|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Hej Laseczki
Moje dzisiejsze jedzonko: śniadanie - 2 kawałki ciasta drożdżowego z masłem wiem, że dostanę lanie, ale warto było![]() ![]() II śniadanie - banan, 2 delicje obiadek - kotlet mielony, ziemniaczki, warzywa na patelnię podwieczorek - pół bułki (paluch ), jedna z masłem, druga z serem żółtymkolacja - zrobię twarożek ze szczypiorkiem Wiem, że nie jadłam dziś ładnie, ale tak jakoś wyszło ![]() Zaraz poskaczę na skakance i zrobię brzuszki ![]() |
|
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
zmodyfikowałam podwieczorek - serek wiejski z orzechami włoskimi, słonecznikiem i kropelką prawdziwego soku malinowego od teściowej siostry
|
|
|
|
#2943 |
|
Żona Idealna :)
|
hejo Laski
![]() ja dopiero wróciłam z pracy padam na ryjek ![]() dziś na wadze (po uprzedniej wizycie w WC, na czczo i w samej bieliźnie) - 45,0 kg jeśli jutro i pojutrze waga ta się potwierdzi to zakończę dietę i będę już tylko ćwiczyć co by cm spadały a nie waga ![]() bez słodyczy 4/40
|
|
#2944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :s lina:Cytat:
za 4 dzień!Twoja waga 45![]() Kolorowych snów |
||
|
|
|
#2945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zwłaszcza że ten sok to taka pulpa gęsta malinowa, żaden tam sklepowy siusiek A na kolację był śledzik w sosie pomidorowym ![]() Dziewczyny myślicie że ta dieta ma jakiś wpływ na to że od poniedziałku/wtorku mam świetny humor i jakaś taka chodzę wesoła?
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Idę spać. Dobranoc |
|
|
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja 40min temu wróciłam do domu po dosłownie nieprzespanej nocy, poprzedzonej 4,5h snu i muszę zabierać się do nauki ![]() w pt wieczorem nie odzywałam się, bo nie miałam kiedy i nie wiem, którego dnia będę mieć moment, by dłużej tu posiedzieć chyba w przyszłymt ygodniu - i to jeśli dobrze pójdzie ![]() Paollino, to nie tylko dieta, ale sam fakt, że się jej trzymasz wpływa na Twoje samopoczucie
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Paula, a gdzie to się całą noc balowało? odpoczywaj trochę pracusiu Piękne słońce, nie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie w końcu przyczłapał okres, chociaż przyznam, że coś mi się z nim równo potentegowało ze względu na te wyrywania zębów, antybiotyki i stresy
Pozdrawiam |
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się właśnie kończy @ i dobrze, bo już miałam jej dość To jak chudniesz to super, tak trzymaj Ja muszę zaostrzyć moją dietę... nie tylko trzymać się z dala od słodyczy, ale też innych rzeczy... jeść bardziej dietetycznie, regularnie i nie podjadać... grrr
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2952 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za trzymanie dietki i bieganie. Ja też może zacznę czasami biegać, bo już cieplutko się zrobiło w miarę i mozna Cytat:
za brak słodyczyJa dziś zmęczona troszkę po imprezie wczorajszej, ale taka piękna pogoda że spacerek napewno zaliczymy z TŻ'tem Na obiad planuję dziś zupkę cebulową...
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
160-161 cm, nigdy nie wiem dokładnie
a wagi Ci nie podam, bo przez dłuższy czas byłam na moją szklaną obrażona
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2956 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ![]() Cytat:
Super, że waga spada Życzę Ci Kochana, aby szybko rozwiązały się te Twoje problemyCytat:
Cytat:
ale pewnie Twoja waga to połowa mojej |
||||
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie Wy się podziewacie???
: pala:
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Heeej kochaneee!
Dawno mnie tu nie było. Nawet w pewnych momentach myślałam że już nie wrócę, ale chyba jednak nie umiem bez Was żyć ![]() No a tak serio, to wszystko mi się znowu posypało tak, że nie za bardzo mogłam i mogę się pozbierać, ale uda mi się chybaa, no nie? W każdym razie bardzo mi pomogła moja przyjaciółka , kurdee, naprawdę, pierwszy raz tak bardzo bardzo poczułam jakim wielkim skarbem jest nasza przyjaźń... Wczoraj żeby mi poprawić humor, wyciągnęła mnie do Krakowa na zakupy, co prawda jej zakupy, bo ja już sobie przecież obiecałam, że kupię sobie coś tylko wtedy jak schudnę, no ale zawsze to zakupy Od dziś znów tak na serio serio startuję z odchudzaniem. Mam nowe postanowienia i teraz mi nic już nie przeszkodzi się ich trzymać. No bo szcholeraaa, ileż można się odchudzać i odchudzać nie robiąc nic? Więc planuję znów zrobić sobie tabelkę z dniami ćwiczeń, z dniami wklepywania balsamów itd. Nad postem słodyczowym też myślę, ale boję się że nie wytrzymam i potem się zniechęcę ![]() Do wycieczki pozostały tylko nieco ponad dwa miesiącee, nooo, muszę się pospieszyć ![]() Poza tym: uczę się. I ograniczam kompa. Teraz już naprawdę. Od siedzenia przy tym laptopie tylko dupa rośnie przecież ![]() Przepraszam, że tak tylko o sobie.
|
#2959 |
|
Konto usunięte
|
Mój ukochany podwieczorek dziś - serek wiejski light, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, słonecznik, prażone siemię lniane i kapka soku malinowego dla smaku
|
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie.
własnie wróciłam z warszawy. dzis napisze tylko, że... od wczoraj oficjalnie mam TŻ-ta taaak, jestem z W.!uciekam spac, bo dwóch ostatnich nocy nieprzespałam prawie wcale ![]() jutro sie odezwe dobrej nocy
Edytowane przez yessabell Czas edycji: 2011-03-13 o 21:13 |
|
|
|
#2961 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że wróciłaś Trzymam żeby wszystkie problemy odeszły sobie razem z zimą i nie wracały ![]() Fajny pomysł z tą tabelą ćwiczeń i innych rzeczy, w sumie raz na tydzień tez mogłabym sobie taką robić, może bardziej mnie to zmotywuje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczęścia kochana Ja dziś długoo pospacerowałam w tą śliczną pogodę... Spędziłam w sumie cały dzień z TŻ'tem co żadko nam się zdarza. Wieczorrm zdenerwowała nas złośliwość rzeczy martwych (czyt. samochód), ale ja mimo wszystko mam dobry humor. Teraz tylko TŻ'towi musi się poprawić, więc lecę do niego sie przytulić o oglądać "Leona Zawodowca" Dobranoc
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie miałam wczoraj humoru do pisania, więc się nie odzywałam... dziś też nie jest lepiej... ale postanowiłam napisać, bo... Myss Kochana widziałam, że zaglądasz do nas i się nie odzywasz ja Ci dam od nas uciekać znajdę Cię wszędzie wiem jak wyglądasz, list gończy wystosuję ![]() trzymam by Ci się wszystko poukładało i za odchudzanie też damy radę Skarbie! Yess, yeeaaa!!! szczęścia, miłości i duuuuużo radości Wam życzę! i ściskam Cię mocno! ![]() Mordish, dzień z TŻ-tem, rzecz bezcenna ![]() Nie wiem czy Wam w końcu mówiłam, czy nie, ale przyjęłam ten awans od jutra jestem oficjalną osobistą asystentką prezesa No to popisałam Miłego i słonecznego dnia Kochane!
|
|
|
|
#2963 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Gratuluję Yess miłości to teraz szybciutko polecisz z wagą w dół - miłość upiększa ![]() A ja dziś dostałam @ i mam nadzieję że nie będę umierać na wykładach tym samym dziś też zaczynam terapię hormonalną. Aż do momentu kiedy będę chciała mieć dziecko. Ehh... |
|
|
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
halo laseczki
![]() nie było mnie od soboty, ale przeczytałam wszystko, tyle że mi się nie chce cytować po kolei ![]() więc gratuluję: wszystkich spadków wagi, nowych Tżtów, awansów i dobrych samopoczuć spowodowanych trzymania się diety ![]() od soboty wieczora mi się trochę posypało, wieczorem byłam w kinie więc od razu założyłam że raczej nie poćwiczę, ale wieczorem zaczął mnie boleć brzuch tak, że chodziłam zgięta w pół i nie mogłam siedzie :/ więc wczoraj przeleżałam cały dzień skulona - nici z ćwiczeń. dziś się ważyłam - prawie pół kilo mniej, ale zobaczymy czy się utrzyma/ jeszcze spadnie do jutra.zastanawiam się czy poćwiczyć dzisiaj... czuję się lepiej ale trochę jakby osłabiona :/ więc może jeszcze dziś sobie odpuszczę. jem: mleko + płatki zbożowe, duplo 3 wafle ryżowe z philadelphią light i pomidorem sałatka z tuńczykiem, kuskusem, cebulką, pomidorem, fetą wieśniak a taką ochotę mam sobie poćwiczyć. no nic posprzątam w domu to trochę spalę :P mam newsa - prawdopodobnie za jakieś 2, 3 miesiące się przeprowadzamy. bardzo niedaleko, ale większa wiocha, mają kino, szpital, sklepy z ciuchami, supermarket i najważniejsze siłownię ![]() na razie Tżta nie przenoszą do innej filii, więc stwierdziliśmy, że tak będzie najoptymalniej bo nie będzie musiał zmieniać pracy/ dojeżdżać do swojej starej milion czasu. no. generalnie już się nie mogę doczekać
|
#2966 |
|
Wtajemniczenie
|
Oko pozytywny news
Ćwiczenia dobie odpuść rzeczywście, bo szkoda się forsować, jutro nabierzesz sił to wypuścisz drzemiącą w Tobie energię ![]() Ja czekam aż pranie mi się skończy i idę na miasto cieszyć się wiosną, wstąpię sobie na solarium i pójdę do rossmana, bo kilka rzeczy mi się pokończyło już. Wieczorem idę na aerobik ( nie ma bata, trzeba coś robić ze sobą ) a potem spotykam się na ploty z koleżanką
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
poranny set ćwiczeń sobie odpuściłam. za to posprzątałam trochę. może wieczorem zrobię chociaż 8min na brzuch i pupę
![]() Mord, a u mnie wiosna znika na tydzień, taką mgłę mam, że nic nie widać :/ mam nadzieję że po tym tygodniu już będzie spoko i będę mogła wreszcie pobiegać
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Dobryyyy !
Dziękuję Wam kochane za trzymanie za mnie kciuków Heroniaa, asystentka szefa, mówisz? eeej, jak to fajnie brzmi ![]() a co się dzieje Słońce że nie miałaś ochoty pisać? Yess! Jej jej jej, jak się cieszę kochana Paollino, my się chyba jeszcze nie znamy więc oficjalniee : czeeeść! ![]() Mord, ooo solarium, aerobik... Oko, cieszę się z Tobą z tej przeprowadzki aaaj taam, Twoje samozaparcie, ćwiczenia i w ogóle są i tak nieziemskie, więc jeden czy dwa dni luzu nie zaszkodzą ![]() u mnie wiosna na całego ![]() jedzonko u mnie dziś nawet spokooo. do tego: półgodzinny spacer z przyjaciółką, pół godziny ćwiczeń komp: dopiero weszłam, zaraz schodzę, wklepię balsam i się jeszcze pouczę ![]() uwielbiam Waaas!
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
no to jeszcze po kropelcee ;d
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

wiem, że dostanę lanie, ale warto było
), jedna z masłem, druga z serem żółtym

padam na ryjek 

za 4 dzień!

mi się właśnie kończy @
i dobrze, bo już miałam jej dość 

: pala:
W każdym razie bardzo mi pomogła moja przyjaciółka , kurdee, naprawdę, pierwszy raz tak bardzo bardzo poczułam jakim wielkim skarbem jest nasza przyjaźń... Wczoraj żeby mi poprawić humor, wyciągnęła mnie do Krakowa na zakupy, co prawda jej zakupy, bo ja już sobie przecież obiecałam, że kupię sobie coś tylko wtedy jak schudnę, no ale zawsze to zakupy
żeby wszystkie problemy odeszły sobie razem z zimą i nie wracały
wiem jak wyglądasz, list gończy wystosuję