![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Intymnie nieseksualnie
Cytat:
![]() Może dlatego uważano te grupy za "wyższe" nad zwykłym mieszczaństwem i chłopstwem? A możesz mi pokazać jakiś "dokument" stwierdzający ten fakt? Wątpie. Czyli jak z tą szafą, mam ją pchać pomimo mojego stanu? Śmieszne... ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Zasiądz już na tej swojej widowni i przestań klepać te swoje bzdury, to i "dochodzenia" się skonczą. Bo jeśli nie zauważyłaś, to tylko z Tobą prowadzi się tutaj daremną walkę z wiatrakami, jesli chodzi o jakiekolwiek dyskusje w poruszanej sprawie, bo nawet argumentów nie podajesz, za to chamstwo aż kipi. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Zdaję sobie z tego sprawę doskonale
![]() Chciałam tylko zwrócić Ci uwagę na to, że wcale nie jesteś lepsza i Twoje miejsce wcale nie jest na widowni, bo robisz właśnie niezłe show, zdominowałaś wątek i zachowujesz się jakbyś posiadała wiedzę tajemną. I to wcale nie jest kulturalne. W tym wątku to właśnie Ty jesteś taką "zacietrzewioną babą". I piszę to raczej jako osoba postronna, bo nie biorę i nie mam ochoty brać udziału w dyskusji na temat wyższości płci.
![]() |
#153 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sobie tylko z widowni pomidorami rzucam, a co wolno mi ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
TYLKO ROZNICE, ktore sa i juz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Krakovianka, a widzisz, Ty mnie też nie czytałaś dokładnie, bo pisałam, że z niektórymi Twoimi poglądami mogłabym si zgodzić - widzę różnice płci. Wiem, że nie głosiłaś wyższości żadnej z płci, ale chyba musisz popracować nad wyrażaniem myśli, bo brzmisz właśnie jakbyś uważała mężczyzn za lepszych, mądrzejszych - wszystko przez brak argumentacji i zdefiniowania pojęcia "geniusz".
![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie kobiecość to właśnie seksowność,bo identyfikuję się z własną płcią,a co jest seksowne dla facetów.oni szukają kobiet,nie facetów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu, mam namysli ten kociol, ktory sie zrobil z tego watka. Ja sobie zamieszalam w kotle ![]() Dziewczyna szuka raczej przyjaciolki. Ale ja juz sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozumiem jedzenie kanapek, zrozumiem ogladanie meczy, o ile nie robi sie tego w pierwszym rzedzie, okrutnie glosno, przeszkadzajac innym. I niestety ale takie zachowania obserwuje glownie u dziewczyn, co to dopiero wyleczyly sie z kolokwialnego plastiku licealnego.
![]() |
![]() |
#159 |
BAN stały
|
Ja uważam, że jestem kulturalny. Do eksdziewczyny mówię per "pani".
Nawet wahałem się, czy kupić moim lokatorkom kwiaty, bo w piątek urządziłem mocną imprezę. Tutaj stwierdziłem jednak, że wystarczy przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz autorko, jak na dłoni widać, że są mądre kobiety, głupie kobiety i mężczyźni nieudolni.
Cóż. Takie życie. Dostałaś garść dobrych rad. Na Twoim miejscu zastosowałabym. Ja tymczasem zmykam na widownię i nabawiam się dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno odganąć co miała na mysli pisząc,że nie lubi kobiet.ja też nie,więc nie skupiłam się na tym,jak polubić,tylko jak je tolerować,a trzeba zacząć od siebie. pomijam mundrych panów filozofów,bo mam swój mały rozumek,ale dla mnie nierozerwalnie kobiecość łączy się z seksownością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ok, ja wiem ze czasami uzyje zle jakiegos slowa, ale nie bede sie przeciez tlumaczyc ciagle dlaczego. Dodam tylko ze jeszcze rok temu zamiast rozbiegu robilam zabiegi i nie tesknilam tylko tensknowalam ![]() Wiec wielbicielki poprawnej polszczyzny przepraszam, staram sie jak moge ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() Uwaga, znow moge byc zle zrozumiana, ale wlasnie DLATEGO wedlug psychologow a nawet filozofow nie ma geniuszy wsrod kobiet. Co nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o inteligencje. Gombrowicz ladnie to opisal. Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-13 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Dlaczego? Powiedziałem wyraźne przepraszam. Kwiatów nie kupiłem, bo potrzebowałem funduszy na sobote. A kontakty z byłą dziewczyną są "per Pani". Jak tak trzymamy się kultury, to ona jest niekulturalna, bo nie mówi mi "per Pan". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze wymagasz by Twoja była tak się do Ciebie zwracała jak Ty do niej? Śmieszne! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Bo z tego co sie orientuje, Krakowianką mogłabyś się nazywać jakbyś się tam urodziła... No chyba, że ja moge siebie nazywać tegucigalapianką? Bo byłam rok w Hondurasie? ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 15:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wracam do domu z eksem, to on nawet nie siada w autobusie, żebym ja mogła siadać, choć zazwyczaj jest po siłowni... Nigdy nie odmówił mi pomocy. Podobnie jak wszyscy moi koledzy. Dbają o mnie i wiedzą jak ze mną teraz jest. Gdybym im napisała sms, żeby mi przywieźli np. leki, bo źle sie czuje, to by pojechali. W szkole też zazwyczaj chłopcy przepuszczają w drzwiach dziewczyny. W moim otoczeniu nie zauważyłam reprezentantów z Twoją "Qulturą". Naprawde, twoje "przejawy kutlury" to można sobie o kant tyłka rozbić. I skoro Twoja eks nie trzyma się od ciebie z daleka to nie rozumiem, co ja jeszcze przy tobie trzyma... I moderatorom dziekuje za to, że nie zignorowali mojego "zgłoszenia" ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry, jako baba, nie potrafiłam sie powstrzymać ![]()
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2011-03-13 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Nie gniewam sie
![]() Kiedys, no 8 lat temu, napisalam sms'a do kolezanki ze mam rajstopaty porwate ![]() Oczywiscie mialam na mysli ze rajstopy mi sie potargaly. Ona do dzis uzywa tego zwrotu, ale nie zlosliwie a raczej dla zartow ![]() I ja rozumie, ze me zwroty czasmi sa smieszne, ale ze sie mnie kompletnie zle rozumie to mnie dziwi. Pyskowki i docinki sa niestety typowe dla "madrych kobiet" ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Tak czy owak, w sumie to i tak malo bledow znalazly, czyli nie jestem taka glupia ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-13 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może "mądre kobiety" nie tolerują takiego cwaniactwa jakie reprezentujesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo owijasz .ja wolę proste zwroty,nie lubię się zastanawiać nad intencjami drugiej osoby Cytat:
kobieta nie musi być sexowna,ale może być kobieca i sexowna |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy chcesz mnie przekonac do swoich racji? ja piszę,że według mnie,a nie,że tak musi być. prawda nie jest jedyna,indywidualna i nieomylna. właśnie dlatego nie cierpię kobiet.wydaje im się,że są najmądrzejsze i jedyne. druga kobieta jest dla nich konkurencją i od razu wystawiają pazurki. to widać po tym wątku i brakuje jeszcze kisielu ![]() AUTORKO-pozostań tym kim jesteś,nie zmieniaj się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale napisalam, wiec nie ma zadnego spisku ![]() Cytat:
![]() Przesadzasz, kobiety sa bardzo skomplikowane i czesto instynktami sterowane. Nie, nie uwazam ze sa gorsze czy lepsze od mezczyzn, sa inne! Dlatego rozumie ze ktos moze sie zle czuc w towarzystwie kobiet, jak nasza autorka na przyklad. A prawda jest taka jaka sie pani wydaje, ktos madry kiedys tak napisal ![]() Czy mam jeszcze cos napisac, rozwinac jakas mysl? Moze da sie bez zlosliwosci pogadac, jak mezczysni ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-03-13 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Krakovianka, ja poprosiłabym o źródła dot. tych geniuszy i naukowców
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.