![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
karinka124 napisała:
dobrze wiedzieć że te torby sa takie trwałe a są obecnie w którymś katalogu/netto ? bo chyba przegapiłam aha i Sarunieczka tu jest pokazany odcień lakieru Green with Envy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcount=2835 może to coś pomoże torebka Babette jest w netto do kat.4 (na ostatniej stronie) w cenie 34,9zł szkoda, że mi ten link nie działa Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-12 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zastanawiam się na podkładem mineralnym w płynie, czy miała go któraś z was
![]() Creamy Natural jest w tonacji różowej czy żółtej ? Katalog 5 u mnie bardzo skromnie tylko Krem do rąk i skórek Planet SPA i Demo podkład mineralny ... ![]()
#634 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny. Jeden dzień mnie nie było a tu tyle zaległości.
Na katalogowy wrzuciłam fotki cieni Anew i tuszu Magnify. Co do tego podkładu mineralnego, to też się nad nim zastanawiam. Wcześniej chciałam zamówić ten magix, ale na szczęście najpierw kupiłam próbkę i już zrezygnowałam . I dziękuję za miłe słowa na temat moich makijaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przetestowałam właśnie mus do ciała tajski kwiat lotosu - jest cuuuudny ![]()
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-03-12 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Prawdę mówiąc jak go zobaczyłam to się przestraszyłam, że taki czerwony. Ale jak nim pomalujesz usta to pod delikatny róż podchodzi. U mnie typowego bladziocha podkreśla kolor ust, ładnie nabłyszcza troszkę się mieni. Fajny jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Rozeznanie
|
Czy któraś trendująca zamawiała błyszczyk do ust Anew z demo5 ? obojętnie jaki kolor. Jeśli tak to prosiłabym o zdjęcie na katalogowy. Z góry dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
szeryfcio
|
A ja dzisiaj wybrałam się do Coku, pooglądać nowości i nie tylko...
![]() No i tak: torebki, które akurat były dostępne - tragiczne. Ani ta w maki ani Imogen ani Sara, Magdalena nie podobały mi się, w sensie, że wyglądały tandetnie. Jeszcze w miarę ok prezentowały się Lena i Dinah. Lenę mogę wziąć po zobaczeniu jej na żywca, ale na 70 zł to ona nie zasługuje IMO. ![]() Naturals rumiankowy nie pachnie rumiankiem ![]() ![]() Poniuchałam też trochę i Perceive Dew chyba mi się będzie podobało, ale jest delikatne, psiuknęłam raz i niewiele czułam po jakimś czasie. Muszę sobie wziąć próbki. Miałam wrażenie, że trochę przypomina mi Sunny Skies. ![]() Poniuchałam też Jet Femme Holiday i bardzo mi się spodobały ![]() A cytrusy, które do tej pory spotykałam w Avonie były z domieszką słodkości i nietrwałe. Szkoda, że wcześniej na nią nie wpadłam ![]() Wąchałam też Far Away Dreams Sarunieczko. Strasznie delikatne i nic konkretnego nie mogłam wyczuć, tylko jakąś słodkość na początku? (trochę jak w Good Life Davidoffa). Czy one są trwałe Sarunieczko? Czy długo je czujesz? No i Rare Pearls ![]() ![]() A i ten nowy Black Suede - oj rzeczywiście okropny zapaszek. ![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-12 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz namówię moją 9 letnią gwiazdę na makijaż i wrzucę na katalogowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Rozeznanie
|
Co lubię w avonie?
Zapach - Pur Blanca Blush Delikatny, kwiatowy zapach. Kredka do oczu czarna (żelowa) Dość trwała. Dobrze się ją nakłada. Nie za miękka nie za twarda. Balsam do ciała - Planet SPA seria jagody goji Przepiękny zapach, który utrzymuję się dość tochę. Małe kuleczki, które szybko się rozpuszczają. Maseczka - Planet SPA Minerały z Morza Martwego Ulubiona maseczka z avonu. Skóra jest po niej gładka i świeższa. Cienie - paletka Aquadelic Ogólnie paletki 4 cieni są ciekawe. Czego nie lubię? Odżywka bez spłukiwania Advance Techniques. Szamponów. Żel na wypryski - clearskin. Maseczka Avon naturals - ogórek + wyciąg z drzewa herbacianego. Chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale np. znajoma mamy z pracy miała taki wybrakowany katalog ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
a ten działa? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2811 Green with Envy i dziękuję za odp dot. torebki Babette ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-12 o 17:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Wstawiłam. Niestety w świetle wieczornym. Mam nadzieję, że coś widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Wtajemniczenie
|
patusia22 kiedyś chciałam porady dot. ładnego kremu do rąk dla wybrednej klientki i napisałaś mi ,że : "polecam krem mineralny SSS "Diamentowa poświata" ze str.146 w kat.4
co prawda kremu nie używałam, ale mam żel z tej serii- ma śliczny zapach" i ta moja klientka wybredna powiedziała ,że jej się ten krem nie podoba i że brzydko pachnie , jak zwyczajny krem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ostatnio spotkałam swoja klientkę-koleżankę i mówi do mnie : "a Ty pewnie dużo w tym Avonie zarabiasz.. żniżki itp .." ![]() a ja jej mówię jak jest , czyli : " przecież płacę za kuriera , kupuję próbki, katalogi , reklamówki i to wszystko kosztuje , za darmo tego nie dają" ![]() a ona na to : "tak? a ja myślałam że to wszystko masz za darmo i nie płacisz za to " Omg ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ale nie wiem czy opłaca się dobijać te 100 zł by mieć tylko wodę SCENTINI CITRUS CHILL w cenie 4,50 zł. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Twoim miejscu nie dobijałabym specjalnie 100zł, żeby dostać ten perfumy za 4,50 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio miałam taką sytuację z maseczka do włosów , była rozlana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym tak nie eksperymentowała z Colą ![]() ewentualnie z preparatem do demakijażu , ale nie z colą ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ale np. znajoma mamy z pracy miała taki wybrakowany katalog ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Wtajemniczenie
|
chyba ostatnio katniewojt ? pisała że planuje sobie kupić żelową kredkę do oczu z minikatalogu 7/8
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poluję na zwykłą czarną, a ona nie ma (na szczęście) oznaczenia, że do wyczerpania zapasów ![]() ![]() Oj, jesteśmy wybredne i to bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- w sumie masz rację ![]() ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-12 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-12 o 19:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
ech... wypatrzyłam coś jeszcze fajniejszego od lakieru pękającego... lakier zmieniający kolor pod wpływem temperatury (tak że płytka paznokcia na dłoni ma inny kolor, a część płytki wystająca poza opuszek palca ma inny)... szkoda że w Polsce raczej się tego nie dostanie, a na ebay koło 10 dolców
![]() a żeby nie było offa to otworzyłam dziś swój podkład rozświetlająco-antystresowy color cream i jestem całkiem zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.