|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Spicie juz??
Ja wlasnie leze w lozku i marze ze moje nadprogfamowe kg juz zniknely Pomarzyc sobie moge, prawda? ![]() Wiem, wiem, po 2 dniach diety to mi nawet gram nie spadl ale nadal sie motywuje i jeszcze nie rzucilam sie na jedzenie! Caly dzisiejszy dzien spedzilam w pracy i nawet mnie nie ciagnelo do tych wszystkich slodkosci ktore ktos perfidnie ustawil przed moim nosem!! Niestety dzis nie cwiczylam, ale jutro ide na aerobik i silownie. Trzymajcie sie dziewczyny, a w momencie kryzysu wyobrazcie sobie siebie w bikini latem!!!! Dobranoc
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: od 1 marca do lata :)
ja miałam załamanie...
pokusiałam sie pizza i oczywiscie na jednym kawalku nie moglo sie skonczyc bo przeciez miala sie zmarnowac ale od poniedzialku scisla dietka bogata w proteiny i cwiczonka mam nadzieje ze wytrwam jak najdluzej i nie bede miala napadow na obiadanie sie czym popadnie trzymajcie sie dziewczynki i pamietajcie DAMY RADE malymi kroczkami do przodu
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
ja się wczoraj skusiłam w pracy na 2 czekoladki merci
ale wieczorkiem 50 min na orbim w szybkim tempie dałam czadu a dziś wcześniej z pracy wróciłam i zabieram się do sprzątania
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do poniedziałku tyle czasu przecież ![]() Trzymam się trzeci dzień! Jestem zadowolona z dietkowania i mojej jak na razie silnej woli (opieraniu się pokusom!) oraz z tego jak ćwiczę. Tylko, aby to trwało.... salakis - oj to ja też sobie pomarzę ![]() Hyuugaxx - spokojnie, czasem na efekty trzeba poczekać trochę dłużej Zresztą nawet 2 tygodnie to tak naprawdę mało czasu, na to żeby zobaczyć efekty... no i każdy jest inny. Trzymaj się dzielnie i ćwicz dalej
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-03-09 o 16:43 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam moje drogie w post? ;d ja Wam powiem, że cieszę się bardzo bo mam motywacje żeby nie jeść ;d dziś zjadłam tylko płatki na śniadanie, 2 jabłka, i pierogi na obiad
do tego dwa pysie w szkole bo głodna byłam ;p miałam biegać ale koleżanka mi się rozchorowała a bez Niej jakoś nie mam motywacji
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
[CODE]
Hyuugaxx - spokojnie, czasem na efekty trzeba poczekać trochę dłużej Zresztą nawet 2 tygodnie to tak naprawdę mało czasu, na to żeby zobaczyć efekty... no i każdy jest inny. Trzymaj się dzielnie i ćwicz dalej [/QUOTE]Tak ĆWICZĘ DALEJ ! Nie poddaję się . Mam nadzieje ze dam rade )Pozdrawiam wszystkie dziewczęta !
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś 50 min zaliczone a na wadze 63,3kg
![]() ![]() a to dopiero 8 dzień ćwiczeń na orbim
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Mój trzeci dzień dietkowania powoli się kończy... i na razie żyję wizją siebie w lato
![]() W rozmiarze M
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
ja też chcę rozmiar M..
Właściwie to marzę o spodniach w tym rozmiarze, bo jeszcze się nie mieszczę ..
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane! Jak Wam wieczor mija? Mam nadzieje ze spokojnie i bez objadania sie
Moj dzisiejszy dzien byl wyjatkowo udany pod wzgledem diety i cwiczen - az jestem z siebie dumna bo rano zupelnie nie chcialo mi sie ruszyc z lozka, ale sie udalo i wypedzilam lenia z siebie edzia 24 - zgadzam sie z milvunia - nie ma co czekac do poniedzialku!! Mimo zalamania kontynuuj diete i zobaczysz ze bedzie dobrze Milvunia83 - marzenia fajna sprawa - zwlszcza jak dodatkowo motywuja!! BelovedMoon - chyba troche za malo dzis zjadlas? Rozumiem ze post, ale mimo wszystko trzeba sie przede wszystkim dobrze i zdrowo odzywiac! Ania1998 - gratuluje spadku wagi!! Szybko Ci idzie Milego wieczoru i spokojnej nocy Do jutra!!!! Edytowane przez salakis Czas edycji: 2011-03-09 o 22:44 |
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
A liczycie kalorie? Ja jakoś dla spokoju psychicznego liczę ile kalorii dziennie jem
zazwyczaj jest to 1000-1100 kalorii w 5 posiłkach z czego na śniadanie zawsze jem płatki z mlekiem 0,5% a na drugie śniadanie jabłko lub pomarańczę. Na kolację zazwyczaj jogurt naturalny z otrębami lub sałatkę warzywną czasem z kromką suchego pieczywa czasem bez-zależy co dałam do sałatki. Obiad to bardzo różnie. W między czasie wypijam 3-4 zielone herbaty i 1,5-2l wody mineralnej niegazowanej. Na rowerze jeżdżę co drugi dzień 90 minut i raz w tygodniu jakieś ćwiczenia siłowe 45minut. Jest dobrze, bo mobilizacja nie spada
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny ;*
Salakis - jeden taki postny dzień mi się przyda Dziś już ładnie ;d Mam do Was dziewczyny pytanie bo sama nie wiem co mam mysleć.. jesli zjem: na sniadanie płatki, w szkole bułkę słodką i kubusia, po powrocie obiad i na koniec dnia cos jeszcze, np. jabłko bądź coś co nie przekracza w kazdym razie 100 kalorii, to jest to dobry jadłospis? Bo ta bułka mi tam nie pasuje.. ale tak zawsze kusi..mm
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
) moge sie do was dolaczyc? ) startuje z waga 59 ( wiek 22 a wzrost 166 ah chcialabym do swiat 55-54 wazyc mam nadzieje ze mi sie uda ) jadlospis na dzis: śniadanie platki, po 3 godzinach jabluszko i pomaranczka :P po kolejnych 3 golabek i pozniej pomarancza hmm chyba nie wyglada tak zle ) ale mam nadzieje ze ocenicie sami i dacie swoje rady ) w meidzy czasie wypijam 4-5 kubeczkow zielonej herbaty
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
czy i ja mogę się dołączyć??Dziś jedynie ćwiczenia na stepperku mnie czekają, a od poniedziałku chciałabym bardziej wziąć się za siebie, bo w piątek idę na urodziny do przyjaciółki, a w sobotę są imieniny mojej "teściowej", także dietki na pewno trzymać nie będę. Od poniedziałku kończę ze słodyczami, zaczynam pić wodę z aquaslim (nie bijcie ale ciężko mi wypijać 1,5 litra wody dziennie, pijam za to 4-5 herbat w podwójnym kubku niestety z cukrem, więc przydałoby się te herbatki zamienić na wodę i do tego będę dążyć ), chciałabym rozpocząć A6W, co dwa dni stepperek, i jak tylko zrobi się ładnie i ścieżki rowerowe wyczyszczą z piasku co dwa dni planuje wypad na rolki.Ważę obecnie 66 kilo Odkryłam, że mniej więcej podczas 1 roku studiów przytyłam 1,5 kg, masakra ale tak to jest jak studiuje się dwa kierunki i nie ma się czasu na jakieś pożywniejsze jedzenie, tylko je się byle co ech :PAchh i to moja pierwsza walka z wagą i odchudzaniem, nigdy się nie przejmowałam, ale czas najwyższy zadbać o siebie. Kilka dni temu po stuknięciu kolejnego roczku (24) do mnie to dotarło
Edytowane przez somewhere Czas edycji: 2011-03-10 o 17:52 |
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy to portal tylko dla kobiet? Jeśli nie to chętnie się dołączę do osób, które próbują zgubić do wakacji kilogramy. Generalnie zaczynam od poczatku marca i szukam kogoś, kto co tydzień podawał wagę na forum. Ważę obecnie bardzo dużo: 120,3 kg, ale w końcu trzeba to zgubić :/ ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Podaję link, gdzie będziemy publikować wyniki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post25642744 |
|
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Kolejny piękny dzień w drodze ku pieknej figurze... ![]() Wczorajszy zaliczam do udanych ![]() Po pierwsze Witam Nowych Im nas więcej tym lepiej i wątek żwawszy ![]() Łączy nas cel - dlatego również panowie mile widziani Dobrze mówię dziewczyny? Ja nie liczę kalorii - mam zbyt małe zorientowanie co i ile... no i nie mam wagi, żeby wiedzieć ile ważą moje porcje. Podam mniej więcej mój codzienny jadłospis. I śniadanie - owsianka + kawa z mlekiem (bez cukru - nic nie słodzę) II ś. - owoce ( podobno owoce najlepiej jeść do 14.00) Obiad - różnie, po prostu rozsądniej niż wcześniej, mniejsze porcje, więcej warzyw, bez sosu itp. itd. Podwieczorek - oj różnie, raczej warzywa - surówka, w sumie często nie wiem co by zjeść na ten podwieczorek. Kolacja - serek (wiejski, albo jakiś inny - czasem zaszaleję z Danio ![]() + różne herbaty i Inka... nie umiem jakoś pić wody :/ Do tego ćwiczenia - co drugi dzień rowerek(ok. 45 min) a co drugi dzień różne inne... wczoraj np. była skakanka i trochę body ball. Ale przy 3Natalia3 to te moje ćwiczenia wyglądają słabo Podziwiam za te 90 min. na rowerze
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj mam urodzinki to poszalałam troszkę
zjadłam 3 cukierki i kawałek czekolady co daje 290 kalorii, ale za to ograniczyłam inne kalorie więc ogólnie wyrzutów nie mam. Poza tym wieczorem 90 min na rowerze mnie czeka. Co piątek miałam zmieniać podpis(co tydzień lub dwa) więc dzisiaj zmienię 57,9kg dzisiaj rano na wadze się ukazało
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
wiec wszystkiego najlepszego
**!!! spelnienia wszystkich marzen ![]() )) u mnie tez na wadze po 6 dniach kilogram niej
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
3Natalia3 wszystkiego najlepszego! ;*
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Natalia wszystkiego dobrego i oczywiście osiągnięcia wymarzonej wagi
|
|
#172 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem na dukanie od 21.02.11 mam 174 wzrostu ważyłam 88kg, na I fazie schudłam 6 kg teraz na drugiej już 1,2. Waga jaką chciałabym osiągnąć to 67kg.. będe walczyła razem z Wami
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ! .
Ale jestem MEGA zła ! . Skakałam 15 min na skakance chciałam juz dojśc do 20 min . Ale sie tak zdenerwowałam , bo cąły czas mi sie zahaczała o pewien próg. Ale zaliczyłam 15 minutek . I Jestem tak zła ze odpuszczam ćwiczenia na uda ; /. Pozdrowienia ( dziś jest mój 11 dzień ćwiczeń ) .
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kochane
![]()
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
powiem Wam, że właśnie oglądam program o odżywiani na tvn style i przeraża mnie to ile wszystkich substancji jest w jedzeniu tak, że chyba przerzucę się na wyłącznie naturalną żywność.. No i muszę się Wam pochwalić, że zaczęłam biegać i wgl. mam jakąś nową mocniejszą motywacje
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
Ale piękna pogoda dzisiaj ahhhh pięknie! xD I na wadze kilo mniej kolejny powód do radości
narazie jadłam tylko kaszę i jabłko , jak popatrzę w okno to mam jakoś większą motywację ^.^ Walczcie dziewczyny!! bo lato tuż, tuż Ps. tylko tryskać optymizmem xD MIAŁAM: 58,4 kg MAM:55,1kg <jupi> |
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
No hej dziewczyny
co tu tak cicho? Im cieplej tym bardziej chce mi się odchudzać! ;d
|
|
#178 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! czy można się dołączyć do was?
już połowa marca, ale ja swoją dietę zaczęłam od 1 lutego. Od tamtej pory zrzuciłam 2 kg. Teraz: 173cm -- 72kg -- chcę ważyć 60kg do wakacji ![]() ostatnio trochę sobie odpuściłam ćwiczenia (= czytaj : nie ćwiczę wcale) i pozwalałam na chwilę zapomnienia, ale od teraz chcę znowu działać! czy macie jakieś rady dla początkującej ? ahh i ta piękna pogoda za oknem działa uszczęśliwiająco ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Co tu się dzieje ? Wątek obumiera w zastraszającym tempie... jak tak dalej będzie szło, to będę musiała poszukać innej grupy wsparcie ![]() Potrzebny mi duży kop, a tu tak cicho. Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa - po tygodniu jest mnie kilo mniej Może to niedużo, ale ja ogromnie się cieszę. Wizualnie też widzę różnicę, bo mój brzuch nie jest taki "wydęty". Weekend miałam trochę imprezowy, bo imieniny taty się trafiły, ale nie uległam pokusom, nawet na imprezie! Wczoraj bardzo dobrze szło mi dietkowanie a do tego byl spacert i jeszcze 50 minut na rowerku ![]() Po tym jak dzisiaj zobaczyłam na wadze ten kilogram mniej to od razu mam jeszcze więcej enegrii do dietkowania!
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
milvunia83 - gratulacje!
![]() ![]() ja też się pochwale - od kiedy zaczęłam już 3 kg mniej, czyli około 1 kg na tydzień tracę! czyli wręcz idealnie, z tego co piszą w różnych poradnikach/dietach ale wczoraj grzeszek, zjadłam tiramisu u znajomych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Pomarzyc sobie moge, prawda? 

pokusiałam sie pizza i oczywiscie na jednym kawalku nie moglo sie skonczyc bo przeciez miala sie zmarnowac
ale od poniedzialku scisla dietka bogata w proteiny i cwiczonka
trzymajcie sie dziewczynki i pamietajcie DAMY RADE