Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomaniaczkowy - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 13:26   #4861
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień dobry

wydawało mi się że ten dzień będzie fajny, ale jak się okazało w ciągu 5 minut można człowiekowi tak humor i nastrój zepsuć że szkoda gadać

nadal sobie nie wierzę że nie mam pociągu do tej kolekcji
Rybko

Też Ci nie wierzę (skusisz się )
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:28   #4862
dagna1
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

100% bawelna? wow, to sie postarali

moze przemiana nie jest zwiazana z kolega ze szkoly, ale z panem z ....

filharmonii? na oko w jakim wieku?

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:32   #4863
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
maggie - si . Flavia to był mój pierwszy zakup. zniszczyła mi się trochę - od dołu skórka pozdzierała, 2 ćwieki odpadły, ale tak ją lubię, że nie wyobrażam sobie jej nie mieć . trochę ją teraz zdradzam z Gienką, ale na wiosnę znowu będzie mi towarzyszyła razem z Vivi .
Roxi - dzięki kochana
Rybka, niedobrze. możemy walnąć tę osobę? DOSYĆ MOCNO, myślisz, że podziała? ta kolekcja taka sobie, chciałam więcej zupełnie nowych torebek !

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

dagna, coś Ty, nie męczysz. skład to 100% cotton (), 59,90zł.
i przemiana nie jest z nikim związana, jakoś...olałam to . przez ostatnie 3 dni w szkole ani razu nie widziałam Kolegi (a podobno był, bo koleżanka przybiegła mi donieść ). i bardzo dobrze
Oj też lubię Flavię turkusową teraz rzadziej ją nosiłam ale na wiosnę będzie super czyli w sumie dziś już ją mogę zabrać ze sobą

A co do Kolegi - masz zdrowe podejście nie ma co za facetami latać nadejdzie moment (jak Koledzy zmądrzeją troszkę czyli jak będą starsi ) kiedy będą za Tobą latać i będziesz musiała się od nich opędzać Uwierz starszej koleżance

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

Ale śledztwo robisz Daga
W sumie to też jestem ciekawa czy to Pan z filharmonii ? czy może po prostu wiosenna przemiana ? (ja co roku na wiosnę mam ochotę tyle rzeczy zmienić w sobie - nie zawsze starcza sił i zapału ale próbować trzeba ...)
Stary 2011-03-12, 13:33   #4864
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Rybka

A co się zadziało ?

a z mamą spięcie

Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo się cieszę z zakupu ... mam nadzieję, że mi przypasuje
my też mamy taką nadzieje

Cytat:
maggie - si . Flavia to był mój pierwszy zakup. zniszczyła mi się trochę - od dołu skórka pozdzierała, 2 ćwieki odpadły, ale tak ją lubię, że nie wyobrażam sobie jej nie mieć . trochę ją teraz zdradzam z Gienką, ale na wiosnę znowu będzie mi towarzyszyła razem z Vivi .
Roxi - dzięki kochana
Rybka, niedobrze. możemy walnąć tę osobę? DOSYĆ MOCNO, myślisz, że podziała? ta kolekcja taka sobie, chciałam więcej zupełnie nowych torebek !

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

dagna, coś Ty, nie męczysz. skład to 100% cotton (), 59,90zł.
i przemiana nie jest z nikim związana, jakoś...olałam to . przez ostatnie 3 dni w szkole ani razu nie widziałam Kolegi (a podobno był, bo koleżanka przybiegła mi donieść ). i bardzo dobrze
nie no mamy Ci nie dam walnąć
a naprawdę miałam taki dobry humor............grrrrrr

bardzo łądnie Ci w tych spodniach
i piękną torebkę miałaś

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:36   #4865
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
No pewnie, jak zawsze. Kryśki jeszcze nie mam.
Ogólnie nie tyle podoba mi się jej fason co piękny kolor. Mam nadzieje, że zdjęcie niedużo odbiega od rzeczywistości.
Mam kilka fotek stylizacji z chabrową torebką. Naprawdę może ona stanowić fajny akcent na wiosnę.
to super
możesz wrzucić te stylizacje jeśli to nie problem?

Cytat:
cosma - no i super

wklejam zdjęcie ze mua . koszulę wczoraj sobie zakupiłam . nie mogłam się jej oprzeć, strasznie chciałam taką przyjemną materiałową na lato i fajnie, że ją znalazłam.
no dobra, ale jak te spodnie?
ja także uważam że dobrze wyglądasz a sama mam podobnie jak Ty nie mogę się jakoś przekonać do materiałowych spodni, zdaje mi się że będą na mnie ''wisieć'' i niefajnie się układać... ale faktycznie ileż można nosić jeansy, dobrze że się ciepło robi to można będzie spokojnie też spódnice ubierać

Cytat:
dzień dobry

wydawało mi się że ten dzień będzie fajny, ale jak się okazało w ciągu 5 minut można człowiekowi tak humor i nastrój zepsuć że szkoda gadać

nadal sobie nie wierzę że nie mam pociągu do tej kolekcji
o jej Rybko coś o tym wiem, najgorzej jest właśnie jak ktoś człowieka tak nagle wyprowadzi z równowagi

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:39   #4866
sohee
Rozeznanie

Cytat:
biala czesc sigrid (a dali tego sporo) bedzie sie szybko brudzic
Miałam już kiedyś torebkę z jasnego płótna i fakt brudzi się ale nie aż tak strasznie (i to głownie z tył tam gdzie styka się z biodrem). Tamta składała się tylko z płótna i odrobiny skóry więc szorowałam ją w rękach z bardzo dobrym efektem, a Sigrid mam zamiar traktować specyfikiem do prania dywanów. Za bardzo mi się podoba żebym z niej tak łatwo zrezygnowała.
sohee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 13:40   #4867
kaliloves
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej Kali (mamy już tu jedną Kali ale chyba się nie pogniewa )
Fajny zestaw
A jakie masz etorebki swojej kolekcji ?
mam szarą Emilkę, bordową Kristy i kawową Aidę.
z nowej kolekcji baaardzo podoba mi się Gina w obu kolorach
Stary 2011-03-12, 13:41   #4868
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Ale śledztwo robisz Daga
W sumie to też jestem ciekawa czy to Pan z filharmonii ? czy może po prostu wiosenna przemiana ? (ja co roku na wiosnę mam ochotę tyle rzeczy zmienić w sobie - nie zawsze starcza sił i zapału ale próbować trzeba ...)

nudi, mow jak na spowiedzi

Stary 2011-03-12, 13:48   #4869
moniuleczka
Zakorzenienie

dopiero teraz zobaczyłam nową stronę startową etorebki, chabrowa kristy wygląda tam na jakąś ciemniejszą niż w pojedynczych zdjęciach torebki... albo mi się tylko tak wydaje.

Stary 2011-03-12, 13:50   #4870
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sohee Pokaż wiadomość
Miałam już kiedyś torebkę z jasnego płótna i fakt brudzi się ale nie aż tak strasznie (i to głownie z tył tam gdzie styka się z biodrem). Tamta składała się tylko z płótna i odrobiny skóry więc szorowałam ją w rękach z bardzo dobrym efektem, a Sigrid mam zamiar traktować specyfikiem do prania dywanów. Za bardzo mi się podoba żebym z niej tak łatwo zrezygnowała.
czyli sigrid to Twoja milosc od pierwszego wejrzenia? widze,ze juz przygotowana jestes - srodki do czyszczenia sa niech Ci sie dobrze nosi!

Stary 2011-03-12, 13:53   #4871
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaliloves Pokaż wiadomość
mam szarą Emilkę, bordową Kristy i kawową Aidę.
z nowej kolekcji baaardzo podoba mi się Gina w obu kolorach
Fajny zestaw torebek

Gina jest fajna ta jasna tylko cena mnie skutecznie zniechęca
Stary 2011-03-12, 13:53   #4872
sohee
Rozeznanie

Cytat:
czyli sigrid to Twoja milosc od pierwszego wejrzenia? widze,ze juz przygotowana jestes - srodki do czyszczenia sa niech Ci sie dobrze nosi!
Chyba bardziej o to chodzi, że jakby się coś stało to bym sobie w brodę pluła, że tyle kasy wydałam na jakieś dziadostwo - skąpa jestem po prostu.
Stary 2011-03-12, 13:58   #4873
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

człowiek poszedł pod prysznic, a tu...
Cytat:

noooo, Twoim wzorem od razu spojrzałam na skład i od razu banan na buzi i koszula fru do kasy

eee no tamten, to fakt, faaaajny, ale pewnie nie zamienię z nim nawet słowa . tak ze 20lat miał myślę. poza tym do filharmonii, to ja założę znowu jakąś sukienkę . i czy on wtedy będzie pracował? oj tam, nieważne to wszystko
Cytat:
Oj też lubię Flavię turkusową teraz rzadziej ją nosiłam ale na wiosnę będzie super czyli w sumie dziś już ją mogę zabrać ze sobą

A co do Kolegi - masz zdrowe podejście nie ma co za facetami latać nadejdzie moment (jak Koledzy zmądrzeją troszkę czyli jak będą starsi ) kiedy będą za Tobą latać i będziesz musiała się od nich opędzać Uwierz starszej koleżance

Ale śledztwo robisz Daga
Flavia jest super . a turkusowa to już w ogóle, bo tych innych kolorów to mijam codziennie sporo. chociażby w szkole 3 dziewczyny mają takie torby. a nasze są niepowtarzalne

no własnie, ja się uganiała nie będę.
przemiana typowo wiosenna, naprawdę . sloneczko tak ładnie świeci, oglądam trochę blogów dziewczyn i jakoś tak stwierdziłam, że nudno w mojej szafie.

Rybo - oł, rzeczywiście, mamę to nie bardzo
Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

ja także uważam że dobrze wyglądasz a sama mam podobnie jak Ty nie mogę się jakoś przekonać do materiałowych spodni, zdaje mi się że będą na mnie ''wisieć'' i niefajnie się układać... ale faktycznie ileż można nosić jeansy, dobrze że się ciepło robi to można będzie spokojnie też spódnice ubierać

ja niby górę i dół mam zbilansowany rozmiarowo, ale mam manię na punkcie swoich nóg. ktoś mi mówi, że dobrze wyglądam w jakichś spodniach, ale rzadko się zdarza, żebym stwierdziła "może być, biorę je" . i mam w szafie z 5 par jeansów, a materiałowe te są moje pierwsze. dzięki Wam wierzę, że jest dobrze w nich
a sukienki uwielbiam i fajnie, że będzie można je niedługo nosić do balerinek

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:00
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:00   #4874
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Gina jest fajna ta jasna tylko cena mnie skutecznie zniechęca
o tak za droga jest, ja bym nie dała za nią więcej niż 50zł

Stary 2011-03-12, 14:03   #4875
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobry!
ufff.... ledwo nadrobiłam...

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Hej. Czy wczoraj około północy działał Wam wizaż? Mi wszystko padło :/

Dodaję zdjęcie dla osób zastanawiających się nad niebieską Nancy lub Krysią. Widać, że takie torebki świetnie komponują się z brązem
Zdjęcie z bloga Lovely Pepa.
mi tez padł- ale już nie ma żadnych wpisów to chyba padł ogólnie- zmęczył się torebkami! jak nic
Cytat:
Napisane przez pietrucha_aa Pokaż wiadomość
Witam! Widzę że prawdziwe z Was maniaczki torebek, więc potrzebuje rady...chciałabym jakąś torbę na uczelnię czarną na ramię, najlepiej dużą i pojemną. Jakie polecacie?
cześć!ja tez doradzam Flavię
Cytat:
heeeeej
ale piękna pogoda .

mamie strasznie podobała się Junie . więc mogę się spodziewać, że w razie, gdybym ją zamówiła, to już jej nigdzie nie założę . żartuję oczywiście . Marti jest super, ale chcę brąz taki miodowy .
a ta mała, nie pamiętam jej imienia, też mi się podoba. ciekawe, czy przecenią jakąś. byłaby fajna na wiosnę też

a czy ktoś zamówił Junie? wiecie może, bo ja zupełnie nie kojarzę kto co zamówił . bo interesuje mnie bardzo jej zapięcie, chciałabym suwak ...
mnie się wydaję, ze tam nie ma suwaka- ale to się w końcu wyda!

Nudi- bardzo dobrze w chinosach
ale rozumiem o co Ci chodzi, ze takie luźniejsze i kształty się gubią, ale myślę, ze się przyzwyczaisz i to nie będzie przeszkadzało- spróbuj, a może się nie przyzwyczaisz to wtedy pozostają kolorowe rurki, albo płocienne spodnie dopasowane na biodrach, a luźniejsze nogawkowo/ z rozszerzającą się nogawką- ja chyba wolę taką luźność!/ ale to chinosy modne

w każdym razie wyglądasz świetnie , tylko odczucie własne musisz ustalić
Cytat:

ale sie wyspalam

Cytat:
Napisane przez Katia866 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a miałyście kiedyś coś takiego, że ktoś powiedział wam : 'Niezłą macie podróbkę' i czy ogólnie to podobieństwo do pierwotnych modeli jest tak zauważalne dla innych ?
ja się martwię, że tak myślą obce osoby ,czasem... się ...martwię
Cytat:
Napisane przez kaliloves Pokaż wiadomość
Witam
mogę się przyłączyć? podglądam Was już od dłuższego czasu i też mam fioła ma punkcie e-torebek, choć moja rodzinka jest jeszcze mała
na przywitanie mam zestaw z niebieską torbą, dla tych które się zastanawiają.
bardzo fajne fotki!

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:13
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:06   #4876
dagna1
Zakorzenienie

ten kolor kryski tez mi sie podoba http://etorebka.pl/s03.php?f=0342#

czesc monia jeszcze nie zaplacilas za szara sigrid? czekasz na zdjecia?

Stary 2011-03-12, 14:07   #4877
su$ka
Zakorzenienie

dziewczyny kiedy możemy najwcześniej spodziewać się zdjęć Jenny brązowej ?

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:13   #4878
pietrucha_aa
Przyczajenie

Witam ponownie, ostatecznie zamówiłam tą Kristy czarną mam nadzieję że będę zadowolona. Jak wszystko będzie ok to w dalszej kolejności mam oko na tą madarę i flavię jakie polecałyście. Dotychczas nie korzystałam z usług tego sklepu toteż mam nadzieje że się nie zawiodę. Tyle tych kodów rabatowych rożnych skorzystałam z kodu pierszwgo lepszego chyba BBlondyneczkAA
pietrucha_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:17   #4879
sohee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez su$ka Pokaż wiadomość
dziewczyny kiedy możemy najwcześniej spodziewać się zdjęć Jenny brązowej ?
Jeśli zapięcie będzie ok to w poniedziałek lub wtorek.
Stary 2011-03-12, 14:18   #4880
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
hej wszystkim
ja też muszę się uczyć i to w dodatku.. fizyki Ale chyba po południu zacznę..

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

mi się bardzo spodobała, myślę że ta torebka spokojnie przyciągałaby spojrzenia na ulicy
dasz rade

witajcie popołudnia porą jak pięknie dzisiaj

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez koonikpolny Pokaż wiadomość
Boje sie ze jak jej szybko nie kupie to mi ją wykupią Cholera no, to jest uzależniające !
oj jest to uzależniające jak nic

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:18   #4881
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:

a z mamą spięcie

my też mamy taką nadzieje

nie no mamy Ci nie dam walnąć
a naprawdę miałam taki dobry humor............grrrrrr

bardzo łądnie Ci w tych spodniach
i piękną torebkę miałaś
Rybko!
Cytat:
pewnie co to za powód do rezygnacji z torebki- popieram
a jakby coś to reklamacja pozostaje!
Cytat:
ten kolor kryski tez mi sie podoba http://etorebka.pl/s03.php?f=0342#

czesc monia jeszcze nie zaplacilas za szara sigrid? czekasz na zdjecia?
ale nie na zdjęcia czekam tylko na drugi kolor viven i może coś wrzucą jednak

Nudi - a może mini do filharmonii?

zmykam na razie!

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-03-12 o 14:20
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:20   #4882
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
O matko, ale natrzaskałyście postów przez wieczór... Nie jestem w stanie nadrobić tyc torebkowych opowieści, a szkoda...

Dorka, mi wpadła w oko chabrowa Krysia, ale jeszcze bardziej podoba mi się niebieska Nancy, biała zresztą też Achhh, te błękity pasowałyby mi do wieeelu rzeczy w szafie, a jasna idealna na lato, nie mam tak jasnej torebki...

A w jakiej cenie ten pierścionek? I czy kupowany teraz (w ogóle jeszcze dostępny)? Dziękuję za odp.
ta jasna też zwróciła moją uwagę takie ciekawe połączenie

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
ahahahah dziewczyny właśnie się skapowałam że będę mieszkać w następny weekend w Krakowie 2min od ul. Lea - nie opędzą się ode mnie w tej etorebce xD xD
o to zapewne nawiedzisz etorebkę

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:28   #4883
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Nudi- bardzo dobrze w chinosach
ale rozumiem o co Ci chodzi, ze takie luźniejsze i kształty się gubią, ale myślę, ze się przyzwyczaisz i to nie będzie przeszkadzało- spróbuj, a może się nie przyzwyczaisz to wtedy pozostają kolorowe rurki, albo płocienne spodnie dopasowane na biodrach, a luźniejsze nogawkowo/ z rozszerzającą się nogawką- ja chyba wolę taką luźność!/ ale to chinosy modne

w każdym razie wyglądasz świetnie , tylko odczucie własne musisz ustalić
o takie płócienne/lniane też lubię . dopasowane na górze, a na nogach rozszerzane

skoro mówicie, że jest dobrze, to tak jest. założę je raz, drugi i myślę, że się przekonam
Cytat:
jak lubię Was czytać . bo znowu nie będę miała co założyć do tej filharmonii . a mini nie mam
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:30   #4884
su$ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli zapięcie będzie ok to w poniedziałek lub wtorek.
super to czekam!

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 14:33   #4885
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ponownie, ostatecznie zamówiłam tą Kristy czarną mam nadzieję że będę zadowolona. Jak wszystko będzie ok to w dalszej kolejności mam oko na tą madarę i flavię jakie polecałyście. Dotychczas nie korzystałam z usług tego sklepu toteż mam nadzieje że się nie zawiodę. Tyle tych kodów rabatowych rożnych skorzystałam z kodu pierszwgo lepszego chyba BBlondyneczkAA
Stary 2011-03-12, 14:36   #4886
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
my także mamy nadzieję, że torebka Ci się spodoba

Stary 2011-03-12, 14:37   #4887
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Rybko!

pewnie co to za powód do rezygnacji z torebki- popieram
a jakby coś to reklamacja pozostaje!

zmykam na razie!
Monicooooooooooooooo

Stary 2011-03-12, 14:44   #4888
dagna1
Zakorzenienie

wylalam cala miske wody na panele mam nadzieje,ze woda nie weszla w nie

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
szalejesz

ale torebek nigdy dosc )))))))))))))))))))

Stary 2011-03-12, 14:47   #4889
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
wylalam cala miske wody na panele mam nadzieje,ze woda nie weszla w nie

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

szalejesz

ale torebek nigdy dosc )))))))))))))))))))
oopss... mam nadzieję że dobrze to osuszyłaś...........
będzie dobrze i panele to przeżyją

jakie macie plany na dzisiaj?
pogoda taka ładna

Stary 2011-03-12, 14:50   #4890
fashionaddicted
Zakorzenienie

nosi mnie :P a Tz przerzuca węgiel z naszeog dzisiejszego spaceru nici bo będzie zmęczony:/

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
oopss... mam nadzieję że dobrze to osuszyłaś...........
będzie dobrze i panele to przeżyją

jakie macie plany na dzisiaj?
pogoda taka ładna
moje plany niestety się zmieniły... no i musze sie uczyc:/ ale ide później do tż-ta...

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości