|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
Bunny, no szwagrem był normalnie hehe
Bratem mojego ex-męża. Kitkulka, ale jakie to brudy? Wypowiedziałam się na jego temat jako fryzjera, z punktu widzenia klientki. Spie...ł mi włosy 2 razy i tyle. A to, że jest gejem - on nie robi z tego żadnej tajemnicy ani tabu, pisze o tym otwarcie na swoim blogu. No może to, że potwierdziłam, że styl pisania, na który zwróciłyście uwagę, jest także sposobem bycia... ![]() Mimo wszystko, klientów i klientek ma mnóstwo, więc może tacy są ludzie po prostu, że szukają fryzjerów "z wizją". |
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I musimy teraz czekać ![]() Cytat:
Muszę zapamiętać i zwracać na to uwagę, dziękuje Dobranoc ![]() No to super i jak - co zdecydowałaś? Idziesz do tego nowego salonu w którym byłaś na zwiady ? |
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
dodałam zdjęcia zobacz. A żebym ja wiedziała co zrobię
|
|
|
|
#574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem potworem ![]() Może kiedys z raz jak ktos cos glupiego palnął... Tak to zasluga pigmentacji i dlatego ci ja polecalam i uwazam ze choćbys nie byla zadowolona z koloru to wlosom poszlo na dobre. Wypelnilo je i sa w lepszym stanie. To samo zaobserwowala Adzi po kąpieli jak dala farbe Cytat:
Głupoty ci nagadala, przetrzymanie farby absolutnie nic nie da- dziala ona na wlos okreslony czas i po tym czasie 30-45 minut przestaje dzialac, bo utleniacz sie utlenia... to rozjasniacz im dluzej trzymany robi bielsze wlosy. A jak ktos chce poogladac fajne fryzurki to galeria gdzie ja sie szkolilam z pazurkow- maja tez fryzjerskie szkolenia i moze kiedys znow zawitam do dawnej instruktorki : http://www.fryzury.lublin.pl/index.p...&id=3&Itemid=2 ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() wez mi wyhoduj wiekszy
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz wyjdzie niesamowicie jasno, a za chwile w innym świetle dziwnie ciemno - ale ja już mówiłam o aparatach ![]() Co do zdjęcia - jeśli chodzi o włoski na długości to ciężko mi się wypowiadać ze względu na tą pigmentację - ale patrząc po włoskach przy skroni to miałam taki właśnie kolor - dla mnie to wygląda jak taki - ni to żółty ni to rudy.. źle to wygląda pryz mojej buzi dlatego chcę się tego pozbyć Cytat:
Ja pzrecież też nie jestem fryzjerka i sama w domku zaczynałam z 12% Kotka też. Jedynie co to może trochę szczypać skóra, ale nie musi - mnie np to nie rusza ![]() Tym bardziej, że nalezy pamiętać, iż mimo wody- zawsze to farba - a nie rozjaśniacz i włoski będą dużo zdrowsze |
||
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny
oj jest jest ma prawie 1 cm![]() Fajna stronka, i przedłużaja wlosy,ciekawe jaka cena. Yatamanka fryzjerka na pewno Ci jakoś pomoże, niech nalozy Ci 9AV, powinno złapać. Tylko czym Ty później odrost będziesz robiła? U niej czy sama? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-12 o 23:04 |
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez jak sie nie chce to sie nie pisze i juz, ja bym nie drazyla w nieskonczonosc A ja myslalam ze to moze maz byly jakiejs twojej siostry ktory nagle sie uswiadomil ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ja za kurs zabulilam najwiecej w lbn ale bylo warto
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Ah te nasze dylematy
![]() ![]() ![]() Bunny - nie zacytowało mi Ciebie ![]() W każdym razie chciałam podziękować za odpowiedź.. Wcześniej włoski były lśniące, ale teraz to świecą się jak... ![]() Minusem jest to, że bardziej widać, że są mocno ścieniowane - ale.. odrosną i to co pocieniowane zetnę i będzie cacy |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Drogo czyli?
Konkretniej proszę
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad Vikingiem.. ale to jeszcze daleko pzrede mną
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny zerknełabys na mój odrost??
Bo tylko to mnie niepokoi że mi Viking może nie złapać. Bo niby ciemny blond to 6-tka jest. On ma wode chyba 9%, to 2 tony to do 8 poziomu?https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=502 |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
sama muszę najpierw sobie to ułożyć, żeby coś napisać
![]() Snow - ja też chcę adres nowego bloga
|
|
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIGDY nie bedziesz nosic wloskow beżowych ani zlotych bedzie ci przeszkadzac wlasnie ten blask zolto-rudy- mam to samo swoja droga ![]() Bardziej stawiam ze jest to zolty ciemny kolor...poniewaz ![]() dalysmy 1 popiel i 3 zloto. popiel zgasil rude, zolty sie wybil i dowalilo zlotem a wiec zoltym ![]() wynika z tego ze mozna dac teraz av na neutralizacje, a potem mozesz dalej av albo samo v jesli popiel ci zbrzydl i powinno byc ok ![]() oczywiscie najbezpieczniej zawsze av. Cytat:
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny
a jak myslisz jaka jest cena w tym salonie tej metody Racoon? |
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę - co to za tajemnice
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobre ![]() ![]() ![]() Myślę, że AV będzie ładniejszy - taki perełkowy poblask jest fajny Nie pytacie nic dziewczynki a ja i tak wam się pochwalę bo bardzo mi się ta opaska podoba i nawet fajnie na włosach wygląda - a myślałam, że kiczem będzie podlatywać No i kolor tych "włosków" w realu jest bardziej chłodny |
|
|
|
|
#586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inne by sie cieszyly ze im sie tak świcą patrz taka agatka czy infantuated kupuja cuda na kiju na świecenie a ty po samej farbie i narzekasz, ech baby... Nie chce sklamac, przedzwon kilka tysi?za pazury kolo 240 spiewali 2 lata temu i to nie takie mega hardkorowe zdobniczo ![]() Cytat:
rob tego wikinga co ma byc bedzie ![]() 9% woda moze i do 3 tonow pociagnac, jak wlosy podatne.
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez chce a byly mrozne? ![]() a jakie w macaniu? śliskie czy szorstkie???
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
opaska fajna Przyda sie na pewno![]() blond bunny kilka tysięcy? O masakra |
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/warkocz-a-la-tymos...483988258.html i wiem, że fajnie wygląda na włosach, bo widziałam gdzieś na necie, zresztą można kombinować na wiele sposobów ![]() ile za nią dałaś?
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no to moze to i 7 ;> Ja sie nigdy nie moge połapać który to sredni blond a ktory to juz ciemny. Bo na tym drugim zdjeciu sie raczej kolor odrostu zgadza No zrobic i tak musze bo juz mnie odrost wkurza We wtorek chyba dopiero, bo wczesniej nawet nie ma kto mi machnac
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
hej Blondyneczki
już nadrabiam nie wiem co się stało ale wczoraj wieczorem jak wróciłam ani dziś z rańca nie mogłam się zalogować na wizażu a wieczorkiem jakoś ok.20 napisałam do Was i pokazywała mi się tylko 16 strona z postem z wczoraj o 23 nie wiem czemu tak
|
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W macaniu ? Śliska ![]() Cytat:
dałam 4,5 u siebie w takim duuużym centrum handlowym
|
||
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna ta opaseczka :
|
|
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak na prawdę do dla mnie tak samo da radę zrobić taki płaski zgrzew jak przy ultra zwykłą zgrzewarką przycinając łuskę keratyny lekko bo czasami są one duże przy pasemkach można dopasować wg. własnych potrzeb powiem tak czy zgrzewy czy ultra to dobry pomysł bo jedno i drugie tak naprawdę jest zgrzewem jeden z keratyny a ultradźwięki podobno woskiem pisałyśmy o tym no ale chyba że ta Pani robi na keratynie nie wiem czy tak można ale z tego co napisałaś to tak zrozumiałam ![]() czy się mylę? |
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i to też ciekawa wiadomość, czyli jeśli na odroście mam 6 (a myślę, że dobrze oceniłaś moje włoski Bunny ), a w avie efekt obecny to mi wygląda na 9tkę i odrost i włosy robiłam Lorealem tym superrozjaśniającym Excellence Blonde Supreme z wodą 9% a nawet może 7,5% (nie wiem, czy to tak się liczy, ale jakiś troll w sklepie podmienił wody i i jak już miałam mieszankę z pierwszego opakowania na odrostach to się zorientowałam, że opakowanie coś nie gra i to chyba 6% i szybko położyłam część drugiego opakowania z wodą już 9% tak jak miało być)... tzn że moje włosy się łatwo rozjaśniają i może uda mi się dojść na ten poziom 10 wodą 9%, tylko inną farbą...? ![]() Cytat:
Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-03-12 o 23:31 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Bratem mojego ex-męża. 

muszę Wam coś napisać w naszej klubowni, ale to później, idę teraz kąpu-kąpu 

posty łączą się tylko jak nie ma dołączonych zdjęć
Muszę zapamiętać i zwracać na to uwagę, dziękuje
I mój odrost w każdym świetle jest inny, czasem mocno ciemny czasem jasny co widać na zdjęciach.

Bo tylko to mnie niepokoi że mi Viking może nie złapać. Bo niby ciemny blond to 6-tka jest. On ma wode chyba 9%, to 2 tony to do 8 poziomu?