|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
pewnie tak
bo wiekszosc modeli ma tak, ze lepiej wyglada albo na wiekszym rozmiarze albo mniejszym, wiec sila rzeczy znikaja w innym tempie
|
|
|
|
#1982 |
|
Konto usunięte
|
a juz szczegolnie jak na jakiegos ciucha jest boom i dla polowy ludzie jest on "must have"
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję tam gdzie w danej chwili mnie stać jednak im jestem starsza tym bardziej dochodzę do wniosku że buty trzeba kupować 'porządne' czytać nie tanie z byle czego tylko droższe ze skóry w szafie musi być kilka 'wiecznych ciuchów' czyli garnitur płaszczyk-płaszcz-mała czarna-sukienka wizytowa jakaś i to ma być też porządne ' z wyższej półki' reszta? resztę można kupować byle gdzie i na krótko bo nie oszukujmy się, po co komu jeansy nie do zdarcia jak i tak fason wyjdzie z mody po sezonie czy dwóch? są modele klasyczne i taki można sobie kupić porzadniejszy reszte jeansów to można i na targu kupować (choc często te targowe niestety z kilometra widać że są targowe) Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:50 |
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1985 |
|
Przyczajenie
|
a mnie odrzucają:
- niby lateksowe legginsy - wiejskie krótkie tuniki na wielkich grubych tyłkach - wielki skórzane torby do sportowego ubrania - białe spodnie u facetów - gorące laski po 50-tce |
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wsi też eleganccy lub po prostu - dobrze ubrani ludzie mieszkają, a odsetek tych bez gustu jest moim zdaniem taki sam jak w miastach
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby mnie było stac na loubotiny to już bym w nich biegała po mieście
![]() Póki co zadowalam się tym co mam,głownie buciki z allegro,nine west itp ![]() Kocham mode ale uważam że nie trzeba dużo wydawać żeby ładnie i modnie wyglądać,pewnie warto mieć kilka lepszych rzzeczy w szafie takich pewniaków np.trencz,mała czarna,czarne szpilki czy czarny kardigan ![]() Ale obiecałam sb że jak dostane się do Stanów to pietrwszą rzeczą jaką zrobie to kupie sb orginalne Loubotiny,taka mała nagroda za osągniećie wybranego celu
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem skąd to przekonanie, jak coś jest pozbawione gustu, dobrego smaku to jest 'wiejskie'. W mieście wszyscy są świetnie ubrani z klasą ![]() Na wsi ludzie też wiedzą O DZIWO ! co to diory, chanele itp
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.lansik.pl/14598/51-letnia...stone-topless/ ? http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:12,s:0 chcialabym byc taka goraca laska po 50tce, ba, ja o tym marzę
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
Silikon, lifling i fotoszop to i gorącą laskę po setce z Ciebie zrobi
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Konto usunięte
|
nie prawda, spojrz na setki celebtytek, przebrzmialych gwiazd, chocby na angelike orzechowska czy jak jej tam.. jest mloda i szkaradna, a operacje sa dla ludzi jak wszystko inne
ja na bank bede po 40stce robila lifting, piersi tez zrobie jak straca jedrnosc Cytat:
wiem,z e jest po operacjach ale jak na swoj wiek jest dla mnei najseksowniejsza kobieta po 50tce na swiecie piokazcie mi przecietna kobiete po 50tce na ulicy z takim wygladem http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:10,s:0 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 bez makijazu, bez photoshopa i dla porownania "polska hangelyna" ok 20 lat mlodsza ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=53&ty=87 Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-13 o 12:11 |
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
rozwalaja mnie takie duze biale adidasy, noszone zazwyczaj do rurek, karmelowej ekoskorki i prostych wlosow z grzywka na bok
![]() aha i rozwala mnie jak na wizazu mowi sie "zipy" zamiast "zamki", "floral" zamiast "w kwiatki", "nude" zamiast "cielisty" itp.
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Sharon i np Demi Moore efekt operacji plastycznych jest niesamowity, ale ja jestem osobą która nie potrafi zachwycać się botoksem. Ale brawa dla chirurga bo wykonał duuużo dobrej roboty!
![]() Powiem Wam, że jak dawno czegoś takiego nie widziałam, to w ten weekend spotkałam bardzo dużo takich stereotypowych "lalek Barbie" - białe kozaki, kabaretki, krótka spódniczka, krótka bluzka, futerko, spalone blond włosy po pas (kiepsko doczepione), marchewkowa opalenizna i tony czarnego eyelinera. Czyżby wybudziły się ze snu zimowego?
|
|
|
|
#1997 |
|
Konto usunięte
|
ooo to powiem ci, ze ja barbie nie widzialam od dosc dawna...
wlasnie,z apomnialam o demi ![]() i jeszcze nie 50tka, ale daj bozia tak wygladac w wieku 45 ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:29,s:0 i polska 50tka http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...t:429,r:10,s:0 ktora ma tylek i nogi o niebo lepsze niz ja, majaca polowe jej lat w "ja wam pokaze" nie miala jeszcze 50tki, ale podejrzewam,z e posiadala wiecje sex appealu niz 60% dwudziestokilkulatek Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:07 |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to nie tylko zasługa liftingów itd. Bo one są po prostu ładne. A one się udoskonalają poprzez różne liftingi i zabiegi. Ja myślę, że w tym nie ma nic złego. Bo operacje są dla ludzi. Nie mówimy oczywiście o skrajnościach taki jak np. http://i.pinger.pl/pgr16/7e1ea5bc0012238249c8f006/coco6.jpeg tylko o normalnych kobietach, które robią użytek z operacji.
Popatrzmy np. na Hally Berry http://buzznetwork.co.za/wp-content/...lle-berry1.jpg Myślę, że fajnie tak wyglądać po 40. |
|
|
|
#1999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Konto usunięte
|
floralny to slowo wystepujace w polskim jezyku, motywy floralne
a nude jest jednosylabowy, duzo latwiejszy do wypowiedzenia niz cie-lis-ty wiec ja dziewczyny rozumiem ![]() duzo latwiej i syzbicje powiedziec zip dress z top shopu, gdzie wejdziemy na strone i widzimy napis "zip dress" niz lamac sobie jezyk na su-kien-ka z zam-ka-mi błys-ka-wicz-ny-mi co zlego jest w zapozyczeniach jezykowych? Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:34 |
|
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
moze i nie ma nic zlego w zapozyczeniach jezykowych, ale moim zdaniem to brzmi glupio i mnie rozwala, to wszystko
![]() no i nie zdawalam sobie sprawy ze to taki problem napisac "cieliste szpilki" zamiast "buty nude"
|
#2002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie nude, to gama kolorystyczna, pani w douglasie tez mowila o kolorach "nude" na ktore skladaja sie beże, lososie, róże a cielisty to cielisty, tlyko bezowy, ja tak to odbieram co mnie rozwala? wlasnie sprzatam w szafce z butami, wzielam do reki szpilki z CCC i az zrobilam dla niedowiarkow zdjecie... szpilki kupilam na bankiet, zalozylam, zeszlam po schodach, wsiadlam do auta jako pasazer, wysiadlam, doszlam do hotelu, do stolika, przetanczylam 10 minut, wrocilam do stolika, od stolika do auta, z auta po schodach i koniec... jak widac podeszwa jest calkiem nowa... a co mamy z boku? żal czyli o tym "jak dobrze wyrzucic 100zl do kosza" drugi but wyglada identycznie |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
+ łatwiejsze wyszukiwanie, nude się nie odmienia
cieliste szpilki, szpilki w kolorze cielistym, szpilki - kolor cielisty a wyszukiwarka na forum z nieznanych mi powodów nie obsługuje opcji wildcard (cielis*)
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwala mnie wyszukiwarka na wizażu, powinna sie nazywać grzebarką - pogrzebie pogrzebie i nic nie wypluje
|
|
#2005 |
|
Konto usunięte
|
oj tak... mogliby ja zreformowac...
albo wykopie i pokaze wątek 2368 stronicowy, w ktorym wystepuje szukane slowo ![]() http://www.demoty.pl/polska-kraj-europy-srodkowej-21359 znalazlam porownanie cen produktow spozywczychw polsce i niemczech,, w niemczech wiele rzeczy jest tansza.... to tak apropos dyskusji ktora byla Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-13 o 17:20 |
|
|
|
#2006 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na wstępie powiem, że jestem antyfanką CCC ale jedne buty o d nich mam, tak się składa, że takie co Ty. Wybacz ale jak Ty chodzisz? Bokiem stopy? bo po jednym wyjściu takie rzeczy się nie dzieją ;] |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w tych butach nawet nie chodzilam, przeszlam kilkadziesiat metrow nie ma w nich zadnych otarc soedzialam z noga na noge,wiec siedzac tez ich nie poobcieralam no jak widac sie dzieją |
|
|
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

bo wiekszosc modeli ma tak, ze lepiej wyglada albo na wiekszym rozmiarze albo mniejszym, wiec sila rzeczy znikaja w innym tempie
Zapraszam