|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
nawet na moją małą stopę znalazło się coś odpowiedniego a wybór naprawdę spory
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam w Menbur to podpowiedziano mi, że całą kolekcję wraz z cenami można śledzić na stronie http://www.lukamo.pl/
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Latinka mają już nowe modele
|
|
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.butyslubne.com.pl/ - WIDZIAŁAM ICH BUCIKI NA TARGACH ŚLUBNYCH I BYŁY SUPER - ZA TYDZIEŃ JADE DO KRAKOWA KUPIĆ JE
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę w sobotę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3130 |
|
Przyczajenie
|
Ale platformy niczego sobie
Równie ładne jak Menbur, ale o 100zł i więcej tańsze, a też ze skórką w środku. Jestem gotowa kupić buty Menbur ale ostatnio znalazłam na ebay-u dziewczynę której na weselu odpadł obcas i były to buty Menbur. Wiadomo, każdemu może się zdarzyć, ale ja wydając 300 zł chcę mieć 100% pewność że takich sytuacji nie będzie, nie będzie odcisków, pęcherzy....a jednak się zdarza Pozdrawiam |
|
|
|
#3131 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a wiecie gdzie w Warszawie lub w necie można kupić złote sandałki? Takie mi się wymarzyły na ślub, ale nigdzie nie mogę znaleźć.
Na diecie od 22.09.2010 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 Zaręczona Zakochana Ślub 11.06.2011 godz. 15:00
|
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Przyczajenie
|
bea_dalia oczywiście że można znaleźć jeszcze ładniejsze buty- Menbur chociażby, ale te nie odbiegają wyglądem od klasycznych Menbur
Dla tych dziewczyn które nie mają 300-400 zł na buciki, a chcą mieć platformę to myślę że te akurat są dobrą alternatywą![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
A mi mają do sklepu w K-cach sprowadzic te butki, boję się tylko, że mogą być ciut brudne, bo to z zeszłego roku kolekcja i znając życie były na sklepei cały rok...
Mieli w sklepie inny rozmiar i najczystsze nei były, zapomniaąłm zapyatć o rabat.. raczej eni dam 350zł za przybrudzone buty ;/ Ale podobają mi się bardzo... Acha i chciałam też dodac, ze śliczne proste butki na niskiej platformie peep toe są w La Strada. Kolor lekkie ecru, obcas 9cm. naprawde ładne, tylko że ciut do mojej sukienki (naturalna, śmietankowa biel) za ciemne. Ze skóry, ok 230 zł. Naprawde śliczne i wygodne. na stronie ich nei ma, w ogole strona starsznie uboga, ale sklepy la strady chyab tylko na śląsku są.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-03-11 o 18:28 |
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3136 |
|
BAN stały
|
W deichmanie są bardzo ładne buciki ecru za 79 zł. Mimo wysokiego obcasu skusiłam się na nie, fajnie się praezentują. Są 3 miesiące na zwrot więc jak znajdę coś fajniejszego to zwrócę... Umówmy się buty z Deichaman do najwygodniejszych nie należą
szkoda że nie ma ich nigdzie w necie
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_Tragus_ - wymieniamy się tu subiektywnymi opiniami, więc taka jest moja Ale uważam, że jak ktoś chce kupić typowo slubne buty, czyli de facto na raz, to nie ma sensu przeplacać. Więc takie butki są idelane. osobiście postanowilam spawe rozegrać tak, że kupilam dwie pray butow, które potem założę jeszcze wiele razy (już bym najchętniej w kwietniu w nie wskoczyła), ale gdybym kupowała ślubne typowo, to staralabym się nie wydać za dużo.
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3140 |
|
BAN stały
|
Na stronie ich niestety nie ma .Postaram się później wkleić fotkę, tak czy siak zamierzam jupić jeszcze jedne buty na niskim obcasie do tańców na weselu
![]() Na żywo naprawdę prezentują się jeszcze lepiej Edytowane przez Niuniaczek Czas edycji: 2011-03-12 o 11:19 |
|
|
|
#3141 |
|
Rozeznanie
|
buty z deichmana bardzo ładne, nawet sama je mierzyłam ale obawiam się że (przynajmniej dla mnie) za wysokie jak na całonocną zabawę.
na zdjęciu 1 i 2 są moje, atmosphere, szpilka 10cm. niestety obawiam się, że długo w nich nie wytrzymam więc szukam jakiegoś wygodniejszego zamiennika. na 3 zdjęciu buty z deichmana, 79zł, szpilka ok 8cm i mała platforma, do tego wygodne i stabilne przez grubszy obcas. co o nich sadzicie? ja nadal szukam czegoś innego ale pewnie będę miała na uwadze jak nic innego mnie nie zauroczy...
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Baaaaardzo ładne
Zakochałam się w nich )) Niestety, takie wysokie nie sa dla mnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Kato i w końcu kupiłam butki:j upi:
Jestem strasznie szczęśliwa,bo myślałam,że już nic nie znajdę.Wprawdzie nie są szczytem moich marzeń,ale najważniejsze,że są wąskie i dobrze trzymają się stopy+ są całe zakryte+ mają odpowiedni kolor+ nie są za wysokie (mam 175 cm wzrostu). Przymierzałam Menbury i Gatuzo w salonie D.Wormuth, rozm.39 były na mnie za duże i przymierzałam 38,ale nawet one były strasznie szerokie i pięty mi latały. |
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję za opinię. niestety kupno butów ślubnych to dla mnie udręka. chciałam takie żebym mogła jeszcze kiedyś je ubrać. wszystkie ślubne na niższej szpilce są okropne, jak z pierwszej komunii. buty atmo to prezent, mi podobają się bardzo, a że te deichmana szału nie robią to doskonale wiem... niestety trudno znaleźć takie, które będą pasować do sukni i zarazem będzie można je jeszcze kiedyś wykorzystać.
|
|
|
|
|
#3146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zreszta, jesli masz długą suknie to i tak przez wiekszosc czasu nie bedzie nikt ich widzial, wiec spoko Sadze, ze to nie bedzie dla mnie jakies super hiper wazny zakup. Najwazniejsze, zeby byly wygodne
|
||
|
|
|
#3147 |
|
Rozeznanie
|
też myślałam, że to będzie taka "pierdółka", którą szybko załatwię -przecież tyle butów w sklepach... ale jak przyszło co do czego... to babska niezdecydowana natura wzięła górę, bo tu by się chciało piękne, szałowe i do tego mega wygodne. niestety takich chyba jeszcze nie znalazłam, a butów mam naprawdę ogromną ilość.
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nad moimi myślałam chyba z 3 miesiace zanim je kupiłam ![]() Ale jestem zadowolona
|
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wierze jednak, ze sie opamietam i buty załatwie raz dwa
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Przyczajenie
|
a co sadzicie dziewczyny o takich butach? beda pasowały do bialej sukienki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

11.06.2011 godz. 15:00

szkoda że nie ma ich nigdzie w necie