jasny dom z ogrodem W nim owoców raj A wokoło małe domki z miodem Można zbierać wielkie kosze malin Nie ma dymu fabryk miasta spalin Tam gdzie łagodną ciszę zdobi koncert Ptak Tam tam gdzie życie się wydaje czarem Cudownym darem Takim jak ty jak dla nas ty Jak ty Śpij bajki śnij Aż nadejdzie wreszcie dzień wspaniały Gdy obudzisz się Ujrzysz nagle świat tych bajek cały Wreszcie spełni się twój sen radosny Pełen słońca i oddechów wiosny Sen Gdzie powietrze niesie wiatr od gęstwin Las Sen gdzie są rzeki w których żyją kwiaty Przyrzekam ci nadejdzie dzień Sen spełni się Już śpij |
|
|
|
|
#720 |
|
Piers do przodu
|
Wróbliczku
A zdrobnienie mi się nasuwa - Sacerku lub Homisiu ![]() Wiecie co, zżera mnie myśl o czym ja tam będę gadać z tą całą Magdą Gessler na razie strój mam opracowany ale pomysłów na gadkę brak ...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

co to za spanie ,se dolezałam tylko oblozona pieso-kotami ...ale ja lubie i une takie rozgrzane pachnące mruczące,a kngurowaty łeb to musi trzymac na czlowieku nigdzie indziej
tylko nie musieliby przylazic skoro swit....

))
- wtargałam jej duży pup i spałyśmy razem, cudnie było

Córce i Rawicie się spodobał ale nosić to chyba by nie chciały