Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 11:29   #3961
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
34 tydzien czas zaczac

Jak ten czas SZYBKO leci

U mnie już 31 się kończy, a zaczęłam z Wami pisać jakoś w 20 tc?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 11:35   #3962
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Buziaczki dla was z rana Brzuchatki

Zazdroszcze niektórymi nawet trochę zła na was jestem.. na to nie wstawanie na sik.. albo tylko raz wstawanie! Ja to zwykle ze trzy razy latam.. i obowiązkowo zawsze ledwo po tym jak sie położę.. mimo, że i tak parę minut wcześniej byłam!!

Spokojnej nocki to ja już u siebie nie pamiętam!!

Weredka i ja składam wam życzonka! Dla Ciebie tak z wyprzedzeniem.. ale skoro to dziś urodziniowy weekend to już teraz

Mazianka gratki za kolejny tydzień!! Lecą dnia jak szalone, co?

Andziotku a co Ci robicie w tą piękną pogodę? Ja chcę zostać waszą Zosią zawsze tyle atrakcji szukujecie dla małej

Ddaaiissyy, Anula co to zakupów to ja tłumaczę sobie, że dla dzidziusia nie robię zakupów z rozsądku
A jak mężus zaczyna się ze mnie śmiać i dogryzać mi, że szaleję i za dużo kasy trwonię to mu mówie, żeby nie przeżywał, bo z becikowego się zwróci hahahaha

Dzisiaj też zakupki Idziemy jeszcze raz na wózki popatrzeć.. pewnie i tak na Murze stanie, ale nie widziałam jeszcze na żywo w czarnym kolorze.. może dziś uda mi się i taki dojrze gdzieś.. W katalogu pisze, że ma grafitowe wstawki, ale jakoś na zdjęciach w necie nie mogę ich dojrzeć..

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Aguś87 dla Ciebie również buziaczki za kolejny tydzień.. Czy jesteś już grzeczna i leniwa??

Amarcia a co z wami? Lepiej się czujecie? Czy Wikusia zdrowa?
U nas też takie problemy z imieniem jak u was.. dyskusje trwają, ale i tak nic z nich nie wynika I mówię do brzuszka "syneczku".. juz wszyscy w okół zdarzyli się przyzwyczaić, i też tak mówią haha Kolezanka dzwoni do mnie wczoraj i pyta "hej, co u ciebie i syneczka?" jahah a póżniej mama przez tel "ucałuj syneczka" ehehe
pol na pol
ale teraz leze
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
mnie na szczescie nic nie swędzi ehhh

mazianka81 i agus87 gratuluje 34tygodnia ciąży jeszcze troche!

moria44 moja tez czka i ciesze sie bo czuje to na samym dole. Jednak martwie sie tymi ruchami, niby ją czuje ale nie tak wyraźnie jak wcześniej. Dzisiaj gdy tatus do pracy wstawał o 5 tylko 4razy sie poruszyła i koniec, a potrafiła kiedys do 8 wierzgać Tlumacze sobie to ze ma juz mniej miejsca nie wiem, ale zaczynam panikować ehhh

ja wstaje bardzo regularnie na sikanie czyli 1.30 i 5.15 ale co z tego jak budze sie co godzinka bo musze bok zmienic tak mnie kosci bola.

Co do tycia, niby mam 13kg na plus, hmmm ale po mnie to bardzo widac, zawsze wazylam max 53kg przy wzroscie 158cm, a teraz 65kg urosla mi druga broda i jak juz patrze w lustro to jedynie na brzuszek mimo to i tak jestem dumna, pracowałam w biegu, paliłam papierosy, a teraz nie pale, siedzę z du.pskiem w domu od października, jestem w ciazy a tu TYLKO 13kg

piekna pogoda ide na zakupy do carrfura mam blisko, wolno spacerkiem jakos dojde
kochana i caly czas masz to 13 kg na plus??
az mi sie werzyc nie chce, ze ci waga stoi w miejscu
ja caly czas tyje, minimalnie, no ale
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Jak ten czas SZYBKO leci

U mnie już 31 się kończy, a zaczęłam z Wami pisać jakoś w 20 tc?
leci oj leci
jakos tak bedzie
Stary 2011-03-12, 11:43   #3963
wieka22
Rozeznanie

DzieńdoberekMoria zaktualizujesz mnie troszkę,bo przeglądałam 1 stronęMam na imię Weronika,mam 26lat, jak będzie syn to Julek, a córcia Łucja(Was też dziwi te imię???komu nie powiem to:
-Łucja????a nie chcecie inaczej????
Wrrrrrrrrrrr w koncu to nasze dziecko!!!!!)

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:21   #3964
ania2631
Wtajemniczenie

Dziewczynki przedstawiam wam moją Alicję..26 tydz i 4 dni.
Kupiliśmy wkońcu wózek....Mimo negatywnych opini wybraliśmy model Quinny buzz 3 4w1..Kółko przednie można wymienić również na pompowane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01944_2880x2160.jpg (83,5 KB, 59 załadowań)
Stary 2011-03-12, 12:24   #3965
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry nawilżacz powietrza? Zawsze miałam problem z górnymi drogami oddechowymi, ale teraz to już koszmar
ja planuję kupić już od dawna nawilżacz z BONECO, podobno są bardzo dobre ale też i drogie ...
nawilżacz to nie taka prosta sprawa, bo czasem może więcej złego zrobić niż dobrego

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane.
U nas tez piekne slonce z rana, choc temperatura daleka od waszych 15 stopni
ja standardowo niestety 4 razy na siusiu plus 1 w nocy atak zgagi, nowy lek tez nie dziala...
a zauważyłaś, że zgaga Ci się nasila jak leżysz na prawym boku ????
bo ja na lewym się kładę to jest ok a wczoraj ledwo na prawy się przerzuciłam (co zajęło mi dobre 3min ) i już poczułam mega kwasa więc musiałam szybko wracać na lewo

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja myślałam cały czas o Zuzi, ale widzę, że to bardzo popularne imię ostatnio. Moje typy to jeszcze Justynka, Elżbietka, Helenka. Mąż nie daje się wciągnąć w dyskusje za bardzo... Odpadają wszystkie imiona z R, bo tak jak kiedyś pisałam, nie będę się męczyć całe życie

mi się Helenka też podoba, ale mężulowi nie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Andziotku a co Ci robicie w tą piękną pogodę? Ja chcę zostać waszą Zosią zawsze tyle atrakcji szukujecie dla małej
byliśmy już na spacerku na placu zabaw ...
po południu, jeszcze nie wiem, coś musimy wymyśleć bo szkoda czasu marnować w 4 ścianach jak tak pięknie za oknem

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
DzieńdoberekMoria zaktualizujesz mnie troszkę,bo przeglądałam 1 stronęMam na imię Weronika,mam 26lat, jak będzie syn to Julek, a córcia Łucja(Was też dziwi te imię???komu nie powiem to:
mi się Łucja podoba,
moja koleżanka też tak nazwała córcię ...
poza tym mam ciocię Lucię

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:28   #3966
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wkońcu wózek....Mimo negatywnych opini wybraliśmy model Quinny buzz 3 4w1..Kółko przednie można wymienić również na pompowane
sliczna
Stary 2011-03-12, 12:32   #3967
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Łucja bardzo ładnie
A ludźmi się nie przejmuj.
Chyba, że chciałabyś dać dziecku na imię np. Bożydara Wtedy powinnaś wziąć pod uwagę, jakby wszyscy Ci mówili, żebyś zmieniła imię

Nasz Edzik też dziwi ludzi, bo JAKTO Edward, przecież to niemodne, bla, bla, bla.
A mi się podoba, tż się podoba i tak zdecydowaliśmy i już sobie nie wyobrażam, że miał by mieć inaczej na imię

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 12:58   #3968
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
pol na pol
ale teraz leze

kochana i caly czas masz to 13 kg na plus??
az mi sie werzyc nie chce, ze ci waga stoi w miejscu
ja caly czas tyje, minimalnie, no ale

leci oj leci
jakos tak bedzie
mialam 10 na plus, ale w ciagu lutego przytyłam 3kg i od 3 marca mam 13kg no i moze juz nawet wiecej

bylam w carfurze i na ryneczku nie bylo mnie okolo godzinki, czuje sie jakbym 2tony wegla przerzucila

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
BARDZO ŁADNE IMIE. moja babcia, mama mojej mamy ma tak na imię wszyscy wołamy babcia Lucia
o i widzie ze u andziotka tez

Cytat:
ojej jaki ma slodziutki nosek
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:22   #3969
gusiagatko
Zakorzenienie

witajcie Ja dzisiaj pospałam do 11.45 Normalnie nie wierzyłam, jak spojrzałam na zegarek.
U mnie też piękne słoneczko i ciepełko, więc można na spacerek uciekać

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość

We wtorek zaliczyłam gina. Wszystko super, szyjka długa i pieknie trzyma, profesor aż pogłaskał mi brzuszek, ze taki ładny i bez rozstępów. 8 kg na plus
Maleńka zdrowa, według wymiarów waży równo 1kg, więc jest ciut mniejsza niz powinna, ale za to oczywiście o tydzień dłuższa. Kazał się nie przejmować, bo Wiki przy porodzie w 37 tyg ważyła 2,5kg, wiec mam tendencje do małych dzieci po prostu. Nawet żelazo mam prawie w normie
Chyba wszystko....
No to super Same dobre wiadomości, tak trzymać

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Hej Kobietki !!!!!!!!:roza :
Zaczęłam 34 tydzień
Cytat:
dzien dobry
34 tydzien czas zaczac

Cytat:
Śliczna i słodziutki nosek ma

A ja tak skromnie, bo dzisiaj 25 tydzień skończyłam

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-03-12 o 13:30
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:26   #3970
moria44
Wtajemniczenie

MoniaK, mary poziomkowa, anula macie rację! Nie będę się już zadręczać Trzymam się mojego planu i wierzę w sukces, tym bardziej że pewnie większość z nas będzie zrzucać co nieco a wiadomo w grupie łatwiej

eweska dzięki Ci kochana! Wezmę chyba ten MAX FACTOR MASTERPIECE MAX bo na allegro jest w dobrej cenie i wg komentarzy i sprzedającego 100% oryginał.

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a teraz mam dokladnie ten sam tusz Max Factora co ty, bo skonczyl mi sie moj Lancome Hypnosis i dopiero mama z bezclowki przywiezie, Ale z tego max factora tez nie jestem zadowolona specjalnie jakies takie grudki robi...
No dokładnie, zostawia takie syfki na rzęsach. Jest trochę lepiej gdy umyłam szczoteczkę ale i tak mnie jakoś tak nie zadowala. Czasem się też osypuje

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja myślałam cały czas o Zuzi, ale widzę, że to bardzo popularne imię ostatnio. Moje typy to jeszcze Justynka, Elżbietka, Helenka.
Bardzo podoba mi się Ela Elżunia Super imię! Helenka też bardzo mi się podoba tylko Hela mi nie podchodzi, nie wiem czemu bo Ela mi się podoba a Hela już nie za bardzo. Też myśleliśmy o tym imieniu

Cytat:
moria44 moja tez czka i ciesze sie bo czuje to na samym dole. Jednak martwie sie tymi ruchami, niby ją czuje ale nie tak wyraźnie jak wcześniej. Dzisiaj gdy tatus do pracy wstawał o 5 tylko 4razy sie poruszyła i koniec, a potrafiła kiedys do 8 wierzgać Tlumacze sobie to ze ma juz mniej miejsca nie wiem, ale zaczynam panikować ehhh
kasiu nie ma co panikować bo u mnie jest tak samo Poza tym my teraz już spokojnie możemy chodzić na KTG ja nie wiem jak to jest kiedy na NFZ się chodzi ale chyba nie trzeba nawet skierowania. W sumie to nie wiem ale może podpytaj u siebie w przychodni lub najbliższym szpitalu. Położysz się na pół godzinki, nasłuchasz serduszka to i nerwy Ci przejdą

Cytat:
(...) jak będzie syn to Julek, a córcia Łucja(Was też dziwi te imię???komu nie powiem to:
wieka no to mów, że Konstancja będzie i tyle A jak będzie córa, to ją po porodzie przedstawisz "oto Łucja" i tyle, bez zbędnych komentarzy

Cytat:
Łojejku jaki cukiereczek Widzicie już jakieś podobieństwo do Was?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:32   #3971
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
witajcie Ja dzisiaj pospałam do 11.45 Normalnie nie wierzyłam, jak spojrzałam na zegarek.
No coś Ty Ja nie pamiętam kiedy po 7 wstałam
U mnie też słonko ale ja przeziębiona więc się mimo wszystko nie wychylam

Aaaa i bębenek wstawię, 33t.
TŻ tak czasem patrzy na mnie jak się krzątam z tą piłką i mówi "Ale Cię osa w brzuch ugryzła"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33t..jpg (54,8 KB, 50 załadowań)

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:37   #3972
ania2631
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczynki.Jesteście przekochane.
maria hmm,,,,podobieństwo widzimy małżu mówi,że do niego podobna,a ja mówię,że do mnie ..Zobaczymy za 4 tygodnie,będzie lepiej widać bo to będzie 30 tydz to się wtedy okaże do kogo.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

TŻ tak czasem patrzy na mnie jak się krzątam z tą piłką i mówi "Ale Cię osa w brzuch ugryzła"
Kurcze maria ale ty zgrabniocha jesteś..brzuszek piękny.
Stary 2011-03-12, 13:47   #3973
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mialam 10 na plus, ale w ciagu lutego przytyłam 3kg i od 3 marca mam 13kg no i moze juz nawet wiecej

bylam w carfurze i na ryneczku nie bylo mnie okolo godzinki, czuje sie jakbym 2tony wegla przerzucila

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

BARDZO ŁADNE IMIE. moja babcia, mama mojej mamy ma tak na imię wszyscy wołamy babcia Lucia
o i widzie ze u andziotka tez

ojej jaki ma slodziutki nosek
ja tez ledwo co zrobie i sapie

Cytat:

slodka pileczka
Stary 2011-03-12, 13:50   #3974
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiu nie ma co panikować bo u mnie jest tak samo Poza tym my teraz już spokojnie możemy chodzić na KTG ja nie wiem jak to jest kiedy na NFZ się chodzi ale chyba nie trzeba nawet skierowania. W sumie to nie wiem ale może podpytaj u siebie w przychodni lub najbliższym szpitalu. Położysz się na pół godzinki, nasłuchasz serduszka to i nerwy Ci przejdą
no wlasnie wiem, dlatego jak zauwaze cos niepokojącego wbijam na ktg, tym bardziej ze szpital mam bliziutko...na szczescie maleńka troszkę sie juz rusza zwariuje przez nią...

Cytat:
tez uwazam ze jak na te twoje 20kg jestes bardzo zgrabna dla Tż potrafi humor poprawic

slicznie jest na dworku, jak pomysle ze niedlugo bede spacerowac z wozeczkiem ohhh
Nikosia

Stary 2011-03-12, 13:53   #3975
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:53   #3976
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez ledwo co zrobie i sapie

slodka pileczka
a jak ty sie dzisiaj w ogole czujesz?? ja odkad przyszlam siedze, ale juz mnie ssie na obiad
Nikosia

Stary 2011-03-12, 13:56   #3977
andziot
Zakorzenienie

moria ta bluzka to chyba razem z Tobą rośnie ciągle dobra na Ciebie, ja mam mało takich już w których brzuch na początku się jeszcze mieścił
no a brzuszek oczywiście pasiaście cudny

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

mężul robi obiadek
makaron z sosem pieczarkowo- serowym z boczusiem
ale się obeżrę

Stary 2011-03-12, 13:56   #3978
agus87
Zakorzenienie

kącik Oleńki

posciel dopiero bedzie rozbierana i prana

kasiu czuje sie ok
2 spiecia brzuszka aby
teraz leze

to a nie pisze co mialam na obiad
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8008.jpg (40,6 KB, 79 załadowań)
Stary 2011-03-12, 13:58   #3979
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Mimbi, czy to jest kompletna lista rzeczy, których nie jadasz? Kurdę, to z tego dania jadłabyś makaron z natką pietruszki Ale będę pamiętać, żeby nie było fopa
Nie jem jeszcze owocow morza i sushi, czerniny, ozorow i innych takich wynalazkow. Za to chleb z serem jest ok
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
MAM PROSBE, kiedys ktos wklejał linka do stronki, gdzie byly opinie innych mam co warto kupic takie KWS ale dla dzieci, pamietacie może ta stronke?? bylaby mi potrzebna, a szukam jej juz kilka dni
Ja wklejalam, ja!!! http://www.dzieciowo.pl/
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Myślicie, że pod koniec sierpnia dzidzia będzie w stanie cokolwiek z ZOO zarejestrować?
Ja sie obawiam, ze nawet dwulatek moze nic nie skumac. A poza tym pomysl, Edzik taki maly, a zyrafa taaaaaaaaaaaka wielka, zeby sie tylko nie przestraszyl...

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
I ponawiam pytanie, czy jest ktoś ze Starogardu Gdańskiego?
Ja jestem po czesci spod Chojnic, niby do Starogardu daleko, ale w porownaniu z innymi dziewczynami to jednak bardzo blisko

Cytat:
córcia Łucja(Was też dziwi te imię???komu nie powiem to:
Sliczne imie!!! Ja nie wiem co ci ludzie chca od tego imienia, co masz nazwac coreczke Kimberly czy Vaneska???

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Powiem ci jaki tusz bym ci polecała z tych co ja miałam i używałam. Pierwszy to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,13294,masterpiece .html&next=1 tylko jest on pogrubiającym ale świetnie się sprawdzał, jest też wersja tego tuszu wydłużająco-pogrubiająca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,18183,masterpiece-max.html
No i kolejny dobry tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34846,max-factor-lash-extension-effect.html&next=1 tylko nim nie osiągniesz jakiś rewelacyjnych efektów, on jest bardziej jakby to powiedzieć do makijażu dziennego, ale bardzo fajnie rozdziela rzęsy.
No i kolejne tusze które lubiłam ale jakiś rewelacji super nie było, spisywały się dobrze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20641,bourjois-volume-glamour-ultra-black.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31117,intense-lashes-mascara-tusz-wydluzajacy-do-rzes.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,32445,flashy-curl-mascara-podkrecajacy-tusz-do-rzes.html&next=1
Cytat:
eweska dzięki Ci kochana! Wezmę chyba ten MAX FACTOR MASTERPIECE MAX bo na allegro jest w dobrej cenie i wg komentarzy i sprzedającego 100% oryginał.
Nie zebym podwazala zdanie Eweski, ale moze sie tez wypowiem nt. tuszow do rzes, bo ja mam na punkcie rzes totalnego hopla (Łysy kret to ja, pamietacie?). Otoz dla mnie Masterpiece byl slaby, tak samo jak ten najnowszy z MF, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 , ktorego mecze i zmeczyc nie moge.
Tu masz moje recenzje tuszy https://wizaz.pl/kosmetyki/profil.ph...rt=10&next=201
Teraz jak o tym mysle, to chyba 2000 Calorie wypadal w sumie najlepiej, potem Isa Dora https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l#review-53285 . A jakbys chciala zainwestowac wiecej, to mnie najbardziej pasowal Lancome Hypnose. Na Bourjois i Sephorze sie bardzo zawiodlam.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
kącik Oleńki

kasiu czuje sie ok
2 spiecia brzuszka aby
teraz leze

Szacuneczek za karuzelke, mamy taka sama of kors
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:02   #3980
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Nie jem jeszcze owocow morza i sushi, czerniny, ozorow i innych takich wynalazkow. Za to chleb z serem jest ok

Ja wklejalam, ja!!! http://www.dzieciowo.pl/

Ja sie obawiam, ze nawet dwulatek moze nic nie skumac. A poza tym pomysl, Edzik taki maly, a zyrafa taaaaaaaaaaaka wielka, zeby sie tylko nie przestraszyl...

Ja jestem po czesci spod Chojnic, niby do Starogardu daleko, ale w porownaniu z innymi dziewczynami to jednak bardzo blisko

Sliczne imie!!! Ja nie wiem co ci ludzie chca od tego imienia, co masz nazwac coreczke Kimberly czy Vaneska???

Nie zebym podwazala zdanie Eweski, ale moze sie tez wypowiem nt. tuszow do rzes, bo ja mam na punkcie rzes totalnego hopla (Łysy kret to ja, pamietacie?). Otoz dla mnie Masterpiece byl slaby, tak samo jak ten najnowszy z MF, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 , ktorego mecze i zmeczyc nie moge.
Tu masz moje recenzje tuszy https://wizaz.pl/kosmetyki/profil.ph...rt=10&next=201
Teraz jak o tym mysle, to chyba 2000 Calorie wypadal w sumie najlepiej, potem Isa Dora https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l#review-53285 . A jakbys chciala zainwestowac wiecej, to mnie najbardziej pasowal Lancome Hypnose. Na Bourjois i Sephorze sie bardzo zawiodlam.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Szacuneczek za karuzelke, mamy taka sama of kors

tylko jeden listek szwankuje jak sie kreci... bo nie opada a jak juz opadnie to z zaachem
tz musi to nasmarowac
Stary 2011-03-12, 14:02   #3981
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Cytat:

Piękna piłeczka

Cytat:
kącik Oleńki

kasiu czuje sie ok
2 spiecia brzuszka aby
teraz leze

Super

Ja jeszcze łóżeczka nie mam, w tym albo przyszłym tygodniu pojadę po łóżeczko
Mimbi Lancome super tez mam i używam non stop, ale tego tuszu nie proponowałam bo Moria chciała cos tańszego
2000 nie używałam więc nic na jego temat nie wiem.

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:04
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:04   #3982
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
mi się te imiona bardzo podobają, a najbradziej Julek

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:12   #3983
andziot
Zakorzenienie

mimbi moja Zosia nie ma 2lat a zwierzątkami od dawna się podnieca i rozróżnia już pięknie jedne od drugich, cieszy się jak widzi jakieś nowe zwierzę, umie pokazać które małe, a które duże jest,
dwulatek to już całkiem rozumny człowiek !!!
no i w ogóle podsunełyście nam pomysł gdzie dziś jechać - DO ZOO !!!!!!!!!
dzięki

agus87 kącik śliczny tylko pusty na razie

co do tuszy, to ja ostatnio kupiłam jakiegoś MaxFactora, (taki gruby) ale też nie jestem z niego zadowolona, bo się obsypuje ... co dla mnie skreśla tusz całkowicie ...
w sumie to zdziwiona byłam, bo wcześniej jakieś lepsze mi się tusze tej firmy wydawały, a tu piszecie że inne też już średnie są ... może coś się popsuli
2000 calorii to wymiata chyba do tej pory ...

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:14
Stary 2011-03-12, 14:15   #3984
enchantresss
Rozeznanie

pękne zaraz Zrobiłam taką prostszą, szybszą wersję 'szarlotki' (ciasto jak na biszkopt i pokrojone jabłuszka w ćwiarteczki powkładałam i sru do piekarnika) i tyleeee zjadłam, że noooo pęknę .. a tu zaraz obiad jeszcze

Cytat:
prześliczny brzuszek, taka piłeczka słodka I też uważam, że jesteś bardzo zgrabna i nie mam pojęcia, gdzie te 20kg schowałaś

Cytat:
jaka śliczniutka niunia Ja nie miałam okazji zobaczyć buzi mojej córeczki może na następnym usg ujawni ..

Cytat:
moim zdaniem też bardzo ładne imię może ludzie tak reagują, bo po prostu jest mało popularne..

aguś87
, mazianka gratuluję 34 tygodnia Jeszcze chwila i będziemy podziwiać wasze bobaski i czytać relacje z porodu....

aaa śliczny kącik aguś mam identyczny rożek

a jeszcze co do wyjazdów do ZOO.. Pamiętam jak byłam taka malutka i mnie rodzice pierwszy raz zabrali do ZOO (nie pamiętam w jakim mieście niestety) i jedyne co pamiętam z tej wyprawy to moje przerażanie na widok KROKODYLI nie wiem do dziś czy były prawdziwe, ale potem mama mnie uspokajała, że to niby takie zabawki. I nie wiem

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:19
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:16   #3985
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Piękna piłeczka

Super

Ja jeszcze łóżeczka nie mam, w tym albo przyszłym tygodniu pojadę po łóżeczko
Mimbi Lancome super tez mam i używam non stop, ale tego tuszu nie proponowałam bo Moria chciała cos tańszego
2000 nie używałam więc nic na jego temat nie wiem.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
mimbi moja Zosia nie ma 2lat a zwierzątkami od dawna się podnieca i rozróżnia już pięknie jedne od drugich, cieszy się jak widzi jakieś nowe zwierzę, umie pokazać które małe, a które duże jest,
dwulatek to już całkiem rozumny człowiek !!!
no i w ogóle podsunełyście nam pomysł gdzie dziś jechać - DO ZOO !!!!!!!!!
dzięki

agus87 kącik śliczny tylko pusty na razie

co do tuszy, to ja ostatnio kupiłam jakiegoś MaxFactora, (taki gruby) ale też nie jestem z niego zadowolona, bo się obsypuje ... co dla mnie skreśla tusz całkowicie ...
w sumie to zdziwiona byłam, bo wcześniej jakieś lepsze mi się tusze tej firmy wydawały, a tu piszecie że inne też już średnie są ... może coś się popsuli
2000 calorii to wymiata chyba do tej pory ...
no jeszcze troche
Stary 2011-03-12, 14:18   #3986
andziot
Zakorzenienie

bilet do Zoo kosztuje 25zl za osobę

chyba jutro się wybierzemy na dłużej, bo dziś już tylko ze dwie godzinki by nam zostały zanim dojedziemy i trochę żal kasiory nam się zrobiło

no to myślę dalej nad planem dzisiejszym

Stary 2011-03-12, 14:27   #3987
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
bilet do Zoo kosztuje 25zl za osobę

chyba jutro się wybierzemy na dłużej, bo dziś już tylko ze dwie godzinki by nam zostały zanim dojedziemy i trochę żal kasiory nam się zrobiło

no to myślę dalej nad planem dzisiejszym
masakra te ceny powalaja

my jutro do poznania na zakupy a po nich do kina na 3d
na sanctum chcialam na horror ale chlopaki sie nie zgodzili
Stary 2011-03-12, 14:31   #3988
24kasia86
Wtajemniczenie

aguś87 sliczne to łożeczko i cała kolorystyka w ogole podobaja mi sie tego typu łozka.

Ja dzisiaj czekam na fotki od kuzynki. Jej ciocia chce sprzedac wozek 3w1 (nie wiem jakiej firmy) i lozeczko z materacem i wszystko za 400zl po swoim 2letnim juz synku.

mam nadzieje ze Tż sie spodoba i od nich kupimy, w koncu dzieki temu duzo sie zaoszczedzi.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
masakra te ceny powalaja

my jutro do poznania na zakupy a po nich do kina na 3d
na sanctum chcialam na horror ale chlopaki sie nie zgodzili
też mam ochote na kino Moze sie jutro wybierzemy, ale co ja założę
tu po domku i osiedlu to latam jak chce, a na miasto to jak ze wsi bym przyjechala (nie obrażajac nikogo, bo ja wieś bardzo kocham...ale wiecie co mam na mysli?)

ja smaze nalesniki z serem, tak jakos mnie naszlo
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:33
Stary 2011-03-12, 14:46   #3989
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dziewczyny mam doła depresje i wszystko co możliwe po kolei
ide sie wypłąkjać do klubu

a poniżej zdjecia mojego banioczka z dzisiaj!
31 tydz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110312090.jpg (61,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110312089.jpg (57,3 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-03-12, 14:56   #3990
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dziewczyny mam doła depresje i wszystko co możliwe po kolei
ide sie wypłąkjać do klubu

a poniżej zdjecia mojego banioczka z dzisiaj!
31 tydz
co sie stalo slonce??
ale masz świetny brzuszek
Nikosia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości