Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 23:16   #691
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
To zazdroszczę. Jesteś pewna, że to ten lakier? ;D
Właśnie maluję Red Velvet. Jak na razie zero matu zobaczymy, co z trwałością..
Jestem pewna na milion procent Innego fioletowego nie mam, tego tez bym nie miała ale przysłali w pakiecie dla lidera, a ze wycofali to już nie chciałam go sprzedawać. I sama jestem mega zdziwiona bo z odcieniem Inky blue mam dokładnie tak jak napisałaś
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 23:47   #692
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Dzięki używam nude z innych rozświetlającego i idealnie trwałego i coś zaczyna mi nie odpowiadać w nim... może trafię... jak nie to mam komu podarować
tylko wiesz, on jest troszkę ciemniejszy od Nude, bo Nude to taki bledzioszek ale Creamy Natural jest bardzo naturalny i bardzo ładny w sam sobie. Ja jestem tonacja żółta, a bardzo mi się spodobał, bo dodawał mojej cerze (tym różem) świeżości, życia A ogólnie wygląda na beżowy oczywiście, tylko, że taki cielisty.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Są trwałe,naprawdę one są delikatne,kiedyś się psiknęłam i koleżanka się pyta:"czym się tak wysmarowałaś?" myślała że kremem o rąk lub balsamem do ciała jest taki kremowy,otulający,z tą słodkością na początku to ja różnie czuję,czasem nawet miód
Kupię sobie jak będą w promocji .

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
używam perfect wear od ponad 10 lat i jest moim nr 1 próbowałam inne avonowe ale dla mnie ten jest the best
Ja uwielbiałam kiedyś Perfect Wear w buteleczce, to był mój podkład życia Potem go wycofali... Czy to jest ten sam???
Stary 2011-03-12, 23:47   #693
karinka124
Wtajemniczenie

dokia dziękuję Ci za katalog nr 7 w wersji HD
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 00:36   #694
mistress88
Zadomowienie

Sarunieczka, widzę że nie mogłaś powstrzymać się od wrzucenia swoich pazurków, nawet pod pozorem wrzucenia foty perfum przyznaj się do swych niecnych zamiarów, przejrzałam Cię co?

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 00:41   #695
BachaTH
Raczkowanie

A ja mam pytanie - jaki jest program motywacyjny w katalogu 05? Bo ja nigdzie go nie widzę...
BachaTH jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 01:19   #696
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BachaTH Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie - jaki jest program motywacyjny w katalogu 05? Bo ja nigdzie go nie widzę...

na katalogowym tu wersja w pdf #2115 a tu fotki #2140 i #2141

chyba że chodzi Ci o program co jest w Am więc tu są pliki do kat.5 #2110

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-13 o 01:23
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:02   #697
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja uwielbiałam kiedyś Perfect Wear w buteleczce, to był mój podkład życia Potem go wycofali... Czy to jest ten sam???
wg mnie i mojej twarzy ten sam, a składu nie porównywałam wydaje mi się, że to tylko zmiana opakowania możesz kupić pojedyńczą próbkę tak na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez BachaTH Pokaż wiadomość
są gratis pędzle za zakup kolorówki 24k za 65 zł, no i złoty program k5-k7
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 07:50   #698
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
mi też bardzo szybko zasychają tusze tymbardziej, że długo maluję rzęsy bo raz, że jestem niemal ślepa (okulary -7 i dodatkowo ileś tam cylindrów) więc mam takie maleńkie ale powiększające lusterko( takie prawdziwe dentystyczne) i raz przykładam je blisko oka aby widzieć jak maluję rzęsy a raz przykładam normalne lusterko i zakładam okulary żeby widzieć ogólny efekt no a pozatym mam manię na punkcie idealnie rozdzielonych rzęs więc rozdzielam je igłą no i zanim to wszystko zrobię...a tusz otwarty i w użyciu. A żeby go odratować jak już się robi suchy to albo na szczoteczkę wpuszczam kroplę wody albo toniku bezalkoholowego i wtedy jeszcze kilka razy można go użyć
no to witaj w klubie slepcow, ja mam - 5 i podobnie maluje rzesy

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
hmmm zmarwtiła mnie Twoja opinia juz sie na niego tak "napaliłam".. pewnie najpierw wezmą próbki...
zgadza sie lepiej zamowic probki w koncu kazdy ma inne wymagania i potrzeby. moze tobie bedzie sluzyl

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Dziewczyny oswieccie mnie bo jakas niekumata jestem. Co to znaczy lista avon wish? i swieto paczki bo ja tutaj w uk jestem i nie wiem o co chodzi a ciekawosc zzera
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:54   #699
Avonak
Raczkowanie

czy ja nie widzę , czy nie ma minikatalogu 7.8 na katalogowym? nie chodzi mi o ten link, bo co chwila pisze ze przeciązony.....
Avonak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:04   #700
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny oswieccie mnie bo jakas niekumata jestem. Co to znaczy lista avon wish? i swieto paczki bo ja tutaj w uk jestem i nie wiem o co chodzi a ciekawosc zzera
Noszę skromne -2,5, ale rzęsy maluję w soczewkach. Nie lubimy się z okularami, oj nie lubimy
Avon Wish - lista produktów z Avonu, które koniecznie muszą się znależć z naszych łapkach/kosmetyczce
Święto Paczki - dzień, kiedy dostajemy paczunię w nasze skromne objęcia

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:05   #701
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

Wg mnie jest inny,aczkolwiek przerwa między tym jak używałam w butelce a spróbowałam z próbki była długa,i może po prostu zapomniałam jaki był najlepiej zamów próbkę

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, widzę że nie mogłaś powstrzymać się od wrzucenia swoich pazurków, nawet pod pozorem wrzucenia foty perfum przyznaj się do swych niecnych zamiarów, przejrzałam Cię co?
No jasne pisałam wczoraj tutaj że pokazałabym Wam pazurki ale nie ma jak bo to nie lakier z Avonu,ale wymyśliłam sposób

Na niedzielę zmieniam avatar na zwierzęcy,a potem wracamy do Salmy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 08:06   #702
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:

Święto paczki dziewczyny mówią na dzień w którym dostają paczusie od Avonu, a lista avon wish, to lista rzeczy, które planują zakupić w danym katalogu To jest "slang" konsultantek z wizażu
Stary 2011-03-13, 08:06   #703
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
tylko wiesz, on jest troszkę ciemniejszy od Nude, bo Nude to taki bledzioszek ale Creamy Natural jest bardzo naturalny i bardzo ładny w sam sobie. Ja jestem tonacja żółta, a bardzo mi się spodobał, bo dodawał mojej cerze (tym różem) świeżości, życia A ogólnie wygląda na beżowy oczywiście, tylko, że taki cielisty.

Kupię sobie jak będą w promocji .

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wg mnie i mojej twarzy ten sam, a składu nie porównywałam wydaje mi się, że to tylko zmiana opakowania możesz kupić pojedyńczą próbkę tak na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

są gratis pędzle za zakup kolorówki 24k za 65 zł, no i złoty program k5-k7
to jest ten sam podklad uzywalam przedtem tego w butelce teraz on jest w tubce

Cytat:

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

zgadza sie lepiej zamowic probki w koncu kazdy ma inne wymagania i potrzeby. moze tobie bedzie sluzyl

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

to jest nasza lista zakupow czyli co planujemy kupic w danym katalogu a swieto paczki to po prostu dostawa na ktora zawsze z niecierpliwoscia sie czeka
Stary 2011-03-13, 08:09   #704
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Mam pytanko: Jaki jest zapach In Bloom?? Nigdy nie widziałam nawet próbki i zamierzam sobie ją teraz zamówić, bo intrygują mnie te perfumy. Pamiętam, że jakiś czas temu zachwycałyście się nimi. Ale może mniej więcej opisać mi ten zapach? Nadaje się na upały?

I jeszcze jedno pytanko: Który to jest ten kremik, który jest porównywalny lub taki sam do tego maleńkiego tłustego z "O..."?

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2011-03-13 o 08:13
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:13   #705
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Mam pytanko: Jaki jest zapach In Bloom?? Nigdy nie widziałam nawet próbki i zamierzam sobie ją teraz zamówić, bo intrygują mnie te perfumy. Pamiętam, że jakiś czas temu zachwycałyście się nimi. Ale może mniej więcej opisać mi ten zapach? Nadaje się na upały?

Miałam raz próbkę,wtedy gdy wchodził jako nowość i wiem że był bardzo kwiatowy,intensywny...ter az jak o nim pomyślę to mam skojarzenie z Today ale może ktoś używa teraz to Ci więcej powie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 08:14   #706
Avonak
Raczkowanie

Cytat:

I jeszcze jedno pytanko: Który to jest ten kremik, który jest porównywalny lub taki sam do tego maleńkiego tłustego z "O..."?
ja ostatnio zamówiłam sobie próbki strasznie słodko kwiatowy jak dla mnie
Stary 2011-03-13, 08:32   #707
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez KasiaD86 Pokaż wiadomość
w K04 zamówiłam w promocji wiązanej kredkę do oczu i lakier do paznokci Rose Quartz. przysłali mi lakier Romance. napisałam do nich, że sie nie zgadza i odpisali od razu, że to wynik błędnych ustawień systemowych i przyślą mi tamten gratis, a ten mam sobie zostawić w ramach przeprosin ostatnio to samo miałam z kosmetyczką z Solutions - ta niebieska z uszami (przysłali Botanicals) i też dostałam odpowiednią za darmo. opłacają się czasem te pomyłki
o tak, mi też czasem się tak zdaża. Uwielbiam jak odpisują i dodają zdanie :"proszę sobie zostawić ten produkt jako rekompensatę, a my doślemy zamówiony/oczekiwany w kolejnej paczce".
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:32   #708
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A można wiedzieć z jakiej firmy? Z drugiej strony nie chcę zostawić nóg bez ochrony
jak z jakiej firmy nasz avonowy olejek przyspieszajacy i wzmacniajacy opalenizne kat5 str140 poz6 jest naprawde swietny jestem bladolica i przez cale zycie spiekalam sie na raka nog to wcale opalic nie moglam a jak uzywam tego olejku to niedosc ze juz nigdy sie nie spieklam na raka to opalam sie na ladny zloty kolor
Stary 2011-03-13, 08:33   #709
Avonak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
o tak, mi też czasem się tak zdaża. Uwielbiam jak odpisują i dodają zdanie :"proszę sobie zostawić ten produkt jako rekompensatę, a my doślemy zamówiony/oczekiwany w kolejnej paczce".
a wy piszecie do nich? ja zawsze dzwonie... a gdzie można napisać gdzies ze strefy tak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 08:39   #710
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Avonak Pokaż wiadomość
a wy piszecie do nich? ja zawsze dzwonie... a gdzie można napisać gdzies ze strefy tak?
tak,jeśli chodzi o takie rzeczy, to zawsze piszę, bo wolę mieć "na piśmie" ich odpowiedź... bo wiem że rozmowy też są nagrywane, ale ewentualna "reklamacja reklamacji" trwałaby dłużej- a tak to podpisał sie ktoś pod tym
oczywiście przez strefę w "skontaktuj się z nami" wybieram "inne" i "reklamacja dostawy" - jakoś tak chyba to jest...

kolejna wyższość pisania to taka że jest ono za darmo, telefon już nie ...

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-13 o 08:40
Stary 2011-03-13, 08:40   #711
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Święto paczki dziewczyny mówią na dzień w którym dostają paczusie od Avonu, a lista avon wish, to lista rzeczy, które planują zakupić w danym katalogu To jest "slang" konsultantek z wizażu
Z lekcji języka polskiego w gimnazjum pamiętam, że ten "slang" to tzw. żargon

Cytat:
Jest taki chłodny, wyważony, brzoskwiniowy. Kiedy powąchałam próbkę, pomyślałam: "mój zapach!", ale już na skórze zrobił się słodki.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Edytowane przez keine_angst
Czas edycji: 2011-03-13 o 08:43
keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:42   #712
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
jak z jakiej firmy nasz avonowy olejek przyspieszajacy i wzmacniajacy opalenizne kat5 str140 poz6 jest naprawde swietny jestem bladolica i przez cale zycie spiekalam sie na raka nog to wcale opalic nie moglam a jak uzywam tego olejku to niedosc ze juz nigdy sie nie spieklam na raka to opalam sie na ladny zloty kolor
czy to on ma te złote drobinki??
Stary 2011-03-13, 08:51   #713
Leseratte
Wtajemniczenie

czy ma ktos paletkę icy lagoon? jak z pigmentacją?
Leseratte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:53   #714
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
czy to on ma te złote drobinki??
nie olejek nie ma zlotych drobinek zlote brobinki ma balsam po opalaniu kat5 str 140 poz 8 tez jest nawet fajny ale jak ktos lubi blyszczase drobinki bo jesli nie to po opalaniu polecam wtedy maslo z tej samej serii
Stary 2011-03-13, 08:56   #715
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
nie olejek nie ma zlotych drobinek zlote brobinki ma balsam po opalaniu kat5 str 140 poz 8 tez jest nawet fajny ale jak ktos lubi blyszczase drobinki bo jesli nie to po opalaniu polecam wtedy maslo z tej samej serii
no właśnie... ja miałam ten olejek z drobinkami i mnie one obłaziły całą.. miałam na ubraniach, a nawet w zębach poza tym taki jakiś "tępo-śliski" był... nie wiem jak to dobrze określić

a masło- jest fenomenalne.. oparzenia ewentualne słoneczne szybko znikają, -moi rodzice to używają go cały rok, bo twierdzą że to najlepiej nawilżający i odżywiający balsam jaki mają i używają go jak balsamu do ciała- zimą też , i mimo, że ciągle podrzucam im coś nowego to nie- tylko masło i masło....

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-13 o 08:59
Stary 2011-03-13, 08:57   #716
in bloom
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Miałam raz próbkę,wtedy gdy wchodził jako nowość i wiem że był bardzo kwiatowy,intensywny...ter az jak o nim pomyślę to mam skojarzenie z Today ale może ktoś używa teraz to Ci więcej powie
Cytat:
Napisane przez Avonak Pokaż wiadomość
ja ostatnio zamówiłam sobie próbki strasznie słodko kwiatowy jak dla mnie
ja mam in bloom zreszta nawet tak sie nazwalam tu jest fajny trwaly pieknie pachnie ja lubie takie slodkie zapachy ale raczej uzywam go na wyjscia wieczory na dzien za ciezki na lato tym bardziej ale polecam bardzo
Stary 2011-03-13, 09:03   #717
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze odradzam podklad magix po tygodniu mi sie zwarzyl i takie same wrazenia mialy moje dwie klientki. Wszystkie trzy zwrocilam
No właśnie próbka wg. mnie też była jakaś taka zwarzona
A powiedzcie mi ten Perfect wear jest dobrze kryjący ?
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:05   #718
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie... ja miałam ten olejek z drobinkami i mnie one obłaziły całą.. miałam na ubraniach, a nawet w zębach poza tym taki jakiś "tępo-śliski" był... nie wiem jak to dobrze określić

a masło- jest fenomenalne.. oparzenia ewentualne słoneczne szybko znikają, -moi rodzice to używają go cały rok, bo twierdzą że to najlepiej nawilżający i odżywiający balsam jaki mają i używają go jak balsamu do ciała- zimą też , i mimo, że ciągle podrzucam im coś nowego to nie- tylko masło i masło....
a to wkoncu mialas olejek czy balsam bo ja w olejku zadnych drobinek nie mam a maslo potwierdzam swietne mojej corci tez caly rok sluzy
Stary 2011-03-13, 09:05   #719
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No jasne pisałam wczoraj tutaj że pokazałabym Wam pazurki ale nie ma jak bo to nie lakier z Avonu,ale wymyśliłam sposób

Na niedzielę zmieniam avatar na zwierzęcy,a potem wracamy do Salmy
lakier dał bardzo spektakularny efekt, podoba mi się - czy to duży koszt?

co do avatara, to sorki, ale nie wiem po co ciągle piszesz do niego instrukcje
Stary 2011-03-13, 09:07   #720
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
No właśnie próbka wg. mnie też była jakaś taka zwarzona
A powiedzcie mi ten Perfect wear jest dobrze kryjący ?
moim zdaniem tak chyba jest to najbardziej kryjacy podklad avonu przy innych uzywam dodatkowo korektora przy tym nie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości