Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 20:59   #4711
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Co Wy tak tu cichutko i spokojnie siedzicie?
Idę nadrabiać

A już myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna i większości srebrnych Trollowych koralików się boję Uff ulżyło mi, że nie jestem sama w tej fobii

ja po prostu wole jak sa delikatne i dziewczece
Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
no tak, Tinko, te nasze małe dramaty ja przeżywam taki sam
nie przezywajcie dramatu - kupujcie bransoletki
<- kula kupowa z tej okazji
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 21:03   #4712
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6

Tinka mi tez się nie widzą (na mojej ręce) dwie zapełnione Pandorki. ale tak myślę, że gdybym miała dwie bransoletki i na każdej kilka koralików (np. 1/3 zapełnioną) to wyglądałoby to tak delikatniej i chyba tez fajnie
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 21:04   #4713
ilonka_hh_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
o, no to już wiemy Ja wcześniej coś pokręciłam z moim rzemykiem. Na opakowaniu jest napisane że ma 2 mm i jak go składam na pół to przechodzi ciężko, muszę wpychać koraliki na siłę

Ilonka a Ty swój naszyjnik kupowałaś w Chicochica?
Kupowałam u jubilera u mnie w mieście, ale chyba to taki sam jak w Chicichica albo prawie identyczny. Ostatnio u tego jubilera mieli kilka koralików jak w chico więc to pewnie taki sam naszyjnik. W każdym bądź razie fajny jest polecam
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 21:14   #4714
ilios
PIP.

GG do ilios

martinia tylko, ze w zapelnionej w 1/3 koraliki beda zawsze na dole, co mnie strasznie wnerwia
Stary 2011-03-12, 21:17   #4715
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
martinia tylko, ze w zapelnionej w 1/3 koraliki beda zawsze na dole, co mnie strasznie wnerwia
O tak, mnie też to wnerwia, dlatego jak najszybciej muszę zapełnić swoją bransoletkę

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 21:30   #4716
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
no fakt to może po kilka rozdzielonych klipsami.. będą sobie latać po małym obszarze i któryś tam będzie też na górze kombinuję, ale znając życie jak będę miała dwie nawet całe zapełnione to pomimo że teraz wydaje mi się to za dużo na raz,i tak będę nosić obie
Stary 2011-03-12, 22:11   #4717
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
no fakt to może po kilka rozdzielonych klipsami.. będą sobie latać po małym obszarze i któryś tam będzie też na górze kombinuję, ale znając życie jak będę miała dwie nawet całe zapełnione to pomimo że teraz wydaje mi się to za dużo na raz,i tak będę nosić obie
Ja też

W maju kupie chyba drugą bransoletkę o ile nie wyskoczy mi coś innego do kupna

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 22:13   #4718
martinia
Zakorzenienie

Tinka jeśli będzie jakaś promocja na Dzień Matki to ja raczej na pewno
Stary 2011-03-12, 22:21   #4719
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Uff nadrobiłam i jestem na bieżąco

A nawet udało mi się zaszaleć i stworzyć moją pierwszą w życiu konkursową pracę
Także nieśmiało proszę o polubienie:
http://www.pandora.net/pl-PL/mymomen...4-4d260a7a492d

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 22:37   #4720
Anno1989
Zadomowienie

ja też http://www.pandora.net/pl-PL/mymomen...b-7a24c4c6b30e
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:19   #4721
Filozofka888
Zadomowienie

Witajcie
Byłam dzisiaj w Manu i przy okazji zaszłam do pandory poprzymierzać pierścionki, okazało się, że rozmiar 50 to inaczej 10 i przymierzyłam kilka srebrnych zwykle ten rozmiar był ok na środkowy palec, ale niektóre były za luźne. Te pierścionki na żywo wydają się mniej delikatne niż na zdjęciach.
Oglądałam też murano, najbardziej zauroczyła mnie kapusta, ale nie pasuje mi do niczego (prawdopodobnie znajdzie się na drugiej bransoletce). Miałam dzisiaj strasznie sztywno zapiętą tą bransoletkę przez co była strasznie ciasna, stwierdzam więc, że jednak wolę jak nie jest taka bardzo bardzo sztywna bo to nie wygodne, zwłaszcza gdy nosi się jeszcze płaszcz albo kurtkę.
Nic nie kupiłam w Pandorze, za to w superpharm tak.. mają fajne promocje teraz.
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:25   #4722
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

a byla Noa albo Lacoste pour femme ? w superpharm ? tylko kurcze ja i tak w tym miesiacu nie moge sobie kupic juz wydalam fortune na CH 212 vip, ale są piękne więc nie żaluje

wrzuciłam kilka fotek do katalogu zdjęciowego

a który pierscionek/pierscionki przymierzałaś ??

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko

Edytowane przez ania_trojaczki
Czas edycji: 2011-03-12 o 23:26
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:31   #4723
1141655
Zakorzenienie

Ah dziś się Lacostą psikałam na uczelnie jak jechałam bardzo lubie ten zapach

a w Superpharm dorwalam ostatnio blyszczyk Aqualiny pomaranczowy przeceniony z 34 na 6,99

Nooo a co do charmsow, to zakupiona na allegro rybke verony sprzedalam dalej w swiat bo ona wielka jest jak nie wiem/

Nie nadrabialam za bardzo nie wiem czy real fotki gdzies tu jej sa... bo moge wkleic jak cos jutro, bo w pon, dopiero ja wysylam...

ale jest wielka i brzydka z tylu...

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2011-03-13 o 10:50
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:39   #4724
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Teraz zastanawiam się nad rozmiarem. Doczytałam, że trzeba do obwodu nadgarstka dodać 2 cm i to będzie odpowiednia długość bransoletki, czy tak?
Czyli jeśli ja mam w nadgarstku 14cm, to myślę, że bransoletka 17cm będzie dobra.
azzis, ja mam w nagdarstku 13 cm i nosze bransoletke 17. Jak ja cala zapelnie to sie dosyc ciezko zapina (mam na niej 4 murano) ale chyba rozmiar rozmiarowi nierowny, bo druga oksydowana, mimo ze tez 17 to jest ciut dluzsza od srebrnej (jakos tak ze 4-5 mm)
chyba musisz sie wybrac do salonu i poprosic o przymierzenie zapelnionej w takim stopniu w jakim planujesz (chociaz juz z doswiadczenia wiem ze wiciaz chce sie wiecej i wiecej )

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Witajcie
Byłam dzisiaj w Manu i przy okazji zaszłam do pandory poprzymierzać pierścionki, okazało się, że rozmiar 50 to inaczej 10 i przymierzyłam kilka srebrnych zwykle ten rozmiar był ok na środkowy palec, ale niektóre były za luźne.
Bylam dzisiaj w Pandorze i pyatalam o najmniejszy rozmiar pierscionkow i okazalo sie ze najmniejsza to 10 ale nieoficjalnie zdarzaj sie tez 9. Ale to i tak mnie nie urzadza bo ja nosze 7 moje marzenia o serduszkach legly w gruzach
pochwale sie na co dzisiaj udalo mi sie naciagnac mojego malza, nie bylo trudno bo on dzisiaj znowu kupil sobie kolejny zegarek I tak bylam łaskawa bo chcialam jeden koral... a powinnam byla wziac ich.. ech..
no ale nic, stwierdzilam ze kazdy ma jakies "zboczenie" i zeby sie nie czepial jak mi korali bedzie przybywalo
a to moj wyczekiwany koral mialam dzisiaj zielona bransoletke i tak na chwilke go sobie zalozylam to sie napatrzec nie moglam.. wygladal jak taka smakowita truskawka w ogrodku

Fotka fatalna bo z fleszem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koral.jpg (32,5 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez jolta
Czas edycji: 2011-03-12 o 23:43
jolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:43   #4725
Filozofka888
Zadomowienie

Przymierzałam te z których był mój rozmiar czyli niewielki wybór np:
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ings/190833LCZ
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ings/190123BTP
I jeszcze taki z granatem za 599 i taki dziwny z topazami (ktoś kiedyś go wklejał, a nie widzę na stronie).
Ogólnie jestem za tym "dziwnym" albo za tym drugim co wkleiłam link

A co do tych perfum w Superpharm to niestety nie zwróciłam uwagi.
Byłam dzisiaj też w sephorze, spryskałam nadgarstek nową escadą i do teraz żałuję, strasznie syntetyczny zapach:/

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez jolta Pokaż wiadomość
azzis, ja mam w nagdarstku 13 cm i nosze bransoletke 17. Jak ja cala zapelnie to sie bedzie dosyc ciezko zapinac (mam na niej 4 murano) ale chyba rozmiar rozmiarowi nierowny, bo druga oksydowana, mimo ze tez 17 to jest ciut dluzsza od srebrnej (jakos tak ze 4-5 mm)
chyba musisz sie wybrac do salonu i poprosic o przymierzenie zapelnionej w takim stopniu w jakim planujesz (chociaz juz z doswiadczenia wiem ze wiciaz chce sie wiecej i wiecej )

Bylam dzisiaj w Pandorze i pyatalam o najmniejszy rozmiar pierscionkow i okazalo sie ze najmniejsza to 10 ale nieoficjalnie zdarzaj sie tez 9. Ale to i tak mnie nie urzadza bo ja nosze 7 moje marzenia o serduszkach legly w gruzach
pochwale sie na co dzisiaj udalo mi sie naciagnac mojego malza, nie bylo trudno bo on dzisiaj znowu kupil sobie kolejny zegarek I tak bylam łaskawa bo chcialam jeden koral... a powinnam byla wziac ich.. ech..
no ale nic, stwierdzilam ze kazdy ma jakies "zboczenie" i zeby sie nie czepial jak mi korali bedzie przybywalo
a to moj wyczekiwany koral mialam dzisiaj zielona bransoletke i tak na chwilke go sobie zalozylam to sie napatrzec nie moglam.. wygladal jak taka smakowita truskawka

Fotka fatalna bo z fleszem
Ja mam rozmiar 10 jeśli chodzi o środkowy palec bo na te mniejsze to też zdarzało mi się nawet 7, ale taki rozmiar jest cieżko trafić więc zwykle kupuję na środkowy..

Edytowane przez Filozofka888
Czas edycji: 2011-03-12 o 23:41
Stary 2011-03-12, 23:46   #4726
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Filozofka ten z drugiego linku śliczny

Przekaż swój 1%
Stary 2011-03-12, 23:48   #4727
jolta
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam rozmiar 10 jeśli chodzi o środkowy palec bo na te mniejsze to też zdarzało mi się nawet 7, ale taki rozmiar jest cieżko trafić więc zwykle kupuję na środkowy..
ja mam 7 srodkowy o pozostalych juz nie wspominam.. nie ma mozliwosci zebym kupila sobie normalny fajny w moim rozmiarze, a niektore to szkoda zmniejszac bo straca na fasonie ogolnie to biuterie powinnam kupowac chyba z hello kitty a te serca takie piekne.. ale moze mozna je zmniejszyc, chociaz nawet nie wiem czy w Pandorze jest taka usluga
Stary 2011-03-12, 23:48   #4728
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

jolta chciałabym moc pójść do sklepu i kupić sobie kolejny zegarek a tak muszę zbierać ....

Przekaż swój 1%
Stary 2011-03-12, 23:52   #4729
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
Filozofka ten z drugiego linku śliczny
Tak, ten prezentował się chyba najlepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 23:52   #4730
jolta
Zadomowienie

Cytat:
jolta chciałabym moc pójść do sklepu i kupić sobie kolejny zegarek a tak muszę zbierać ....
Ania, ja tez nosze taki zwykly Roxy za 250 zl.. pewnie jeszcze z kilka lat ponosze..
a niektorzy to chcieliby sobie pojsc do sklepu i kupic koralik jest dobrze

Edytowane przez jolta
Czas edycji: 2011-03-12 o 23:55
jolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:54   #4731
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
ja mam 7 srodkowy o pozostalych juz nie wspominam.. nie ma mozliwosci zebym kupila sobie normalny fajny w moim rozmiarze, a niektore to szkoda zmniejszac bo straca na fasonie ogolnie to biuterie powinnam kupowac chyba z hello kitty a te serca takie piekne.. ale moze mozna je zmniejszyc, chociaz nawet nie wiem czy w Pandorze jest taka usluga
Niestety na małe paluszki zwykle nie ma ładnych pierścionków, a niektórych nie można nawet zmniejszać:/ Pewnie ogólnie jesteś drobna?
Ja jestem chudzielcem

A zegarków już nie noszę wcale, wystarcza mi komórka
Stary 2011-03-12, 23:59   #4732
jolta
Zadomowienie

Cytat:
A zegarków już nie noszę wcale, wystarcza mi komórka
o nie, ja bez zegarka, pierscionkow koralikow i kolczykow nie ruszam sie z domu, bo czuje sie jakos nago nie wspomne juz o kolczyku w nosie ( nosze juz prawie 20 lat.). to to juz wogole.. zdaje mi sie ze jakos dziwnie wygladam na paszczy i wszyscy sie na mnie patrza.. paranoja..
Stary 2011-03-13, 00:00   #4733
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

a ja bez zegarka jak bez ręki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3045.jpg (121,6 KB, 91 załadowań)

Przekaż swój 1%
Stary 2011-03-13, 00:02   #4734
Filozofka888
Zadomowienie

A jeszcze wspomnę, że wzięłam w pandorze katalogi i jeden mnie zainteresował ten z tymi kombinacjami na tekstylnych sznurkach, podoba mi się to połączenie ze złotymi serduszkami (które kosztują 1599 zdaje się), ale znając życie nie umiałabym tego tak ładnie zaplątać
Stary 2011-03-13, 00:05   #4735
jolta
Zadomowienie

Cytat:
zmniejszać:/ Pewnie ogólnie jesteś drobna?
nie jestem wysoka bo mam 166cm ale przez to ze rece, twarz, stopy mam male wygladam na jeszcze mniejsza.. no i te chude rece.. dlatego tez tak sie wzbraniam przed zalozeniem dwoch bransoletek zeby to idiotycznie nie wygladalo tylko cyc i d...upa mi zostaly po ciazy, no ale koralami sie tam nie obwiaze

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Aniu, nosisz koraliki razem z zegarkiem? bo ja sie wlasnie zastanawialam zeby nie zalozyc drugiej bransoletki na reke z zegarkiem.. bo jak ja zostawiam w domu to zaczynam tesknic
Stary 2011-03-13, 00:14   #4736
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Aniu, nosisz koraliki razem z zegarkiem? bo ja sie wlasnie zastanawialam zeby nie zalozyc drugiej bransoletki na reke z zegarkiem.. bo jak ja zostawiam w domu to zaczynam tesknic
srebrna nosze na lewej rece, razem z zegarkiem
ale skorke na prawej

Przekaż swój 1%
Stary 2011-03-13, 00:24   #4737
jolta
Zadomowienie

Czyli sprawa jest prosta. Musze kupic skorke zeby nosic razem z zegarkiem
Stary 2011-03-13, 00:43   #4738
Anno1989
Zadomowienie

jutro zakładamy nowy wątek o ile dobrze widzę

właśnie zamówiłam sobie zegarek ciekawe co z tego będzie, zawsze miałam na taki ochotę, był niedrogi to se kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=150015 8807
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:32   #4739
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczne masz te agaciki i obie bransoletki

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Od dzisiaj jestem posiadaczką pandorkowej bransoletki (a właściwie dwóch - 1 z promocji) i 1 koralika murano.
A od Tż-ta dostałam dzisiaj charmsa - muffinka.
Zdjęcia wrzucę jutro, bo siedzę na laptopie córki.
Wasze dzisiejsze zakupy ja zwykle robią wrażenie!!!!
TT - proszę wstaw fotki Twoich z chico na zdjęciowy bo bardzo ładnie miałas porobione te kompozycje może kogoś zainspirujesz?

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
tak się ostatnio zastanawiałam czy zapytać Was o to i zdecydowałam że zapytam A więc...mamy już wish list`y or must-have ...ale czy są koraliki których byście nie chciały mieć?Takie które Wam się nie podobają?

ja zacznę na początek...wydaje mi się* że nie chciałabym np.tych koralików :

* autor zastrzega sobie zmianę decyzji po osobistym spotkaniu z niżej pokazanym Koralowym Osobnikiem

http://www.trollbeads.com.pl/Niebieski_Kwiat-393.html
http://www.trollbeads.com.pl/Niebieski_Len-405.html
http://www.trollbeads.com.pl/Roza-398.html
http://www.trollbeads.com.pl/Rozowy_Koralik-317.html
http://www.trollbeads.com.pl/Wisteria-403.html
http://www.trollbeads.com.pl/Aniol_Stroz-462.html
http://www.trollbeads.com.pl/Baletnice-495.html

ze sreberek to ogólnie mi się mało podoba ,więc nie ma sensy wrzucać
Tak tych co wstawiłas nie kupiłabym( jeszcze szachownice i brązowe) . wyj .baletnice a ze srebra podoba mi się max. sześć sztuk reszta jest przerażajca.

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:35   #4740
ilios
PIP.

GG do ilios

najmniejszy w pandorze 10? ja tez serdeczny mam 7-8.. jak mnie naszlo na pierscionek na maly palec [bo Carrie nosila przez caly sezon SATC i mi sie spodobalo ] i sie okazalo, ze to 5.. udalo mi sie ostatecznie dorwac w okresie okolokomunijnym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości