![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
to ja zmykam do wyrka
kolorowych ![]()
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych
![]() I ja też się zbieram bo zanim się wyszykuję do spania, to 2 będzie ![]() Może poczytam książkę w łóżku, wreszcie ![]() Dobrej nocy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też zmykam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
jako i ja - bo dzis cay dzien wegetowałąm z bolu i spałam z wycięczenia - daaaaawno mnie tak nie skosiło - za to jutro z rąńca siłą mnie wykopią z łóżka na korki - i topsz, ciekawe jak bez głosu poprowadzę - będę klesiowi szeptac do uszka - ale nie odpuszczę, bo to kasa z piatku co przeniesli
ciao |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam zamiaru się kłaść- upajam się wszystkim
![]()
#4478 |
Nindżopesz
|
Tyż ładnie
![]() ![]() ![]() Koty w ogóle są kjuut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja może, jak zdążę, wybiorę się na koncert do Łazienek- ale to by była pełna mobilizacja, bo grają w południe
![]() |
#4480 |
grozi wypollizowaniem
|
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale samej siebie nie oszukam ze mi sie spac nic a nic nie kce - a właśnie zapachy przypomniały mi ze upiekłam sobie jabłka w piekarniku - tzn same sie upiekły - na bolące gardło poczebuję ciepłej ciapy - Ju - powinny Cię satysfakcjonować - to jest druga o ile nie pierwsza postać jabłka jaką przyjmuję bez szemrania a nawet ze smakiem - byle nie za często ![]() polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
grozi wypollizowaniem
|
ja japka przyjmyję tylko okreslonych ras
![]()
#4483 |
Zakorzenienie
|
mój piekarnik jest bardziej tolerancyjny
![]() na surowo tylko białe twarde kwaśne - nie pamiętam rasy - białe w środku -ale i tak surowe potrafią mi namieszac we wnętrznościach - ni ma jak tarte z marchewką lub pieczone - załuję ze nie wstawiłam ich więcej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-12 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ligol?
![]() |
#4485 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o-to takich ja nie lubieu, ja lubieł twarde,soczyste,słodko-kwasne, zółte w sroku, po wierzchu zółtoczerwone, z matowa skórką i kształcie..yyyy..kulowo-stożkowym ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() jonagold ![]()
![]() |
#4486 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A ja już mam obrazek od Ju
![]() ![]() I w ogóle nadrobić Bar to jakaś masakra, mission impossible... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pyszna ta herbata ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
O, nawet nie wiedziałam
![]() Życie obrazkowe wre tutaj- twój lampart obudził we mnie malarską bestię
#4488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to nie przywitałam Cię- WITAJ TRUSKAWO KOCHANA
![]()
#4490 |
Nindżopesz
|
Ju, wiesz kogo namaluj? Siebie z chomikem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę to-ale nie postać, tylko większe zbliżenie- ale najpierw jeszcze 2 zaległe pomysły stoją w kolejce- jeden/dna już naszkicowana ![]()
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja widzę otyłego chomika na cąły monitor zahaczam ryjkiem o blat - czas do poduchy baj baj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-13 o 00:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
O nie, mój chomik będzie piękny i zgrabny jak kluska śląska
Dobranoc! Chyba znów ostatnia...
#4494 |
BAN stały
|
Siema!
![]() W życiu nie nadrobię, never ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Miałam nadrabiać, ale trroszke za dużo wypiłam i mi ciężko utzymać głowe. Imreza nie była jakaś wyjątkowa, ale ja się poszłam upić co prawie mi się udało. Ciekawe czy kiedyś w zyciu się porządnie upiję ![]() Chyba się położę, a może ktoś tu jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4497 | |||||||
Wpisz tu zomzing
|
![]() mają fajny tylko czarny kolor, ale ciasteczko nie smakuje kakaem, a nadzienie nie jest waniliowe, tylko po prostu słodkie - jak cukrowy zając ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- a różne rzeczy, ja np. głównie ogórki kons, cebulę, kukurydzę itp. ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 poza obrazkiem z Flo? ![]() ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- znaczy jak? ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- ni, jak księgowa ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- u mnie nagranie spowodowało wytrzeszcz Victora ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- nom, ma ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- ni mosz tej książeczki: 1000 zagadek matematycznych? ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- do pieczenia a'la rakelinus rasa reneta szara dobra ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- no nie? i najlepsze, że zapach nie psuje smaku jak zwykle w różnych mieszankach z opuncją, mango czy kaktusem ![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- ![]() Redsiu, puszczałaś Behcikowi purry? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-13 o 07:06 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie, gdzież Majuta? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę kupić ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
nie ma to jak wstanie w niedziele o 7.30
![]() widzisz, w ten nowej chacie właśnie to jest piekne że nie trzeba robić remontu ![]() ![]() Cytat:
gratulejszyn ![]() ![]() Cytat:
![]() 12 : 2 = 6, 6 + 8 = 14 zanim doczytałam resztę postów nie mogłam zrozumieć z czego się uśmialiście.. ![]() Cytat:
ciekawa jestem czy będą to tak niszowe mleczarnie że nigdzie ich się nie uda nie napotkać Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i oczywiście lubię niedojrzałe papierówki i niedojrzałe antonówki, wszystko co kwaśne ogólnie ![]() fogle japka som najlepsze prosto z drzewa ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 tyż mosz słabe głośniki? ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- albo o 6.04 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.