![]() |
#3331 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
aczkolwiek badania na tarczyce nigdy nie mialam...a tabletki bralam kiedyś, mam za soba ciaze i zdrowe dziecko na swiecie
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=gabi188;25664299]90% dziewczyn po operacji ma szeroki nos!! to normalne, dlatego wiekszosc wkleja fotki z profilu, sa poprostu ladniejsze i na nich widac roznice ladnie. Bo szczerze mowiac z przodu to wiekszosc nosow przez te 2-3 miesiace wyglada gorzej niz przed!!
Widze to po sobie, jestem niecale 3 m-ce po, nos nadal jest ciut szerszy ale naprawde minimalnie schodzi ta opuchlizna, z dnia na dzien sie tak nie da. Ja do tej pory nie lubie siebie na zdjeciach "z przodu" To po co sobie robić operację nosa kiedy i tak z przodu wygląda się nie najlepiej? Przód jest ważniejszy od zdjęć z profilu jakoś sobie nie wyobrażam udać się na sesję ślubną i pozować tylko profilem , większość ludzi interesuje nasza cała twarz ,a nie profil z profilu można wyglądać ładnie ,ale z przodu niezupełnie i na odwrót. A co do zdjęć to przy dobrze zrobionym zdjęciu można wyjść dobrze bo duże znaczenie ma światło ,które pada nam na twarz , i zazwyczaj jest tak ,że ludzie postrzegają się inaczej niż na zdjęciach... |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasiulka12312;25673 179]
Cytat:
![]() gorzej przod wyglada jedynie w pierszym etapie pooperacyjnym...potem juz jest ladniutko i z przodu i z boku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3334 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;25673476]
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Powikłania po operacjach estetycznych należą do rzadkości. Do najczęstszych należą: konieczność utrzymania tamponady przez kilka dni, przedłużające się zasinienia i obrzęki, asymetria lub drobne nierówności widoczne na grzbiecie nosa lub jego czubku oraz niedostateczna korekcja kształtu nosa (np. niecałkowite zdjęcie garbu lub niedostateczne wyprostowanie grzbietu). Szczegółowe omówienie wymienionych powikłań oraz sposobów ich leczenia powinno mieć miejsce podczas konsultacji przedoperacyjnej, która jest najwłaściwszą okazją do wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Warto tu jedynie podkreślić, że operacja korekcyjna może mieć miejsce nie wcześniej niż po upływie 6 miesięcy od pierwszego zabiegu. Edytowane przez kasiulka12312 Czas edycji: 2011-03-12 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
postanowilam zrobic male porownanie,
duzo zalezy jak zrobimy zdjece z przodu, zobaczcie same , zdjecie nr jeden najdalej od aparatu, nr 2 blizej a 3 najblizej. Ten sam nos w ten sam dzien. ostatnie zdjecie jest 2 tygdodnie po operacji. Pierwsze 3 z wczoraj czyli prawie 3 mce po. Moj nos podoba mi sie tylko z profilu.. Takze Bunny nie martw sie , ja tez mam kluche jeszcze z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jednak i tak musiałam przesunac termin z innego powodu. Trzymajcie kciuki to juz w poniedziałek. Odezwę siew środę jak dam radę. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- [QUOTE=kasiulka12312;25675 883] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | ||
Wtajemniczenie
|
![]()
[QUOTE=kasiulka12312;25675 883]
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-03-12 o 19:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;25683180]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Jeszcze odpowiedz sobie na to logiczne pytanie "dlaczego zbiera się opinię na forach" Z Twoją inteligencją odpowiedzi będziesz szukała co najmniej rok ,może jakieś dziecko Cię w tym wyręczy, więc wiesz udaj się do podstawówki tam Ci dzieci odpowiedzą. Edytowane przez kasiulka12312 Czas edycji: 2011-03-12 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasiulka12312;25684 790]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co o tabletek antykoncepcyjnych to prosze Cie zastanow sie co Ty piszesz!!!! to byla jedna z mozliwosci przesuniecia okresu- oczywiscie po konsultacji lekarskiej. Z wyciaganiem setonow...to nie wiem czy doczytalas dokladnie...bylo to tylko i wylacznie zdziwienie do ktorego mam prawo- gdyz żyjemy w Panstwie Prawa ![]() ![]() Gratuluje mamy pielegniarki, koleżanki chirurga i calej reszty...przydalby sie jeszcze psycholog w rodzinie ![]() ps. słyszałś o dysortografii????? to tak na przyszlosc gdybys miala wydac krzywdzaca opinie o kims kogo zupelnie nie znasz
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-03-12 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;25685639]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kasiulka12312;25685 921]
Cytat:
![]() Twoja historia naprawde mnie urzekla...ale jesli chcesz klocic sie dalej zapraszam na priv..nie chce tu dziewcznyna zasmiecac watku.... ![]() co do obecnosci na watku... chodzilo o to ze ledwo sie odezwalas ... i juz wielka wojne wywolalas ![]()
![]() |
#3343 | |
Raczkowanie
|
W Polsce prawa?? haha chyba chciałaś zabłysnąć "niby wiedzą" trochę Ci to nie wyszło haha. Bardziej chodziło Ci pewnie o suwerenność ,o wypowiedzenia własnej opinii,zdania to się nazywa wolna Polska czyli suwerenna, a nie Polka prawa haha omg. <suwerenność to wolność> Polska prawa to nie w tym kierunku kobietooooo:P ale się uśmiałam z narzeczonym ..
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- [QUOTE=ammmm;25686126] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a narzeczonz to nie czasem psychiatra ps. ignorujmy sie prosze...
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-03-12 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Kobieto dzieckiem nie jestem to raz , dwa zakup sobie słownik ortograficzny ,trzy nie drwij z ludzi których nie znasz , cztery zobacz co oznacza POLSKA PRAWA I CZEGO TO SIĘ ONA TYCZY , pięć żeby z kimś polemizować należy mieć odrobinę kultury i wiedzy ...
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Twoja inteligencja i sposób myślenia doprowadza mnie do rozpaczy ,a zarazem do śmiechu ,przecież jak to opowiem ludziom na wykładach to chyba zejdą ze śmiechu........hahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
![]() |
#3347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na wykladach swoja droga inteligentne rozmowy prowadzisz hehehe Wizaz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra pisz na priv ...bo sie wkurza dziewczyny rano jak zobacza nasza monotematyczna pyskowke
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
Ps.jestem spokojna po prostu nie potrafię przestać się śmiać z Twojej niewiedzy i z głupoty typu; państwo prawa oraz dysortografia hahaha i wielu innych jakże podstawowych błędów ortograficznych ,ludzie uczą się języków obcych ,a dobrze nie potrafią wysławiać się i pisać we własnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo dobrze wiem czego tyczy się "dysortografia" tylko zastanawia mnie czy Ty wiesz? Jeśli pijesz do mnie ,mała podpowiedź " nie mogłaś tak nazwać osoby piszącej "Więcej Ci nie podpowiem sama przeczytaj regułkę jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-03-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3355 |
Przyczajenie
|
ammmm - u kogo operowałaś nos ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanko, bo tez planuję operację u dr Skupina,ile na chwilę obecną wynosi cena konsultacji? Mam 25.03. a przy rejestracji zapomniałam się zapytać a teraz glupio jest mi dzwonić i pytać tylko o cenę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam all ![]() Edytowane przez AnnGie82 Czas edycji: 2011-03-13 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Raczkowanie
|
Jak można komuś życzyć taktu? Tobie mogę życzyć wiele; 1. naucz się kultury. 2. szanuj ludzi których nie znasz , 3.naucz się poprawnej pisowni, 5. naucz się podstawowych pojęć przede wszystkim sprawdź co to jest państwo prawa i do czego się odnosi . A zapomniałabym dodać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=AnnGie82;25698903]Mam pytanko, bo tez planuję operację u dr Skupina,ile na chwilę obecną wynosi cena konsultacji? Mam 25.03. a przy rejestracji zapomniałam się zapytać a teraz glupio jest mi dzwonić i pytać tylko o cenę
![]() ![]() ![]() ja sie tak mocno stresowalam tymi konsultacjami i badaniami ze jak przyszla sama operacja to bylam obojetna, az moja mam mnie podziwiala ze sie nie denrwuje....zobaczysz potem bedziesz tak juz chciala miec to z glowy i cieszyc sie nowym noskiem ze juz nie bedzie miejsca na stres!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
punkt numer 4 gdzies Ci umknał ![]() Panstwo Prawa to byla metafora ale jak widac nie zakumalas ![]() wiesz mnie to forum dotyczy bezposrednio...hmmmm le co Ty tu robisz?????? nuda i rutyna jak widac w zyciu ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- info na priv ![]()
![]() |
#3360 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=olunia245;25703390]
Cytat:
Dzięki za słowa wsparcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.