TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 22:54   #2521
cigi
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

to ja tez jeszcze zdazylam-

Lenko- wszystkiego najlepszego; rosnij pieknie, zdrowo i beztrosko.
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 06:23   #2522
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
kanarosy chyba dośc wąskie sa ?
ja kupiłam podobne do tych tylko brązowe z pomarańczowymi wstawkami . mają jakąś powłokę nieprzemakalną
http://allegro.pl/mrugala-polbuty-sw...492423011.html

ana ja z cocodrillo to tylko miałam trampki uszły , choć miałam lepsze
Z cocodrillo to ja lubie kurtki i kombinezony reszta mnie jakoś z nóg nie zwala . a trampki kupiłam bo u mnie sa w outlecie po 9 zeta.

Gmyrelka gdzieś kiedyś czytałam że przy anginie się płucze wodą utlenioną i że bardzo pomaga ale docxzytaj w necie bo to nie jest info na 100%
jest sporo w necie płucze się roztworem poszukaj sobie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3217383
drugi post
nie są wąskie, ładnie mu stópka się w nich układa i są sztywne w kostce, fajne te butki, szkoda, że już niedługo je odstawię te butki co kupiłaś bardzo fajne, ale jednak nie dla Kubusia jeszcze, Szymek starszy - zapomniałam
a my dzisiaj imprezkę mamy Kubusiową na 13 idziemy do restauracji, oby wszystko się udało jak na złość jutro będę mieć 7 godzin w szkole i nie spędzę tego dnia z Nim
Wczoraj byłam w szpitalu wieczorem na zastrzyku w kolano - niby przeszło ale jeszcze ćmi, za to zaczyna mnie boleć drugie Wywieźliśmy wczoraj 2 kartony do teściów, matko a ja nie widzę, żeby mi coś z szafek zniknęło - tego jest tyyyyle

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 06:43   #2523
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Asiulek brawo zachodzenie
Moje dziecko przyprawi mnie kiedyś o zawał serca, stoję sobie w kuchni i myję naczynia a ta gadzina z pokoju na swoich nóżkach przeszła się do kuchni i zaatakowała tulaśkiem moje nogi, myślałam że zejdę bo jej nie słyszałam ;D jak raczkuje to słyszę jak łapki uderzają o podłogę ale jak już idzie to z cichacza
A i witam się w ten piękny słoneczny dzień

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:05   #2524
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
My jakoś się trzymamy chociaż Misiek zaczął kichać wieczorem... Może za cienko go dziś ubrałam?

lindsley Michaś jest uroczy ma takie mądre oczka

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
boze! czy faceci musza byc takimi kretynami?????!!!!!!!!!!w r...
tzta ezab tak od rana nawala ze ledwo zyje, nic przeciwbolowego nie dziala, juz go caly leb ( zreszta pusty) boli ale do dentysty nie pojdzie!
no co za jełop.
ehehe moj to samo heheheh

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj butki dla Zosi http://www.emel.com.pl/files/pl/E1440-1262077859.jpg tylko kolor w rzeczywistości jest sporo jaśniejszy. Ich rozmiarówka wychodzi dość spora. No i przecenioną kurtkę z Cocodrillo
piękne te buciki

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Płukałam już: wodą z solą, wodą z wodą utlenioną, rumiankiem, szałwią i wodą z miodem i jeden wielki (ulubione słowo megi) ch**

Zdycham dalej, jedyna rzecz po której czuję się lepiej to gripex max... więc ja chyba mam angina&grypę
kochana ale po jednym arazie jeszcze nikomu nie przeszedł ból gardła, musisz płukać conajmniej pare dni dużo zdrówka

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Mam pytanie ODSTAWIAM / ODSTAIWŁAM MICHALINE od piersi przedwczoraj.. nie karmiłam az do dzis.. czy musze cos zazywac...? czy juz nie karmic i pokarm sam zaniknie??
Płakac mi sie chce... nie wim czy wytrzymam.. bo ona cyca nie woła a ja chce ryuczec...
Madzia może jeszcze nie jesteś gotowa na odstawienie jej od cycusia mi pokarm znikł sam w ciągu paru dni

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A moja Wercia zaczyna wreszcie dreptać Dziś puszczała się (źle mi się to określenie kojarzy ) ciągle i przechodzi juz 3-4 kroczki. A raz to zrobila tak, ze szła dwa kroki, zatrzymała sie, zlapala rownowagę- znów dwa kroki i tak przeszla pół pokoju a staje już bardzo stabilnie. Potrafi stać bez trzymania i żłopać herbatkę z butli Także na roczek chyba będziemy dreptac
No i smiga już za raczki choć woli za jedną...
brawo ale fajnie moj napewno nie połdzie na roczek przynajmiej tak mi się wydaje

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

lindsley Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszych urodzin

Lenko dla ciebie rówież przesyłam najlepsze życzenia

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!

20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2011-03-13 o 08:06
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:33   #2525
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobry.

Taaaaka cudna pogoda a mala nawet na spacer nie pojdzie, cholera jasna!;/
ja niedlugo znikam bo na cmentarz z mama jade, babcia miala imieniny dziadek tez i dzis ma ciocia wiec czas najwyzszy.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:57   #2526
minka26
Wtajemniczenie

mała mi sie dziś z histerycznym płaczem obudziła, aż się biedna zanosiła no i oczywiście od 6 jestem na nogach
tz jeszcze śpi, gardło go boli mała też padła, a jak wstanie to idziemy na podwórko

piękna pogoda, aż się chce żyć
Stary 2011-03-13, 09:22   #2527
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
lindsley Michaś jest uroczy ma takie mądre oczka
Oczka po mamusi oczywiście

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
lindsley Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszych urodzin
Dziękuję Ur miałam przedwczoraj - 11.03

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
mała mi sie dziś z histerycznym płaczem obudziła, aż się biedna zanosiła no i oczywiście od 6 jestem na nogach
tz jeszcze śpi, gardło go boli mała też padła, a jak wstanie to idziemy na podwórko

piękna pogoda, aż się chce żyć
Ja też od 6 na nogach... chociaż nie o 6 się Misiek obudził, wrzuciłam mu coś na piżamkę i sobie latał po pokoju a my drzemaliśmy do 8

Ja już wzorem niektórych z Was, po śniadanku, poodkurzane, podłogi umyte, pranie się pierze, warzywka na sałatkę ugotowane, obiadu nie robię słodkie do kawki przywiezie mama Misiek wstanie i lecimy do ogródka chłonąć słonko

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 09:28   #2528
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

zazdroszcze wam, bo ja tez bym chciala wziac mala na spacer
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:37   #2529
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też od 6 na nogach... chociaż nie o 6 się Misiek obudził, wrzuciłam mu coś na piżamkę i sobie latał po pokoju a my drzemaliśmy do 8
ja tez tak ostatnio robię, co prawda nie da razy spać do 8, bo mała po ok 45 minutach się nudzi i nas budzi, ale dziś była stęskniona po mojej wczorajszej nieobecności i nie pozwalała mi spać ostatnio odkryła, że wystarczy mamie wsadzić palec głęboko do nosa i ta się budzi, więc od tej pory jako pobudkę stosuje tą metodę nie ma wyjścia, musze się obudzić, bo jak nie to wkłada głębiej a że ma małe paluszki to można powiedzieć, że grzebie mi w zatokach
Stary 2011-03-13, 10:28   #2530
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Hello!
Darusia u mnie z kolei na odwrót - cała rodzina na spacerze a ja w łózku

Mój Dyź też dzisiaj o 6 wstał, ale mi to wszystko jedno, bo i tak nie spałam 3 noc z rzędu. Nie muszę pisać jak wyglądam bo to jasne Gardło mnie tak napier**** że szok, płukam po 100 razy dziennie i dupa a za 3 dni to brak bólu gardła nie będzie wynikał z płukania tylko z antybiotyku

Baobabku trzymam kciuki żeby wsio się udało jak należy i czekam na focisza z imprezy a życzenia rzecz jasna będą jutro Bojku a dopiero dostałam od Ciebie smsa że na porodówce jesteś ...

Misiek cudny Ja swojego też dzisiaj tylko z bluze ubrałam

No tak to chyba jeszcze nie było żebym jedna jedyna na wątku była Wracać! Niektórzy chorzy nudzą się w łóżkach!!

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-13 o 10:47
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:21   #2531
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Gmyrelka- ja jestem w jeszcze gorszej sytuacji bo Ty sobie leżysz w łóżeczku a ja siedzę w pracy A tż z Wercią na spacerku... grrr... a laseczki wszystkie na spacerkach na pewno...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 11:42   #2532
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Gmyrelka- ja jestem w jeszcze gorszej sytuacji bo Ty sobie leżysz w łóżeczku a ja siedzę w pracy A tż z Wercią na spacerku... grrr... a laseczki wszystkie na spacerkach na pewno...
Wolałabym pracę niż męczarnie z moim gardłem

Ugotowała Dyziowi suszonych śliwek - wypił butelkę. Czy jest sens miksować te śliwki i dać Mu jako deserek np jutro? Czy już wszystko co cenne wygotowała W sumie to chyba wygotowałam ale może nie zaszkodzi

Stary 2011-03-13, 11:56   #2533
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

Mam pytanie ODSTAWIAM / ODSTAIWŁAM MICHALINE od piersi przedwczoraj.. nie karmiłam az do dzis.. czy musze cos zazywac...? czy juz nie karmic i pokarm sam zaniknie??
Płakac mi sie chce... nie wim czy wytrzymam.. bo ona cyca nie woła a ja chce ryuczec...
A ja odstawiłam (a właściwie sama Ola się odstawiła) ponad 4 miesiące temu i ciągle mam pokarm nie jest go dużo - nie miałam aż takich akcji jak Izazula, po prostu jak nacisnę brodawki to coś leci ale żadnych zgrubień nie mam a i oczywiście nie ruszam ich laktatorem (żeby sobie nie zaszkodzić)
Na razie wydaje mi się że nie musisz nic brać - dopóki nie masz stanów zapalnych, nawału pokarmu czy innych jazd - zobacz jak będą Ci się piersi sprawowały

Cytat:
Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
My jakoś się trzymamy chociaż Misiek zaczął kichać wieczorem... Może za cienko go dziś ubrałam?
Może go tylko w nosku zakręciło
Chłopak słodziak
I zaległe wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Cytat:
Napisane przez Mysia1234 Pokaż wiadomość
Asiulek brawo zachodzenie
Moje dziecko przyprawi mnie kiedyś o zawał serca, stoję sobie w kuchni i myję naczynia a ta gadzina z pokoju na swoich nóżkach przeszła się do kuchni i zaatakowała tulaśkiem moje nogi, myślałam że zejdę bo jej nie słyszałam ;D jak raczkuje to słyszę jak łapki uderzają o podłogę ale jak już idzie to z cichacza
A i witam się w ten piękny słoneczny dzień
taki niespodziewany tulasek - bezcenne
słodziaka masz

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:00   #2534
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
nie są wąskie, ładnie mu stópka się w nich układa i są sztywne w kostce, fajne te butki, szkoda, że już niedługo je odstawię te butki co kupiłaś bardzo fajne, ale jednak nie dla Kubusia jeszcze, Szymek starszy - zapomniałam
a my dzisiaj imprezkę mamy Kubusiową na 13 idziemy do restauracji, oby wszystko się udało jak na złość jutro będę mieć 7 godzin w szkole i nie spędzę tego dnia z Nim
Wczoraj byłam w szpitalu wieczorem na zastrzyku w kolano - niby przeszło ale jeszcze ćmi, za to zaczyna mnie boleć drugie Wywieźliśmy wczoraj 2 kartony do teściów, matko a ja nie widzę, żeby mi coś z szafek zniknęło - tego jest tyyyyle
No to nie sa buty dla malucha , mają dość grubą podeszwę , te palce zagumowane , zreszta one się zaczynają od 26 dopiero numeru .
Ale mrugała ma fajne buty to pierwsze jakie kupiłam , aleładnie wykonane wkładeczki ze skóry . No i mają tą nieprzemakalną powłokę a u mnie jest bajoro pod domem , dlatego wybrałam właśnie takie .

My też jedziemy na urlopik z linka 25-29 kwietnia sobie wybralismy bo na maj już wszystko zajęte .
Na kąpanie to jeszcze nie pora , ale oby było słoneczko .
w sumie maj czy czerwiec by nam nie pasił , bo i tak potem bułgaria .

Ale pogoda dziś zaraz wyłażę uczyć Szymka jeździć na rpowerze ciekawe czy załapie he he .
Stary 2011-03-13, 14:19   #2535
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Dajcie tego linka raz jeszcze

Ile Marciemu dać kropli Cebionu bo ma katar gigant ?? Mam nadzieję że Go nie zaraziłam

Justyś jak się czujesz?? Kiedy rodzisz??

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-13 o 14:49

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 15:04   #2536
ania p
Zakorzenienie

http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/oferta/polska...oczynek_w/1035
za szymka dopłacam 80 zł
Stary 2011-03-13, 15:35   #2537
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Dajcie tego linka raz jeszcze

Ile Marciemu dać kropli Cebionu bo ma katar gigant ?? Mam nadzieję że Go nie zaraziłam

Justyś jak się czujesz?? Kiedy rodzisz??
Ja jak dawałam to kazali 3 razy po 8 kropli.

Mója akrobatka od paru dni sama schodzi tyłem z sofy czy foteli

I jeszcze nauczyła się pokazywać jak mnie kocha.Pytam się jak kocha mamusie,a ona robi w powietrzu łapkami wielkie kołoOczywiście najpierw to ja jej pokazywałam,że tak ją kocham

I jeszcze paluszkiem pokazuje"nu,nu"dzisiaj to jej wyjątkowo podpadłam,bo od rana mi trzaska paluszkiem

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 16:34   #2538
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja jak dawałam to kazali 3 razy po 8 kropli.

Mója akrobatka od paru dni sama schodzi tyłem z sofy czy foteli

I jeszcze nauczyła się pokazywać jak mnie kocha.Pytam się jak kocha mamusie,a ona robi w powietrzu łapkami wielkie kołoOczywiście najpierw to ja jej pokazywałam,że tak ją kocham

I jeszcze paluszkiem pokazuje"nu,nu"dzisiaj to jej wyjątkowo podpadłam,bo od rana mi trzaska paluszkiem
Zosia też od tygodnia schodzi tyłem w wersalki

My dzisiaj cały dzien na dworze spędziliśmy. Pogoda super 15 stopni
byłam w h&mie dzisiaj, jakie są świetne ubranka na dzieci czekam na wyprzedaże i wykupie chyba cały sklep

kilka zdjęć Zosi i Zosia z mamą (która ma wielki tyłek i jest gruba:P)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03535.jpg (90,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03541.jpg (72,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03547.jpg (64,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03555.jpg (109,7 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03579.jpg (181,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03592.jpg (101,7 KB, 44 załadowań)

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:02   #2539
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

byłam w h&mie dzisiaj, jakie są świetne ubranka na dzieci czekam na wyprzedaże i wykupie chyba cały sklep

Zosia śliczna i jak ładnie ubranaA mamusia głupia,a nie grubaMoja niunia tak jak Twoja polatać nie może bo wyrodna matka kupuje sobie,adziecko biedne butów nie ma

Ja za tydzień lece do h&m i aż się boję

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Sara a te buty co masz na nogach to teraz jakoś kupiłaś?bo widzę,że masz z tych co Ci polecałam.Sama mam też podobne.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-13, 17:21   #2540
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia śliczna i jak ładnie ubranaA mamusia głupia,a nie grubaMoja niunia tak jak Twoja polatać nie może bo wyrodna matka kupuje sobie,adziecko biedne butów nie ma

Ja za tydzień lece do h&m i aż się boję

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Sara a te buty co masz na nogach to teraz jakoś kupiłaś?bo widzę,że masz z tych co Ci polecałam.Sama mam też podobne.
Ja kupiłam Zosi buty, ale inne nie te co ma na zdjęciu. Żadne buty na nią nie pasują. Ma tak wysoką stopne, że niechcą jej wejść na noge.
Właśnie gruba, czuje się jak słoń;/

Buty kupiłam jakoś miesiąc temu w ccc, ale są super wygodne

takie fajne bluzeczki i spodnie są, polówki też super były zółte, białe i różowe na dzieci, nowe rzeczy są, bo ta babka w sklepie mówiła że w tym tyg wykładali.

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-03-13 o 17:25
Stary 2011-03-13, 17:26   #2541
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam Zosi buty, ale inne nie te co ma na zdjęciu. Żadne buty na nią nie pasują. Ma tak wysoką stopne, że niechcą jej wejść na noge.
Właśnie gruba, czuje się jak słoń;/

Buty kupiłam jakoś miesiąc temu w ccc, ale są super wygodne
I już normalnie w tych butach chodzisz?bo ja w króciutkich ala kozaczkach jeszcze.

Ty już masz za sobą kupno butów dla dziecka,a ja za tydzień będę walczyła z tymMam nadzieję,że gdzieś znajdę buty z emel albo cosik z elefanta-chyba,że kupię kolejne takie same jak ma Amelka i Gabusia
U mnie biedna z tymi butami dla dzieci,że wstydzić się powinni
Nie jesteś gruba wariatko

Ja to się nie nie będę potrafiła oprzeć(wez tu czekaj do wyprzedaży w czerwcu)i coś małej kupię,ale ja już na 92-98,bo mniejsze ma.

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-03-13 o 17:28
Stary 2011-03-13, 17:34   #2542
agnieszka09
Wtajemniczenie

LENKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:r oza:

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

SARA Zosia sama slodycz...i mamy takie same czapeczki

ANAKAZAR dzis bylam chwilowo na zapupkach i zdarzylam tylko zobaczyc cene tuszu...nawet nie kupilam bo kurcze nie bylo czarnego...a cena to 80-85 zl...a dokladnie 20 f

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

a Ty ile w pl dajesz za ten tusz

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:40   #2543
anakazar
Zakorzenienie

Agnieszka 135zł.Rany jak ja Ci zazdroszczę tych cen;/

Stary 2011-03-13, 17:44   #2544
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Dzięki Ania
Dzięki Ana
Sara
no powiem Ci, że ja to się dziwie, że Ty w ogóle do ludzi wychodzisz!! Przecież takiego monstrum to ja w życiu nie widziałam
Butki masz super, ale ja zawsze kupuje obcas i później stoi w szafie (ku rozpaczy mojego męża) - za wysoka jestem. Więc czaję się na te butki http://allegro.pl/cool-balerinki-jaz...9.html#gallery Szukałam całych ze skórki takich ale znaleźć nie mogę.

ana gratki dla Niny Zdolniacha z Niej A Ona już umie chodzić??

No i znowu wychodzi na to że mój Marci taki tępaczek Ani schodzić z kanapy ani chodzić

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-13 o 17:51
Stary 2011-03-13, 18:00   #2545
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
I już normalnie w tych butach chodzisz?bo ja w króciutkich ala kozaczkach jeszcze.

Ty już masz za sobą kupno butów dla dziecka,a ja za tydzień będę walczyła z tymMam nadzieję,że gdzieś znajdę buty z emel albo cosik z elefanta-chyba,że kupię kolejne takie same jak ma Amelka i Gabusia
U mnie biedna z tymi butami dla dzieci,że wstydzić się powinni
Nie jesteś gruba wariatko

Ja to się nie nie będę potrafiła oprzeć(wez tu czekaj do wyprzedaży w czerwcu)i coś małej kupię,ale ja już na 92-98,bo mniejsze ma.
U nas dzisiaj w południe było 17 stopni, chodziłam w samym sweterku pierwszy raz założyłam te buty. Ale popołudniu już chłodniej się zrobiło.
Mnie tż wygnał ze sklepu, bo też nie mogłam się oprzeć i chciałam wszystko kupić Ja musze Zosi na lato pokupić ubranka, bo mało ma. Zosia to na jesień i zime ma już wszystko. Teraz jak będe kupowała to też na następne lato już. Mam koleżanke która ma córeczke rok starszą od Zosi to wiem mniej więcej jaki rozmiar brać. A one wzrostem są podobne

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 18:02   #2546
anakazar
Zakorzenienie

Gmyrelka eee tam niziutki obcas mogłabyś sobie strzelićA buty fajne.

Nina w 8 miechu mi poszła przy chodziku,a w 9 puściła się(Asia ja też tego nie lubię)sama jezu i jak mi wstyd,że ja do tej pory jej butów nie kupiłam.Usprawiedliwiam się tym,że nie miałam gdzie i na łażenie po dworzu jeszcze było za zimno.

Stary 2011-03-13, 18:05   #2547
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Te co Sara ma na sobie mają obcas A te z linka fajne?? I może do tego taka torebka http://moda.allegro.pl/karmelowa-sko...502898040.html

Stary 2011-03-13, 18:09   #2548
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:

My też cały dzionek poza domem dzis byliśmy z rodzinką i znajmymi w górach było extra uwielbiam takie wyjazdy

Zosia wspaniala gdzie ty masz grudą du..ę bo nie widzę
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:10   #2549
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Te co Sara ma na sobie mają obcas A te z linka fajne?? I może do tego taka torebka http://moda.allegro.pl/karmelowa-sko...502898040.html
Fajne są-tylko mi osobiście do takich potrzebny jest obcasAle jak się czujesz na obcasach zle to nie patrz na nic,tylko je bierz jak Ci się podobają.Podobne bardzo wypuścił reserved tylko za 179zł.

Torebka mi średnio podeszła.Jak masz coś na oku jeszcze to dawaj.

Stary 2011-03-13, 18:19   #2550
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

ana to jest tak - ja lubie obcasy, ale pod warunkiem że wsiadam w nich do auta, jadę na imprezę, tak siedzę i drinki piję i wracam też autem A mi potrzebne są takie do biegania do pracy. Ostatnio poszłam na ten bankiet z koleżanką to w połowie drogi wróciłam się do domu i zmieniłam obcasy na płaskie Nogi mnie bolą po 5m (moja mama mnie przekonuje że to kwestia przyzwyczajenia i w końcu muszę się zmusić), no i jakoś się sobie do końca na obcasach nie podobam... niby mega wysoka nie jestem (170cm) ale chuda, długa jak tyczka plus obcasy hehehehe
Właśnie szukam jakiejś torebki i w sumie nic mi się nie podoba... ta też jakoś bez szału ale jako taka jest

Baobabek była i NIC nam o Kubusiowych urodzinach nie napisała

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-13 o 18:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości